Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canim sik tuvalete cikmak normal. Doktorlar bunda herhangi bir sakinca gormuyor. Bebiklerimiz mesaneye baski yapiyor dolayisiyla tan cikamiyoruz o yzden sik sik cikiyoruz.

kızlar günaydın hepinize amanda aman topiğimizin sütleride gelmiş maşallah bol bol olsun diyelim

kızlar yarın A101 resmen bizi çağırıyor bakın sitesine

küvet 12.95
filesi 3.95
maşrapa 1.25
dalin bebe şampuanı 6.95
su kovası 3.95
zıbın 4.95
bebek battaniyesi 8.95
bebek yorgan seti 14.95
bebek patik 2.95
molfix bez 13.95
çift yönlü bebek arabası 129 tl

ben galiba ilk alışverişimi yapacağım

oo.fiyatlar.süpermiş.ama.çok.erken.uyanmak.lazımmmmm

güzel.annelerrr.dün.ailk.aşımızı.oldum.ama.kolum.çok.acıyoooo.gece.acısından.uyuyamadım.dönemedim.normalmi.

Kizlar hastanede seker yuklemesi yaptiriyrum. Sabah 8 den beri acim. Hatts 12 ye kadar da yemek yemem yadak. Bildiginiz islenceye dondu. O kadar sekrrli seyi ictikten sonra su icmek bile yasak...

Canim epilasyonluyum ben. Sadece bacak agdasi yapiyorum

Doğru hatırlamışım canım ay ben korkuyorum genitale ağda yapmaya ama yapıcam :) p.teside benim yüklemem var napcam bilmiyorum.

kızlar.benim.ayrıntılı.ultrason.günüm.yaklaşıyo.nasıl.oluyo.bilgi.verirmisiniz.birde.şeker.yüklemesini.merak.ediyrmm

Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar

Supermış ya bende alırım bunlardan öğlen arasında ancak gidebilirim ama kalırmı kı şansıma artık...

Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar

Hadi gözün Aydın canım. Tosun paşa geliyor desene sağlıkla gelsin canım herbirimizin ki inşallah.

kuzenim şeker yüklemesi yaptırdı bugün 26 haftalık oldu o sınır 140 sonuç 159 çıkmış 50 mg cuma tekrar yaptıracak 100 mg olarak tırstım onun şekerine baktıklarında sağlık ocağında 85 çıkmıştı benim 95 ay benim daha mı yüksek çıkacak o zaman ya

Cicekcim aklina hemen kotu getirme belki o arkadasta tekrar yaptirinca sonuc iyi cikacak. Herkesin ayni olmayabilir icini ferah tut canimcim

Kizlar hastanede seker yuklemesi yaptiriyrum. Sabah 8 den beri acim. Hatts 12 ye kadar da yemek yemem yadak. Bildiginiz islenceye dondu. O kadar sekrrli seyi ictikten sonra su icmek bile yasak...

AH Gökçecim sonuçların iyi çıksın inşallah da bu kadarla kurtulmuş olduğuna dua edersin inan bana canım.Bende gebelik şekeri çıkmıştı ilk kızımda ve 23. Haftadan doğuma kadar çok sıkı bir diyet yapmak zorunda kaldım,en sevdiğim yaz meyvelerinin tadına bile bakamadım.
İnşallah normal çıkar değerlerin..Yiyemediğin saatlerin acısını çıkarsaydın bi güzel )

ben de şeker için 3 hafta sonra gitcem
ama bana doktor 75gr şeker yüklemesi demişti.
arkadaşlar size kaçlık yüklendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…