Gunaydın guzel anneler ve tatlı bebislerii !Ben bu sabah cok mutluyumm ayrıntılı ultrasonumuz vardı.cok sukur hersey yolundaymıs.doktorcum bebisimin kalbini uzun uzun inceledi bende nefesimi tuttum tabi ama cok sukur hersey normal gorunuyor dedi.(bi kardesim kalp hastası dogup bebekken vefat etmisti.o yuzden cok korkuyordum.)
Bizim tontos oglan 448 gr olmus :)) annesinin tosunu tosbası :))
Seker yuklemeyide 3 hafta sonra saglık ocagından yaptırabilirsin dedi.
Cok sukur bundan sonra doguma kadar test falan kalmıyor sanırım.artık sismanlıgımızın tadını cıkaralım :))
ayy cok sukurr..gozun aydin cnm .. Masallah tosuncugun saglikli ya otesi bos artik :) ayy yerim ben onun tonton poposunuuu :) Allah nazarlardan korusun insalahhhh :)
Darisi benim basimaaa.. Gecmiyor gunlerrrr .. ahhh ..
Sagol canım :)) senin ne zamandı ayrıntılın?insan ozluyor dimi bebisi gormeyi :) insallah sende guzel haberler alırsın annesi
Hamilelikte bastan beri yasadıgımız ve atlattıgımız sıkıntıları paylasalım mı?mesela ben baslayım
1.Hamileligimin 6.haftası baslayıp 14.haftasına kadar devam eden asırı bulantı.(bir ara gunde 100 defa kusuyordum.bir hafta hastanede yattım cok gıdasız kalmısım bebis iyiydi ama benim hayati tehlikem vardı 4 gunde 6 kilo kaybetmistim.serumlar ve doktorumun onerdi bulantı bilekligiyle atlattım cok sukur)
2.Hamileligimin 10.haftasında durup dururken kanamam olmasıyla acile gittik.plasenta ayrılmaya baslamıs.(normalde bebek dogduktan 5 dk sonra ayrılır vucuttan).doktor bebegi kaybediyoruz fazla umitlenme dedi.alttan muayenede kanamam arttı sakır sakır kan bosaldı benden.2 gece hastanede yattım igne+serum+progestan fitili+hapı ile ve tabi dualarla tehlikeyi atlattık.plesenta tekrar birlesti.ama ben eve cıkınca 2 ay hic yataktan cıkmadan kımıldamadan yattım.
3.gecen gun aniden siddetli adet agrısı gibi kasıklarımda ve belimde sancıyla uyandım.tum gun aralıklarla devam etti.bende tumgun yattım.gecti cok sukur.doktorum kasılma seklinde olmadıktan sonra korkma rahmin genisliyor dedi.
Arada ufak tefek sıkıntılar oluyor ama Allahım beterinden saklasın.simdi gecti hepsi.siz neler atlattınız?annelik simdiden zor degil mi?
ikiz olduğu için doktor sezeryan olur demişti ve yine ikiz olduğu için 36. haftayı tamamlasın her an doğum olur dedi :)
sana doğum şeklin ve doğum zamanın ile ilgili yorum yaptı mı doktorun?
nes ve diğer ikiz bekleyen ağustosçular sorum izlere de :)
geçmiş olsun cnm sen ne iğnesi vuruluyorsun öyle..
Günaydın benimde doğum zamanım 7 Ağustos..
Hamilelikte bastan beri yasadıgımız ve atlattıgımız sıkıntıları paylasalım mı?mesela ben baslayım
1.Hamileligimin 6.haftası baslayıp 14.haftasına kadar devam eden asırı bulantı.(bir ara gunde 100 defa kusuyordum.bir hafta hastanede yattım cok gıdasız kalmısım bebis iyiydi ama benim hayati tehlikem vardı 4 gunde 6 kilo kaybetmistim.serumlar ve doktorumun onerdi bulantı bilekligiyle atlattım cok sukur)
2.Hamileligimin 10.haftasında durup dururken kanamam olmasıyla acile gittik.plasenta ayrılmaya baslamıs.(normalde bebek dogduktan 5 dk sonra ayrılır vucuttan).doktor bebegi kaybediyoruz fazla umitlenme dedi.alttan muayenede kanamam arttı sakır sakır kan bosaldı benden.2 gece hastanede yattım igne+serum+progestan fitili+hapı ile ve tabi dualarla tehlikeyi atlattık.plesenta tekrar birlesti.ama ben eve cıkınca 2 ay hic yataktan cıkmadan kımıldamadan yattım.
3.gecen gun aniden siddetli adet agrısı gibi kasıklarımda ve belimde sancıyla uyandım.tum gun aralıklarla devam etti.bende tumgun yattım.gecti cok sukur.doktorum kasılma seklinde olmadıktan sonra korkma rahmin genisliyor dedi.
Arada ufak tefek sıkıntılar oluyor ama Allahım beterinden saklasın.simdi gecti hepsi.siz neler atlattınız?annelik simdiden zor degil mi?
eylül anneleri nereye gitsin:)
Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende
canım aynı dert bende de var korkma şekerden değildir herhalde çünkü bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyormuş o yüzden sık çıkıyoruz tuvalete hatta enfeksyonun nedeni de torbayı tam boşaltamadığımızdan bakteriler daha hızlı ürüyormuş sebebi bu yani
Anladım canım bende daha ilerki aylarda biliyordum baskı yapmasını ama bizim bebişler şimdiden sıkıştırıyor desene:) ay ne kötü tuvaletten çıkıyorum sanki yine var hissi
Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende
Bende geceleri cok kalkıyorum.3-4 kere su icmeye 2 kere tuvalete..bazen gecede 4 kere tuvalete gittigimi bilirim.doktorum normal dedi.bebis buyudukce idrar kesesi kuculuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?