Ayyyy ben bayıldım bu odayaaa :)
Çok keyifli,güle oynaya büyüsün Elizcik odasında inşallah :)
Modesadan biz de geçen ay yemek takımımızı ve tv.ünitemizi yeniledik.Maskoya göre gerçekten çok uygun fiyatlar.Maskonun kiraları çok yüksekmiş çünkü..
Biz büyük kızımıza yeni oda almayı düşünüyoruz ki kardeşine yeni ciciler alındığını görüp gönül koymasın..Onun büyüyen yataklı oda takımı kardeşine geçecek.
Bebiş nasıl olsa farkında olmayacak
Sağol canım ee ilk olunca özeniyo insan bide tüp bebek zor bulduk diye heves ikiye katlanıyoKızlar,A101 deki promosyonu kim haber vermişti hatırlamıyorum ama,çok teşekkür ederim :)
Bugün kızlarımla gittik(biri elimde biri karnımda :)) Mor renkte küvet,kova,maşrapa ve yastık,yorgan takımı aldık.Küvet filemi geçen hafta E-bebekten almıştım zaten.Büyük kızım da oyuncak bebek ve beşik aldı ,toplamda 40 tl verdim çıktım,çok mutlu oldum :))
Aslında kızımdan kalma küvetimiz vardı ama onun gideri yoktu.yıkarken içi doluyor ve kaldırıp dökmek çok zor oluyordu.Bunun giderli olması ve ona rağmen bu kadar uygun fiyata satılması çok cazip geldi.Mor rengi de bir harikaaaaa
Allah güle güle kullanmak,mis kokulu bıcı bıcılar yaptırmak nasip etsin hepimize :)
Güle güle kullan canım cicilerini bende bgn aldım bişiiler kızımın tam 5 tane elbisesi oldu herkes badi alıyo benim gözüm elbiselerde 1 aylık bebe nasıl giyecekse o elbiseleri bilemedimtetanos işinide hallettiik. çok şükür ağrı szı yok şimdilik. bende lcw ya gittim bebişime ilk cicilerini aldım. hemde yeni ürünler gelmişti tam zamanında gitmişim. fiyatlar uygun kızlar ürünlerde kaliteli...
Chicco Uzun Kollu Tulum Mavi - e-bebek.com
Kızlarrr şuna bakarmısınız ben bittimmm buna amaaa...İndirime girerse beni unutmayın hatırlatınnn
Eliz imin odası
Kızlar ya ben astım hastayım.uzun zamandır atak gecirmiyorum.bebegimin sansına cok sukur.ama bir haftadır oksurukler basladı.insallah atak gecirmem gercl bebege bisi olmaz uzun sure oksijensiz kalmazsan dedi doktorum.sizce normal doguma engel olur mu astımlı olmam?onumuzdeki hafta solunum testine girmeyi dusunuyorum.astım doktoruma gidip bi goruscem bakalım insallah normal doguma engel degildir
sağol canım benim daha güzeli size olsun canım evim müsaitti bi yatak bi dolap alıcağıma hemen hemen aynı para oda yapalım dedik benim tüm evlerimde hep boş bi odam olduayy cok guzell..Insallah kaderide odasigibi guzel olur minik ELİZ in Annesii ...Valla bayildim yaa .. Bende oda yapamayacagim icin sadece yatak ve dolap alacagim.Benim esim askerden gelsinde buyukeve cikinca artikbende oda istiyorum.Bu odanin erkek vesiyonu mesela mavili falan :)Ayyy ozamana buyumus olacak insallah benim oglusumm ..Belki elinden tutar gotururum odasini secmeye :) Rabbim hepimizin yavrularini korusun ..Insallah saglikla ve zamanlarinda gelirler..
Kızlar,A101 deki promosyonu kim haber vermişti hatırlamıyorum ama,çok teşekkür ederim :)
Bugün kızlarımla gittik(biri elimde biri karnımda :)) Mor renkte küvet,kova,maşrapa ve yastık,yorgan takımı aldık.Küvet filemi geçen hafta E-bebekten almıştım zaten.Büyük kızım da oyuncak bebek ve beşik aldı ,toplamda 40 tl verdim çıktım,çok mutlu oldum :))
Aslında kızımdan kalma küvetimiz vardı ama onun gideri yoktu.yıkarken içi doluyor ve kaldırıp dökmek çok zor oluyordu.Bunun giderli olması ve ona rağmen bu kadar uygun fiyata satılması çok cazip geldi.Mor rengi de bir harikaaaaa
Allah güle güle kullanmak,mis kokulu bıcı bıcılar yaptırmak nasip etsin hepimize :)
bende çok merak ettim ablam gitti sat 12d herşey bitmiş bişiicik alamadıkAy kızlaaarr şunların bir fotosunu çekin Allah aşkına nasıl şeylermiş merak ettim ben
kısmet artık ablam sahabın köründe gitti herşey bitmiş gerçekten uygunmuş dediğin gibi kısmetimizde yokmuşben araştırdım hepsiburada da aynı malzemeler en az 40 tl tutuyo hemde küveti gidersiz. iyi olurdu ama kısmet değilmiş
Temmuz 15-20 gibi kavuşuruz bence :) Daha önce gelmesinlerdeee...
Ay kızlaaarr şunların bir fotosunu çekin Allah aşkına nasıl şeylermiş merak ettim ben
arkadaşlar son zamanlarda göğüslerime bir şey oluyor sanki içinde birşeyler hareket ediyor sanki içinde titreşimki bir telefon var. çok rahatsız ediyor. neden kaynaklanıyordur.
akşamları bacaklarımda acayip ağrı oluyor yaaaa
ne olur bilen biri yardım etsin
Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
Olmaz insallah cnm benim yaa..Gerci nefes egzersizleri yapabiliyor musun bilmiyorum ama belki ordan biraz kendini bilebilirsin..
Bayıldımmm hepsine bayıldımmmmm bende iki gundur bebek sekeri bakıyordum senin kendin icin sectiklerin cok guzell fiyatı hakkında bisi dedi mi canım ona gore dusunelim bizde arabalı olanın ve senin begendigin bebekli olanın 50 tane yada 100 tane fiyatı ne kadar olur?tabi cikolatası mıknatısı falanda olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?