Herkese günaydın hanımlar bir şey sormak isterim wc sıkılığından bahsetmişsiniz ben okadar çok çıkıyorum ki 5-6-7 hiç sayamıyorum bile geceleri bir şeyin habercisi değildir umarım bu ? dr da hiç sormadım.. kocişle ilişkiye gelince dr herhangi bir yasak getirmedi bende sormadım aynen devamson olarak süt falanda gelmedi normaldir acaba durumum??
kızlar günaydın hepinize amanda aman topiğimizin sütleride gelmiş maşallah bol bol olsun diyelim
kızlar yarın A101 resmen bizi çağırıyor bakın sitesine
küvet 12.95
filesi 3.95
maşrapa 1.25
dalin bebe şampuanı 6.95
su kovası 3.95
zıbın 4.95
bebek battaniyesi 8.95
bebek yorgan seti 14.95
bebek patik 2.95
molfix bez 13.95
çift yönlü bebek arabası 129 tl
ben galiba ilk alışverişimi yapacağım
güzel.annelerrr.dün.ailk.aşımızı.oldum.ama.kolum.çok.acıyoooo.gece.acısından.uyuyamadım.dönemedim.normalmi.
çok normal canım zaten uyarıyorlar sağlık ocağında ağrın olabilir diye
Kizlar hastanede seker yuklemesi yaptiriyrum. Sabah 8 den beri acim. Hatts 12 ye kadar da yemek yemem yadak. Bildiginiz islenceye dondu. O kadar sekrrli seyi ictikten sonra su icmek bile yasak...
Canim epilasyonluyum ben. Sadece bacak agdasi yapiyorum
kızlar günaydın hepinize amanda aman topiğimizin sütleride gelmiş maşallah bol bol olsun diyelim
kızlar yarın A101 resmen bizi çağırıyor bakın sitesine
küvet 12.95
filesi 3.95
maşrapa 1.25
dalin bebe şampuanı 6.95
su kovası 3.95
zıbın 4.95
bebek battaniyesi 8.95
bebek yorgan seti 14.95
bebek patik 2.95
molfix bez 13.95
çift yönlü bebek arabası 129 tl
ben galiba ilk alışverişimi yapacağım
Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar
Cicekcim aklina hemen kotu getirme belki o arkadasta tekrar yaptirinca sonuc iyi cikacak. Herkesin ayni olmayabilir icini ferah tut canimcim
Kizlar hastanede seker yuklemesi yaptiriyrum. Sabah 8 den beri acim. Hatts 12 ye kadar da yemek yemem yadak. Bildiginiz islenceye dondu. O kadar sekrrli seyi ictikten sonra su icmek bile yasak...
ben de şeker için 3 hafta sonra gitcem
ama bana doktor 75gr şeker yüklemesi demişti.
arkadaşlar size kaçlık yüklendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?