Eliz imin odası
Âmin canım biz daha önce gezmiştik sonra bi kaç mağaza kalmıştı ona bakmaya bakmaya diye çıktık ve alıp geldik çok içimize sindiSağlıklı sıhhatli doğsun ve güzel odasında gülerek büyüsün inşallah...
İyi günlerde kullanın çok güzellllll bir odası olmuş bebişinin...Darısı bizim başımıza :)
Hafta sonu bizde bakalım diyoruz belli mi olur alır geliriz beğenirsek :)
Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar
Âmin canım biz daha önce gezmiştik sonra bi kaç mağaza kalmıştı ona bakmaya bakmaya diye çıktık ve alıp geldik çok içimize sindi
istanbul daysan modesa yada bak canım diğer yerlere göre uygun beim aldığım yerin masko Şubesi'de var orayı aradım aynısına 4000 tl dedi
Canım daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama bende 6-7 yıldır fotoğrafla ilgileniyorum...Yakın olsaydık seve seve gelirdim...Ama doğumuna girecek cesareti bulabilirmiydim bilmiyorum..
Sanırım fotoğraf olayında en şanslı benim...Doğum yapacağım hastanenin bir fotoğrafçısı var ve fiyatın içinde...albüm veriyorlar hastaneden çıkarken...
Fotoğrafçı grubumum hepsi benim doğumuma gelecek ve fotoğraf makinalarıyla tabiki deeeHastanedekilerde şaşıracak o gün ne oluyor diye...
Bütün isimleri yaladım yuttum desem yeridir...Anlamlarını bırak isim analizlerine kadar hepsini ezberledim....Ama anlamı güzel olan ismlerin kendisi....Kendi güzel olanında anlamı güzel olmuyorrr...Ama Sarp'ın üstüne çıkacak kadar beğendiğim bir isim hala yok bendee...Eşimde Bora diyor...Anlamları bakımından al birini vur diğerine yani
Listemdekileri yazayım sana gerçi aşinasındır hepsine...
SARP
BORA
YAMAN
HAZAR
TAYGA
ELBER
BARIŞ
GÖKTUĞ
ALKIN
Benim listem budur ama hala budur dediğim yok yani....
Of ya üzüldüm şimdi yinede konuşalım bi eve gelmeden sadece hastane de çekim ne kadar diye
canım biz daha hastane bulmadık doğum için benim doktor Acıbadem ve memorial da yaptırıyormuş sadece 3000 kendine alıyo hastanede 10000 çıvarı çok geliyo bizede medikal park bize yakın orası ne kadar istiyo doğuma biliyormusun tatlım
Maşallah tombiğineeeAyrıntılıyada sevindimmm...
4 Kiloyu nasıl başardın ben ona takıldımmmNeredeyse 14 olacak az kaldı benim...Herhalde 30'u bulacağım ben..Aşırı yediğimde yok SU İÇSEM YARIYOR:44::44::44:
Sende benden gidiyorsun.. 13 kilo aldım bende. Benim yasakları uygula.. Hamurişi tatlı tuzlu yağlı kızartma yasak :) Yarından itibaren tam buğday ekmeği..
İkimizede kocaman maşallaho zmn Sen zayıf başlamışsın gene ben hem enine hem boyuna bildiğin yarmagül oldum yani
İsim konusuna gelince 4 aydır değişmedi yani Sarpın üstüne çıkacak kadar sevdiğim bir isim olmadı ama %20-30 içime sinmeyen yanları var...Diyorum ki dışarıdayken bir anne çocuğuna seslenecek ismiyle ve ben o isme çok ısınacağım ve benim bebişiminde ismi o olacak6. his yaşayıp göreceğiz tabiki
Bu arada bende yarışmalara katılan ve 6. yılını doldurmuş bir fotoğrafçıyım....Kendime profesyonel diyemiyorum hala ama makro çekimlerde üstüme tanımam yani :))
Bende şunu diyorum bir gün bir isim duyacağım ve diyeceğimki tamam bu o :)
Paylaşırsan sevinirim
Canım sende bendensin benimde hep kanamam oldu bide benim dikişim var rahimde sadece haftada 1 gün dışarı çıkıyorum ondada yürümek yok 100 adımdan fazla atmıcan dedi doktorum çok bunalınca arabayla çıkıyoruz kahve içip geliyoruz maalesef bunada şükür diyorum ilk 4 ay dikişe kadar hep evdeydimBen İzmitteyim canım...İstanbul yakın ama benim gelip gezme olanağım yok...4 ay yattım ben kanamam old. için şimdide 2 adım atayım yoruluyorum ve gözüm yemiyor açıkçası...Buradada Mobesko var oraya bakacağız beğenmezsekte yaptıracağım kendim çizip...Şimdilik böyle düşünüyoruz bakaılım :)
Ee iyiymiş fiyatı gidip konuşmak lazım o kadar yüksek paralar vericek durumumuz yok malum tüpten yeni çıktıkBiliyorum canım. Sgk lı gideceksen eğer 3000 Tl sezeryan doğum ikiz oldukları içinde 350 tl bebek parası. Sanırım tek bebekte bebek parası yarıya iner. Eğer yoğun bakım ünitesinde kalırlarsa sgk karşılıyormuş. Epidural sezeryan 3500 TL..
Canım sende bendensin benimde hep kanamam oldu bide benim dikişim var rahimde sadece haftada 1 gün dışarı çıkıyorum ondada yürümek yok 100 adımdan fazla atmıcan dedi doktorum çok bunalınca arabayla çıkıyoruz kahve içip geliyoruz maalesef bunada şükür diyorum ilk 4 ay dikişe kadar hep evdeydim
canım izmit tede vardır güzel şeyler eminim bulursun bu arada bende 12 kilo aldım yalnız değilsin canım
Ee iyiymiş fiyatı gidip konuşmak lazım o kadar yüksek paralar vericek durumumuz yok malum tüpten yeni çıktık
Ben ölen bebeğimde orda kürtaj olmuştum doktorun adı Suat beydi senin doktorun kim belki direk onla konuşuruz
Chicco Uzun Kollu Tulum Mavi - e-bebek.com
Kızlarrr şuna bakarmısınız ben bittimmm buna amaaa...İndirime girerse beni unutmayın hatırlatınnn
Aaaaaaaa ne güzel çok iyi bi doktormuş o kuzenim gidiyordu ona hatta o doğurdu benim ilk karşılaşmam acıydı Suat beyle gidermiyim dayanabilirmiyim bilmem ama çok cana yakın bi doktor kuzenim bayılıyordu ona dünya küçük belki karşılaşırız güzel olur tatlım yaŞaka yapıyorsun.. benim doktorum Suat Süphan Erşahin.. Bayılıyorum bu adama yaa çok iyi bir doktor. :) Eğer gidersen bebişlerimizin doktoru aynı olacak sanırım :)
Aaaaaaaa ne güzel çok iyi bi doktormuş o kuzenim gidiyordu ona hatta o doğurdu benim ilk karşılaşmam acıydı Suat beyle gidermiyim dayanabilirmiyim bilmem ama çok cana yakın bi doktor kuzenim bayılıyordu ona dünya küçük belki karşılaşırız güzel olur tatlım ya
Yok canım düşünmüyorum artık bu haftaları gördüm ya Allah'a binlerce kez şükürler olsunÖyle düşünme belki kötü hatıralarını güzele çevirir. Belki karşılaşırız canım ne de olsa ayda iki kere oradayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?