Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Hayırlı geceler annecikleeeerrr :)

Cumartesiden beri kızım rahatsızdı,dün doktora götürdük viral boğaz enfeksiyonu dedi.Perişan olduk eşimle,kolu kanadı kırık,halsiz bitkin,ağladı durdu yavrum boğazım acıyor anneeee,karnım ağrıyor anneee diye.Ne yese çıkardı 3 gün boyunca.
Çok şükür bugüN toparladı biraz.Bana da bulaşacak diye ödüm kopuyor ..

Şöyle bir bakayım neler olmuş dedim ve en sondan başlayınca göğsünü sokarak kontrol edenler hatta süt getirenler gördüm..
Aman diyim kızlar yapmayın!Şakası yok,göğüs uçları uyarıldığında doğumu başlatan oksitosin hormonunu tetikliyor Maazallah,rahim kasılmaları başlayabilir.Doktorunuza da sorun bunu mutlaka,onaylayacaktır.Aman diyim !

Canım öyle çok sıkmana gerek yok. Ben azıcık sıktım canımı yakmayacak şekilde. Bence göğüslerin yeniden büyümeye başlarsa dene.

:) tatlım bizde baya baya kankayıZ yalnız değilsin:)

Kanka mı?? Ooo biz kankalığı aştık kardeş olduk cnm. 6 aydır yasak. Doğuma kadar da yasak olarak devam edecek. Eeee 40 çıkana kadar da olmayacağı için 1 sene boyunca kardeş olmaya karar verdikç Kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :)

Canım çok geçmiş olsun. Allah kızını acil şifa versin...

Canım yaa öyle deli gibi sıkmadım zaten. Çatlak kremi sürüyordum çok şişince hafif sıktım zaten baktım geliyro bıraktım hemen denemedim bile bir daha.

Sağolasın Gökçecim,Allah razı olsun canım.

Anladım canım,ama zacebe arkadaşımız sıkmış bakmış ve hatta canı bile yanmış.Üstüste birkaç mesaj da okuyunca bu konuyla alakalı genel bir uyarı yapayım dedim. Benim doktorum banyoda liflenirken bile göğüs uçlarını lifleme sakın,eşine de söyle uzak dursun o bölgeden diyor :)))

Ahahahaha hiç güleceğim yoktu valla. Ben el bile sürdürtmüyorum. Çok garip bir koruma içgüdüm var. Yanlışlıkla bile değse kıyamet kopuyor. Mesela gece uyurken sarılmış karnıma elini itmişim. Gene sarılmış gene itmişim. Gene sarılmış gene itmişim. bakmış dokundurmuyorum sarılmamış bir daha. uykumda bile bu içgüdüye sahibim nasıl birşeyse. Göğüslerimin yakınından geçmiyor bu yüzden :)

Ben kankalıgı yanlıs anlamısım :)

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kızına. Böyle bilgiler öğrenmek güzel bizde yapmayız. Ee ama hem kenarları hem ucu ara ara fena kaşınıyor o zaman kaşıyorum bi güzel:)

ooo sizinkide iyiymis :) ne dicem ağda yapıyomusun genital bölgeye biraz tedirginim de ? Sen epilasyona gidiyordun dimi?

Herkese günaydın hanımlar bir şey sormak isterim wc sıkılığından bahsetmişsiniz ben okadar çok çıkıyorum ki 5-6-7 hiç sayamıyorum bile geceleri bir şeyin habercisi değildir umarım bu ? dr da hiç sormadım.. kocişle ilişkiye gelince dr herhangi bir yasak getirmedi bende sormadım aynen devam son olarak süt falanda gelmedi normaldir acaba durumum??

Kizlar gunaydin nasilsiniz nasil gidiyor. Kocisle kardes olma durumu bizde de var ama doktor sorun yok demesine ragmen esim korkuyor bu domtor manyak bisey bilmiyor hamilr kadinla mi manyak adam diye cikiyordu doktorun odadan en son.

Bende son zamanlarda gece uyuyamama sorunu var saat iki olmadan gozume uyku falan girmiyor bir rahat edemedim kac gundur.

Kizlar goguslerinize dokunmayin mazallah birsey olur falan. Benimde goguslerde o sivi geliyor ve 75i dolduramayan ben 80 desteksiz sutyenleri dolduruyorum artik dun gittim yeni cici sutyenlr aldim emzirme sutyenide aldim cok kullanisli nbbnin 14 liraydi.

Kizlar hastanede seker yuklemesi yaptiriyrum. Sabah 8 den beri acim. Hatts 12 ye kadar da yemek yemem yadak. Bildiginiz islenceye dondu. O kadar sekrrli seyi ictikten sonra su icmek bile yasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…