Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Sagolun kızlar,toplu olarak hepinize cok teşekkür ederim ama henüz sevinmek icin erken, metanetle ve umutla beklemeye devam, gecen şefer de boyle gidiyordu ama olumsuz düşünmek yok tabi :)) inşallah ayağımı sürücem topikte, sonrada bir bir gelicek sizden güzel haberler...ananas bulamayan arkadasım bu real marketler hep ithal meyve getiriyo ben orda buldum...

canım ben de Temmuz topiğindenim Fulya Bahçecide tedavi görüyorum...
Doktorum Erbil Bey..
Senin ki kim?
Tanışmak isterim karşılaşırız inşallah canım benim...
benim bayramdan sonraki ilk gün 22 sinde kontrol kan testlerim var..duruma göre 25/26 ya da 27 sinde de dondurulmuş transferim olacak...bu ikinci tüp bedek denemem ,ilki aynı yerde 2010 daydı...

benım doktorum da guvenc bey canım.. bende cok tanısmak ısterım benım de ıkıncı tup bebek denemem ılkı medıcana daydı olumsuz:(
benım de 28ınde kan testım var regl olmazsam :( ınsallah karsılasırız nerede oturyorsun ozelden mesaj atabılırsın

masallah sızın topıgınızeeeee:))) ınsallahh bızım topıgımızde bol bebıslı olur:) valla olumsuzulukları aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama bazen bu mumkun olmuyo ama oldugunca moralımı yuksek tutmaya calısıyorum zaten genellıkle uyuyorum ılacalardan mı oluyo anlamdım. meryem suresını hergun mu 41 tane yoksa toplamda mı 41 tane okuyacagım ?

sımdıden hayırlı olsunn ınsallahhh canımmm

canım benim okumadan önce abdestini al,sonra da 7 günde bitecek şekilde 41 Meryem oku....
hergün 6 taneye denk geliyor takribi...
oku bak nasıl değişecek duygusal durumun...hep olumlu düşünüyorum ben...
çünkü hep kur'an okuyup dua ediyorum canım,inan ne varsa duada var inan bana canım.....

canım ben de Temmuz topiğindenim Fulya Bahçecide tedavi görüyorum...
Doktorum Erbil Bey..
Senin ki kim?
Tanışmak isterim karşılaşırız inşallah canım benim...
benim bayramdan sonraki ilk gün 22 sinde kontrol kan testlerim var..duruma göre 25/26 ya da 27 sinde de dondurulmuş transferim olacak...bu ikinci tüp bedek denemem ,ilki aynı yerde 2010 daydı...

benım doktorum da guvenc bey canım.. bende cok tanısmak ısterım benım de ıkıncı tup bebek denemem ılkı medıcana daydı olumsuz:(
benım de 28ınde kan testım var regl olmazsam :( ınsallah karsılasırız nerede oturyorsun ozelden mesaj atabılırsın

masallah sızın topıgınızeeeee:))) ınsallahh bızım topıgımızde bol bebıslı olur:) valla olumsuzulukları aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama bazen bu mumkun olmuyo ama oldugunca moralımı yuksek tutmaya calısıyorum zaten genellıkle uyuyorum ılacalardan mı oluyo anlamdım. meryem suresını hergun mu 41 tane yoksa toplamda mı 41 tane okuyacagım ?

canım benim okumadan önce abdestini al,sonra da 7 günde bitecek şekilde 41 Meryem oku....
çünkü hep kur'an okuyup dua ediyorum canım,inan ne varsa duada var inan bana canım.....

arkadaşlar çok merak ettiğim bişey var nolur cevaplayın....transferinizi rahim duvarı kaçken yaptı doktorunuz?

yarın baslarım o zaman bende canım cok sagol :)

7 günde 41 yasin de aynı şekilde..ama hepsine başlamadan önce 2 rekat namaz kıl...
ben 3 günde bitirdim 41 yasini...
hergün 100 tane allahümme ya evvelü okuyorum...
ayrıca hergün 707 tane de ya varis okuyorum...bunların hepsi Rabbimden bebek dileme duaları...
meryeme başladım bitsin pazar gününe kadar inşallah,
7 günde 4444 salatı tefriciyeye başlıyıp bitiricem inşallah....

7 günde 41 yasin de aynı şekilde..ama hepsine başlamadan önce 2 rekat namaz kıl...
ben 3 günde bitirdim 41 yasini...
hergün 100 tane allahümme ya evvelü okuyorum...
ayrıca hergün 707 tane de ya varis okuyorum...bunların hepsi Rabbimden bebek dileme duaları...
meryeme başladım bitsin pazar gününe kadar inşallah,
7 günde 4444 salatı tefriciyeye başlıyıp bitiricem inşallah....

ınsallah dualarımız kabul olur canım benımde kayınvaldem bu sene umreye gıttgınde 500 leblebıye yasın okutmus onları yıyorum dua ederek soyledıklerını de yapmaya calısacagım. kuran bılmıyorum ama turkcesınden okurum artık ınsallah allahım kabul eder ....

yarın baslarım o zaman bende canım cok sagol :)

Rica ederim bitanem,çok mutlu oldum senin adına...
Çünkü okumaya başladığın andan itibaren herşey değişecek hayatında...
ben yaşadım biliyorum,sende de inşallah mucizelerini göreceğiz bitanem..

Rica ederim bitanem,çok mutlu oldum senin adına...
Çünkü okumaya başladığın andan itibaren herşey değişecek hayatında...
ben yaşadım biliyorum,sende de inşallah mucizelerini göreceğiz bitanem..

ay ınsallah canımm ınsallahhhhh :):):):)))))

ınsallah dualarımız kabul olur canım benımde kayınvaldem bu sene umreye gıttgınde 500 leblebıye yasın okutmus onları yıyorum dua ederek soyledıklerını de yapmaya calısacagım. kuran bılmıyorum ama turkcesınden okurum artık ınsallah allahım kabul eder ....

Eder etmez mi bitanem,içini ferah tut sen...
kayınvaliden de Allah razı olsun...
eğer sen de başlarsan okumaya RABBİM bu yolda her daim yanında ve yardımcın olacaktır,bundan emin ol....
4444 salatı tefriciye de çok etkili..
7 günde dağıt tüm arkadaş,akraba sen oku bitirin....
bizim topikte sana bu yazdığım duaları okuyup bitiren tüm anne adayları HAMİLE kaldı bitanem...

ay ınsallah canımm ınsallahhhhh :):):):)))))

İnan bizim topikteki tecrübelerimizle sabittir bu yazdıklarım...
Senin de müjdeli haberini alacağız yakında inşallah....
Yeterki dua et,Rabbimize sığın ve inan canım ...

Sagolun kızlar,toplu olarak hepinize cok teşekkür ederim ama henüz sevinmek icin erken, metanetle ve umutla beklemeye devam, gecen şefer de boyle gidiyordu ama olumsuz düşünmek yok tabi :)) inşallah ayağımı sürücem topikte, sonrada bir bir gelicek sizden güzel haberler...ananas bulamayan arkadasım bu real marketler hep ithal meyve getiriyo ben orda buldum...

CANIM inşallah hamilesin sen de ...öyle doğdu içime benim...
eğer yapabilirsen sanırım yarın test günün,abdest al hemen 1 meryem suresini oku bitir...
bak sabah ki testte nasıl mucizesini göreceksin canım benim...

Eder etmez mi bitanem,içini ferah tut sen...
kayınvaliden de Allah razı olsun...
eğer sen de başlarsan okumaya RABBİM bu yolda her daim yanında ve yardımcın olacaktır,bundan emin ol....
4444 salatı tefriciye de çok etkili..
7 günde dağıt tüm arkadaş,akraba sen oku bitirin....
bizim topikte sana bu yazdığım duaları okuyup bitiren tüm anne adayları HAMİLE kaldı bitanem...
inşallah canım inşallahhh :)
İnan bizim topikteki tecrübelerimizle sabittir bu yazdıklarım...
Senin de müjdeli haberini alacağız yakında inşallah....
Yeterki dua et,Rabbimize sığın ve inan canım ...

inşallah canımmm :)

Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))

Süpeeeeeeeeeermiş, yarın kan testin var de mi? İnşallah güzel haberini de buradan duyuracaksın bize....Demiştim halay çekecez burda ... :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
:49::49::49::49::49:
Hayırlı olsun arkadaşım... Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...

Back
X