Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için:49::49::49:

canım hakkında hayırlısı olur inşallah... ama artık rahatla ve bütün kötü düşüncelerden uzaklaş...biliyorsun bu işlerde strese hiç yer yok, ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum sanada tavsiye ederim...Allah dualarımızı boşa çıkarmasın :)

inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için:49::49::49:

demiştim sana Allah yardımcın olsun koy bebişi göbişe ve gel, dualarımız seninle, ve test sonuçlarımız aynı gün belli olacak, aynı gün transferdeyiz :) bakarsın birer golcü olurlar transfer hayatları bitmez bebişlerimizin :)))))

canım transferin nasıl geçti acaba :18: şuan gerçekleşiyodur sanırım geldiğinde yaz olurmu?allah yardımcın olsun inşallah tutar meleğin...:16:

canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.

canım bende çok duygulandım allahım büyük elbet..:14: buarada transferin ne zaman cnm bugünmü yumurtaların toplanmıştı merk ettim seni :18:

merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......

canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.

Bizim bir komşumuz vardı, oldukça zengin bir aile idi. Gelinlerinin bebeği olmuyordu Gitmedikleri doktor kalmadı, hepsi sizin çocuğunuz oLmaz demişlerdi. O zamanlarda tüp bebek tedavisi falan yok ya da yaygın değil. 12 yıl sonra rahatsızlanıp doktora gidiyor ve hamile olduğunu öğreniyor şimdi çocuğu 16 yaşında. Tıp her şeyi açıklayamıyor. Allah'ın takdiri işte: "Ol" diyor ve oluveriyor...

merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......

inşallah pozitif sonucu görürsün. Bozma moralini, stresten bebiş etkilenmesin. Allah büyüktür...

inşallah pozitif sonucu görürsün. Bozma moralini, stresten bebiş etkilenmesin. Allah büyüktür...

ınsallah canım ınsallahhh hepımızde goruruz bu ay cıft cızgılerı :) ama kendımı stresten uzak tutamıyorum baska seylerle ılgılenmeye calısıyorum ama olmyo :(

selam kızlaarrr
geriye dönük biraz okumaya çalıştım yine, ben girmeyeli ne güzel gelişmeler olmuş:)) bugunlerde çok kötü şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum, sanki patlayacak gibi hissediyorum. inanılmaz uykum geliyor, işim de yoğun dinlenmeye hiç fırsatım yok:( bayram dolayısıyla bir süre giremeyebilirim ama aklım sizde. ilk haberi yarin lilymeredin'den alıyoruz sanırım. ben inanıyorum olumlu olacak ve hepimize umut ve pozitif enerji verecek:))

İnşallah canım dediğin gibi olur...yarın ilk test kesin olmamakla beraber bir fikir verecek sanırım ilk betam...

Kısmet böyleymiş canım.Moralini bozmaya ne gerek var.Bebişin şu an seninle,mutlu olman lazım,konuş onunla,şarkılar söyle,beraber geçireceğiniz güzel vakitleri düşün.Dinlen,o sana tutunmaya çalışıyordur şimdi,üzme onu da kendini de! :)))
Beni de geçen gün aradıklarında cumartesi transfer yapabiliriz demişlerdi,ben de bayramın 2.günü olsun istemiştim.Bugün de yarın için muayeneye çağırdılar.Belki bana da transfer yapacaklar,Hakkımızda hayırlısı...

cnm bozma moraliini bir veya iki önemli olan tutması değilmi tatlım...inşallah tutmuştur canını sıkma önemli olan hamile kalman deil mi güzelim :16:

cnm bozma moraliini bir veya iki önemli olan tutması değilmi tatlım...inşallah tutmuştur canını sıkma önemli olan hamile kalman deil mi güzelim :16:

tabıkı orası oyle ınsallahh pozıtıflerı gormek bızlerede nasıp olur en kısa zamanda canım :)

Kısmet böyleymiş canım.Moralini bozmaya ne gerek var.Bebişin şu an seninle,mutlu olman lazım,konuş onunla,şarkılar söyle,beraber geçireceğiniz güzel vakitleri düşün.Dinlen,o sana tutunmaya çalışıyordur şimdi,üzme onu da kendini de! :)))
Beni de geçen gün aradıklarında cumartesi transfer yapabiliriz demişlerdi,ben de bayramın 2.günü olsun istemiştim.Bugün de yarın için muayeneye çağırdılar.Belki bana da transfer yapacaklar,Hakkımızda hayırlısı...

tabıkı canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. bende dun gıderken boyle dıye dıye gıtmıstım demek kı buymus hayırlısı ..
ama ınsan yıne de suphelere kapılıyo defalarca o negatıfı gormekten yoruldum artık ınsallah allah bu kez hepımızınde yuzunu guldurur :9

edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))

Back
X