Bende olsam uyuyamazdım.. Cok güzel bi duygu canım .. Bende merak ediyorum havuzluhanı diğer yerlerde çok pahalı gecen bi kaç bişey aldık cok para ödedik.. Bende gitsem fena olmycak sanırım :).. Güel keyifli alışverişler dilerim size havada güzel.. Ohh :)
Canım ben Hipotroidi hastasıyım.. Troidlerim alındı tamamı.. 150 mg kullanıyorum şuan 0,9 gayet iyi canım devam edebilirsin o şekilde.. Benimki 30 küsürleri gördü :) Cok zor zamanlardı korkmuştum bayağı o yüzden 3 çok iyi bana göre :) Allah yardımcımız olsun..
cnm geçmiş olsun senle aynı durumda gibiyiz. benim de tirodi bezim tamamen alındı şuan 175mgc ilaç alıyorum. en son 9 du değerim haftaya tekrar tahlilim var ama benim de 23 lerde geziyordu 10. haftamda ki önce 0,03 falandı yani çok çok düşüktü. sende de değer yüksekken kilo alımın hızlı mı?? ben anlıyorum artık tahlil yaptırmadan birden şişivermiş gibi oluyorum ve tahlilde değerim yükselmiş çıkıyor yine :44::44::44::44:
Benim hamile kalmadan once artık ilac kullanmana gerek yok degerlerin normal demisti doktorum.bebis olunca kesmedik ama ilacı.aynen devam ediyorum sayısal olarak degerim kac bilmiyorum ama 3 gun onceydi kontrolum doktorum hersey yolunda boyle devam et simdilik dedi.ama sanırım bir ay sonra arttırırız cunku bebek de bizimle kullanıomus ve troid hormonuna ihtiyac artıyormus oyle deei
kızlar tünaydınnnnn hepinize
Kızlar ya canım haşlanmış patates istedi gidip aldım mutfakdaki ablaya rica ettim haşladı 4 tane yedim yedikten sonra halim kaçtı hafifte baş dönmesi oldu.Tansyonuma baktım 12/7 nabız 94 normal değerler aslında ama nie öyle oldum ki _?
Ay canım çok güzel olmuş sağlıkla büyüsünler inş.
çookk güzel iyi günlerde kullanmak nasip etsin :) Eliz şanslı bir kız:)
sağolun kızlar daha iyileri size olsunAmanda maşallah maşallah çok güzel sağlıkla sıhhatle büyüsün içinde bebişin. Çok beğendim yaw bu kız bebelerinde allı pullu herşeyleri:)
Kızlar ya canım haşlanmış patates istedi gidip aldım mutfakdaki ablaya rica ettim haşladı 4 tane yedim yedikten sonra halim kaçtı hafifte baş dönmesi oldu.Tansyonuma baktım 12/7 nabız 94 normal değerler aslında ama nie öyle oldum ki _?
kızlar benzer sorun bende de var.gebeliğimin öncesinde tsh normal seyrederken gebe olur olmaz 5'lere kadar fırladı.sizlerinki kadar yüksek olmasa da doktorum endişelendi ve hemen ilaca başlattı.ilk olarak 50 mg kullandım.1 ay sonra ölçtürdüm 3 oldu.daha sonra 75 mg kullandım.1 ay sonra ölçtürdüm tekrar 3 çıktı.en son 100 mg kullandım.1 ay sonra tekrar ölçtürdüğümde bu sefer 1.5 çıktı.doktorumun istediği değerde tam bu değerdi.şimdilik 100 mg ile devam edeceğim.tabiki de her ay kontrole gitmeden önce tekrar ölçtüreceğim.ölçüm için baştan beri sağlık ocağını tercih ediyorum.bir de doktorum özellikle tembih etti.ölçtürmeye gitmeden önce hapı sakın içme diye...canım ben hicbişey hissetmiyorum ameliyatımdan önce 100 den büyüktü ama hicbir belirti yoktu.. Hissetmek güzel bişey aslında.. Esasında ben hep 150 kullanıyodum fakat ilac değişikliğiyle 100 le devam ettim eczacıya uyup 100 almaya devam et dedi ondan degerlerim bozuldu 30 ları görünce 150 ye tekrar döndük... Doktorumuda değiştirdim tabi :)..
Ayda bir mutlaka baktır canım benim doktorum hamileliğimin başında istedi dahada istemedi 2.ayımda kendim baktırdım normaldi. 2 ay sora yani 4.ayımda bi baktımki fırlamış yani 2 ayda fırlayabiliyo aniden ihtiyac arttığından tabi benim dozum azdı o ayrı ama değişiyor hamilelikte.. Ben artık endokrinologa gidiyorum düzenli 1 aydır 3 tahlil yaptık düzelene kadar.. Troid önemli arkadaşlar ihmal etmeyin.. 4 aydan sonra bebek kendi troidlerini üretiyo ama ilk 4 aya kadar sadece bizden faydalanıyo..
Sanada tünaydın canım.. Dışarda yürüyüşlük hava var değerlendirin bence :)
kızlar benzer sorun bende de var.gebeliğimin öncesinde tsh normal seyrederken gebe olur olmaz 5'lere kadar fırladı.sizlerinki kadar yüksek olmasa da doktorum endişelendi ve hemen ilaca başlattı.ilk olarak 50 mg kullandım.1 ay sonra ölçtürdüm 3 oldu.daha sonra 75 mg kullandım.1 ay sonra ölçtürdüm tekrar 3 çıktı.en son 100 mg kullandım.1 ay sonra tekrar ölçtürdüğümde bu sefer 1.5 çıktı.doktorumun istediği değerde tam bu değerdi.şimdilik 100 mg ile devam edeceğim.tabiki de her ay kontrole gitmeden önce tekrar ölçtüreceğim.ölçüm için baştan beri sağlık ocağını tercih ediyorum.bir de doktorum özellikle tembih etti.ölçtürmeye gitmeden önce hapı sakın içme diye...
Gebeliğimin başından beri bunun için ilaç kullansam da zaman zaman endişeleniyorum.acaba bu kadar tsh değeri bebeğime zarar vermiş midir diye...
Canım ben hicbişey hissetmiyorum ameliyatımdan önce 100 den büyüktü ama hicbir belirti yoktu.. Hissetmek güzel bişey aslında.. Esasında ben hep 150 kullanıyodum fakat ilac değişikliğiyle 100 le devam ettim eczacıya uyup 100 almaya devam et dedi ondan degerlerim bozuldu 30 ları görünce 150 ye tekrar döndük... doktorumuda değiştirdim tabi :)..
Ayda bir mutlaka baktır canım benim doktorum hamileliğimin başında istedi dahada istemedi 2.ayımda kendim baktırdım normaldi. 2 ay sora yani 4.ayımda bi baktımki fırlamış yani 2 ayda fırlayabiliyo aniden ihtiyac arttığından tabi benim dozum azdı o ayrı ama değişiyor hamilelikte.. Ben artık endokrinologa gidiyorum düzenli 1 aydır 3 tahlil yaptık düzelene kadar.. Troid önemli arkadaşlar ihmal etmeyin.. 4 aydan sonra bebek kendi troidlerini üretiyo ama ilk 4 aya kadar sadece bizden faydalanıyo..
Sanada Tünaydın Canım.. Dışarda yürüyüşlük hava var değerlendirin bence :)
Merhaba arkadaşım ben biraz geç katıldım bu güzel sohpete :)) doğum tarihlerimizin aynı olmasıda ayrı bi güzel tabii fıstıklar günü gününe gelecekmi görücez
Bak bir isim buldum.. Dora Anlamı: En yüksek yer,bir şeyin üst kısmı,Doruk
Ayyy kızlaar ben hala oğluşumun birine hangi isimi vereceğim bulamadım. Her yerde de aynı isimler var yauuuuu...
Eliz imin odası
canım hiç korkma panik bir değer değil aslında 5 bile ama tedbir amaçlı doktorlar hemen takibe alıyorlar benimde 3.22 di hatırlarsan ama sonraki tahlillerimde 2.17 ve sonraki 1 ay 2.92 oldu ama korkulacak birşey yok dedi kendiliğinden düşmüş ilaç bile kullanmadım ben vermedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?