Eki Görüntüle 678065 Eki Görüntüle 678075 Eki Görüntüle 678074 Eki Görüntüle 678073 Eki Görüntüle 678072 Eki Görüntüle 678071 Eki Görüntüle 678070 Eki Görüntüle 678069 Eki Görüntüle 678064 Eki Görüntüle 678061 Eki Görüntüle 678076
Kızlar aşağı yukarı aldıklarım burada. Zaten bu zamana kadar da bir çok şey aldım. Benim alışverişin bitmesine az kaldı. darısı sizinkilerin başına :)
Canım benim tek endişem şu. Anneyi uyurken yanında gören bebekler bir süre sonra anneyi görmeyince uyumuyor. Mesela benim bi arkadaşımda yatak odasına aldı beşiğini. Bebek alıştı anneyi görerek uyumaya. Şimdi annesi yataktan kalksın saniyesinde uyanıyor kalkıyor. Çıldırılacak bir durum bence.
canım benimki çok ciddi bi eğrilik değil zaten 18 yaşımda doktor tesadüfen röntgende görmüştü. egzersiz veriyolar ameliyatlık değil. ama hamilelikte tabi çekilmez oldu. egzersiz yapıyorum. daha doğrusu yapabildiğim zaman faydasını görüyorum. olmazsa doktora gidicem. ama hamilelikte egzersizden başka birşeyin yapılabileceğini sanmıyorum. belkide eğrilikten sandığım ağrılar gebelikte normal ağrılardır, önümüzdeki kontrolde anlatıcam doktoruma...
Ay cnm yaa , bizim belimiz iyi olmasina ragmen agriyo bebisler buyudukce.Seninki daha da zorİnsallah cok sıkıntı olmaz ve dr. belki bilmedigin birseyler onerebilir sana .. Keske bi tedavisi olsaymis, onceden olurdun
Selam Kızlar. Aşı olmayan bir ben mi kalmıştım tam hatırlayamadım ama bende oldum ohh gelsin kol sızısı:))
Canımmm çok şeker şeyler almışsınnn güle güle giysin oğullarınnn..Alışverişi bitirdim diyorsun ama demedi demeee daha gelecek devamı bencee :)) Gördüğümüz herşeyde gözümüz kalıyorrr...Ama toplu alışverişin keyfide başka olmuştur...
Sağlıklı sıhhatli iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah
:)) Kol sızısı kötü
Selam Kızlar. Aşı olmayan bir ben mi kalmıştım tam hatırlayamadım ama bende oldum ohh gelsin kol sızısı:))
cuma günü 2. tetanoz aşımı yaptırdım ve ilki kadar hiçç acımadı ilki resmen süründürmüştü haberiniz olsun belki 2. o kadar ağrı yapmıyordur...
Dur daha yeni sızlıyor.. Beni bir gece uyutmadı. Soluma yatıyorum sürekli o da soluma vurdu. İşkence oldu o gece bana. Ertesi günlerde çok etkili olmadı.
Haftaya bugün 2.ciyi olacağım bende...İnşallah ilki gibi olur ve acıma sızlama olmaz...
Bir de şöyle birşey dedi aile hekimi ama ben olmayacağım..3 ve 4.cüyüde olursak ömür boyu koruyormuş aşı...
Birer yıl arayla demişti sanırım 3 ve 4...
yaaaaaaaaa dün temizlik yaptı sağolsun annem ve kardeşim bugün yağmur yağıyor camlar gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?