Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))

Yuppieeeeeee cok sevindim, bugün ilk gunün fazla girme nete, cep telinden ve pc den uzak dur bugün ajuk, ananasta ye bugün:)) gözün Aydın canım, güzel bir 12 gun bekleyişi diliyorum...ve sonunda kocaman bir mutluluk

Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
:49::49::49::49::49:

slm kızlar maşallah transferler olunmuş gergın streslı gerı sayım basladı desenıze..tuba sorması ayıp hangı hstnede tedavı grysun ole sacma seymı olur kontrole dıe gdysun transfrın oluyor sasırıdm yanı..hayırlsı dıelım sen pozıtıf dusun hep olumlu ol canım

Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.

Canım hayırlı uğurlu olsun transferin, ilk bı kac gun cep telefonu,pc, mikrodalga,ütüden uzak durun...güzel bir bekleyiş ve mutlu son sanada diliyorum arkadasım...

Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))

Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))

oooo süper canım çok sevindim :))) hadi bakalım ilk pozitif sonuç yaklaşıyor :) ayağını sürümeyi unutma arkandan geliyoruz ;)

süperrrrrr=) sılık cıktıysaa bebiş yolda:emir_bebek: canım ıdrarda cıktysa kanda haylı haylı cıkar

edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))
haydı gozun aydın canım benımmm ınsallah pes pese guzel haberlerımızı verıcez bırbırımıze :)))
canım benım bende transferden once cok agladım ama artık sıkma canını bak bebegın suan senınle artık bızı hıssedıyolar. bol bol dınlen ben ıkı gundur yatıyrum sadece tuvalete kalkıyorum sende cok dıkkatlı ol canım guzel haberlerımızı alcaz ınsallah:)
slm kızlar maşallah transferler olunmuş gergın streslı gerı sayım basladı desenıze..tuba sorması ayıp hangı hstnede tedavı grysun ole sacma seymı olur kontrole dıe gdysun transfrın oluyor sasırıdm yanı..hayırlsı dıelım sen pozıtıf dusun hep olumlu ol canım

canım ben bahcecı de tedavı goruyorum ohss suphesı ıcın kontrole gıttım sonra ılk basta 13 embrıyo vardı dun baktıklarında 3 4 tane kalıtelı kalmıs dıgerlerının bolunmesı cok ıyı degılmıs. doktor hemen aradı ve cıkmadıysanız hemen gelın dedı ve buuyuk bır saskınlık ve hayal kırıklıgıyla transfere gırdım :( ınsallah sonucum guzel olurda hepsını unuuturummm ....

bu cok guzellllll bı haberr canımmmmmm :))) ılk mujdemız geldııı ınsallah gerısı de gelecekkkkk.... sıkma sen canını kan degerlerınde ınsallahh cok guzel katlanacakkkk :):49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

koşuyolundakınemı gıdysun canm bnde umuttayımda onun ıcın srdumm negatıf enerjı verme kendıne hep ıyı bak canım bebegım benımle de hayırlısyla 12.gun guzel hbr verırısn:34:
benımde opum war yarın:18:

Son düzenleme:
lilymeredin tebrık ederım canım insallah bıran önce mutku haberi alır bızede umut olursun .Bu arada bızz ananas arıyoz bulamıyoruz .

merhaba kızlar dun kontrole dıye gıttım transfer oldum geldım... ne oldugumu anlayamadım moralım bozuk bır sekılde gırdım transfere. 8 hucrelı 1. kalıte tek embrıyo transfer edıldı.hala moralım duzelmıs degıl. 28 ınde test yaptıracagım ınsallah allah dualarımı kabul eder. bu kezde negatıfı gormek ıstemıyorum ......

canım ben Temmuz topiğindenim..
Bu işte en önemlisi moral ve motivasyon lütfen bunu aklından çıkarma...
tek bir olumsuz düşünceyi bile aklından geçirm...
inan ,inan kiş Rabbim de ol desin ,olsun bitanem...
lütfem Meryem suresini oku bebek duasıdır,çok özel bir duadır,7 günde 41 Meryem duası okuyan bebeğine kavuşur diyorlar...
böylece vesvese ve kuruntudan da uzaklaşırsın bitanem...
olacağına inan,moralini yüksek tut,dua et ve gerisini Rabbime bırak olacaktır bitanem..
bak bizim temmuz topiğinde 29 hamilemiz oldu bile maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49:

koşuyolundakınemı gıdysun canm bnde umuttayımda onun ıcın srdumm negatıf enerjı verme kendıne hep ıyı bak canım bebegım benımle de hayırlısyla 12.gun guzel hbr verırısn:34:
benımde opum war yarın:18:

ben fulyadayım canımmm ..
ınsallahhhhhhh o guzel haberlerı verıcez bu ayyy :):):):))) hep ıyı dusunmeye calısıyorum ınsallahhh ıyı olcakk :)

canım sen de inan,moralini yüksek tut dua et,gerisini Rabbime bırak,inşallah hamile kalacaksın bitanem..

lütfem Meryem suresini oku bebek duasıdır,çok özel bir duadır,7 günde 41 Meryem duası okuyan bebeğine kavuşur diyorlar...
olacağına inan,moralini yüksek tut,dua et ve gerisini Rabbime bırak olacaktır bitanem..
bak bizim temmuz topiğinde 29 hamilemiz oldu bile maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49:

bende muhakkak bu duayı okuyucam inş.hamile olabilirim..çok teşekkür ederim..bide ben bu hafta 500 yasin duası okutturdum sizde okutun muhakkak.allah nasip edicek inanıyorum

masallah sızın topıgınızeeeee:))) ınsallahh bızım topıgımızde bol bebıslı olur:) valla olumsuzulukları aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama bazen bu mumkun olmuyo ama oldugunca moralımı yuksek tutmaya calısıyorum zaten genellıkle uyuyorum ılacalardan mı oluyo anlamdım. meryem suresını hergun mu 41 tane yoksa toplamda mı 41 tane okuyacagım ?
merhaba arkadaşlar bende 2.tüp bebek denememiş yaptırıcam regl bekliyorum..bursa acıbadem dr.şahin zeteroğlu

sımdıden hayırlı olsunn ınsallahhh canımmm

ben fulyadayım canımmm ..
ınsallahhhhhhh o guzel haberlerı verıcez bu ayyy :):):):))) hep ıyı dusunmeye calısıyorum ınsallahhh ıyı olcakk :)

canım ben de Temmuz topiğindenim Fulya Bahçecide tedavi görüyorum...
Doktorum Erbil Bey..
Senin ki kim?
Tanışmak isterim karşılaşırız inşallah canım benim...
benim bayramdan sonraki ilk gün 22 sinde kontrol kan testlerim var..duruma göre 25/26 ya da 27 sinde de dondurulmuş transferim olacak...bu ikinci tüp bedek denemem ,ilki aynı yerde 2010 daydı...

Back
X