Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sağol canım ee ilk olunca özeniyo insan bide tüp bebek zor bulduk diye heves ikiye katlanıyo
Senin maşallah 2. Olucak Allah bizede nasip etsin iyi düşünmüşsünüz canım büyüğe alın ki kardeşin getirdi falan dersiniz
benim yeğenlerin bile nasıl kıskanıyo senin biraz daha zor
a 101 de dün saat 12de herşey bitmişti bişiicik alamadım artık e bebekten falan bakarız diyoruz bizde
sağlıkla gelsinde yavrularımız alırız herşeylerini

Güle güle kullan canım cicilerini bende bgn aldım bişiiler kızımın tam 5 tane elbisesi oldu herkes badi alıyo benim gözüm elbiselerde 1 aylık bebe nasıl giyecekse o elbiseleri bilemedim

Eliz imin odası

ayy cok guzell..Insallah kaderide odasigibi guzel olur minik ELİZ in Annesii ...Valla bayildim yaa .. Bende oda yapamayacagim icin sadece yatak ve dolap alacagim.Benim esim askerden gelsinde buyukeve cikinca artikbende oda istiyorum.Bu odanin erkek vesiyonu mesela mavili falan :)Ayyy ozamana buyumus olacak insallah benim oglusumm ..Belki elinden tutar gotururum odasini secmeye :) Rabbim hepimizin yavrularini korusun ..Insallah saglikla ve zamanlarinda gelirler..

Olmaz insallah cnm benim yaa..Gerci nefes egzersizleri yapabiliyor musun bilmiyorum ama belki ordan biraz kendini bilebilirsin..

sağol canım benim daha güzeli size olsun canım evim müsaitti bi yatak bi dolap alıcağıma hemen hemen aynı para oda yapalım dedik benim tüm evlerimde hep boş bi odam oldu eşin askerdemi zor olsa gerek yanlız hamilelik geçirmek

Ay kızlaaarr şunların bir fotosunu çekin Allah aşkına nasıl şeylermiş merak ettim ben

ben araştırdım hepsiburada da aynı malzemeler en az 40 tl tutuyo hemde küveti gidersiz. iyi olurdu ama kısmet değilmiş

Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)

Benim bebek şekerim...

Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?

Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.

Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.

Ay kızlaaarr şunların bir fotosunu çekin Allah aşkına nasıl şeylermiş merak ettim ben

ben gittim direk koydum sepete kova,maşrapa,küvet,file,alez hem bebek için hem kendim için, mama seti, yorgan seti sarı ve pembe aldım, battaniye,zıbın, patik, oyuncak, hem bebeğime hem kendime çarşaf seti aldım 2 şer tane bir daha yaparsa kampanya kaçırmayın derim ... çok uygun fiyatları...

arkadaşlar son zamanlarda göğüslerime bir şey oluyor sanki içinde birşeyler hareket ediyor sanki içinde titreşimki bir telefon var. çok rahatsız ediyor. neden kaynaklanıyordur.

akşamları bacaklarımda acayip ağrı oluyor yaaaa
ne olur bilen biri yardım etsin

Canım 5. aydan sonra süt bezleri yeniden çalışmaya başlıyor. Doğuma süt hazırlıyor şu an hatta belki göğüslerde büyüme bile hissedebilirsin. Geçen doktora gittiğimde yaşayabileceğim şikayetleri söylüyordu. bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, kaburgalara baskı, omurilik ve kürek kemiği ağrısı bunlar normalmiş canım. Bence endişelenecek birşey yok. Bak benim sütüm bile geldi.

Bayıldımmm hepsine bayıldımmmmm bende iki gundur bebek sekeri bakıyordum senin kendin icin sectiklerin cok guzell fiyatı hakkında bisi dedi mi canım ona gore dusunelim bizde arabalı olanın ve senin begendigin bebekli olanın 50 tane yada 100 tane fiyatı ne kadar olur?tabi cikolatası mıknatısı falanda olandan

Olmaz insallah cnm benim yaa..Gerci nefes egzersizleri yapabiliyor musun bilmiyorum ama belki ordan biraz kendini bilebilirsin..

Yapıyorum canım nefes egzersizi.o rahatlatıyor zaten.ama cok yogun stres altında oldugumda yada agladıgımda falan atak geliyor.insallah dogumum kolay olur da stressizce atlatırım

Ca nım benim beğendiklerimi bana 3,5 TL ye yapıyor ama herşey içinde. Dün Eminönü'nde araştırdım malzemesini gerçekten çok kar etmiyor bu fiyattan.

Hangi arabalı modeli beğendin. Sanırım bu arabalı modeller daha uygun olur? Sen beğendiğin modeli söyle ben fiyat sorayım arayıp..

Kızlaaaarr oğluşlarıma hangi kapı süsünü yaptırayım karar veremedim.... Beğendiklerinizi söyler misiniz banaaa.. Ona göre eleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…