Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ağrılara katlanılırda normal doğma engel olur diye korkuyorum asıl. bakalım Allah büyük herşeyin hayırlısı sağ salim bebeişm doğsun ben her türlü acıyı çekmeye razıyım.

Ayy cnm benimm..Isın zor gorunuyor.. Insallah istedigin gibibir dogum olur ve sag salimistedigin gibi yavrunu kucagina alirsin cnm..

Ayy ozamanlar cabuk gelse bi ne guzel olur di mi :) Benim hergun heyecanim ve sabirsizligim artiyooo :)

Yanlis hatirlamiyorsam 1 yil sonra 3. doz , 5.yil sonra 4. doz ve sonraki her 10 yilda 1 de asi olursak ancak ozaman omur boyu bagisikligimiz oluyor diye biliyorum bende cnm...Bana boyle soylediler..

Çarşamba günü şeker yüklemem var. Mafrkete gidip aldıklarıma bakın. ülker 9 kat ve eti hoşbeş. Hemde büyük boylarından. Ama napiimm benim çocuklarda tatlı seviyor yaaa...

Ohh bidiklara yarasin ama sadece bugun ye..Yarin hic sekerli bisey yeme.Ogluslarina soyle yarin icin seni idare etsinler :)

Ya dimi bencede bilgi vermek almak paylaşmak güzel şey. Ve hiç tanımadığın bir platformda böyle kişilerin olması bencede çok güzel bende biçok şey öğrendim burdan. Sen baya şanslısın desene herşeyi öğrenip gidiosun:)) bizde öpüyoruz canım hepinizi hemde 3 kişi:))

Çarşamba günü şeker yüklemem var. Mafrkete gidip aldıklarıma bakın. ülker 9 kat ve eti hoşbeş. Hemde büyük boylarından. Ama napiimm benim çocuklarda tatlı seviyor yaaa...

maşallah yarasın canım sanada oğluşlarınada. valla bende küçük bir bitter çikolata götürdüm:)))

Canımmm kıyamam sanaaa... Bu topiğin herkese faydası olması çok güzel. Bende benden önce doğuracaklardan öğreniyorum işte döngü böyle. Yirim senin oğluşunuuu...

Ayy ozamanlar cabuk gelse bi ne guzel olur di mi :) Benim hergun heyecanim ve sabirsizligim artiyooo :)

Canım inan ben öyle demiyorum da öyle dua bile etmiyorum. İkiz oldukları için Allahım gelişimi tamamlayıp küvezde kalmayacak şekilde doğum nasip etsin bana diye dualar ediyorum. Oğluşlarımı hastanede bırakıp eve gelmek kabus gibi olur bana. O yüzden kalabildikleri kadar anesinin karnında kalıp gelişimlerini tamamlasınlar. Ben uyumamaya da acılar çekmeyede razıyım. Allahım onlarsız bırakmasın beni.

eee hayatım ne demiş atalar ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi ahahaha

kızlar bu arada şeker yiyip şeker hastası olmuyormuşuz şeker ölçüm cihazı satan mümessil bir abim var o geldi az önce sordum tamamen bünyesel bir olay pankreastaki beta hücrelerinin hassasiyetiyle alakalıymış aman dikkat edeyim şekerden uzak durayım şeker hastası olurum diye birşey yokmuş yani

Kizlar nasilsiniz iyisinizir insallah hepiniz bizde erzurumda bbisimle gez gez mahvolduk yarin aksam bir tane profta detaylim var saat 5te ucreti 250 lira univ hocasi cok iyi bir doktormus.bebek magazalarinda cok ama cok guzel ciciler var yaaa hepsini alasi geliyor insanin.

ayyy hadi hayırlısı yarın tekrar göreceksin miniğini desene inşallah detaylında iyi geçer canım sen tamamlamamışmıydın alışverişi

Eki Görüntüle 679271 Bebek arabasına bakın kızlaaaaar

cok güzelmiş bayıldım tam bizim prenseslere göre:) bebek arabalarının bmw si sanırım ...bu arada kızlar hafta sonu bir kaç model baktım bebek arabalarında en çok beğendiğim peg perego oldu ayrıca bilginize mina bebekte kampanya var ...araba alana puset hediye peg peregoda :) tüm mağazalardamı bilmiyorum ama balçova EGS parktakinde var bilgilerinize...sizler ne düşünüyorsunuz özellikle tecrübeli annelerin önerilerini bekliyoruz ..bebek arabasına karar vermek en zoru sanırım:)

nesss sen bişiler aşeriyor musun?

Valla gökçecim ben ilk aykarda da pek bişey istemedim şimdide. İlk aylarda ekşili şeyler falan canım çekiyordu. ama öle olmadık bişeyde hiç çekmedi ne bilim söle geç vakit otururken ay şu olsada yesek dediğim hiç bişey olmadı. Bizim eş şanslı o yüzden:)
Şimdide aynı tatlım. Senin çekiyor mu?

Ayyy canıımm dikkat et oralarda.. Sen bebişe alışveriş yapmnayacak mıydın zaten. Gitmişken al birşeyler işte...

kızlar.mrb.20.haftanın.sonunda.kıymetlimizi.öğrendim.bugün.kızım.geliyomuşş.gzl.kızımmmmm.mşlh.sağlıklıymış.herşey.yolunda.benide.hiç.üzmüyo.mşlh.bize.rabbim.herkese.nasip.etsin.bu.gzll.eşsiz.duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…