aynen bende tek bebek varken böyle sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun hayatım ya
Kızlar bir sorum olacak.Şu sıra tuvalete çok çıkıyorum gece de kalkıyorum 2 kere ve tutamıyorum? Benim gibi olan varmı? Normal mi bu durum? Yoksa şeker mi var bende
kızlar cümleten nasılsınız? walla kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı da yazacak gücü bulamıyorum. hem uykusuzluk hem okul derken baya bitkin düşüyorum.
bu ara çalışmak çok zor geliyor, okula sürüne sürüne gidiyorum resmen.
bakıyorum da yavaş yavaş doğum konusu açılmaya başlamış topiğimizde :) haftasonu kontrolüme gittiğimde konuşucaz biz de bakalım ne dicek doktorum.
gerçi ben şaka bi yana sezaryen de olsa normal de olsa korkuyorum ciddi ciddi. nasıl doğurucam bilmiyorum.
destek için eşimin yanımda olmasını istiyorum aslında ama o benden daha da duygusal. napcaz hiç bilmiyorum :) önce korkumu yenmeliyim, şurda ne kaldı doğuma :)
ayrıca bebişimize alışveriş de yapıcaz. heyecandan kalp ritmim bile değişti kaç gündür :)
Canım bende çok sık çıkıyorum tuvalete ama çok su içtiğim için. Gece kalkmalarım bitti artık. Yine uykum dağılıyor gece ama kalkmayıp zorlayınca kendimi uyuyorum yine. Seninkiler mesaneye baskı yapmaya başlamış bence..
kızlar cümleten nasılsınız? walla kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı da yazacak gücü bulamıyorum. hem uykusuzluk hem okul derken baya bitkin düşüyorum.
bu ara çalışmak çok zor geliyor, okula sürüne sürüne gidiyorum resmen.
bakıyorum da yavaş yavaş doğum konusu açılmaya başlamış topiğimizde :) haftasonu kontrolüme gittiğimde konuşucaz biz de bakalım ne dicek doktorum.
gerçi ben şaka bi yana sezaryen de olsa normal de olsa korkuyorum ciddi ciddi. nasıl doğurucam bilmiyorum.
destek için eşimin yanımda olmasını istiyorum aslında ama o benden daha da duygusal. napcaz hiç bilmiyorum :) önce korkumu yenmeliyim, şurda ne kaldı doğuma :)
ayrıca bebişimize alışveriş de yapıcaz. heyecandan kalp ritmim bile değişti kaç gündür :)
Canım bende çok sık çıkıyorum tuvalete ama çok su içtiğim için. Gece kalkmalarım bitti artık. Yine uykum dağılıyor gece ama kalkmayıp zorlayınca kendimi uyuyorum yine. Seninkiler mesaneye baskı yapmaya başlamış bence..
Kızlaarrrrrr sütüm geldiii :) Tabi beyaz değil sarı sıvı :) Ayyy çok mutlu oldum...
Amanınn heyecanlandım simdi ya :)) nasıl geldi sıktın mı gogsunu kendi mi geldi ay benim de gelir mi ki
Selam canlar. İyisiniz bebişler ve sizler ne güzel. Ben çok hastaydım yeni yeni kalkıyorum dahakanamam oldu gecenin bir yarısı gittik hemen baktı doktor enfeksiyon varmış idrar yollarım feci anlayacağınız. Kanamada bundan olmuş antibiyotik falan yeni yeni kalktım işte. Birde birşey soracağım sizlere benim arada vajinamda bir ağrı oluyor, belim zaten biraz ayakta kalsam kopuyor, kasıklarımda da ağrı var normalmi acaba ya. Araştırdım biraz normal bu aylarda diyor ama merak ettim sizlerde de yaşayanlar varmı diye. Kendinize çok iyi bakın.
Geri sayım başlayınca konu doğuma geliyor haliyle. Ben çok netim ikiz oldukları için normal doğum istemiyorum. Hatta epidural sezeryan istiyorum. Oğluşlarımın doğduğu zamanı görmeyi hiç birşeye değişemem. Sanırım doğuma da sadece fotoğrafçıyı sokacağım. Size güzel alışverişler diliyorum :)
ay canım ya aynı duyguları bende yaşıyorum hem korkuyorum hem diyorum aman ne olacak herkes doğuruyor allahın izniyle bişey olmayacak sonra alışveriş heyecanı sarıyor beni çok seviniyorum bird göbeğimi görünce ve tekme yiyince daha bir coşuyorum çok seviyorum kuşumu:) minik kurbağam benim
Ayyy ne zamandır bahsediyorum göğüslerim şişmeye başladı gene diye. :) Az önce duş aldım kurulandıktan sonra süt mü doluyor acaba diye sıktım .. Aaaa bir baktım sarı sıvı geldi :) Allahıma şükür sütümde bol olur inş.
Benim de cok fena oldu goguslerim ay hep boyle dolgun kocaman olsa :)))) bende bi dus alıp denicem insallah olmustur benimkide.gozun aydın canım sutun bol olcak o zaman masallah :) anneme sordum da sutu bol olur dio :)
selam arkadaslar, benimde sutum geliyo bazen damliyo ve yapis yapis ama SIKMADIM SIKMAK IYI DIGIL DIYE BILIYORUM ,SIKARSAN DAHA COK GELIRMIS OYLE BILIYORUM..HERKESE IYI GUNLER GUZEL ANNELER....
Ayy canııımm inşallahhh ikizlerime yetsin de.. Bol bol olsun hatta süt torbası aldım onları doldurup ihtiyacı olan bebeklerede göndermek nasip olur inş...
Kızlaarrrrrr sütüm geldiii :) Tabi beyaz değil sarı sıvı :) Ayyy çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?