ağrılara katlanılırda normal doğma engel olur diye korkuyorum asıl. bakalım Allah büyük herşeyin hayırlısı sağ salim bebeişm doğsun ben her türlü acıyı çekmeye razıyım.
Canım keyifliydi tabi ama ben çok önceden başladığım için alışverişe bitirmek üzere gibiyim. Gözüm kalmaz olur mu daha dün H&M den yine şort bluz takım aldım. Benim ıvır zıvır alışverişm bitti. Artık almıyorum engel oluyorum kendime. Temmuz da doğsalar zaten 3 aylıkken falan kışa denk gelecek. İhtiyaçlarına göre alırım artık her birşeyleri.
Haftaya bugün 2.ciyi olacağım bende...İnşallah ilki gibi olur ve acıma sızlama olmaz...
Bir de şöyle birşey dedi aile hekimi ama ben olmayacağım..3 ve 4.cüyüde olursak ömür boyu koruyormuş aşı...
Birer yıl arayla demişti sanırım 3 ve 4...
yaaaaaaaaa dün temizlik yaptı sağolsun annem ve kardeşim bugün yağmur yağıyor camlar gitti
Çarşamba günü şeker yüklemem var. Mafrkete gidip aldıklarıma bakın. ülker 9 kat ve eti hoşbeş. Hemde büyük boylarından.Ama napiimm benim çocuklarda tatlı seviyor yaaa...
Ben varim cnmcmm , Benim bu hafta 19. haftam doluyo ya cuma yada haftaya gidecegim asiya .. Bide hicbir esya almayanda benim.Hatta listede gordugum kadariyla en son dogumuda ben yapiyorum..Yani aranizda herseyi en gec ben yasiyorum ve yasayacagim :) Sizleden ogreniyorum herseyi daha bilincli yasiyorum oyuzden herseyi..
Bu topic iyi ki var.Gokcecim iyi ki bu topigi kurmussun ve bu topige katilan herkesss , iyi ki varsiniz....Ogşusumla opuyoruz sizii :)
Çarşamba günü şeker yüklemem var. Mafrkete gidip aldıklarıma bakın. ülker 9 kat ve eti hoşbeş. Hemde büyük boylarından.Ama napiimm benim çocuklarda tatlı seviyor yaaa...
Ben varim cnmcmm , Benim bu hafta 19. haftam doluyo ya cuma yada haftaya gidecegim asiya .. Bide hicbir esya almayanda benim.Hatta listede gordugum kadariyla en son dogumuda ben yapiyorum..Yani aranizda herseyi en gec ben yasiyorum ve yasayacagim :) Sizleden ogreniyorum herseyi daha bilincli yasiyorum oyuzden herseyi..
Bu topic iyi ki var.Gokcecim iyi ki bu topigi kurmussun ve bu topige katilan herkesss , iyi ki varsiniz....Ogşusumla opuyoruz sizii :)
Ayy ozamanlar cabuk gelse bi ne guzel olur di mi :) Benim hergun heyecanim ve sabirsizligim artiyooo :)
Ohh bidiklara yarasin ama sadece bugun ye..Yarin hic sekerli bisey yeme.Ogluslarina soyle yarin icin seni idare etsinler :)
maşallah yarasın canım sanada oğluşlarınada. valla bende küçük bir bitter çikolata götürdüm:)))
eee hayatım ne demiş atalar ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi ahahaha
Kizlar nasilsiniz iyisinizir insallah hepiniz bizde erzurumda bbisimle gez gez mahvolduk yarin aksam bir tane profta detaylim var saat 5te ucreti 250 lira univ hocasi cok iyi bir doktormus.bebek magazalarinda cok ama cok guzel ciciler var yaaa hepsini alasi geliyor insanin.
nesss sen bişiler aşeriyor musun?
Kizlar nasilsiniz iyisinizir insallah hepiniz bizde erzurumda bbisimle gez gez mahvolduk yarin aksam bir tane profta detaylim var saat 5te ucreti 250 lira univ hocasi cok iyi bir doktormus.bebek magazalarinda cok ama cok guzel ciciler var yaaa hepsini alasi geliyor insanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?