Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bebek odası alan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun güzel günlerde büyüsün odasında.

gökçe hamileyken kötü rüyalar görülüyor maalesef ben bir ara sürekli doğumla ilgili şeyler görüyordum nasıl korkarak uyanıyordum anlatamam. biraz daha iyiyim yine bu aralar. sen çok ama çok iyi bir anne olacaksın alabildiğin kadar doğal al yinede balın fiyatını duyunca şok geçirdim bu arada. oda konusunda dert etme sakın muhakkak birşeyler ayarlarsın sen

A101den herkes muzdarip olmuş sanırım kapış kapış bitmiş desenize.

bizde nihayet sabah döndük evimize yorucu bir yolculuktan sonra bebişim sürekli vurup duruyor ama bu aralar her vurduğunda canım acıyor nedense. birde iyice her yerime ağrı girmeye başladı azıcık iş yapayım nefes nefese kalıyorum.

Sağol canım ya babası beğendi benim aklım beyaz odalarda kaldı çocuk odası böyle olur dedi çok kullanışlı çatısı bile sandık oluyo
canım benim boş odam vardı o yüzden zaten ilk zamanlar kullanılmıyor oda çok fazla sende yaptırırsın hem bebişlerin seçer odayı daha eğlenceli olur
canım inan oda mükemmel ama isim daha çok hoşuma gitti ELİZ ilk defa duydum ben adıyla yaşasın inşallah miniğin
Eliz hep hayalimdi ta evlenmeden önce kızım olursa koyucam diye Allah gönlüme göre verdi tatlım ya
ayyyyyyyy bayıldım bayıldım...gülegüle sağlıcakla kullanın annesi...
Eliz ismine de bayıldım :) ben de iki kızıma isim arıyorum..
Canım eliz sende koy Bizim isim derdimiz olmadı hep belliydi kız eliz erkek Mustafa Kaan
7 senedir bekliyoruz gelmesini bebişimin

Canım benim burada A101 olmadığı için hiç heveslenmedim bile. Yoksa valla alamayan herkese alıp buradan kargo yapardım :)

Bebişinin hareketleri kuvvetlenmiş bakıyorum da. Kuzum bu ne ki bağırtacak bazen seni :)

Bu nefes nefese kalma olayı herkeste olacak. Kimsenin rahat iş yapabileceğine inanmıyorum zaten. Ben biraz yürüyüş yapıyorum da spor gibi oluyor nefesim açılıyor.

Kızlar ya ben astım hastayım.uzun zamandır atak gecirmiyorum.bebegimin sansına cok sukur.ama bir haftadır oksurukler basladı.insallah atak gecirmem gercl bebege bisi olmaz uzun sure oksijensiz kalmazsan dedi doktorum.sizce normal doguma engel olur mu astımlı olmam?onumuzdeki hafta solunum testine girmeyi dusunuyorum.astım doktoruma gidip bi goruscem bakalım insallah normal doguma engel degildir

sorması ayıp :) odayı kaça aldınız?
Tatlım uyguna aldık çok gezdik ama maskoda 5000tl den aşağı takım yoktu bunu Eyüp modesadan aldık 3200dedi
2850ye bıraktı tatlım 10taksit yaptı bide herşeyi içinde nevresimi yatağı çibinliği normalde bunları ayrı ayrı alıyosun

oda takımı süper.fiyatı da gayet güzel.
memuruz ve taşınıyoruz.böyle bir oda yapamayacağım için üzülüyorum.
benim yerime de seve seve kullan,güzel günlerde.

oda takımı süper.fiyatı da gayet güzel.
memuruz ve taşınıyoruz.böyle bir oda yapamayacağım için üzülüyorum.
benim yerime de seve seve kullan,güzel günlerde.
Âmin canım biz bitirdik gezmeleri Edirne'de bide Van'da kaldık şimdi burdan daha tayinimiz çıkmaz
sende bebişlerinle alırsın canım daha zevkli olur benim evim müsaitti
ama ilk kez anne olacağımı anladım heyecandan hiç uyumadım bide kucağımda görsem dünyalar benim olucak

aynen canım,sağlıklı bebeklerimizi bi alsak kucağımıza...
seni diğer topikten de tanıyorum.Allah bizi sevindirdiği gibi inşallah diğer arkadaşları da sevindirir hayırlııyla.
bizler için sağlıklı hayırlı doğumlar olsun,diğer arkadaşları da rabbim muradına erdirsin diye dua ediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya bi doğsa diyorum günler geçmiyo sanki evet tatlım ben hala oradayım kızlar uğraşıyorlar pozitif alanlarda oldu negatif alanlarda
hep dua ediyorum Allah kimseyi evlatla sınamasın

Kızlaar çok gıcık oldum valla. Size dediğim şu fotoğrafçı kız. Arkadaşım Aralık da doğum yaptığında hastanede tanıştık o zaman konuştuğunda 150-200 tl ye hallederiz seninkinide dedi. Şimdi sizin hatırlattığınızda bir arayım sorayım dedim. Hem sizin arayacağınızı da söyleyecektim. Bu kız karşıda oturuyor. Medical Park Bahçelievlere gelecek ve 3 günde benim evime gelecek diye ve ben Bahçeşehir de oturuyorum diye fiyatı otomatikman 500 TL ye çıkardı. Çok sinir ve gıcık oldum.

Kızın adı Sibel.. Tel 0554 700 85 28

İstanbul Anadolu yakasında oturanlar daha şanslı sanırım. İsterseniz yarın gündğz arayıp fiyat alın.

Canım daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama bende 6-7 yıldır fotoğrafla ilgileniyorum...Yakın olsaydık seve seve gelirdim...Ama doğumuna girecek cesareti bulabilirmiydim bilmiyorum..
Sanırım fotoğraf olayında en şanslı benim...Doğum yapacağım hastanenin bir fotoğrafçısı var ve fiyatın içinde...albüm veriyorlar hastaneden çıkarken...
Fotoğrafçı grubumum hepsi benim doğumuma gelecek ve fotoğraf makinalarıyla tabiki deeeHastanedekilerde şaşıracak o gün ne oluyor diye...

Ne söylesek boş olur canım..Ona ancak doktorun ve sen karar vereceksin...

Ayyy kızlaar ben hala oğluşumun birine hangi isimi vereceğim bulamadım. Her yerde de aynı isimler var yauuuuu...

Bütün isimleri yaladım yuttum desem yeridir...Anlamlarını bırak isim analizlerine kadar hepsini ezberledim....Ama anlamı güzel olan ismlerin kendisi....Kendi güzel olanında anlamı güzel olmuyorrr...Ama Sarp'ın üstüne çıkacak kadar beğendiğim bir isim hala yok bendee...Eşimde Bora diyor...Anlamları bakımından al birini vur diğerine yani
Listemdekileri yazayım sana gerçi aşinasındır hepsine...
SARP
BORA
YAMAN
HAZAR
TAYGA
ELBER
BARIŞ
GÖKTUĞ
ALKIN
Benim listem budur ama hala budur dediğim yok yani....

Of ya üzüldüm şimdi yinede konuşalım bi eve gelmeden sadece hastane de çekim ne kadar diye
canım biz daha hastane bulmadık doğum için benim doktor Acıbadem ve memorial da yaptırıyormuş sadece 3000 kendine alıyo hastanede 10000 çıvarı çok geliyo bizede medikal park bize yakın orası ne kadar istiyo doğuma biliyormusun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…