Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))

çok sevindim canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini...

canım benım ınsallah yumosların kalıtelı kalıtelı toplanır ve döllenırler yarın guzel haberlerını beklıyoruz:)

Sağolasın canım inşallah...

hadi bakalım dualarım seninle, merak etme 3-5 gün sonra da gidip bebeğini alacaksın göbeğine ve her şey güzel olacak :)))

ay inşallah hep birlikte alalım bebişleri kucağımıza...

iyi akşamlar kızlar ben adet olamadım hala :18: :37: yarın tedavi göreceğim merkezi arıcam bakalım bayramda açık olucak mı?açık olsada daha iğnelerim alıncak onları nasıl bulcam öf walla çok ters gidiyo şu ara tedavi işleri inşallah sonucu hayırlı olur...:43:

iyi akşamlar kızlar ben adet olamadım hala :18: :37: yarın tedavi göreceğim merkezi arıcam bakalım bayramda açık olucak mı?açık olsada daha iğnelerim alıncak onları nasıl bulcam öf walla çok ters gidiyo şu ara tedavi işleri inşallah sonucu hayırlı olur...:43:

stres yapmaaaa, iğneleri nöbetçi eczane bulur bir depodan sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini, felaket senaryoları yazma biraz rahatlaaaa, stres yok:130: öpüyorum seni...

Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
:49::49::49::49::49:

canım transferin hayırlı olsun güzel sonuçlanır inşallaahh:49::49:
pek çok arkadaşın transferide gerçekleşti ece nete girerse test tarihlerini eklesin tablomuza da takip edelim bizde kolayca:6::6::6:

Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))

ayy canım iyi cesaret etmişin wallaa ben kendim heycanda giderdim heralde:52::52:ikinci çizgin çıkmış süper bir haber wallaa ilk hamişimizz oldun gururumuzz:49::49::49::49:

menac canım senin de transferin hayırlı olsun çoğu gitmiş azı kalmışş ama en heycanlı kısma gelinmiş
ironik canım senin de OPU n güzel geçer bol kaliteli yumoşlar toplaır inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))

BEBİŞLERİNİZİ ALMIŞSINIZ ÇOOOK SEVİNDİM ALLAH SİZİ HİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH HEPİNİZİN GÖBÜŞLERİ KOCAMAN OLSUN bende bugün yumurtacıklarımı bıraktım bakalım sonuç neolacak ....

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindmmmm ilk güzel haber senden gelecek inşalllaaaah....

merhaba arkadaşlar bende 2.tüp bebek denememiş yaptırıcam regl bekliyorum..bursa acıbadem dr.şahin zeteroğlu
slm cnm bende şahin beyin hastasıyım şuan 3. denememi yaptırıyorum yarın kntrolüm var aynı merkezden birini buldum çok sevindim inşallah bu defa alırsın bebegini kucagına.

kızlar nasılsınız ? benim günlerim çok yogun geçiyor bugün annem anjio oldu onun başındaydım herşey üst üste gelir ya aynen öyle sadece iğnemi vurmak için eve bi ugradım yarında kntrole gidip yine annemin yanına gidicem allahtan evlerimiz çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde .bu koşturmalar arasında inşalllah allah yardımcım olur.
kızlar transferi olan arkadaşlar inşallah bu defa güzel haberler alırsınız sag saglim bebeklerinizi kucaklarsınız.
uposu olan ve olacak arkadaşlar tedavide olan arkadaşlar hepimiz inşallah kaliteli kaliteli bol bol yumoşlarımız olur sım sıkı tutunurlar.çok fazla didikleyim inceleyerek listeyi düzenleyemiyorum farkındayım sizleri ihmal etmek listeyi bozmak istemiyorum bana yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok sevinirim hangimize denk gelirse listeyi düzenleriz olurmu?

ironik allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...:16:

menac canım senin de transferin hayırlı olsun çoğu gitmiş azı kalmışş ama en heycanlı kısma gelinmiş
ironik canım senin de OPU n güzel geçer bol kaliteli yumoşlar toplaır inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

Sağolun arkadaşlar... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

LİLYMEREDİN cnm hayırlı olsun tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah listemizin ilk hamişi:):49::nazar::emir_bebek::kkk::21:

kızlar nasılsınız ? benim günlerim çok yogun geçiyor bugün annem anjio oldu onun başındaydım herşey üst üste gelir ya aynen öyle sadece iğnemi vurmak için eve bi ugradım yarında kntrole gidip yine annemin yanına gidicem allahtan evlerimiz çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde .bu koşturmalar arasında inşalllah allah yardımcım olur.
kızlar transferi olan arkadaşlar inşallah bu defa güzel haberler alırsınız sag saglim bebeklerinizi kucaklarsınız.
uposu olan ve olacak arkadaşlar tedavide olan arkadaşlar hepimiz inşallah kaliteli kaliteli bol bol yumoşlarımız olur sım sıkı tutunurlar.çok fazla didikleyim inceleyerek listeyi düzenleyemiyorum farkındayım sizleri ihmal etmek listeyi bozmak istemiyorum bana yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok sevinirim hangimize denk gelirse listeyi düzenleriz olurmu?

geçmiş olsun cnm annene üzüldüm tedavin koşuşturmayla geçiyo desene...iğnenin kaçıncı günündesin ne kullanıyorsn cnm?

Son düzenleme:
kızlarr yarın 10:30 da trasferim var :) 6 olgun yumurta oluduğunu 4 tanesinin döllendiğini veee 2 tane konulcağı söylendi yarın bende bebikleri alır gelirim artık sonra heyecan dorukta bekleriz :49: 30 ağustosta sonuç belli olucak inş rabbim den hayırlısı artık.. banada bu rdaki herkese anne olmayı nasip eder inş ...

Back
X