Kızlaaaarr oğluşlarıma hangi kapı süsünü yaptırayım karar veremedim.... Beğendiklerinizi söyler misiniz banaaa.. Ona göre eleyeyim.
Eki Görüntüle 684664 Eki Görüntüle 684665 Eki Görüntüle 684666 Eki Görüntüle 684667
Kızlaaarr evimde bebek odası çalışmaları başladı. Bugün halılar gitti yıkanmaya. Yatak başı kesildi ki bebeklere beşik yeri olsun diye. Ama yatağın başını kesince resmen bir oda olur bebeklere :) Annem ve kaynanam yarın gelip kışlık yazlık değişimi yapacaklar. Benim gardrobum 4 kapılı Yani çok büyük en sol kısmını bebekler için boşaltıp onların eşyalarını koyacağım. Ama çok heyecan verici. En azından şu dikkatli ol sendromunu unutturdu biraz bana. Oğluşlarıma bir dolap gibi birşey yaptırıyorum. Onu da kendim çizdim. stikerlarla süslerim diye düşündüm. Her ne kadar süsleri benim odamda kullanılacak olsa da inanın şimdiden benden çok yer kaplamaya başladılar. Allahım hiç eksik etmesin varlıklarını :)
Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
Çok şirinler bende 4uncu resimdekileri beyendim.Fiyat ögrenicem
Kızlaaarr evimde bebek odası çalışmaları başladı. Bugün halılar gitti yıkanmaya. Yatak başı kesildi ki bebeklere beşik yeri olsun diye. Ama yatağın başını kesince resmen bir oda olur bebeklere :) Annem ve kaynanam yarın gelip kışlık yazlık değişimi yapacaklar. Benim gardrobum 4 kapılı Yani çok büyük en sol kısmını bebekler için boşaltıp onların eşyalarını koyacağım. Ama çok heyecan verici. En azından şu dikkatli ol sendromunu unutturdu biraz bana. Oğluşlarıma bir dolap gibi birşey yaptırıyorum. Onu da kendim çizdim. stikerlarla süslerim diye düşündüm. Her ne kadar süsleri benim odamda kullanılacak olsa da inanın şimdiden benden çok yer kaplamaya başladılar. Allahım hiç eksik etmesin varlıklarını :)
canım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun şekerllere bayıldım netten bende bakıcam kapısüsleride harikaymış bu şekerleri hastane içinmi ev içinmi yaptırıcaz kafam karıştı ben jastane için çuklata almayı düşünüyodum bebek figürlüKızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
biz bulduk ama dört koldan balıkesirde teyzesi kuveti maşrapayı babası ist filesini halası ist kovasını aldıA 101 - Hoşgeldiniz
işte bunları kaçırdıkannemde eskişehirde bakarım ben diyo. valla peynir ekmek gibi gitmişler.
canım hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun şekerllere bayıldım netten bende bakıcam kapısüsleride harikaymış bu şekerleri hastane içinmi ev içinmi yaptırıcaz kafam karıştı ben jastane için çuklata almayı düşünüyodum bebek figürlü
eve ziyarete gelenlerede böle süslü şekerlerden :44:
biz bulduk ama dört koldan balıkesirde teyzesi kuveti maşrapayı babası ist filesini halası ist kovasını aldı
2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var
Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var
canım üzülme lütfen inş kötü bişi yoktur sonuçta delik falan dememişler önemsizde labilir hem bizim sorun yok dedilerde %100 mü hayır hepimiz için risk var bol bol dua edelim inş sen yüreğini ferah tut onlar rabbimin hediyesi ona emenet2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var
Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem Özellikleri
Tip: Seyahat Sistemi
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle
Canım çok sorunluydu hamileliğim başta 4ay dışarı çıkmadım şimdi acısını çıkartıyorum yine hergün dışarı çıkmak yasak ama bitirelim istiyorum çok kilo aldım zaten Haziran'da çok dışarı çıkacağımı sanmıyorum yoruluyorum hemencik ne güzel annenle halledersin biz herşeyi eşimle yapıyorum annem gelemiyo maalesef sende alırsın canım daha ben kıyafet. Bişii almadım sadece elbise aldım kuzumaoh erkenden bitirdin valla. bence durmazsın doğuma kadar elin çok gider cicilere. benim daha çok işim var. annem gelecek beraber hallederiz inşallah.
Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem Özellikleri
Tip: Seyahat Sistemi
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle
sağol canım odanız geldi mi peki benim ki mayıs 15 ten sonra gelicek tatlım hep bu haftaları bekledim alışveriş için çünkü bize bi mayıs bi haziran kalıyo temmuzda sıcaktan kımıldayamayız haftaya çarşambada kıyafetlerini alıcaz inşallah odası gelince yerleştiricez artıkgüle güle kullanın cnm ailecek yeni arabanızıbol bol gezin inşallah bebişle o arabayla
biz de her şeyimizi hallettik oda da dahil bir yıkanıp yerleşicek eşyalarımız okadar sonra da paşamızı beklemeye devam edicez
ben de ilk aylar nerdeyse hiç dışarı çıkmadım ve şuan itibariyle 10-11 kilo kadar aldım yaza Allah KerimNe diyelim Allah sonumuzu hayretsin dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?