Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy eminim super olacak..:) Allah saglikli huzurlu bir sekilde kullanmanizi nasip etsin cnm..

Çok şirinler bende 4uncu resimdekileri beyendim.Fiyat ögrenicem

canım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun şekerllere bayıldım netten bende bakıcam kapısüsleride harikaymış bu şekerleri hastane içinmi ev içinmi yaptırıcaz kafam karıştı ben jastane için çuklata almayı düşünüyodum bebek figürlü
eve ziyarete gelenlerede böle süslü şekerlerden :44:

A 101 - Hoşgeldiniz
işte bunları kaçırdık annemde eskişehirde bakarım ben diyo. valla peynir ekmek gibi gitmişler.
biz bulduk ama dört koldan balıkesirde teyzesi kuveti maşrapayı babası ist filesini halası ist kovasını aldı

kızlar bu tarz bişi alamyı düşünüyomusunz sizce nasıl fiyat 90 tl

2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var

Canım şimdi doğuran arkadaşlarımdan edindiğim tecrübeme göre çikolataların üstünde bebek figürleri oluyor biliyorsunuz. Ama çikolatayı yiyince bebek figürünün pek bir anlamı kalmıyor hatta bazen çöpe bile atılıyor ama ben kalıcı birşey olsun arayışındaydım. Karikatürize şeyleri de çok severim. Bu bebeklerin arkadasında çikolatası ve mıknatısı olacak. Son halini paylaşırım sizinle. Çikolatasını yiyen bebekleri buzdolabında kullanabilecek. Hemde üzerinde hoşgeldin........... bebeklerimin adı yazarken :) Bunlar hastane ve ev ziyaretleri için. Mevlüdü için başka şey yaptıracağım.

Canım çok üzgünüm ama burada aynı sorunu yaşayan bir arkadaş için doktoruma sormuştum bu durumu.. İkil üçlü testler normalse önemsiz olduğunu söylemişti. Umarım öyledir. Sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına görürsün bak..

ayyyyyyyyyyyy aynı şekerleri beğenmişiz canım aylar öncesinden bulmuştum bunları bebektasarimlari.com die bir sitede biraz pahalıydı ama görüşmemiştim hiç. bir de isim konusu ve doğum tarihi var sonuçta normal doğum istiyorum ve üstüne de kağıt parçalar yapıştırmayı sevmiyorum bunu nasıl çözebilirim acaba???:44::44::44::44:

Canım benim uzulme bebisin Allah a emanet.ben bi sitede gebelik hikayeleri okurken denk gelmistim aynı senin dedigin gibi parlaklık varmıs.ama sonra bebis saglıklı dogmus.dua edelim olur mu bebegin icin?o hala senin minik bebisin annesi sen uzulursen o da uzulur.İnsallah iyi olacak de iyi olsun

canım üzülme lütfen inş kötü bişi yoktur sonuçta delik falan dememişler önemsizde labilir hem bizim sorun yok dedilerde %100 mü hayır hepimiz için risk var bol bol dua edelim inş sen yüreğini ferah tut onlar rabbimin hediyesi ona emenet

Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem Özellikleri
Tip: Seyahat Sistemi
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle

Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle

oh erkenden bitirdin valla. bence durmazsın doğuma kadar elin çok gider cicilere. benim daha çok işim var. annem gelecek beraber hallederiz inşallah.

oh erkenden bitirdin valla. bence durmazsın doğuma kadar elin çok gider cicilere. benim daha çok işim var. annem gelecek beraber hallederiz inşallah.
Canım çok sorunluydu hamileliğim başta 4ay dışarı çıkmadım şimdi acısını çıkartıyorum yine hergün dışarı çıkmak yasak ama bitirelim istiyorum çok kilo aldım zaten Haziran'da çok dışarı çıkacağımı sanmıyorum yoruluyorum hemencik ne güzel annenle halledersin biz herşeyi eşimle yapıyorum annem gelemiyo maalesef sende alırsın canım daha ben kıyafet. Bişii almadım sadece elbise aldım kuzuma

güle güle kullanın cnm ailecek yeni arabanızı bol bol gezin inşallah bebişle o arabayla
biz de her şeyimizi hallettik oda da dahil bir yıkanıp yerleşicek eşyalarımız okadar sonra da paşamızı beklemeye devam edicez
ben de ilk aylar nerdeyse hiç dışarı çıkmadım ve şuan itibariyle 10-11 kilo kadar aldım yaza Allah Kerim Ne diyelim Allah sonumuzu hayretsin dimi yaa

sağol canım odanız geldi mi peki benim ki mayıs 15 ten sonra gelicek tatlım hep bu haftaları bekledim alışveriş için çünkü bize bi mayıs bi haziran kalıyo temmuzda sıcaktan kımıldayamayız haftaya çarşambada kıyafetlerini alıcaz inşallah odası gelince yerleştiricez artık bende tam 12 kilo aldım gören doğurucam zannediyo aman sağlıkla gelsinde bebişlerimiz varsın 100 kilo olıyım razıyım ben elbet veririz doğumdan sonra

Canim benim sen dua et sadece ve iyi dusun..cunku hamilelikte hicbirsey %100 degil.Benim ablamin bir arkadasinda da boyle soylediler.Enson 32. haftalikken %100 down sendromlu dediler alalimbu bebegidediler bide utanmadan.Bebek suanda 7 yasinda ve okadar guzel okadar saglikli birkizki..Gor bak senin bebeginde insallah cok cok iyi olacak..Hamilelikte hicbirseyin garantisi yok.Bizde sadece elimizi Rabbimiza acip dua edecegiz..Baska yol yokki..Sen simdi dusunup uzulursen minigin hisseder bak..Hemen yansir ona..Onu uzme annesi..Sadecesev ve dua et..İnsallah saglikla gelecekminigin gor bak..

kızlar bu tarz bişi alamyı düşünüyomusunz sizce nasıl fiyat 90 tl

Ben dusunuyorum acikcasi..cunku kisin soguk oluyo..Arabadan inerken , sadece battaniye korumaz bence..Helebide yagmur varsa .. Fiyati ucuz mu bilmiyorum ama bunlar zaten set olarak satiliyordu diye biliyorum..Seti al bence isine gelenikullanirsin..Tek tek daha pahali olur..cunku minikler olunca mutlaka kocaman cantalarla gezmemiz gerekecek.. :) Herseyden ciftercifter , ayakli dolap gibi gezecegiznede olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…