Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canımmm çok şeker şeyler almışsınnn güle güle giysin oğullarınnn..Alışverişi bitirdim diyorsun ama demedi demeee daha gelecek devamı bencee :)) Gördüğümüz herşeyde gözümüz kalıyorrr...Ama toplu alışverişin keyfide başka olmuştur...
Sağlıklı sıhhatli iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah

Ayy olmaz insallah cnm yaa .. seni gormeyecek sekilde yatirirsin olmazsa ..Aslinda simdi ne konussak bos basimiza gelince cozumleriozaman bulacagiz herhalde.Ama insallah sıkıntısız atlatiriz :)

Ay cnm yaa , bizim belimiz iyi olmasina ragmen agriyo bebisler buyudukce.Seninki daha da zor İnsallah cok sıkıntı olmaz ve dr. belki bilmedigin birseyler onerebilir sana .. Keske bi tedavisi olsaymis, onceden olurdun

Selam Kızlar. Aşı olmayan bir ben mi kalmıştım tam hatırlayamadım ama bende oldum ohh gelsin kol sızısı:))

Ay cnm yaa , bizim belimiz iyi olmasina ragmen agriyo bebisler buyudukce.Seninki daha da zor İnsallah cok sıkıntı olmaz ve dr. belki bilmedigin birseyler onerebilir sana .. Keske bi tedavisi olsaymis, onceden olurdun

ağrılara katlanılırda normal doğma engel olur diye korkuyorum asıl. bakalım Allah büyük herşeyin hayırlısı sağ salim bebeişm doğsun ben her türlü acıyı çekmeye razıyım.

Canım keyifliydi tabi ama ben çok önceden başladığım için alışverişe bitirmek üzere gibiyim. Gözüm kalmaz olur mu daha dün H&M den yine şort bluz takım aldım. Benim ıvır zıvır alışverişm bitti. Artık almıyorum engel oluyorum kendime. Temmuz da doğsalar zaten 3 aylıkken falan kışa denk gelecek. İhtiyaçlarına göre alırım artık her birşeyleri.

Selam Kızlar. Aşı olmayan bir ben mi kalmıştım tam hatırlayamadım ama bende oldum ohh gelsin kol sızısı:))

Haftaya bugün 2.ciyi olacağım bende...İnşallah ilki gibi olur ve acıma sızlama olmaz...
Bir de şöyle birşey dedi aile hekimi ama ben olmayacağım..3 ve 4.cüyüde olursak ömür boyu koruyormuş aşı...
Birer yıl arayla demişti sanırım 3 ve 4...

cuma günü 2. tetanoz aşımı yaptırdım ve ilki kadar hiçç acımadı ilki resmen süründürmüştü haberiniz olsun belki 2. o kadar ağrı yapmıyordur...

cuma günü 2. tetanoz aşımı yaptırdım ve ilki kadar hiçç acımadı ilki resmen süründürmüştü haberiniz olsun belki 2. o kadar ağrı yapmıyordur...

benim tahminimce acımayacaktır ikincisi. şu 6 ayda o kadar çok iğne oldum ki acısada sallamayacağımdır diye düşünüyorum.

Çarşamba günü şeker yüklemem var. Mafrkete gidip aldıklarıma bakın. ülker 9 kat ve eti hoşbeş. Hemde büyük boylarından. Ama napiimm benim çocuklarda tatlı seviyor yaaa...

Dur daha yeni sızlıyor.. Beni bir gece uyutmadı. Soluma yatıyorum sürekli o da soluma vurdu. İşkence oldu o gece bana. Ertesi günlerde çok etkili olmadı.

Benim şimdiden sızlıyor akşama bilmem ne olur zati uyurken dönmelerim zorluyor şimdi buda sızlarsa ohh ohh ne güzel ne güzel(

ay maşallah sana o zaman bende 1 ay sonra 2.ciyi olucam. Hım aynı şeyi bana da söylediler ama bende olmam sanırım.

Ben varim cnmcmm , Benim bu hafta 19. haftam doluyo ya cuma yada haftaya gidecegim asiya .. Bide hicbir esya almayanda benim.Hatta listede gordugum kadariyla en son dogumuda ben yapiyorum..Yani aranizda herseyi en gec ben yasiyorum ve yasayacagim :) Sizleden ogreniyorum herseyi daha bilincli yasiyorum oyuzden herseyi..
Bu topic iyi ki var.Gokcecim iyi ki bu topigi kurmussun ve bu topige katilan herkesss , iyi ki varsiniz....Ogşusumla opuyoruz sizii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…