Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

çok guzel bayıldım canım güle güle kullan minnoşunla....nerden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin bizde yeni başladık oda takımı bakmaya .....seninkisi gorduklerim arasında en guzeli:)
Tatlım modesadan aldık Eyüp'den cici bebe var oradan çok araştırdık heryerde şu beyaz taşlılardan vardı en çok içimize bu sindi tam bebek odası kaç sene kullanacak sanki dedik ve böle cicili bicili alalım dedik tatlım çok kullanışlı gardolapın üstü çatılı ve sandık oluyo herşeyi içinde 2850 tl maskoda aynısı 4000 tldedi tavsiye ederim canım güzel şeyler var

çok guzel bayıldım canım güle güle kullan minnoşunla....nerden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin bizde yeni başladık oda takımı bakmaya .....seninkisi gorduklerim arasında en guzeli:)

canım yazmışsın fiyatı arada şimdi gördüm teşekkürler:)

Selamlarrrr...Hoşgeldiniz topiğe...1 Ağustosu görünce sevindim...Aynı gün verilen doğum tarihimiz :)

Merhaba arkadaşım ben biraz geç katıldım bu güzel sohpete :)) doğum tarihlerimizin aynı olmasıda ayrı bi güzel tabii fıstıklar günü gününe gelecekmi görücez

canım bende 11 de gittim allahtan aynı renklerde bulabildim sadece nevresim bulamadım oda nasip değilmiş hakikaten erken gitmek lazım

Ben çıkıpda gidemedim eşime söyledim almış aynı renk bulmuş oda ama nevresim takımı ve alez de istiyodum onlardan kalmamış.Neyse artık bunlarada şükür :)

Hadi gözün aydın canım. İlk alışverişi yaptın ya artık ayağın alıştı gelir gerisi:) Sağlıkla kullansınlar..

Mrb kızlar bendeki durumları sırsıyla yazıyorum... Ara ara girip böle yazarsak herkes birbirini takip etmiş olur.. Ben hep bi karşılaştırma yapıyorum cünkü

Doktordan geliyorum TSH degerim düşmüş Şükürler olsun.. 3 küsürlerde ama doktor aynı dozda devam sana yeterli dedi..
Yarın Ultrasonum var Dua edin bana Güzel çıkar inşallahh..
1 Ağustos doğum zamanı olanlar var benim doğum tarihimle aynı.. Bu arada ben kendi kiloma geldim sonunda 63 kiloydum hamile kaldığımda şuanda da 63 kiloyum ... ne fazla ne eksik ... Aranızda çok kilo alanlar bunu sıkıntı yapıyordur bende hic kilo alamadım diye sıkıntı yapıyorum :)..
Mide yanmalarım devam ediyo malesef ama yediklerimle çok alakalı onu biliyorum..
Karnım sizinkilere nazaran kücük ama büyümeye devam ediyo.. :)
Bugün hava güzel keyfim biraz yerinde sayılır..

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahh...

Gunaydin guzel annecikler...Bebisim icin alisverise gidicez bugun babasiyla heyecandan uyuyamadim:)bi kac hafta once havuzlu hana gitmistim cook guzel ciciler aldim ve fiyatlarida cevremde gezdigim bebek magzalarina gore cok daha uygun gidebilicek arkadaslara bakmalarini tavsiye ederim

geçmiş olsun cnm bende haşimatoyum tiroid ilacı kullanıyorum 0,75 mg sen kaçlık içiyorsun aksine benimde düşüyor 0,96 lardaydı geçen ay ama dr aynen devam dedi

Bende olsam uyuyamazdım.. Cok güzel bi duygu canım .. Bende merak ediyorum havuzluhanı diğer yerlerde çok pahalı gecen bi kaç bişey aldık cok para ödedik.. Bende gitsem fena olmycak sanırım :).. Güel keyifli alışverişler dilerim size havada güzel.. Ohh :)

geçmiş olsun cnm bende haşimatoyum tiroid ilacı kullanıyorum 0,75 mg sen kaçlık içiyorsun aksine benimde düşüyor 0,96 lardaydı geçen ay ama dr aynen devam dedi

Canım ben Hipotroidi hastasıyım.. Troidlerim alındı tamamı.. 150 mg kullanıyorum şuan 0,9 gayet iyi canım devam edebilirsin o şekilde.. Benimki 30 küsürleri gördü :) Cok zor zamanlardı korkmuştum bayağı o yüzden 3 çok iyi bana göre :) Allah yardımcımız olsun..

çok geçmiş olsun inşallah bir problem olmaz :)

Chicco Uzun Kollu Tulum Mavi - e-bebek.com
Kızlarrr şuna bakarmısınız ben bittimmm buna amaaa...İndirime girerse beni unutmayın hatırlatınnn

çok güzel gerçekten aklımdasın :)

İNŞ. cnm sağlıkla büyüsünlerde... valla hep aklımda normal kontrollere bide endokroni ekliyoruz ne olacak diye ama şükür yinede..

Benimde troid bezimln biri alındı.50 lik kullanıyorum.tahlillere gore henuz doz arttırmaya gerek yok dedi doktorum ama insan tedirgin oluyor tabi

Benimde troid bezimln biri alındı.50 lik kullanıyorum.tahlillere gore henuz doz arttırmaya gerek yok dedi doktorum ama insan tedirgin oluyor tabi

aynen ondan hep bi heyecanla gidiyorum dr ya sonuçlar ii değilse die tsh kaç canım senin şuan tsh düşük ama free t3 yada t4 biraz yüksekti benim enson değerim o önemli değil dedi dr ?

Salı günü şeker yüklemesi var.Hormonlarım inatlaştı,bir kavonoz nutellayı sabahtan bu yana deli gibi yediğimden kavonuzun dibini görmek üzereyim DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…