Eki Görüntüle 678065 Eki Görüntüle 678075 Eki Görüntüle 678074 Eki Görüntüle 678073 Eki Görüntüle 678072 Eki Görüntüle 678071 Eki Görüntüle 678070 Eki Görüntüle 678069 Eki Görüntüle 678064 Eki Görüntüle 678061 Eki Görüntüle 678076
Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)
Eki Görüntüle 678065 Eki Görüntüle 678075 Eki Görüntüle 678074 Eki Görüntüle 678073 Eki Görüntüle 678072 Eki Görüntüle 678071 Eki Görüntüle 678070 Eki Görüntüle 678069 Eki Görüntüle 678064 Eki Görüntüle 678061 Eki Görüntüle 678076
Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)
gökçecim sen bebek arabanı nasıl alacaksın ayrı ayrı mı yan yana mı birde arkalı önlü olanlar var merak ettim
Hepsinden bende istiyorummmmn:) canım güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim çok ciciler.. Havuzlu hanı hatırladım Eminönü'ne çeyiZ için gitmiştik Orayı da gezdik.
gökçecim çok iyi fiyata kapatmışsın. Allah sağlıkla sinerle kullanmayı nasip etsin bebişlerinle.
biz nereye gidersek gidelim eminönü kadar ucuz olmayacaktır hiçbir yer :) araba ve beşik fiyatları ne kadardı, kraftın mesela?
hadi sen atlattın darısı başımıza bakalım :)
canım öncelikle 41 kere maşallah... Allah nazarlardan saklasın. göbeklerimiz günden güne kendini daha da belli etmeye başladı :)
bir de nerelerden alışveriş yapmayı düşünüyorsun? bildiğim kadarıyla izmirde bu havuzlu han gibi büyük hanlar yok ama kızlarağasının o tarafta mina ve barış bebe var. bi de salepçioğlu han var. orda da lohusa pijamaları, hamile kıyafetler vs varmış. bayraklıda da varmış ama orayı hiç görmedim. senin var mı öyle bildiğin başka yerler?
ayyyyy hepsi çooook şirinnnn
hepsini sağlıkla sinerle kullanın inşallah. içinde bebişlerinle kim bilir nasıl daha da güzelleşicek...
senin aldığın kıyafetlerle bile böyle heyacanlanıyorsam alışverişte ne hale gelicem acaba merak içindeyim :)
bende de var hemde yaklaşık 4-5 gündür genelde klozete oturunca oluyor bazen kalkamıyorum bile ama yatıp dinlenince geçiyor bu yüzden bebeğin ayağını falan dayama ihtimali daha yüksek geliyor bana. 2 gün önce dr.a gittim idrar istedi bakalım belki enfeksiyondur dedi. idrar yaparken yanma sızlama ağrı hiçbişey yok dediğm gibi arada bir sağ tarafımdan giriyor bıçak gibi.. sonuçlar çıkmadı daha perşembe tekrar gidicem hem ayrıntılı yapılcak hemde sonuç göstercem..
oyy maşallah yerim onun elini yüzünü ben:) benimde tahlillerin sonucu ve ayrıntılı perşembe olacak.. 2 gün önce gittim dr.a kıpırdak yavrumu gördüm:) bizimki biraz boylu yanlız 360 gr. ama boyu 27 cm olmuş.. yanlız ben 52 kilo olmuşum 42 ilehamile kalmıştım.. son 1,5 ayda 5 kilo almışımbana yediklerine dikkat et dedi sonra son aylarda rejim yapmak zorunda kalma dedi.. ilk tetanoz bgn oldum.. birdaha ki 1 ay sonraya..
Biraz önce karnımı kameraya aldım. Tepikleri görmeniz lazım :) Eşim erken geldi bugün izlettim inanamadan izliyor :) Üstüne bir de acıyor mu böyle vurunca diye sordu :) Ben yirim onlarım tepikleyen yerlerini :)
Özellikle İstanbul daki arkadaşlara söylüyorum. Havuzlu Han a gidip mutlaka bakacaksınızdır. Şimdi aldığım bir habere göre Havuzlu Hanın en alt katındaki Bebe Çeyiz Sarayı benim kayınpederimin arkadaşıymış. Yarın oraya alışverişe gidiyorum. Orada Mesut diye biri var. Ona da söyleyeceğim. Gidip benim adımı verirseniz bana yaptığı indirimi size de yapacak arkadaşlar. Mağazanın you tube görüntüsü var. Ne ararsanız var. Zaten Havuzlu Hanı gezmenize gerek yok. Bu adamlar parsellemişler yukarıda ne varsa alt katta satıyorlar. Size de bir faydam dokunsun minik bebeklerimize de. Bana ve bebeklerime dualarınızı esirgemeyin yeter :) Gidecek arkadaşlar özelden yazarlarsa cep numaramı vereceğim. Bir sorun yaşarsanız beni arayın diye. Ama mutlka ve mutlaka arkadaşlarım gelecek aynı indirimi onlarada bekliyorum diye tembihleyeceğim.
Bebe Çeyiz Sarayı Perakende Satış Reyonları Havuzlu han - YouTube
ya kızlar karnım o kadar gergin ki nefes alamıyorum şuannnnnnnnn arada oluyor böyle çok acıyo biri iğne batırsa tıssssss diye sönüvercek sanki :)
Benim tahmini doğum 1 ağustos...Senin 30...Aramızda tam bir ay var...Aynı şeyi sende yaşayacaksın ve bana hak vereceksin...250 gr olan kilosu bir sonraki kontrolde neredeyse 500 olacak canım ve görünce şok olacaksın
Her hafta 100 gr almıyorlarki canım...4 haftada neredeyse ikiye katlıyor kilosu...Bu haftalardan itibaren kilo alımı hızlanıyormuş...200-400-800 gidecekler inşallah :)
ben daha yeni başlıyorum alışverişe en çok eksiği olan benim sanırım:) mobilya için ikeya ya gidiceklerden biri de benim zaten çabuk büyüyorlar değiştirirm diye düşünerekten.. birde hafif olmaları beni cezbediyor. ayy benim gibi yerinde duramayan bi anneden sonra doğunca rahatlıycak minişimyere bile yatsa rahat eder gibime geliyo
Eminönü'nde canım. Havuzlu Han denildiğine bakma baştan aşağı bebek eşyaları var. Kocaman han bunun için hizmet veriyor. Git tabi. Dediğim yere de bak. Alacakların olursa ismimi ver indirsinler. Yalnız toptancı diyip geçneyin. Chicco, kraft gibi markalarda var. Benden demesi. Ben yarın oğluşlarıma alışverişe gideceğim. Bu arada evimin tadilat işi yattı. Bebekler maalesef benim odamda kalacak.. Yatak odamı dizayn ediyorum şimdi. Ona göre eşyalar alacağım bende.
evet şişkilikerin yanında belde oluşan baskı ve ağırlık biraz zorluyor tabi.. ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda böyle düşününce de ağrı falan kalmıyor ama:) sen daha da dikkat etmelisin fıtık da varmış sende.. çok geçmiş olsun sen bizden daha da çok etkileniyorsundur dimi..
canım evet ama kemaraltının eski tadı kalmadı malesef alaçatı vs turistik yerlerde bize bayağıca uzak biz merkezdeyiz gelirsen seve seve gezdiririm seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?