Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende

Canım bende çok sık çıkıyorum tuvalete ama çok su içtiğim için. Gece kalkmalarım bitti artık. Yine uykum dağılıyor gece ama kalkmayıp zorlayınca kendimi uyuyorum yine. Seninkiler mesaneye baskı yapmaya başlamış bence..

Geri sayım başlayınca konu doğuma geliyor haliyle. Ben çok netim ikiz oldukları için normal doğum istemiyorum. Hatta epidural sezeryan istiyorum. Oğluşlarımın doğduğu zamanı görmeyi hiç birşeye değişemem. Sanırım doğuma da sadece fotoğrafçıyı sokacağım. Size güzel alışverişler diliyorum :)

Gökçecim altlı üstlü yatıyolar ya acaba ondan mı alttaki miniğim baskı yapıyor o zaman :) ben normal de sık tuvalete çıkıyorum ama daha bi çoğaldı çıkmalarım:)

ay canım ya aynı duyguları bende yaşıyorum hem korkuyorum hem diyorum aman ne olacak herkes doğuruyor allahın izniyle bişey olmayacak sonra alışveriş heyecanı sarıyor beni çok seviniyorum bird göbeğimi görünce ve tekme yiyince daha bir coşuyorum çok seviyorum kuşumu:) minik kurbağam benim

Biz evlenmeden once kankaydık kocisimle.gecen gun kankam benim dedim ne kankası bea karım sen benim yavruumm dedi gerisi malum :))

bende gece uyuyamıyorum tuvalete yetişmekten. dün benim oğlan bide idrar torbama vurmaya başlamasın mı hiç durmadı uğur böceğim benim.

Selam canlar. İyisiniz bebişler ve sizler ne güzel. Ben çok hastaydım yeni yeni kalkıyorum daha kanamam oldu gecenin bir yarısı gittik hemen baktı doktor enfeksiyon varmış idrar yollarım feci anlayacağınız. Kanamada bundan olmuş antibiyotik falan yeni yeni kalktım işte. Birde birşey soracağım sizlere benim arada vajinamda bir ağrı oluyor, belim zaten biraz ayakta kalsam kopuyor, kasıklarımda da ağrı var normalmi acaba ya. Araştırdım biraz normal bu aylarda diyor ama merak ettim sizlerde de yaşayanlar varmı diye. Kendinize çok iyi bakın.

Amanınn heyecanlandım simdi ya :)) nasıl geldi sıktın mı gogsunu kendi mi geldi ay benim de gelir mi ki

Ayyy ne zamandır bahsediyorum göğüslerim şişmeye başladı gene diye. :) Az önce duş aldım kurulandıktan sonra süt mü doluyor acaba diye sıktım .. Aaaa bir baktım sarı sıvı geldi :) Allahıma şükür sütümde bol olur inş.

Canım çok geçmiş olsun. Allahım acil şifa versin... Hiç dediğin tarzda ağrı yaşamadım cnm. Bence doktoruna sor bir de..

teşekkür ederim gökçecim. ben de en azından bayılmak istemediğimi biliyorum. Allahın izniyle oğluşumun doğduğu anı görmek istiyorum :)

bizim elalemden ne eksiğimiz var kiiiii :) biz de doğururuz çatır çatır (inşallah) :)

Benim de cok fena oldu goguslerim ay hep boyle dolgun kocaman olsa :)))) bende bi dus alıp denicem insallah olmustur benimkide.gozun aydın canım sutun bol olcak o zaman masallah :) anneme sordum da sutu bol olur dio :)

Benim de cok fena oldu goguslerim ay hep boyle dolgun kocaman olsa :)))) bende bi dus alıp denicem insallah olmustur benimkide.gozun aydın canım sutun bol olcak o zaman masallah :) anneme sordum da sutu bol olur dio :)

Ayy canııımm inşallahhh ikizlerime yetsin de.. Bol bol olsun hatta süt torbası aldım onları doldurup ihtiyacı olan bebeklerede göndermek nasip olur inş...

selam arkadaslar, benimde sutum geliyo bazen damliyo ve yapis yapis ama SIKMADIM SIKMAK IYI DIGIL DIYE BILIYORUM ,SIKARSAN DAHA COK GELIRMIS OYLE BILIYORUM..HERKESE IYI GUNLER GUZEL ANNELER....

selam arkadaslar, benimde sutum geliyo bazen damliyo ve yapis yapis ama SIKMADIM SIKMAK IYI DIGIL DIYE BILIYORUM ,SIKARSAN DAHA COK GELIRMIS OYLE BILIYORUM..HERKESE IYI GUNLER GUZEL ANNELER....

benim hiç damlamıyor canım ya. Bugün sıkıp kendim çıkardım sıkmam zaten bir daha. Bebişlerimin şifalı sütü o :)

Ayy canııımm inşallahhh ikizlerime yetsin de.. Bol bol olsun hatta süt torbası aldım onları doldurup ihtiyacı olan bebeklerede göndermek nasip olur inş...

geçen gün arkadaşlarla konuşurken çaylı sütün anne sütünü artırdığını söylediler. özellikle de büyüklerimiz şerbetli tatlılar yedirmeye çalışıyorlarmış sütümüz artsın diye. onun yerine bol yeşillik (tere,roka) ve çaylı süt içildiğinde hem sütümüz çok hızlı bir şekilde artıyormuş hem de aldığımız kiloları hızlı bir şekilde veriyormuşuz.
denemeye değer diye düşünüyorum :)

Kızlaarrrrrr sütüm geldiii :) Tabi beyaz değil sarı sıvı :) Ayyy çok mutlu oldum...

ÇOK SEVİNDİM.
Valla yazını okur okumaz öyle bir sıktım ki göğüslerimi heyecan yaptım benim de gelir mi diye :) Hiçbir şey olmadı acıdan başka....Neyse darısı başıma darısı başıma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…