Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy cok sukurr..gozun aydin cnm .. Masallah tosuncugun saglikli ya otesi bos artik :) ayy yerim ben onun tonton poposunuuu :) Allah nazarlardan korusun insalahhhh :)
Darisi benim basimaaa.. Gecmiyor gunlerrrr .. ahhh ..

Hamilelikte bastan beri yasadıgımız ve atlattıgımız sıkıntıları paylasalım mı?mesela ben baslayım
1.Hamileligimin 6.haftası baslayıp 14.haftasına kadar devam eden asırı bulantı.(bir ara gunde 100 defa kusuyordum.bir hafta hastanede yattım cok gıdasız kalmısım bebis iyiydi ama benim hayati tehlikem vardı 4 gunde 6 kilo kaybetmistim.serumlar ve doktorumun onerdi bulantı bilekligiyle atlattım cok sukur)
2.Hamileligimin 10.haftasında durup dururken kanamam olmasıyla acile gittik.plasenta ayrılmaya baslamıs.(normalde bebek dogduktan 5 dk sonra ayrılır vucuttan).doktor bebegi kaybediyoruz fazla umitlenme dedi.alttan muayenede kanamam arttı sakır sakır kan bosaldı benden.2 gece hastanede yattım igne+serum+progestan fitili+hapı ile ve tabi dualarla tehlikeyi atlattık.plesenta tekrar birlesti.ama ben eve cıkınca 2 ay hic yataktan cıkmadan kımıldamadan yattım.
3.gecen gun aniden siddetli adet agrısı gibi kasıklarımda ve belimde sancıyla uyandım.tum gun aralıklarla devam etti.bende tumgun yattım.gecti cok sukur.doktorum kasılma seklinde olmadıktan sonra korkma rahmin genisliyor dedi.

Arada ufak tefek sıkıntılar oluyor ama Allahım beterinden saklasın.simdi gecti hepsi.siz neler atlattınız?annelik simdiden zor degil mi?

ayy cok sukurr..gozun aydin cnm .. Masallah tosuncugun saglikli ya otesi bos artik :) ayy yerim ben onun tonton poposunuuu :) Allah nazarlardan korusun insalahhhh :)
Darisi benim basimaaa.. Gecmiyor gunlerrrr .. ahhh ..

Sagol canım :)) senin ne zamandı ayrıntılın?insan ozluyor dimi bebisi gormeyi :) insallah sende guzel haberler alırsın annesi

Sagol canım :)) senin ne zamandı ayrıntılın?insan ozluyor dimi bebisi gormeyi :) insallah sende guzel haberler alırsın annesi

nisan sonu malesef yaa daha coook var benimm cok ozledim minigimii... :) Insallahhh ama o saglikli olsunda bekleriz napalim ?

Sen ne kadar cok sey atlatmissin ..cok sukur ki bisey olmamis..Allah hepimizin yavrularini korusunn ..

ay canım yaaaa sen çok ağır atlatmışsın Rabbim beterinden korusun benimde 3 ay şiddetli bulantım oldu şükür onun harici bişey olmadı

Canım doğum hakkında hiç konuşmadık. Ama söylemen iyi oldu. Yarınki kontrolde oturup konuşalım bunları. Doğum nasıl olur? Tahmini ne zaman olur? Kaç haftadan sonra küvezde kalma gereği ortadan kalkar? Yarın sorup bende paylaşırım burada.. Ama illa sezeryan diye birşey yok. Bebeklerin ikisininde başı doğum kanalı girdiyse normal doğum bile yapabilirmişiz.. Haa riske atar mıyım? Atmam sanırım...

Günaydın benimde doğum zamanım 7 Ağustos..

Canıımmm hayırlı olsun. Benim 7 Ağustos görünsede ikiz oldukları için ne zaman doğacakları belli değil. Oğluşlarım ne zaman gelmek isterse o zaman alacaklar Seninkinin cinsiyeti ne. Bilgilerini ver canım listee ekleyim seni. Yaşın bebeğin cinsiyeti düşünülen isim bir de ilk bebek mi?

Canım yaaa ne zor dönemler gelmiş geçmiş bakar mısın? Allah bir daha da yaşatmasın...

Benim tüp bebek olduğu için transferden sonra 10 gün sadece tuvalete kalmak kaidesiyle yattım. Çok beter birşey. 6,5 haftalık hamileyken kanamam oldu tam ayağa kalktım derken 1 hafta yine yattım. 3. ayda idrar yolu enfeksiyonu oldum ve başkasının 2 iğneyle geçirdiği enfeksiyonu kendi gerizekalı doktorum geçiremediği için 1 ay kadar süründüm. Sonra doktorumu değiştirip kurtuldum enfeksiyondan ve bu saçmalıklardan. Aşırı tansiyon düşüklüğü yaşadığım için yollarda kaldığım oldu. Hep bayılmanın kıyısından döndüm. Yaklaşık 16 haftalıkken nefes almakta sorun yaşamaya başladım. Tıkanıyor ve kalp ritmimde yükseliyordu. Sonunda ondan da kurtuldum. Gerçi şimdi ara ara yeni kendini hissettirmeye başladı. Bebekler büyüyünce affetmiyor bünyem. 16 sene sigara içersen böyle olur. Yani benim kanama dışında çok ciddi bir rahatsızlığım olmadı. Allahım bana da kimseyede yaşatmasın kötü şeyler. Bebeklerimize sağlık versin. Bu sıpacanlar da zamanında doğsunlar inş.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]TahminidoğumTarihi[/TD]
[TD="align: center"]Cinsiyet[/TD]
[TD="align: center"]Düşünülen
Bebiş İsmi
[/TD]
[TD="align: center"]Annenin Kaçıncı Bebeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox

marvaa

pınar_kerem

nobilis
[/TD]
[TD="align: center"]30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28

24

33
[/TD]
[TD="align: center"]07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

12.08.2013

18.08.2013

17.08.2013
[/TD]
[TD="align: center"]Erkek/Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

Kız

Erkek

Kız

[/TD]
[TD]
Sarp-Araz

Roza

Aksel

Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

Enes Osman

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

Muhammed

?

[/TD]
[TD="align: center"]İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İkinci

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende

Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende

canım aynı dert bende de var korkma şekerden değildir herhalde çünkü bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyormuş o yüzden sık çıkıyoruz tuvalete hatta enfeksyonun nedeni de torbayı tam boşaltamadığımızdan bakteriler daha hızlı ürüyormuş sebebi bu yani

Anladım canım bende daha ilerki aylarda biliyordum baskı yapmasını ama bizim bebişler şimdiden sıkıştırıyor desene:) ay ne kötü tuvaletten çıkıyorum sanki yine var hissi

Anladım canım bende daha ilerki aylarda biliyordum baskı yapmasını ama bizim bebişler şimdiden sıkıştırıyor desene:) ay ne kötü tuvaletten çıkıyorum sanki yine var hissi

aynen bende tek bebek varken böyle sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun hayatım ya

Bende geceleri cok kalkıyorum.3-4 kere su icmeye 2 kere tuvalete..bazen gecede 4 kere tuvalete gittigimi bilirim.doktorum normal dedi.bebis buyudukce idrar kesesi kuculuyormus.

kızlar cümleten nasılsınız? walla kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı da yazacak gücü bulamıyorum. hem uykusuzluk hem okul derken baya bitkin düşüyorum.
bu ara çalışmak çok zor geliyor, okula sürüne sürüne gidiyorum resmen.
bakıyorum da yavaş yavaş doğum konusu açılmaya başlamış topiğimizde :) haftasonu kontrolüme gittiğimde konuşucaz biz de bakalım ne dicek doktorum.
gerçi ben şaka bi yana sezaryen de olsa normal de olsa korkuyorum ciddi ciddi. nasıl doğurucam bilmiyorum.
destek için eşimin yanımda olmasını istiyorum aslında ama o benden daha da duygusal. napcaz hiç bilmiyorum :) önce korkumu yenmeliyim, şurda ne kaldı doğuma :)
ayrıca bebişimize alışveriş de yapıcaz. heyecandan kalp ritmim bile değişti kaç gündür :)

Bende geceleri cok kalkıyorum.3-4 kere su icmeye 2 kere tuvalete..bazen gecede 4 kere tuvalete gittigimi bilirim.doktorum normal dedi.bebis buyudukce idrar kesesi kuculuyormus.

Evde olanlar için iyide çalışanlar için zor canım gece tuvalete kalkmak ee uykum bölünüyor sonra gel yine dal hadi bi daha kalk Sabah'ta hiç kalkasın gelmiyor:) bakalım ne zaman daha çok zorlayacak beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…