Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Valla süpermiş ay ne güzel hepsini kapattın gibi. Hım tuttum pofidik terliği :) canım odadan niye vazgeçtin uymadımı evin modeli? Peki tatlım bir beşikmi alıcan yoksa 2 tanemi ?

Neoldu cnmm yaa hayirdir neden yatti tadilat isi ? Benim evimde 1+1 oldugu icin senin durumunu cok merak etmistim benn..

Canım mimarla anlaşmamız Şubat sonu teslimdi. Sonra bize ben Mayıs sonu teslim edeceğim dedi. Mayıs'ın 21 inde projeyi görmek için aradım hazır değil dedi. Benimde tepem attı Aldığınız peşinatı iade edin yaptırmıyorum dedim. Ayrıca bu mimar eşimin müşterisi ve samimi olduğu biri. Dost kazığı diye buna derler..

Valla süpermiş ay ne güzel hepsini kapattın gibi. Hım tuttum pofidik terliği :) canım odadan niye vazgeçtin uymadımı evin modeli? Peki tatlım bir beşikmi alıcan yoksa 2 tanemi ?

Canım bugün kesinlikle park yatağa karar verdim. İkisine de ayrı ayrı beşik alacağım. Yan yana yatırınca birbirlerini uyandırabilirler çünkü. Hem hepsi yerini bilsin. Kendi yatağında uyusun uyansınlar.

kızlar ben geceleri uyuyamıyorum artık ya... sırtım, belim, bacaklarım, başım her bi yerim ağrıyor.
hatta aşı olduğum kolum hala tutmuyor, ne aşıymış yahu
doğumdan sonra zaten uyuyamicaz, şimdiden bari depolasaydık uykuları iyi olcaktı...

Bende uyuyamıyorum bide kramplar giriyor bacagıma koluma Allah bizi simdiden alıstırıyor diye dusunuyorum uykusuzluga.bu kramplar son aylarda cok olurmus degil mi annem soylemisti?

günaydın guzel anneler en guzel pazarlar sizlerin olsun...
bugün eşimle beraber alışverişe çıkıp bebiş için biseyler bakalım diyoruz eşim benden daha heyecanlı.. fakat hava felaket İzmirde kapalı simsiyah , insanda enerji ve istek
bırakmıyor . Ben birkaç hafta daha bekleyelim diyorum en azından 6. ay bitsin..bebişimi sizler kadar cok hissedemiyorum arada cok nadir kelebek çırpıntısı gibi hissediyorum..sizler gibi tepikler dönmeler hissettiğim gün bir dakika durmam alıveriş için:)
Gökçecim oğluşların için aldıklarını gördüm çok şirinler bayıldım darısı bizim başımıza henüz hiçbisey almadım kızıma

Gercekten baya baya kazik olmus yani ..Neyse biraz pasalarinla ayniodada uyursun :) İlerde belki ev falan degistirirsiniz..Benimde esim askere gitmedi henuz Bunedenle bizde minigim 1 yasindayken falan degistirebilecegiz..Gece kalkmasi bizimicin daha kolay olur ayni oda icinden

Ee nasil olacak boyle peki cnm yaa ? Dogum sıkıntı , sonrasi sıkıntı , bebege bakim icin kac kere oturup kalkacaksin , belki kucaginda uyutman gerekecek Bir cozum yok muymus ?

Bende uyuyamıyorum bide kramplar giriyor bacagıma koluma Allah bizi simdiden alıstırıyor diye dusunuyorum uykusuzluga.bu kramplar son aylarda cok olurmus degil mi annem soylemisti?

Kramp in nedeni magnezyum eksikligi..Gunde 1 tane muz yada 1 sade maden suyu iyi geliyo cnm..Benimde arada giriyordu.Hergun 1 soda iciyorum simdi.Muz kabiz yapiyo diye pek yemiyorum cunku ..Oyuzden cok sukur artik kramp girmiyo..

Kramp in nedeni magnezyum eksikligi..Gunde 1 tane muz yada 1 sade maden suyu iyi geliyo cnm..Benimde arada giriyordu.Hergun 1 soda iciyorum simdi.Muz kabiz yapiyo diye pek yemiyorum cunku ..Oyuzden cok sukur artik kramp girmiyo..

Canım maden suyu asitli ya bebisi rahatsız etmez mi?

Canım acele etme zaten.. 2-3 postada bitirirsin :) ama benden tavsiye listeniz olmadan çıkmayın alışverişe. Ben alışverişte mala dönüyorum valla ayyyy ne alacaktık unuttum diye. Heyecandan akıl kalmıyor :)

Canım benim tek endişem şu. Anneyi uyurken yanında gören bebekler bir süre sonra anneyi görmeyince uyumuyor. Mesela benim bi arkadaşımda yatak odasına aldı beşiğini. Bebek alıştı anneyi görerek uyumaya. Şimdi annesi yataktan kalksın saniyesinde uyanıyor kalkıyor. Çıldırılacak bir durum bence.

Ee nasil olacak boyle peki cnm yaa ? Dogum sıkıntı , sonrasi sıkıntı , bebege bakim icin kac kere oturup kalkacaksin , belki kucaginda uyutman gerekecek Bir cozum yok muymus ?
canım benimki çok ciddi bi eğrilik değil zaten 18 yaşımda doktor tesadüfen röntgende görmüştü. egzersiz veriyolar ameliyatlık değil. ama hamilelikte tabi çekilmez oldu. egzersiz yapıyorum. daha doğrusu yapabildiğim zaman faydasını görüyorum. olmazsa doktora gidicem. ama hamilelikte egzersizden başka birşeyin yapılabileceğini sanmıyorum. belkide eğrilikten sandığım ağrılar gebelikte normal ağrılardır, önümüzdeki kontrolde anlatıcam doktoruma...

maden suyunun içinde asit yok canlar, sadece mineraller var. öyle olsa mide gazı olan içer miydi? daha kötü olurdu...
magnezyumu doktor verdi bana ama çok iğrenç tadı var. içtikten sonra öğürtüyo. iki gündür içmiyorum...

canım inan ben daha hiç çıkmadım bakamadım ama 17 sinden sonra çıkıp önce bir dolaşacağım gördüklerimi paylaşırım seninle

ay bunlar benim çoooookkkkkkk işime yarayacak yaaaaaaaaaaaa çok saol mucuk

canım benimmmm 41,5 kere maşallah çok tatlısın çok yakışmış yaaa gözlerim doldu valla.. rabbim sağlıcakla versin kucağına meleğini benim gibi bekleyenlerede inş.. amin....

canım çok saol rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın inşallah o kadar çok dua ediyorum ki sana inanamazsın

Canım maden suyu asitli ya bebisi rahatsız etmez mi?

soda zarali cnm maden suyunda bir problem olmuyo..Mineraller bakimindan zengin oldugu icin ben sevmedigim halde iciyorum..
Hatta maden suyu ile iligli guzel bi bilgi daha vereyim.Maden suyunu buz kaliplarina doldurup dondurun , cildinizi temizledikten sonra , kremleme oncesi ,1 tane maden suyu kutlesini yuzunuze surun..Yikamayin sonra yuzunuzde kurusun. Hem buz soguk oldugu icin cildi gerginlestiriyo , hemde mineraller , cildi besliyo , guzellestiriyo..
Benim kayinvalidem ve annesi her hamamdan sonra , ayda bir falan mutlaka yapiyorlar..Hala bebekgibi suratlari var.Ozellikle gebelikte ciltte olusan noktalara falan iyi geliyormus ve nokta olusmuyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…