Kızlaarrrrrr sütüm geldiii :) Tabi beyaz değil sarı sıvı :) Ayyy çok mutlu oldum...
kızlar bu arada kocişimle resmen kanka olduk yani o kadarsizler ne alemdesiniz
ÇOK SEVİNDİM.
Valla yazını okur okumaz öyle bir sıktım ki göğüslerimi heyecan yaptım benim de gelir mi diye :) Hiçbir şey olmadı acıdan başka....Neyse darısı başıma darısı başıma :)))
:) tatlım bizde baya baya kankayıZ yalnız değilsin:)
Hayırlı geceler annecikleeeerrr :)
Cumartesiden beri kızım rahatsızdı,dün doktora götürdük viral boğaz enfeksiyonu dedi.Perişan olduk eşimle,kolu kanadı kırık,halsiz bitkin,ağladı durdu yavrum boğazım acıyor anneeee,karnım ağrıyor anneee diye.Ne yese çıkardı 3 gün boyunca.
Çok şükür bugüN toparladı biraz.Bana da bulaşacak diye ödüm kopuyor ..
Şöyle bir bakayım neler olmuş dedim ve en sondan başlayınca göğsünü sokarak kontrol edenler hatta süt getirenler gördüm..
Aman diyim kızlar yapmayın!Şakası yok,göğüs uçları uyarıldığında doğumu başlatan oksitosin hormonunu tetikliyor Maazallah,rahim kasılmaları başlayabilir.Doktorunuza da sorun bunu mutlaka,onaylayacaktır.Aman diyim !
Canım çok geçmiş olsun. Allah kızını acil şifa versin...
Canım yaa öyle deli gibi sıkmadım zaten. Çatlak kremi sürüyordum çok şişince hafif sıktım zaten baktım geliyro bıraktım hemen denemedim bile bir daha.
Sağolasın Gökçecim,Allah razı olsun canım.
Anladım canım,ama zacebe arkadaşımız sıkmış bakmış ve hatta canı bile yanmış.Üstüste birkaç mesaj da okuyunca bu konuyla alakalı genel bir uyarı yapayım dedim. Benim doktorum banyoda liflenirken bile göğüs uçlarını lifleme sakın,eşine de söyle uzak dursun o bölgeden diyor :)))
Kanka mı?? Ooo biz kankalığı aştık kardeş olduk cnm. 6 aydır yasak. Doğuma kadar da yasak olarak devam edecek. Eeee 40 çıkana kadar da olmayacağı için 1 sene boyunca kardeş olmaya karar verdikç Kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :)
Hayırlı geceler annecikleeeerrr :)
Cumartesiden beri kızım rahatsızdı,dün doktora götürdük viral boğaz enfeksiyonu dedi.Perişan olduk eşimle,kolu kanadı kırık,halsiz bitkin,ağladı durdu yavrum boğazım acıyor anneeee,karnım ağrıyor anneee diye.Ne yese çıkardı 3 gün boyunca.
Çok şükür bugüN toparladı biraz.Bana da bulaşacak diye ödüm kopuyor ..
Şöyle bir bakayım neler olmuş dedim ve en sondan başlayınca göğsünü sokarak kontrol edenler hatta süt getirenler gördüm..
Aman diyim kızlar yapmayın!Şakası yok,göğüs uçları uyarıldığında doğumu başlatan oksitosin hormonunu tetikliyor Maazallah,rahim kasılmaları başlayabilir.Doktorunuza da sorun bunu mutlaka,onaylayacaktır.Aman diyim !
24. Haftadayım . Süt ne zaman gelmeye başlıyor arkadaşlar
Kanka mı?? Ooo biz kankalığı aştık kardeş olduk cnm. 6 aydır yasak. Doğuma kadar da yasak olarak devam edecek. Eeee 40 çıkana kadar da olmayacağı için 1 sene boyunca kardeş olmaya karar verdikç Kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz :)
ooo sizinkide iyiymis :) ne dicem ağda yapıyomusun genital bölgeye biraz tedirginim de ? Sen epilasyona gidiyordun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?