Eliz imin odası
Tatlım modesadan aldık Eyüp'den cici bebe var oradan çok araştırdık heryerde şu beyaz taşlılardan vardı en çok içimize bu sindi tam bebek odası kaç sene kullanacak sanki dedik ve böle cicili bicili alalım dedik tatlım çok kullanışlı gardolapın üstü çatılı ve sandık oluyo herşeyi içinde 2850 tl maskoda aynısı 4000 tldedi tavsiye ederim canım güzel şeyler varçok guzel bayıldım canım güle güle kullan minnoşunla....nerden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin bizde yeni başladık oda takımı bakmaya .....seninkisi gorduklerim arasında en guzeli:)
çok guzel bayıldım canım güle güle kullan minnoşunla....nerden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin bizde yeni başladık oda takımı bakmaya .....seninkisi gorduklerim arasında en guzeli:)
Yazdım canım yukarıyadacanım yazmışsın fiyatı arada şimdi gördüm teşekkürler:)
Selamlarrrr...Hoşgeldiniz topiğe...1 Ağustosu görünce sevindim...Aynı gün verilen doğum tarihimiz :)
Eliz imin odası
canım bende 11 de gittim allahtan aynı renklerde bulabildim sadece nevresim bulamadım oda nasip değilmiş hakikaten erken gitmek lazım
Eliz imin odası
kızlar dişçiden geliyorum yine 2 dişetimi kestirdimof ya ama iyiyye gidiyor dedi doktorum şükür
ilk alışverişimizi yaptık bismillahirrahmanirrahim diyip
küvet kova maşrapa şampuan alez yorgan takımı aldık minik kuşuma bunlar bile çok heyecanlandırdı bizi dahasını düşünemiyorum yeşil aldık yerşeyimizi erkek deme ihtimaline karşı :)
Ayyy kızlaar ben hala oğluşumun birine hangi isimi vereceğim bulamadım. Her yerde de aynı isimler var yauuuuu...
Mrb kızlar bendeki durumları sırsıyla yazıyorum... Ara ara girip böle yazarsak herkes birbirini takip etmiş olur.. Ben hep bi karşılaştırma yapıyorum cünkü
Doktordan geliyorum TSH degerim düşmüş Şükürler olsun.. 3 küsürlerde ama doktor aynı dozda devam sana yeterli dedi..
Yarın Ultrasonum var Dua edin bana Güzel çıkar inşallahh..
1 Ağustos doğum zamanı olanlar var benim doğum tarihimle aynı.. Bu arada ben kendi kiloma geldim sonunda 63 kiloydum hamile kaldığımda şuanda da 63 kiloyum... ne fazla ne eksik ... Aranızda çok kilo alanlar bunu sıkıntı yapıyordur bende hic kilo alamadım diye sıkıntı yapıyorum :)..
Mide yanmalarım devam ediyo malesef ama yediklerimle çok alakalı onu biliyorum..
Karnım sizinkilere nazaran kücük ama büyümeye devam ediyo.. :)
Bugün hava güzel keyfim biraz yerinde sayılır..
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahh...
Gunaydin guzel annecikler...Bebisim icin alisverise gidicez bugun babasiyla heyecandan uyuyamadim:)bi kac hafta once havuzlu hana gitmistim cook guzel ciciler aldim ve fiyatlarida cevremde gezdigim bebek magzalarina gore cok daha uygun gidebilicek arkadaslara bakmalarini tavsiye ederim
geçmiş olsun cnm bende haşimatoyum tiroid ilacı kullanıyorum 0,75 mg sen kaçlık içiyorsun aksine benimde düşüyor 0,96 lardaydı geçen ay ama dr aynen devam dedi
Eliz imin odası
Kızlar ya ben astım hastayım.uzun zamandır atak gecirmiyorum.bebegimin sansına cok sukur.ama bir haftadır oksurukler basladı.insallah atak gecirmem gercl bebege bisi olmaz uzun sure oksijensiz kalmazsan dedi doktorum.sizce normal doguma engel olur mu astımlı olmam?onumuzdeki hafta solunum testine girmeyi dusunuyorum.astım doktoruma gidip bi goruscem bakalım insallah normal doguma engel degildir
Chicco Uzun Kollu Tulum Mavi - e-bebek.com
Kızlarrr şuna bakarmısınız ben bittimmm buna amaaa...İndirime girerse beni unutmayın hatırlatınnn
Bende olsam uyuyamazdım.. Cok güzel bi duygu canım .. Bende merak ediyorum havuzluhanı diğer yerlerde çok pahalı gecen bi kaç bişey aldık cok para ödedik.. Bende gitsem fena olmycak sanırım :).. Güel keyifli alışverişler dilerim size havada güzel.. Ohh :)
Canım ben Hipotroidi hastasıyım.. Troidlerim alındı tamamı.. 150 mg kullanıyorum şuan 0,9 gayet iyi canım devam edebilirsin o şekilde.. Benimki 30 küsürleri gördü :) Cok zor zamanlardı korkmuştum bayağı o yüzden 3 çok iyi bana göre :) Allah yardımcımız olsun..
Benimde troid bezimln biri alındı.50 lik kullanıyorum.tahlillere gore henuz doz arttırmaya gerek yok dedi doktorum ama insan tedirgin oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?