Eliz imin odası
Eliz imin odası
ayyyyyyyy bayıldım bayıldım...gülegüle sağlıcakla kullanın annesi...
Eliz ismine de bayıldım :) ben de iki kızıma isim arıyorum..
iki prensessssssssss :) eliz ve alya olabilir mi acaba
Sağol canım ya babası beğendi benim aklım beyaz odalarda kaldı çocuk odası böyle olur dedi çok kullanışlı çatısı bile sandık oluyoAyyy çoookk güzellll.. Nasıl özenirmiş annesi. Güle güle büyüsün odasında. Oyyy annesi yaaa nasıl da güzel seçmişsin maaşallah sana da kızına da :) Benimkilerin odası olamayacak bazen üzülmüyor değilim. Ama o salak mimarı da Allahın adaletine bırakıyorum.
Eliz hep hayalimdi ta evlenmeden önce kızım olursa koyucam diye Allah gönlüme göre verdi tatlım yacanım inan oda mükemmel ama isim daha çok hoşuma gitti ELİZ ilk defa duydum ben adıyla yaşasın inşallah miniğin
Canım eliz sende koyayyyyyyyy bayıldım bayıldım...gülegüle sağlıcakla kullanın annesi...
Eliz ismine de bayıldım :) ben de iki kızıma isim arıyorum..
bebek odası alan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun güzel günlerde büyüsün odasında.
gökçe hamileyken kötü rüyalar görülüyor maalesef ben bir ara sürekli doğumla ilgili şeyler görüyordum nasıl korkarak uyanıyordum anlatamam. biraz daha iyiyim yine bu aralar. sen çok ama çok iyi bir anne olacaksın alabildiğin kadar doğal al yinede balın fiyatını duyunca şok geçirdim bu arada. oda konusunda dert etme sakın muhakkak birşeyler ayarlarsın sen
A101den herkes muzdarip olmuş sanırım kapış kapış bitmiş desenize.
bizde nihayet sabah döndük evimize yorucu bir yolculuktan sonra bebişim sürekli vurup duruyor ama bu aralar her vurduğunda canım acıyor nedense. birde iyice her yerime ağrı girmeye başladı azıcık iş yapayım nefes nefese kalıyorum.
Tatlım uyguna aldık çok gezdik ama maskoda 5000tl den aşağı takım yoktu bunu Eyüp modesadan aldık 3200dedisorması ayıp :) odayı kaça aldınız?
Tatlım uyguna aldık çok gezdik ama maskoda 5000tl den aşağı takım yoktu bunu Eyüp modesadan aldık 3200dedi
2850ye bıraktı tatlım 10taksit yaptı bide herşeyi içinde nevresimi yatağı çibinliği normalde bunları ayrı ayrı alıyosun
Âmin canım biz bitirdik gezmeleri Edirne'de bide Van'da kaldık şimdi burdan daha tayinimiz çıkmazoda takımı süper.fiyatı da gayet güzel.
memuruz ve taşınıyoruz.böyle bir oda yapamayacağım için üzülüyorum.
benim yerime de seve seve kullan,güzel günlerde.
Âmin canım biz bitirdik gezmeleri Edirne'de bide Van'da kaldık şimdi burdan daha tayinimiz çıkmaz
sende bebişlerinle alırsın canım daha zevkli olur benim evim müsaitti
ama ilk kez anne olacağımı anladım heyecandan hiç uyumadım bide kucağımda görsem dünyalar benim olucak
Ya bi doğsa diyorum günler geçmiyo sanki evet tatlım ben hala oradayım kızlar uğraşıyorlar pozitif alanlarda oldu negatif alanlardaaynen canım,sağlıklı bebeklerimizi bi alsak kucağımıza...
seni diğer topikten de tanıyorum.Allah bizi sevindirdiği gibi inşallah diğer arkadaşları da sevindirir hayırlııyla.
bizler için sağlıklı hayırlı doğumlar olsun,diğer arkadaşları da rabbim muradına erdirsin diye dua ediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlaar çok gıcık oldum valla. Size dediğim şu fotoğrafçı kız. Arkadaşım Aralık da doğum yaptığında hastanede tanıştık o zaman konuştuğunda 150-200 tl ye hallederiz seninkinide dedi. Şimdi sizin hatırlattığınızda bir arayım sorayım dedim. Hem sizin arayacağınızı da söyleyecektim. Bu kız karşıda oturuyor. Medical Park Bahçelievlere gelecek ve 3 günde benim evime gelecek diye ve ben Bahçeşehir de oturuyorum diye fiyatı otomatikman 500 TL ye çıkardı. Çok sinir ve gıcık oldum.
Kızın adı Sibel.. Tel 0554 700 85 28
İstanbul Anadolu yakasında oturanlar daha şanslı sanırım. İsterseniz yarın gündğz arayıp fiyat alın.
Kızlar ya ben astım hastayım.uzun zamandır atak gecirmiyorum.bebegimin sansına cok sukur.ama bir haftadır oksurukler basladı.insallah atak gecirmem gercl bebege bisi olmaz uzun sure oksijensiz kalmazsan dedi doktorum.sizce normal doguma engel olur mu astımlı olmam?onumuzdeki hafta solunum testine girmeyi dusunuyorum.astım doktoruma gidip bi goruscem bakalım insallah normal doguma engel degildir
Ayyy kızlaar ben hala oğluşumun birine hangi isimi vereceğim bulamadım. Her yerde de aynı isimler var yauuuuu...
güle güle kullansın çok beğendimm
Of ya üzüldüm şimdi yinede konuşalım bi eve gelmeden sadece hastane de çekim ne kadar diyeKızlaar çok gıcık oldum valla. Size dediğim şu fotoğrafçı kız. Arkadaşım Aralık da doğum yaptığında hastanede tanıştık o zaman konuştuğunda 150-200 tl ye hallederiz seninkinide dedi. Şimdi sizin hatırlattığınızda bir arayım sorayım dedim. Hem sizin arayacağınızı da söyleyecektim. Bu kız karşıda oturuyor. Medical Park Bahçelievlere gelecek ve 3 günde benim evime gelecek diye ve ben Bahçeşehir de oturuyorum diye fiyatı otomatikman 500 TL ye çıkardı. Çok sinir ve gıcık oldum.
Kızın adı Sibel.. Tel 0554 700 85 28
İstanbul Anadolu yakasında oturanlar daha şanslı sanırım. İsterseniz yarın gündğz arayıp fiyat alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?