Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

gerçekten kaç para istiyor merak ettim bende netten bi site buldum bi bayan çok güzel şeyler yapıyor ama bana pahalı geldi malzemeler beğendiğim kapı süsü mesela 190 tl

gerçekten kaç para istiyor merak ettim bende netten bi site buldum bi bayan çok güzel şeyler yapıyor ama bana pahalı geldi malzemeler beğendiğim kapı süsü mesela 190 tl

Canım beğendiğin modelin işçiliğine göre değişiyor. 20 TL den başlıyor 300 TL ye kadar çıkıyor. İstersen sen beğendiğin modeli gönder bana ben fiyat sorayım ona. Ama 100 TL den fazla fiyat verdirtmem eğer çok işçiliği varsa.. Ya da numarasını vereyim sen sor istersen..

olur özelden mesaj at bana canım ben ararım onu

Kırmızı arabalı var ya tul icindeki :)

Canıımm yardım ettiğin için teşekkür ederim :) Çok beğendiysen sana da yaptırayım :)

sağolassın arkadaşım :)) bunlar keçeden yapılmış anladığım kadarıyla bende merak saldım şu aralar keçeden yapmaya çalışıyorum bir şeyler... eğer becerebilirsem onu asarım beceremessem alıcam artık satın :)

Kırmızı arabalı var ya tul icindeki :)

Tanesi 2,5 TL ye yaparım dedi kırmızı arabalıyı.. Normalde bana yaptığının tanesini 6 TL ye senin beğendiğinin tanesini de 4 TL ye yapıyormuş. Öyle dememi istedi.. Bir de numarasını veriyorum kızlar kendiniz arayıp sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim sipariş verdiğim kızın numarasını veriyorum. Beğendiğinzi modellerin fiyatlarını kendiniz sorabilirsiniz 05392775520 Serpil..

bi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..

bi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..
bence biberonu şimdi alma. doğduğu gibi kullanmıcak çünkü kullanmaya başlayınca alırsın. ben ihtiyaçlar için hepsi buradaya bakıyorum. çünkü ürünlerin altında yorumlar var, kullananlar memnun olup olmadıklarını yazıyolar, ordan almasamda marka hakkında fikir oluyo.

Canım ben Chicco aldım. Meme kısmı anne memesine benzediğinden bebek daha rahat beslenebiliyormuş. Aynı zamanda gaz yapmıyormuş.

Canım ama hastane çantasına biberon koyman gerekiyor. Neye ihtiyaç olacağı bilinmez. Ama şu da var tabi. Bebek istemezse sevmezse tutmuyor biberonu yani değiştirme imkanımız da var.

Kızlaaarr evimde bebek odası çalışmaları başladı. Bugün halılar gitti yıkanmaya. Yatak başı kesildi ki bebeklere beşik yeri olsun diye. Ama yatağın başını kesince resmen bir oda olur bebeklere :) Annem ve kaynanam yarın gelip kışlık yazlık değişimi yapacaklar. Benim gardrobum 4 kapılı Yani çok büyük en sol kısmını bebekler için boşaltıp onların eşyalarını koyacağım. Ama çok heyecan verici. En azından şu dikkatli ol sendromunu unutturdu biraz bana. Oğluşlarıma bir dolap gibi birşey yaptırıyorum. Onu da kendim çizdim. stikerlarla süslerim diye düşündüm. Her ne kadar süsleri benim odamda kullanılacak olsa da inanın şimdiden benden çok yer kaplamaya başladılar. Allahım hiç eksik etmesin varlıklarını :)

az akışlı almak gerekiyormuş evet ... dr. browns ve avent nette baktıklarım genelde hep bu 2 marka üzerine hastaneye giderken bencede en az 1 tane olmalı sevmezse artık başka seçenek alıcaz :) off daha benim badana işim var yaa

Ben avent almaya karar verdim kızlar dr browns u yıkamak zormus pipeti oldugu icin icinde

canım hepsi çok güzel ama 2. harika :)

ay hadi hayırlısı olsun benimde evim 3+1 ama 1 oda çok ufak dül ölçtüm 3 x 2.5 m yani alabildiği kadar artık 1 beşik 1 dolap sığar kesin ama ben 1 tanede şifonyer istiyorum bakalım nasıl olacak miniğin odası

Ben avent almaya karar verdim kızlar dr browns u yıkamak zormus pipeti oldugu icin icinde

ayyy canım iyiki yazmışsın ben o pipetin temizliğini düşünememiştim ve dr browns düşünüyordum bende chicco yada avent bakarım artık birde şey soracağım kauçuk mu slikon mu iyi biberon başında ne dersiniz hangisi sağlıklı

kızlar bacaklarıma sabahları özellikle gerindiğim zaman kremplar girmeye başladı nadiren bazen geceleride oluyor çarşamba randevum var söyleyeceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…