Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Âmin canım biz daha önce gezmiştik sonra bi kaç mağaza kalmıştı ona bakmaya bakmaya diye çıktık ve alıp geldik çok içimize sindi
istanbul daysan modesa yada bak canım diğer yerlere göre uygun beim aldığım yerin masko Şubesi'de var orayı aradım aynısına 4000 tl dedi

Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar

Maşallah tombiğineee Ayrıntılıyada sevindimmm...
4 Kiloyu nasıl başardın ben ona takıldımmm Neredeyse 14 olacak az kaldı benim...Herhalde 30'u bulacağım ben..Aşırı yediğimde yok SU İÇSEM YARIYOR:44::44::44:

Ben İzmitteyim canım...İstanbul yakın ama benim gelip gezme olanağım yok...4 ay yattım ben kanamam old. için şimdide 2 adım atayım yoruluyorum ve gözüm yemiyor açıkçası...Buradada Mobesko var oraya bakacağız beğenmezsekte yaptıracağım kendim çizip...Şimdilik böyle düşünüyoruz bakaılım :)

Canım ya bende hastaneme sorayım o zaman belki onlarında böyle imkanları vardır. Sen şanslısın grubun varmış. Bende profesyonel makina var ama doğuma kimi sokacağım onu bilemiyorum.

Bundan şunu anlayabilirizki sende hala isme karar vermemişsin. Ben Sarp konusunda kararlıyım birine ama öbürüne bulmak çok zor olmaya başladı. Ben bu listeyi okuyum bir kocama bakalım ne diyecek. :)

Biliyorum canım. Sgk lı gideceksen eğer 3000 Tl sezeryan doğum ikiz oldukları içinde 350 tl bebek parası. Sanırım tek bebekte bebek parası yarıya iner. Eğer yoğun bakım ünitesinde kalırlarsa sgk karşılıyormuş. Epidural sezeryan 3500 TL..

Sende benden gidiyorsun.. 13 kilo aldım bende. Benim yasakları uygula.. Hamurişi tatlı tuzlu yağlı kızartma yasak :) Yarından itibaren tam buğday ekmeği..

Sende benden gidiyorsun.. 13 kilo aldım bende. Benim yasakları uygula.. Hamurişi tatlı tuzlu yağlı kızartma yasak :) Yarından itibaren tam buğday ekmeği..

İkimizede kocaman maşallah o zmn Sen zayıf başlamışsın gene ben hem enine hem boyuna bildiğin yarmagül oldum yani
İsim konusuna gelince 4 aydır değişmedi yani Sarpın üstüne çıkacak kadar sevdiğim bir isim olmadı ama %20-30 içime sinmeyen yanları var...Diyorum ki dışarıdayken bir anne çocuğuna seslenecek ismiyle ve ben o isme çok ısınacağım ve benim bebişiminde ismi o olacak 6. his yaşayıp göreceğiz tabiki
Bu arada bende yarışmalara katılan ve 6. yılını doldurmuş bir fotoğrafçıyım....Kendime profesyonel diyemiyorum hala ama makro çekimlerde üstüme tanımam yani :))

Son düzenleme:

Bende şunu diyorum bir gün bir isim duyacağım ve diyeceğimki tamam bu o :)

Canım sende bendensin benimde hep kanamam oldu bide benim dikişim var rahimde sadece haftada 1 gün dışarı çıkıyorum ondada yürümek yok 100 adımdan fazla atmıcan dedi doktorum çok bunalınca arabayla çıkıyoruz kahve içip geliyoruz maalesef bunada şükür diyorum ilk 4 ay dikişe kadar hep evdeydim
canım izmit tede vardır güzel şeyler eminim bulursun bu arada bende 12 kilo aldım yalnız değilsin canım
Ee iyiymiş fiyatı gidip konuşmak lazım o kadar yüksek paralar vericek durumumuz yok malum tüpten yeni çıktık
Ben ölen bebeğimde orda kürtaj olmuştum doktorun adı Suat beydi senin doktorun kim belki direk onla konuşuruz

Şaka yapıyorsun.. benim doktorum Suat Süphan Erşahin.. Bayılıyorum bu adama yaa çok iyi bir doktor. :) Eğer gidersen bebişlerimizin doktoru aynı olacak sanırım :)

Şaka yapıyorsun.. benim doktorum Suat Süphan Erşahin.. Bayılıyorum bu adama yaa çok iyi bir doktor. :) Eğer gidersen bebişlerimizin doktoru aynı olacak sanırım :)
Aaaaaaaa ne güzel çok iyi bi doktormuş o kuzenim gidiyordu ona hatta o doğurdu benim ilk karşılaşmam acıydı Suat beyle gidermiyim dayanabilirmiyim bilmem ama çok cana yakın bi doktor kuzenim bayılıyordu ona dünya küçük belki karşılaşırız güzel olur tatlım ya

Öyle düşünme belki kötü hatıralarını güzele çevirir. Belki karşılaşırız canım ne de olsa ayda iki kere oradayım :)

Öyle düşünme belki kötü hatıralarını güzele çevirir. Belki karşılaşırız canım ne de olsa ayda iki kere oradayım :)
Yok canım düşünmüyorum artık bu haftaları gördüm ya Allah'a binlerce kez şükürler olsun
Nşallahhhhh denk geliriz güzel doktor seçmişsin onun hastası kadar diğerlerinde olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…