Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
Kızlaaaarr oğluşlarıma hangi kapı süsünü yaptırayım karar veremedim.... Beğendiklerinizi söyler misiniz banaaa.. Ona göre eleyeyim.
Eki Görüntüle 684664 Eki Görüntüle 684665 Eki Görüntüle 684666 Eki Görüntüle 684667
gerçekten kaç para istiyor merak ettim bende netten bi site buldum bi bayan çok güzel şeyler yapıyor ama bana pahalı geldi malzemelerbeğendiğim kapı süsü mesela 190 tl
en sondaki baykuşlu olana bayıldımm
Kızlaaaarr oğluşlarıma hangi kapı süsünü yaptırayım karar veremedim.... Beğendiklerinizi söyler misiniz banaaa.. Ona göre eleyeyim.
Eki Görüntüle 684664 Eki Görüntüle 684665 Eki Görüntüle 684666 Eki Görüntüle 684667
Canım beğendiğin modelin işçiliğine göre değişiyor. 20 TL den başlıyor 300 TL ye kadar çıkıyor. İstersen sen beğendiğin modeli gönder bana ben fiyat sorayım ona. Ama 100 TL den fazla fiyat verdirtmem eğer çok işçiliği varsa.. Ya da numarasını vereyim sen sor istersen..
Ca nım benim beğendiklerimi bana 3,5 TL ye yapıyor ama herşey içinde. Dün Eminönü'nde araştırdım malzemesini gerçekten çok kar etmiyor bu fiyattan.
Hangi arabalı modeli beğendin. Sanırım bu arabalı modeller daha uygun olur? Sen beğendiğin modeli söyle ben fiyat sorayım arayıp..
Canıımm yardım ettiğin için teşekkür ederim :) Çok beğendiysen sana da yaptırayım :)
Kırmızı arabalı var ya tul icindeki :)
bence biberonu şimdi alma. doğduğu gibi kullanmıcak çünkü kullanmaya başlayınca alırsın. ben ihtiyaçlar için hepsi buradaya bakıyorum. çünkü ürünlerin altında yorumlar var, kullananlar memnun olup olmadıklarını yazıyolar, ordan almasamda marka hakkında fikir oluyo.bi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..
bi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..
bence biberonu şimdi alma. doğduğu gibi kullanmıcak çünkü kullanmaya başlayınca alırsın. ben ihtiyaçlar için hepsi buradaya bakıyorum. çünkü ürünlerin altında yorumlar var, kullananlar memnun olup olmadıklarını yazıyolar, ordan almasamda marka hakkında fikir oluyo.
Kızlaaarr evimde bebek odası çalışmaları başladı. Bugün halılar gitti yıkanmaya. Yatak başı kesildi ki bebeklere beşik yeri olsun diye. Ama yatağın başını kesince resmen bir oda olur bebeklere :) Annem ve kaynanam yarın gelip kışlık yazlık değişimi yapacaklar. Benim gardrobum 4 kapılı Yani çok büyük en sol kısmını bebekler için boşaltıp onların eşyalarını koyacağım. Ama çok heyecan verici. En azından şu dikkatli ol sendromunu unutturdu biraz bana. Oğluşlarıma bir dolap gibi birşey yaptırıyorum. Onu da kendim çizdim. stikerlarla süslerim diye düşündüm. Her ne kadar süsleri benim odamda kullanılacak olsa da inanın şimdiden benden çok yer kaplamaya başladılar. Allahım hiç eksik etmesin varlıklarını :)
Ben avent almaya karar verdim kızlar dr browns u yıkamak zormus pipeti oldugu icin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?