Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Günaydın günaydın. Gez bakalım bebişede bulursun bişeyler. Ya sorma eğilmediğim sürece sorun yokta ama eğilim aynen bel ağrım olii:) galiba dikkat etmemiz lazım kiloya yoksa ilerleyen aylar da kötü olucaz en azından abur cubur yememeliyiz

saol canım benim:) ay şu dtaylıyada girip çıksamda cinsiyet tamamen belli olsa alışverişe başlasam artık ya

Hadi canım az kaldı ondan sonra ver elini alışveriş. Gökçe havuzlu han diyo bende gideyim bir oraya eşimin nöbetci olmadığı gün.bir yandan almak lazım .

Hadi canım az kaldı ondan sonra ver elini alışveriş. Gökçe havuzlu han diyo bende gideyim bir oraya eşimin nöbetci olmadığı gün.bir yandan almak lazım .

ne güzel istanblulda boş çeşit çok seçenek var izmirde malesef bir halt yok

Son düzenleme:
ne güzel istanblulda boş çeşit çok seçenek var izmirde malesef bir halt yok

Tatlım niye yokmuş sizinde kemeraltınız var orda bayaca vardır:) teyzemler var gaziemirde severim izmiri ben geçen yıl değil bir önceki yıl alaçatıya gelmiştik tatile çok güzel yerler gezilip görülecek bir sürü yeri var..

Kızlar alışverişten geldim. Oğluşlarımın alışverişini %80 tamamladım. Kalanlarda bebek arabası puset, beşik (ananesi alacakmış aldırtmadı) yatak o kadar.. Geri ne kaldıysa aldım. Toplam 688 TL tuttu. %15 indirimle 588 tl ödeyip çıktım. Söylediğimde kimse inanamıyor bu kadar eşyayı bu fiyata nasıl aldın diye. Ayrıca sizlerinde gideceğini ve benim adımı söyleyeceklerini sizlerede kolaylık yapmasını söyledim Mesut Abiye.. Eğlenceli geçti. Hem çayımı içtim hem alışveriş yaptım. Ayrıca unutmayınki ben herşeyden ikişer tane aldım. Ama siz tek bebeğe alacağınız için daha uygun fiyata çıkabilirsiniz. Tek şart nakit ödeme..

Kulaktan ateş ölçerinden tutun tırnak makasına kadar A dan Z ye herşeyi aldım. Birazdan size onların verdiği alışveriş listesini göndereceğim. İşaretlediklerim benim aldıklarım olacak. ohhh çok heyecanlı :)

canım evet ama kemaraltının eski tadı kalmadı malesef alaçatı vs turistik yerlerde bize bayağıca uzak biz merkezdeyiz gelirsen seve seve gezdiririm seni:)

aldıklarını paylaşırmısın canım meraktayız :))

Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)

Son düzenleme:
gökçecim oğluşların güle güle iysin kıyafetlerini çok güzel bütün cicileri.

bizde bugün eşimle yine bir sürü koli yaptık kışlık kıyafetlerimizi bavula koyduk falan derken sabahtan beri ancak oturduk 18. kutumuzuda yaptık şükür daha çok işi var ama yarın malum yolcuyuz çok mutluyum biraz da olsa gezeceğiz diyeee

bebişim beni bir ittiriyor sığamaadı maşallah oraya babası sevip sevip duruyor karnımı

bence onlar içinde iyi bir tecrüne bu. hareketlerini dinlemek onları sevmek... Bence bizim babalar şanslı. Her anlarını yaşayabilecekler..

ya gökçe bayıldım hepsineeeeeeeeeeeeeeeee çok güzeller güle güle kullansın minikler

gökçecim sen bebek arabanı nasıl alacaksın ayrı ayrı mı yan yana mı birde arkalı önlü olanlar var merak ettim

Hepsinden bende istiyorummmmn:) canım güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim çok ciciler.. Havuzlu hanı hatırladım Eminönü'ne çeyiZ için gitmiştik Orayı da gezdik.

gökçecim çok iyi fiyata kapatmışsın. Allah sağlıkla sinerle kullanmayı nasip etsin bebişlerinle.
biz nereye gidersek gidelim eminönü kadar ucuz olmayacaktır hiçbir yer :) araba ve beşik fiyatları ne kadardı, kraftın mesela?
hadi sen atlattın darısı başımıza bakalım :)

canım evet ama kemaraltının eski tadı kalmadı malesef alaçatı vs turistik yerlerde bize bayağıca uzak biz merkezdeyiz gelirsen seve seve gezdiririm seni:)

canım öncelikle 41 kere maşallah... Allah nazarlardan saklasın. göbeklerimiz günden güne kendini daha da belli etmeye başladı :)
bir de nerelerden alışveriş yapmayı düşünüyorsun? bildiğim kadarıyla izmirde bu havuzlu han gibi büyük hanlar yok ama kızlarağasının o tarafta mina ve barış bebe var. bi de salepçioğlu han var. orda da lohusa pijamaları, hamile kıyafetler vs varmış. bayraklıda da varmış ama orayı hiç görmedim. senin var mı öyle bildiğin başka yerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…