Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem Özellikleri
Tip: Seyahat Sistemi
Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle

ayy hadi hayirli ugurlu olsun cnm benim..Bende once kucuk parcalari alacagimm ..Buyukleri en sona birakacagim bakalim dayanabilirsem tabi :) Ayy su ayrintiliyi bi atlatsam da bimayis gelse..Ooff kendimi durduramayacagim galiba :)

ayy hadi hayirli ugurlu olsun cnm benim..Bende once kucuk parcalari alacagimm ..Buyukleri en sona birakacagim bakalim dayanabilirsem tabi :) Ayy su ayrintiliyi bi atlatsam da bimayis gelse..Ooff kendimi durduramayacagim galiba :)
sağol kuzum ben daha küçüklere geçmedim 24 haftadan önce bişii almıcam demiştim kendime
tatlım ben ayrıntılı yaptırmadım gerek duymadı doktorum zaten ben hep ayrtınlı bakıyorum dedi ultrasonu çok iyi bi kaç yerde varmış tüp bebek merkezi ya bilmem istemedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık bizde

setler var ma hiç güzel değil onları sevmiyorum böle güzel bişi set bulsam alırım bunun fiyatı 90 tl canım

Kızlar bebek arabamızıda aldık büyük parçalar tamam Çarşamba eminönündeyiz herşey bitecek Allah'ın izniyle

Son zamanlarda herkeste bu arabadan görüyorum. Çok kullanışlı demek ki. bende çok beğenmiştim bu modeli ama ikizler için çözümleri yok :) Güle güle gezsin annesi seninle :)

Canım valla ben o kadar çok şey almışımki dün dolaplarını yerleştirdim sığmadı. Daha bir sürü geleceklerde var düşünemiyorum nereye koyacağımı. Şimdi bir dolap yaptırıyorum belki biraz kurtarır beni. Oğluşlarımın eşyalarını heyecanla yerleştiriyoruz valla. Seve seve.. Allahım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaaa...

Canım güle güle kullansın güle güle giyinsin.

Günaydım gökçecim bebek şekerlerine de kapı süslerinede bayıldım hepsi çok güzel.....kapı süslrinde en çok anne baba ve çocuklu baykuşları beğendim ...sen onları tek süste 2 minik oğlun için yannyana iki küçük baykuş yaptırırsın süper olur ...allah bebeişlerimize sağlık versin güzel günlerini göstersin:)

Canım teşekkür ederim. Herkes aynı fikri verince bende onu düşünür oldum. Siparişini vereyim hemen :)

Sizlere de Tünaydın Kızlarr.. Dün Ultrasona girdim ve herşeyin normal olduğunu söyledi doktor.. Rabbim bütün bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin.. Videoya kaydetti profilini fln acıp bakıyorum :).. Yine bi kaç bişey daha aldık o güne özel yavaş yavaş alıyoruz bakalım ilerleyen zamanlar neleri gösterecek.. Hepisnize kucak dolusu sevgiler bebeklerinizle..

kızlar güzel pazarlar nasılsınız. herkes ne güzel yavaş yavaş eksiklerini almaya başlamış çok heyecan verici oluyor bu alışverişler

hadi gözün aydın sonuçların için herkese böyle ter temiz güzel sonuçlu ultrasonlar göstersin Allah

canım güle güle kullanın bende bu ay park yatak mı yoksa karyola beşik mı alsam diye kara kara düşünüyorum bir türlü karar veremedimhangisini alacağıma vallahi bilen tecrübeli arkadaşlar fikir versin çok kararsız kaldım park yatak çok kullnışlı geliyor ama emanet gibi beşik çok hantal geliyor ne yağacağımı şaşrıdım. evde tek kişilik karyola vardı park yatak alıp o karyolayıda odasına koyayım birde mis gibi dolap şifonyer tamam diyorum ama sonra ya park yatak iyi değilse diye karar veremiyorum

pampam elinde olmuyor insanın ama bak doktor korkma ikili üçlü temiz çıktı demiş içine sinmezse başka iyi bir doktorada git ama bence aklına kötü getirme hemen doktorona güveniyorsan endişe etme derim kuzum

Son zamanlarda herkeste bu arabadan görüyorum. Çok kullanışlı demek ki. bende çok beğenmiştim bu modeli ama ikizler için çözümleri yok :) Güle güle gezsin annesi seninle :)

canım adam satmamak için elinden geleni yaptı başka bi markanın kini satsın diye oda 1800 tl idi çok kullanışsız alma falan dedi ama ben çok beğendim aldım 1800 tl de çok bence bebek arabasına canım ikizler için herkes yan yana olanları öneriyo okumuştum arka arkaya olanlar kullanışsızmış aklında olsun
ne güzel dolabını yerleştirdin demek insan hazırlıklara başlayınca daha da heycan yapıyo stresi 2 ye katlıyo akşam bütün gece ağladım allah ım bebişim sana emanet diye onca hazırlık yaptık allah korusun bebişime bişi olmasın diye

bende evim çok küçük ve kiracı olduğumuz her anda taşınabilir durumda olduğumuz için park yatak alıcam. Çok araştırdım kullananların yorumlarını okudum bulduğum her sitede. iyi bir marka alırsan 4-5 yaşına kadar rahat rahat yatar çok memnun kalırsın. ama bazı markalar çok dandik duruyo, görüp almak lazım.
Massimo Ricco S707 Piano Oyun Parkı/Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunu almaya karar verdim ben. annem mağazadada görmüş, sağlam kumaşı çok güzel diyo ki annem bu konuda çok hassastır dandik şeyi asla beğenmez. onun onayını aldıktan sonra emin oldum. bu markanın diğer beşikleride çok sağlam.

Son düzenleme:

Canım hiç üzülme banada dediler aynı şeyi herşeyimiz normal bi parlaklık var.ultrasonu yapan perinatoloji uzmanıydı bu işi yapan bişey önermedi normal bebeklerde de görülüyormuş ve tek başına bişey anlam ifade etmiyor dedi. Kendi doktorumda öyle dedi telaş yapma üzülme diye. Ben de hem internetten baktım hemde 2 doktora daha raporu gösterdim onlarda öyle dedi. Ense kalınlıkları çok önemli o zaman da 2 doktora da gitmiştim biri dalında çok uzman dı. Seni çok iyi anlıyorum ister istemez üzülüyorsun işte annelik duygusu içimize işledi. O yüzden canını sıkma bol bol dua et Rabb'ime emanetler. Ama korkma sende başka doktordanda bilgi al o Zaman için daha da rahat olacaksın.

Gökçe çok şekerler bayıldım valla hepsi birbirinden şeker:)

setler var ma hiç güzel değil onları sevmiyorum böle güzel bişi set bulsam alırım bunun fiyatı 90 tl canım

Tabi ki cnm hangisi hosuna giderse onu alirsin..Ben tek ve bu bunu gormustum , setten daha pahaliydi ama alici gozuyle bakmamistim hani modern guzel birsey var miydi bilmiyorum..Kullanacak olan sensin sonucta pasa keyfine gore alcnm benim :)

Ayy saglikla ve zamaninda gelsinler de sende bri guzelkullan o cicileri insallah :)

Canim bende chicco dusunuyorum.Ornek olarak asagidaki gonderiyorum ama fiyat araligi 359 - 429 arasinda..Istersen birde buna bak..

Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Pegaso Chicco e-babykids.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…