günaydın ağustos ayının en güzel anneleri :)
işte bizim göbikimizmaşallah demeyi unutmayın lütfen
Eki Görüntüle 677842 Eki Görüntüle 677843
Amanda maşallah maşallah kocaman olmuş göbiş tatlım çok yakışmış:)
günaydın güzel mi güzel Ağustos anneleri..
meşhur bir pendik pazarı var belki duyan olmuştur greenpark otelin onunde. şanslıyımki bnmde evim otelin yanında.. çok uzun zamandır gitmemiştim hem meyve sebze alıcam hemde bakıcam öyle ne var ne yok.. buarada havalar güzelleşti camlar pencereler açılıyo artık.. ve en sevmediğim şey küçük canlılar bebişim hariç tabio yüzden eşime balkonu yıkattım bende sineklikleri yıkadım eğilmemeye çalıştım fırçayla yıkadım ama kaptırdım biraz kendimi sanırım bel ağrım var azıcık.. buarada saat 8de kahvaltı yapmıştım ama kurt gibi acıktım ya nasıl tutucam kendimi ben ya ne güzel zayıf bir hamileyim diye istediğim yiyodum ama alakası yokmuş 8.ayda rejim yapacaklar listesi yapılmalı gökçecim başına da beni yazmalısın
saol canım benim:) ay şu dtaylıyada girip çıksamda cinsiyet tamamen belli olsa alışverişe başlasam artık ya
Hadi canım az kaldı ondan sonra ver elini alışveriş. Gökçe havuzlu han diyo bende gideyim bir oraya eşimin nöbetci olmadığı gün.bir yandan almak lazım .
ne güzel istanblulda boş çeşit çok seçenek var izmirde malesef bir halt yok
günaydın ağustos ayının en güzel anneleri :)
işte bizim göbikimizmaşallah demeyi unutmayın lütfen
Eki Görüntüle 677842 Eki Görüntüle 677843
Tatlım niye yokmuş sizinde kemeraltınız var orda bayaca vardır:) teyzemler var gaziemirde severim izmiri ben geçen yıl değil bir önceki yıl alaçatıya gelmiştik tatile çok güzel yerler gezilip görülecek bir sürü yeri var..
Kızlar alışverişten geldim. Oğluşlarımın alışverişini %80 tamamladım. Kalanlarda bebek arabası puset, beşik (ananesi alacakmış aldırtmadı) yatak o kadar.. Geri ne kaldıysa aldım. Toplam 688 TL tuttu. %15 indirimle 588 tl ödeyip çıktım. Söylediğimde kimse inanamıyor bu kadar eşyayı bu fiyata nasıl aldın diye. Ayrıca sizlerinde gideceğini ve benim adımı söyleyeceklerini sizlerede kolaylık yapmasını söyledim Mesut Abiye.. Eğlenceli geçti. Hem çayımı içtim hem alışveriş yaptım. Ayrıca unutmayınki ben herşeyden ikişer tane aldım. Ama siz tek bebeğe alacağınız için daha uygun fiyata çıkabilirsiniz. Tek şart nakit ödeme..
Kulaktan ateş ölçerinden tutun tırnak makasına kadar A dan Z ye herşeyi aldım. Birazdan size onların verdiği alışveriş listesini göndereceğim. İşaretlediklerim benim aldıklarım olacak. ohhh çok heyecanlı :)
gökçecim oğluşların güle güle iysin kıyafetlerini çok güzel bütün cicileri.
bizde bugün eşimle yine bir sürü koli yaptık kışlık kıyafetlerimizi bavula koyduk falan derken sabahtan beri ancak oturduk 18. kutumuzuda yaptık şükür daha çok işi var ama yarın malum yolcuyuz çok mutluyum biraz da olsa gezeceğiz diyeee
bebişim beni bir ittiriyor sığamaadı maşallah oraya babası sevip sevip duruyor karnımı
maşallah maşallahne güzel olmuş bizim annecikler böyle göbişini sevesim geldiiiii
Eki Görüntüle 678065 Eki Görüntüle 678075 Eki Görüntüle 678074 Eki Görüntüle 678073 Eki Görüntüle 678072 Eki Görüntüle 678071 Eki Görüntüle 678070 Eki Görüntüle 678069 Eki Görüntüle 678064 Eki Görüntüle 678061 Eki Görüntüle 678076
Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)
Eki Görüntüle 678065 Eki Görüntüle 678075 Eki Görüntüle 678074 Eki Görüntüle 678073 Eki Görüntüle 678072 Eki Görüntüle 678071 Eki Görüntüle 678070 Eki Görüntüle 678069 Eki Görüntüle 678064 Eki Görüntüle 678061 Eki Görüntüle 678076
Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)
Kızlar alışverişten geldim. Oğluşlarımın alışverişini %80 tamamladım. Kalanlarda bebek arabası puset, beşik (ananesi alacakmış aldırtmadı) yatak o kadar.. Geri ne kaldıysa aldım. Toplam 688 TL tuttu. %15 indirimle 588 tl ödeyip çıktım. Söylediğimde kimse inanamıyor bu kadar eşyayı bu fiyata nasıl aldın diye. Ayrıca sizlerinde gideceğini ve benim adımı söyleyeceklerini sizlerede kolaylık yapmasını söyledim Mesut Abiye.. Eğlenceli geçti. Hem çayımı içtim hem alışveriş yaptım. Ayrıca unutmayınki ben herşeyden ikişer tane aldım. Ama siz tek bebeğe alacağınız için daha uygun fiyata çıkabilirsiniz. Tek şart nakit ödeme..
Kulaktan ateş ölçerinden tutun tırnak makasına kadar A dan Z ye herşeyi aldım. Birazdan size onların verdiği alışveriş listesini göndereceğim. İşaretlediklerim benim aldıklarım olacak. ohhh çok heyecanlı :)
canım evet ama kemaraltının eski tadı kalmadı malesef alaçatı vs turistik yerlerde bize bayağıca uzak biz merkezdeyiz gelirsen seve seve gezdiririm seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?