Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem Özellikleri
Tip: Seyahat Sistemi
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle
sağol kuzum ben daha küçüklere geçmedim 24 haftadan önce bişii almıcam demiştim kendimeayy hadi hayirli ugurlu olsun cnm benim..Bende once kucuk parcalari alacagimm ..Buyukleri en sona birakacagim bakalim dayanabilirsem tabi :) Ayy su ayrintiliyi bi atlatsam da bimayis gelse..Ooff kendimi durduramayacagim galiba :)
setler var ma hiç güzel değil onları sevmiyorum böle güzel bişi set bulsam alırım bunun fiyatı 90 tl canımBen dusunuyorum acikcasi..cunku kisin soguk oluyo..Arabadan inerken , sadece battaniye korumaz bence..Helebide yagmur varsa .. Fiyati ucuz mu bilmiyorum ama bunlar zaten set olarak satiliyordu diye biliyorum..Seti al bence isine gelenikullanirsin..Tek tek daha pahali olur..cunku minikler olunca mutlaka kocaman cantalarla gezmemiz gerekecek.. :) Herseyden ciftercifter , ayakli dolap gibi gezecegiznede olsa :)
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle
Canım çok sorunluydu hamileliğim başta 4ay dışarı çıkmadım şimdi acısını çıkartıyorum yine hergün dışarı çıkmak yasak ama bitirelim istiyorum çok kilo aldım zaten Haziran'da çok dışarı çıkacağımı sanmıyorum yoruluyorum hemencik ne güzel annenle halledersin biz herşeyi eşimle yapıyorum annem gelemiyo maalesef sende alırsın canım daha ben kıyafet. Bişii almadım sadece elbise aldım kuzuma
güle güle kullanın cnm ailecek yeni arabanızıbol bol gezin inşallah bebişle o arabayla
biz de her şeyimizi hallettik oda da dahil bir yıkanıp yerleşicek eşyalarımız okadar sonra da paşamızı beklemeye devam edicez
ben de ilk aylar nerdeyse hiç dışarı çıkmadım ve şuan itibariyle 10-11 kilo kadar aldım yaza Allah KerimNe diyelim Allah sonumuzu hayretsin dimi yaa
günaydın bayanlar.Allah bebeklerimizi korusun.Bebeklerimize de bize de sağlık versin.
Kızlaaaarr oğluşlarıma hangi kapı süsünü yaptırayım karar veremedim.... Beğendiklerinizi söyler misiniz banaaa.. Ona göre eleyeyim.
Eki Görüntüle 684664 Eki Görüntüle 684665 Eki Görüntüle 684666 Eki Görüntüle 684667
Günaydım gökçecim bebek şekerlerine de kapı süslerinede bayıldım hepsi çok güzel.....kapı süslrinde en çok anne baba ve çocuklu baykuşları beğendim ...sen onları tek süste 2 minik oğlun için yannyana iki küçük baykuş yaptırırsın süper olur ...allah bebeişlerimize sağlık versin güzel günlerini göstersin:)
Sizlere de Tünaydın Kızlarr.. Dün Ultrasona girdim ve herşeyin normal olduğunu söyledi doktor.. Rabbim bütün bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin.. Videoya kaydetti profilini fln acıp bakıyorum :).. Yine bi kaç bişey daha aldık o güne özel yavaş yavaş alıyoruz bakalım ilerleyen zamanlar neleri gösterecek.. Hepisnize kucak dolusu sevgiler bebeklerinizle..
canım güle güle kullanın bende bu ay park yatak mı yoksa karyola beşik mı alsam diye kara kara düşünüyorum bir türlü karar veremedimhangisini alacağıma vallahi bilen tecrübeli arkadaşlar fikir versin çok kararsız kaldım park yatak çok kullnışlı geliyor ama emanet gibi beşik çok hantal geliyor ne yağacağımı şaşrıdım. evde tek kişilik karyola vardı park yatak alıp o karyolayıda odasına koyayım birde mis gibi dolap şifonyer tamam diyorum ama sonra ya park yatak iyi değilse diye karar veremiyorumgüle güle kullanın cnm ailecek yeni arabanızıbol bol gezin inşallah bebişle o arabayla
biz de her şeyimizi hallettik oda da dahil bir yıkanıp yerleşicek eşyalarımız okadar sonra da paşamızı beklemeye devam edicez
ben de ilk aylar nerdeyse hiç dışarı çıkmadım ve şuan itibariyle 10-11 kilo kadar aldım yaza Allah KerimNe diyelim Allah sonumuzu hayretsin dimi yaa
2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var
bi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..[/QUOTE
canım bende gökçenin önerdiği biberondan aldım hatta resmini koymuştu gördüğümde de biberonu çok beğendim anne memesine çok benzer uç kısmı gerideki sayfalarda vardı sanırım resmi gökçe paylaşmıştı
Kızlaaarr evimde bebek odası çalışmaları başladı. Bugün halılar gitti yıkanmaya. Yatak başı kesildi ki bebeklere beşik yeri olsun diye. Ama yatağın başını kesince resmen bir oda olur bebeklere :) Annem ve kaynanam yarın gelip kışlık yazlık değişimi yapacaklar. Benim gardrobum 4 kapılı Yani çok büyük en sol kısmını bebekler için boşaltıp onların eşyalarını koyacağım. Ama çok heyecan verici. En azından şu dikkatli ol sendromunu unutturdu biraz bana. Oğluşlarıma bir dolap gibi birşey yaptırıyorum. Onu da kendim çizdim. stikerlarla süslerim diye düşündüm. Her ne kadar süsleri benim odamda kullanılacak olsa da inanın şimdiden benden çok yer kaplamaya başladılar. Allahım hiç eksik etmesin varlıklarını :)
senin işlerin bayağı bir yoğunlaşmış ama güzel telaş bunlar çok yormamaya dikkat et kendini. ne güzel yaaa hele bir doğsun o cicilerin içinde görelim yavrularımızı daha bir keyifli olacağız
Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
gökçe hepsi birbirinden güzel güzel ünlerde misafirlerine vermek kısmet olsun inşallah. o baykuşlu kapı süsünün şirinliğine bayıldım yaaa çok tatlı
Son zamanlarda herkeste bu arabadan görüyorum. Çok kullanışlı demek ki. bende çok beğenmiştim bu modeli ama ikizler için çözümleri yok :) Güle güle gezsin annesi seninle :)
canım adam satmamak için elinden geleni yaptı başka bi markanın kini satsın diye oda 1800 tl idi çok kullanışsız alma falan dedi ama ben çok beğendim aldımCanım valla ben o kadar çok şey almışımki dün dolaplarını yerleştirdim sığmadı. Daha bir sürü geleceklerde var düşünemiyorum nereye koyacağımı. Şimdi bir dolap yaptırıyorum belki biraz kurtarır beni. Oğluşlarımın eşyalarını heyecanla yerleştiriyoruz valla. Seve seve.. Allahım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaaa...
bende evim çok küçük ve kiracı olduğumuz her anda taşınabilir durumda olduğumuz için park yatak alıcam. Çok araştırdım kullananların yorumlarını okudum bulduğum her sitede. iyi bir marka alırsan 4-5 yaşına kadar rahat rahat yatar çok memnun kalırsın. ama bazı markalar çok dandik duruyo, görüp almak lazım.canım güle güle kullanın bende bu ay park yatak mı yoksa karyola beşik mı alsam diye kara kara düşünüyorum bir türlü karar veremedimhangisini alacağıma vallahi bilen tecrübeli arkadaşlar fikir versin çok kararsız kaldım park yatak çok kullnışlı geliyor ama emanet gibi beşik çok hantal geliyor ne yağacağımı şaşrıdım. evde tek kişilik karyola vardı park yatak alıp o karyolayıda odasına koyayım birde mis gibi dolap şifonyer tamam diyorum ama sonra ya park yatak iyi değilse diye karar veremiyorum
2 gün önce ayrıntılı ultrason çekindik.. herşey yi hoş yanlız kalpte parlaklık görüldü. dr.um 2li 3lü test sonuçlarım iyi çıktığı için bunun pek irşey ifade etmediğini söyledi ve 1 ay sonra şeker yüklemesine gel dedi.. takip edicez dedi.. ancak ben çok huzursuzum bu down sendromlu bebeklerde görülen bir belirti sanırım. inanın okadar daralıyorum ki aklıma geldikçe. Dua edin lütfen kızlar buna çok ihtiyacım var
Kızlar selam. Bugün malumunuz bütün gün yoktum. Sebebi çok güzel birşey keşfettim. Benim bir arkadaşım şeker işine girmiş ve bebek şekeride yapmaya başlamış. Üstelik bunlar eminönünden ya da internetten sipariş verebileceğiniz standart birşey değil. Tamamen el işçiliği. Sizden bahsettim. Sipariş veren olursa sana yaptığım fiyata yaparım dedi. Ben bugün bir tanesini beğendim hatta siparişini bile verdim. Resmini göndereyim size. Hatta beğendiğim diğer modellerinde resmini vereyim. Siz de internetten birşey beğenirseniz yapacak. Siz yeterki ne olduğunu söyleyin :)
Benim bebek şekerim...
Eki Görüntüle 684608
Ben bundan 100-150 adet yap bana dedim. Ama ekstralarımda var. Arkasına mavi tül içinde güzel çikolatalar gelecek ve aynı zamanda magnet gibi kullanılabilecek. Üzerinde de "Hoşgeldin ........&........." şeklinde bebeklerimin adı yazacak. Ama çok şirin değiller mi?
Bunlarda sizin için beğendiklerim... Ama internetten keçe bebek şekerleri diye ararsanız daha çok görsel bulabilirsiniz.
Eki Görüntüle 684609 Eki Görüntüle 684614 Eki Görüntüle 684613 Eki Görüntüle 684612 Eki Görüntüle 684611 Eki Görüntüle 684616 Eki Görüntüle 684615 Eki Görüntüle 684610 Eki Görüntüle 684617
Benim alabildiklerim bunlar kızlar. Ayrıca çubuklu olan modelleri bebeklerimin 40 ında da yaptırmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi google a yazarsanız bu kız her modeli yapıyor. Hele kapı süslerine bayıldım.
kızlar güzel pazarlar nasılsınız. herkes ne güzel yavaş yavaş eksiklerini almaya başlamış çok heyecan verici oluyor bu alışverişler
hadi gözün aydın sonuçların için herkese böyle ter temiz güzel sonuçlu ultrasonlar göstersin Allah
canım güle güle kullanın bende bu ay park yatak mı yoksa karyola beşik mı alsam diye kara kara düşünüyorum bir türlü karar veremedimhangisini alacağıma vallahi bilen tecrübeli arkadaşlar fikir versin çok kararsız kaldım park yatak çok kullnışlı geliyor ama emanet gibi beşik çok hantal geliyor ne yağacağımı şaşrıdım. evde tek kişilik karyola vardı park yatak alıp o karyolayıda odasına koyayım birde mis gibi dolap şifonyer tamam diyorum ama sonra ya park yatak iyi değilse diye karar veremiyorum
pampam elinde olmuyor insanın ama bak doktor korkma ikili üçlü temiz çıktı demiş içine sinmezse başka iyi bir doktorada git ama bence aklına kötü getirme hemen doktorona güveniyorsan endişe etme derim kuzum
CAnım bende park yatak var görümcem ingilterede yaşıyor onun kızından onu kullanıcım buraya geldiklerinde kullandı daha yeni oda aldım diye karyola almadım çok kullanışsız diyo görümcem burda karyolasıda var kayınvalidem almıştı yep yeni 2. Geldiğinde bebek 8 aylıktı yatırmadı park yatak aldı karyoladan sarkmaya başladı ela ama geçen gün bi arkadaş doğum yaptı tek park yatakla olmaz dedi şimdi küçük bez bi beşik alıcam salonda kullanmaya insanın kafası karışıyo duydukça ama park yatak mantıklı tercih bencebi şey sorucam hanımlar biberon vs. alışverişi yapan varmı aranızda hiç ne aldınız ne marka ne kadara ben araştırma yapıyorum ama karar veremedim..[/QUOTE
canım bende gökçenin önerdiği biberondan aldım hatta resmini koymuştu gördüğümde de biberonu çok beğendim anne memesine çok benzer uç kısmı gerideki sayfalarda vardı sanırım resmi gökçe paylaşmıştı
senin işlerin bayağı bir yoğunlaşmış ama güzel telaş bunlar çok yormamaya dikkat et kendini. ne güzel yaaa hele bir doğsun o cicilerin içinde görelim yavrularımızı daha bir keyifli olacağız
gökçe hepsi birbirinden güzel güzel ünlerde misafirlerine vermek kısmet olsun inşallah. o baykuşlu kapı süsünün şirinliğine bayıldım yaaa çok tatlı
setler var ma hiç güzel değil onları sevmiyorum böle güzel bişi set bulsam alırım bunun fiyatı 90 tl canım
Canım valla ben o kadar çok şey almışımki dün dolaplarını yerleştirdim sığmadı. Daha bir sürü geleceklerde var düşünemiyorum nereye koyacağımı. Şimdi bir dolap yaptırıyorum belki biraz kurtarır beni. Oğluşlarımın eşyalarını heyecanla yerleştiriyoruz valla. Seve seve.. Allahım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaaa...
bende evim çok küçük ve kiracı olduğumuz her anda taşınabilir durumda olduğumuz için park yatak alıcam. Çok araştırdım kullananların yorumlarını okudum bulduğum her sitede. iyi bir marka alırsan 4-5 yaşına kadar rahat rahat yatar çok memnun kalırsın. ama bazı markalar çok dandik duruyo, görüp almak lazım.
Massimo Ricco S707 Piano Oyun Parkı/Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunu almaya karar verdim ben. annem mağazadada görmüş, sağlam kumaşı çok güzel diyo ki annem bu konuda çok hassastır dandik şeyi asla beğenmez. onun onayını aldıktan sonra emin oldum. bu markanın diğer beşikleride çok sağlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?