Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

merhabalar kızlar kontrolden geldim 3 tane yumurtam büyümüş p.tesi tekrar çağırdılar kontrole doktoruma açıkça sordum ilaçsız şansı düşük neden bana bu tedavi dedi diye. oda sana vereceğim ilaçlar 3 yumurtanı 15-20 ye çıkarmıycak ve birsürü boşuna para vereceksin kaliteside düşük olabilir bu şekilde şansımız daha çok dedi rahatladım

Doktorun çok hakkı ilk baktığı gün belli oluyor zaten folikül sayısı bu ilaç sadece bunları dengeli şekilde büyütmeye yapıyor benim ilk günde aynı 16 idi şimdi de öyle hatta ilk kontrole gittiğimde doğum kontrol ilacı öncesi 25tane folikül görmüştü ama hepsi küçük bir iki tane büyüyordu şimdi bu ilaç sayesinde hepsi aynı anda büyümeye çalışacak senin 3folikülü de büyütmek için klomen yeterli hem böyle şansın yüksek işe boşa kafanı yorma hem bak bu ilaçlar çok pahalı sen daha ucuza bitirmiş olursun

Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Yumoşlar gayet iyiymiş. Ama folikül sayısını sormayı unuttum... Neyse doktor böyle giderse arefe günü OPU, bayramın 3. günü de transferi yaparız dedi...:52:

Ay hadi hayırlısı inşallah benimkiler de büyür de arefe günü benimde opu olur birde benim doktor 5.gun transver yapıyor bu şekilde hem daha kaliteli oluyormuş tabi kalitesi bozulmazsa hemde çoğul gebelik şansı azalıyormuş

Organik olacak senin bebişleeeeeeeer... :52: Espri bir tarafa doktorun böyle bir tedavi uygun gördüyse vardır bir bildiği. En azında iğnelerle vücudunu yormayacaksın...

sorma ya .:46:doktorumla görüşünce rahatladım istediğin soryu sorabilirsin dedi bana rahat ol kafanda soru işareti kalmasın dedi

Ay hadi hayırlısı inşallah benimkiler de büyür de arefe günü benimde opu olur birde benim doktor 5.gun transver yapıyor bu şekilde hem daha kaliteli oluyormuş tabi kalitesi bozulmazsa hemde çoğul gebelik şansı azalıyormuş

ay y hepimiizn yakın tarihe geliyo bi gün önce veya sonra heyecanlandım bak şimdi :49::49::49::49::49::49: hepimizin karnı bukadar şişsin inş. hamilelikten dolayı:34::34::34::34::34::34::34:

Kızlar selam.Benim de bugün randevum vardı.Yumoşlar normal büyüyormuş.Bunun için dozu düşürdü.225 puregon kullanıyordum.Bugün ve yarın 75 lik menogon ve 5 lik lucrin yapıcam.Pazartesi günü çatlatma iğnesi verecek,çarşamba yumoşların toplanması ve bayramın 2. günü de transferi yaparız dedi.Sizlerin neler yaptığını kaldığım yerden okudum.Çok sevindim,çoğunluk tedaviye devam ediyor.İnşallah Temmuz'da tüp bebeğe başlayanlar grubundaki gibi hepimizin bebişleri olur.Dua ediyorum hepimiz için.İnşşallah tedavilerimiz hayırlı olur.

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Ece22 selam.Benim de sebep çikolata kisti.Listeye ekleyebilirsin.

Doktorun çok hakkı ilk baktığı gün belli oluyor zaten folikül sayısı bu ilaç sadece bunları dengeli şekilde büyütmeye yapıyor benim ilk günde aynı 16 idi şimdi de öyle hatta ilk kontrole gittiğimde doğum kontrol ilacı öncesi 25tane folikül görmüştü ama hepsi küçük bir iki tane büyüyordu şimdi bu ilaç sayesinde hepsi aynı anda büyümeye çalışacak senin 3folikülü de büyütmek için klomen yeterli hem böyle şansın yüksek işe boşa kafanı yorma hem bak bu ilaçlar çok pahalı sen daha ucuza bitirmiş olursun

doğru canım önemli olan kaliteli olsun

Kızlar selam.Benim de bugün randevum vardı.Yumoşlar normal büyüyormuş.Bunun için dozu düşürdü.225 puregon kullanıyordum.Bugün ve yarın 75 lik menogon ve 5 lik lucrin yapıcam.Pazartesi günü çatlatma iğnesi verecek,çarşamba yumoşların toplanması ve bayramın 2. günü de transferi yaparız dedi.Sizlerin neler yaptığını kaldığım yerden okudum.Çok sevindim,çoğunluk tedaviye devam ediyor.İnşallah Temmuz'da tüp bebeğe başlayanlar grubundaki gibi hepimizin bebişleri olur.Dua ediyorum hepimiz için.İnşşallah tedavilerimiz hayırlı olur.

hadi hayılısı olsun cnm:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Yumoşlar gayet iyiymiş. Ama folikül sayısını sormayı unuttum... Neyse doktor böyle giderse arefe günü OPU, bayramın 3. günü de transferi yaparız dedi...:52:

Evet, bana da bayramın üçüncü günü demişti, ama değişebilir tabii bakalım...

Ece22 selam.Benim de sebep çikolata kisti.Listeye ekleyebilirsin.

Ece 22 merhaba canım bende de vaktin olursa düzeltme yapabilir mısın? Ben lilymeredin durumum beta hcg bekliyor hastanede Florence nightingale , tesekkurler simdiden durumum regli bekliyor yazıyor ya aman mümkünse 10 ay regl olmasın...

Merhaba herkese, bayramda transferi olacak olan arkadaslarımıza simdiden hayırlı olsun demek istedim her sey yolunda gidicem inşallah...benim transferimin 5.gunu bugün, cok zor geçiyor 2.deneme olmasına rağmen zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor, bir karışım var transferden sonra tavsiye ederim, kabiz olmamak cok önemli çünkü ben de ise yarıyor bide yarıda güzel paylaşmak istedim; bir avuç kuru incir,bir avuç kuru kayısı,bir avuç hurma,bir avuç kuru üzüm,hepsini koy sürahiye üstünü kadar su koyün bir gun beklesin dolapta sonra suyu çekiyor biraz ,hurmanın çekirdeklerini çıkarın hepsini robottan geçirin icine saf zeytinyağı ve biraz tarcin, misss ac karına harika bir tatlı, üstelik hamileler icin yararlı seyler...

Merhaba herkese, bayramda transferi olacak olan arkadaslarımıza simdiden hayırlı olsun demek istedim her sey yolunda gidicekinşallah...benim transferimin 5.gunu bugün, cok zor geçiyor 2.deneme olmasına rağmen zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor, bir karışım var transferden sonra tavsiye ederim, kabiz olmamak cok önemli çünkü ben de ise yarıyor bide yarıda güzel paylaşmak istedim; bir avuç kuru incir,bir avuç kuru kayısı,bir avuç hurma,bir avuç kuru üzüm,hepsini koy sürahiye üstünü kadar su koyün bir gun beklesin dolapta sonra suyu çekiyor biraz ,hurmanın çekirdeklerini çıkarın hepsini robottan geçirin icine saf zeytinyağı ve biraz tarcin, misss ac karına harika bir tatlı, üstelik hamileler icin yararlı seyler...

arkadaşlar bugün kontrol vrdı doktor yumurtalar yavaş büyüyor dedi sorun teşkil edermi canım çok sıkıldı yaa:( sonucu etkiler mi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

arkadaşlar bugün kontrol vrdı doktor yumurtalar yavaş büyüyor dedi sorun teşkil edermi canım çok sıkıldı yaa:( sonucu etkiler mi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Sanmıyorum canım sen kafanı takma sadece yumurta toplaman biraz geç olur yani onun dışında bir sıkıntı olmaz sanırım ama yinede sen doktoruna sor bir dahaki kontrolünde için rahatlar

Sanmıyorum canım sen kafanı takma sadece yumurta toplaman biraz geç olur yani onun dışında bir sıkıntı olmaz sanırım ama yinede sen doktoruna sor bir dahaki kontrolünde için rahatlar

aslında sonucu etkilemez dedi ama içime snmyor br de okular açılmadan bitseydi çok iyi olacaktı

aslında sonucu etkilemez dedi ama içime snmyor br de okular açılmadan bitseydi çok iyi olacaktı

Yani bak doktor da demiş sana niye boşuna stres sıkıntı yapıyorsun bu süreçten en çok morele ve pozitif olmaya ihtiyacın var ama sen kendine stres sıkıntı yapıyorsun üzme kendini canım

Yani bak doktor da demiş sana niye boşuna stres sıkıntı yapıyorsun bu süreçten en çok morele ve pozitif olmaya ihtiyacın var ama sen kendine stres sıkıntı yapıyorsun üzme kendini canım

canım ya çok sağol inş hepimiz hamile haberlerimizi buradan verelim bugün doktordan çıktıktan sonra bebiş eşlarına baktım çok güzeller allah hepimize almayı nasip etsin

canım ya çok sağol inş hepimiz hamile haberlerimizi buradan verelim bugün doktordan çıktıktan sonra bebiş eşlarına baktım çok güzeller allah hepimize almayı nasip etsin

Amin inşallah canım ama bak hep morelini yüksek tut ne zaman bi karamsarlık basarsa onun sadece hormon ilaçlarından olduğunu düşün gerçek düşüncenin o olmadığına kendini inandırırsan daha rahat olursun ve normel heran gibi bir ay gibi davran nasıl ki ilk zamanlar okadar sabırsızlıkla bekliyorduk her ay aynen öyle bir durum olarak gör bu ayı da ama sadece transver sonrası kendini şımart hamile olarak davran kendine

Back
X