Bunlar ne ki kendime gecelikle pijama takımı aldım.. O faslı da kapattım. Hatta en pahalısı benimkilerdi. Toplamda 200 tl tuttu. Düşünsene bebeklere yaptığım alışverişin tamamı kadarı iki parça gecelikle pijama. Ama çok beğenerek aldım. Altına da pofuduk topuklu terliklerimi giyeceğim.
Neoldu cnmm yaa hayirdir neden yatti tadilat isi ? Benim evimde 1+1 oldugu icin senin durumunu cok merak etmistim benn..
Valla süpermiş ay ne güzel hepsini kapattın gibi. Hım tuttum pofidik terliği :) canım odadan niye vazgeçtin uymadımı evin modeli? Peki tatlım bir beşikmi alıcan yoksa 2 tanemi ?
kızlar ben geceleri uyuyamıyorum artık ya... sırtım, belim, bacaklarım, başım her bi yerim ağrıyor.
hatta aşı olduğum kolum hala tutmuyor, ne aşıymış yahu
doğumdan sonra zaten uyuyamicaz, şimdiden bari depolasaydık uykuları iyi olcaktı...
günaydın ağustos ayının en güzel anneleri :)
işte bizim göbikimizmaşallah demeyi unutmayın lütfen
Eki Görüntüle 677842 Eki Görüntüle 677843
Canım mimarla anlaşmamız Şubat sonu teslimdi. Sonra bize ben Mayıs sonu teslim edeceğim dedi. Mayıs'ın 21 inde projeyi görmek için aradım hazır değil dedi. Benimde tepem attı Aldığınız peşinatı iade edin yaptırmıyorum dedim. Ayrıca bu mimar eşimin müşterisi ve samimi olduğu biri. Dost kazığı diye buna derler..
benimde bel kemiği eğriliğim var. dışardan belli olmuyor, hamileliğime kadar çok problemde yaşamamıştım. ama tam bel bölgemde ağırlığın en çok bindiği noktada hafif bi eğrilik var. ağrımıyo resmen acıyo. otururken, kalkarken, yatarken, yürürken..... sırt üstü yattığımda sanki üstten kemiklerime basılıyomuş gibi acıyo. gece farkında olmadan dönsem acıyla sıçrıyorum. çok korkuyorum normal doğuma engel olacak diye... doktor kontrolünde ultrasona yattığımda acıdan ölüyorum. kemiklerim çıtır çıtır ediyo kalkarken. ayrıntılıda yarım saat ne yapacam şimdiden düşünüyorum
Bende uyuyamıyorum bide kramplar giriyor bacagıma kolumaAllah bizi simdiden alıstırıyor diye dusunuyorum uykusuzluga.bu kramplar son aylarda cok olurmus degil mi annem soylemisti?
Kramp in nedeni magnezyum eksikligi..Gunde 1 tane muz yada 1 sade maden suyu iyi geliyo cnm..Benimde arada giriyordu.Hergun 1 soda iciyorum simdi.Muz kabiz yapiyo diye pek yemiyorum cunku ..Oyuzden cok sukur artik kramp girmiyo..
günaydın guzel anneler en guzel pazarlar sizlerin olsun...
bugün eşimle beraber alışverişe çıkıp bebiş için biseyler bakalım diyoruz eşim benden daha heyecanlı.. fakat hava felaket İzmirde kapalı simsiyah , insanda enerji ve istek
bırakmıyor . Ben birkaç hafta daha bekleyelim diyorum en azından 6. ay bitsin..bebişimi sizler kadar cok hissedemiyorum arada cok nadir kelebek çırpıntısı gibi hissediyorum..sizler gibi tepikler dönmeler hissettiğim gün bir dakika durmam alıveriş için:)
Gökçecim oğluşların için aldıklarını gördüm çok şirinler bayıldım darısı bizim başımıza henüz hiçbisey almadım kızıma
Gercekten baya baya kazik olmus yani ..Neyse biraz pasalarinla ayniodada uyursun :) İlerde belki ev falan degistirirsiniz..Benimde esim askere gitmedi henuzBunedenle bizde minigim 1 yasindayken falan degistirebilecegiz..Gece kalkmasi bizimicin daha kolay olur ayni oda icinden
Canım maden suyu asitli ya bebisi rahatsız etmez mi?
canım benimki çok ciddi bi eğrilik değil zaten 18 yaşımda doktor tesadüfen röntgende görmüştü. egzersiz veriyolar ameliyatlık değil. ama hamilelikte tabi çekilmez oldu. egzersiz yapıyorum. daha doğrusu yapabildiğim zaman faydasını görüyorum. olmazsa doktora gidicem. ama hamilelikte egzersizden başka birşeyin yapılabileceğini sanmıyorum. belkide eğrilikten sandığım ağrılar gebelikte normal ağrılardır, önümüzdeki kontrolde anlatıcam doktoruma...Ee nasil olacak boyle peki cnm yaa ? Dogum sıkıntı , sonrasi sıkıntı , bebege bakim icin kac kere oturup kalkacaksin , belki kucaginda uyutman gerekecekBir cozum yok muymus ?
gökçecim çok iyi fiyata kapatmışsın. Allah sağlıkla sinerle kullanmayı nasip etsin bebişlerinle.
biz nereye gidersek gidelim eminönü kadar ucuz olmayacaktır hiçbir yer :) araba ve beşik fiyatları ne kadardı, kraftın mesela?
hadi sen atlattın darısı başımıza bakalım :)
canım öncelikle 41 kere maşallah... Allah nazarlardan saklasın. göbeklerimiz günden güne kendini daha da belli etmeye başladı :)
bir de nerelerden alışveriş yapmayı düşünüyorsun? bildiğim kadarıyla izmirde bu havuzlu han gibi büyük hanlar yok ama kızlarağasının o tarafta mina ve barış bebe var. bi de salepçioğlu han var. orda da lohusa pijamaları, hamile kıyafetler vs varmış. bayraklıda da varmış ama orayı hiç görmedim. senin var mı öyle bildiğin başka yerler?
kızlar biraz araştırma yaptım. izmirde alışveriş yapacaklar için. malum önümüzdeki hafta gidiyoruz. şimdiden heyecan bastı beni :)
kemeraltında mina çocuk ve barış bebe var. barış bebenin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ikisine de bakmakta yarar var, zaten birbirlerine çok yakınlar.
http://barisbebe.com/
kemeraltında yine bebek eşyaları, hamile giyim ve lohusa pijamaları vb için salepçioğlu han var.
gaziemirde baya büyük bir mağaza olan bebek reyonu var.
BEBEK REYONU AVM-Izmir-GAZEMR-cocuk-oyuncak-hediye-alis-veris-alisveris-mekan-hizmet-urun-magaza-malzeme-urunu-cocuk-arabasi-bebek-mamasi-mama--Sanal tur-Mekan360.Com - Ana Sayfa
http://www.bebekreyonu.com/
yine bayraklı ve gaziemirde hello baby ve karşıyakada e-bebek var ama orası avm usülü olduğu için çok indirim yapacaklarını zannetmiyorum.
benim duyduklarım, öğrenebildiklerim bu kadar.
topiğimizdeki tüm anne adaylarına mutlu mutlu alışverişler diliyorum
canım benimmmm 41,5 kere maşallah çok tatlısın çok yakışmış yaaa gözlerim doldu valla.. rabbim sağlıcakla versin kucağına meleğini benim gibi bekleyenlerede inş.. amin....
Canım maden suyu asitli ya bebisi rahatsız etmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?