Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayyyyy hepsi çooook şirinnnn
hepsini sağlıkla sinerle kullanın inşallah. içinde bebişlerinle kim bilir nasıl daha da güzelleşicek...
senin aldığın kıyafetlerle bile böyle heyacanlanıyorsam alışverişte ne hale gelicem acaba merak içindeyim :)

Anaamm yerim ben onların cicisleriniii :)) gokceclm Rabbim saglıkla giydirip eskitmeyi nasip etsin ya cok heyecanlandım bennn bende oglusuma o yazlık tulumlardan almak istlyorummm !! Ben daha hicblsey almadım annem kayın validem falan aldılar bisiler.hediye gelenler de var simdiden.bende haftaya izmire gidicem annemin yanına.alısverisi de yapıcam artık ya ben bunları gorunce uyuyamam bu gece hayal kurmaktan

gökçecim sen bebek arabanı nasıl alacaksın ayrı ayrı mı yan yana mı birde arkalı önlü olanlar var merak ettim

Canım bugün kraftın bir modelini gördüm. Dedim ya büyükleri almadım diye. Yanyanaydı. Çok hoşuma gitti. hem çok hafif hemde manevra kabiliyeti çok iyi. Bir de tek manevrada kapanıp küçücük oluyor. O önlü arkalı olanları çok araştırdım. İnanılmaz ucun hemde kapanınca bagaja sığmıyor. O kadar uzun ki öndeki bebekle hiç bir alakan yok.. Dur internette bulursam kraftın modelini koyayım buraya.

Hepsinden bende istiyorummmmn:) canım güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim çok ciciler.. Havuzlu hanı hatırladım Eminönü'ne çeyiZ için gitmiştik Orayı da gezdik.

Bunlar ne ki kendime gecelikle pijama takımı aldım.. O faslı da kapattım. Hatta en pahalısı benimkilerdi. Toplamda 200 tl tuttu. Düşünsene bebeklere yaptığım alışverişin tamamı kadarı iki parça gecelikle pijama. Ama çok beğenerek aldım. Altına da pofuduk topuklu terliklerimi giyeceğim.

Canım ben hep ikiz arabası baktım yaa valla tek bebek arabası fiyatları dikkat ettiğim kadarıyla 160 Tl den başlıyor. Ama bu 160 TL olanlar baston yatıp kalkmayanlardan. dandik yani. İyi birşey almak istersen 300-400 gözden çıkartmak gerek.

Ben her alışverişte heyecan yapıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum. Dün gece yine uyuyamadım.. Hatta tansiyonum düşüyor alışveriş zamanı. Çok enteresanmış ya. Yemin ediyorum düğünümde gıdım heyecanım yoktu. Kendime inanamıyroum şimdi.

Canim dikkat edin kendinize..Insallah iltihap falan degildir..İleriki zamanlarda idrar yollari iltihabi erken doguma neden olabiliyo...Hadi insallah hicbirsey yokturrr..Bizleride haberdar et mutlaka olur mu ?

Ayy masallah miniginee :) Ben gecen gun tum resimlerine bakiyordum minigimin, hani normalde gunler gecmiyor yaa..Yok ikili yok dr. kontrolu yok ayrintili derken surekli bekliyoruz ve beklerkende zaman gecmiyo bizim icin.Ama soyle bir baktigimizda , tahmini en gec dogum yapacak olan benim sanirim(30 agustos) daha 4.5 ay once miniklerimiz 1 cm bile degillerdi..Allah a cok sukur ki hepsi buyuyorlar.. :)
Aman kuzucumm kilona dikkat ette hamileyken cok zor olur yemek yiyememek..Ki simdiden hemen acikmaya basladikk..Diyet zorunlu olursa vay halimizee..

Biraz önce karnımı kameraya aldım. Tepikleri görmeniz lazım :) Eşim erken geldi bugün izlettim inanamadan izliyor :) Üstüne bir de acıyor mu böyle vurunca diye sordu :) Ben yirim onlarım tepikleyen yerlerini :)

ayy masallahh annesii...İnsallah dogduklarinda da buyumelerini gormekte nasip olur ve boyle keyifle bugunleri de anariz :)

ay canimm bende gidecegim bahsettigin yere..Biz ayrintiliyi bekliyoruz diye daha 1 tane bile birsey almadim ve korkuyorumm kendimi durduramazsam diye :) 1Mayis benim kendimden gectigim gun olacak insallah :)

ya kızlar karnım o kadar gergin ki nefes alamıyorum şuannnnnnnnn arada oluyor böyle çok acıyo biri iğne batırsa tıssssss diye sönüvercek sanki :)

Ayy cnmmm , ben daha gerideyim sana gore , ve ben artik kose takimina oturdugumda kendim kalkamiyorum siskinligimden Veaksamlari da hemen dusa giriyorumm..Rahatlatiyor birazz..Boyle gergin olunca dusa giriver..Ilık ilikk hem dusta miniginde kiprasirr :)

Ayy insallah cnm benim yaa..Sana ve yavruna da binlerce kez masallahhh masallahhh..Rabbim hepimizi ve yavrularimiz korusun insallahhh..

Her hafta 100 gr almıyorlarki canım...4 haftada neredeyse ikiye katlıyor kilosu...Bu haftalardan itibaren kilo alımı hızlanıyormuş...200-400-800 gidecekler inşallah :)

Ozaman hepimizin ki tosuncuk tosuncuk olacaklar. :) Insallah saglikli olsunlar da.. Miniklerimizi Allah bize bagislasinn..

:) Cok guldum yorumuna cnm yaa:) Ozaman seninki yatmaz da kalkmaz da surekli gezme ister bak benden soylemesi :) Hadi insallah sag salim kucagimiza alalim insallahh :)

Neoldu cnmm yaa hayirdir neden yatti tadilat isi ? Benim evimde 1+1 oldugu icin senin durumunu cok merak etmistim benn..

benimde bel kemiği eğriliğim var. dışardan belli olmuyor, hamileliğime kadar çok problemde yaşamamıştım. ama tam bel bölgemde ağırlığın en çok bindiği noktada hafif bi eğrilik var. ağrımıyo resmen acıyo. otururken, kalkarken, yatarken, yürürken..... sırt üstü yattığımda sanki üstten kemiklerime basılıyomuş gibi acıyo. gece farkında olmadan dönsem acıyla sıçrıyorum. çok korkuyorum normal doğuma engel olacak diye... doktor kontrolünde ultrasona yattığımda acıdan ölüyorum. kemiklerim çıtır çıtır ediyo kalkarken. ayrıntılıda yarım saat ne yapacam şimdiden düşünüyorum

kızlar biraz araştırma yaptım. izmirde alışveriş yapacaklar için. malum önümüzdeki hafta gidiyoruz. şimdiden heyecan bastı beni :)
kemeraltında mina çocuk ve barış bebe var. barış bebenin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ikisine de bakmakta yarar var, zaten birbirlerine çok yakınlar.
http://barisbebe.com/
kemeraltında yine bebek eşyaları, hamile giyim ve lohusa pijamaları vb için salepçioğlu han var.
gaziemirde baya büyük bir mağaza olan bebek reyonu var.
BEBEK REYONU AVM-Izmir-GAZEMR-cocuk-oyuncak-hediye-alis-veris-alisveris-mekan-hizmet-urun-magaza-malzeme-urunu-cocuk-arabasi-bebek-mamasi-mama--Sanal tur-Mekan360.Com - Ana Sayfa
http://www.bebekreyonu.com/
yine bayraklı ve gaziemirde hello baby ve karşıyakada e-bebek var ama orası avm usülü olduğu için çok indirim yapacaklarını zannetmiyorum.
benim duyduklarım, öğrenebildiklerim bu kadar.
topiğimizdeki tüm anne adaylarına mutlu mutlu alışverişler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…