Canim bende chicco dusunuyorum.Ornek olarak asagidaki gonderiyorum ama fiyat araligi 359 - 429 arasinda..Istersen birde buna bak..
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Pegaso Chicco e-babykids.com
sağol canım odanız geldi mi peki benim ki mayıs 15 ten sonra gelicek tatlım hep bu haftaları bekledim alışveriş için çünkü bize bi mayıs bi haziran kalıyo temmuzda sıcaktan kımıldayamayız haftaya çarşambada kıyafetlerini alıcaz inşallah odası gelince yerleştiricez artıkbende tam 12 kilo aldım gören doğurucam zannediyo aman sağlıkla gelsinde bebişlerimiz varsın 100 kilo olıyım razıyım ben elbet veririz doğumdan sonra
ayyyy ne güzel canım güle güle kullansın bebişin bende duvar kağıdı istiyorum nereden aldınız canım? bide kahve çekirdeği koy tatlım çekmecelere dolaba kokusunu o alıyomuş öyle demişlerdi odasının fotasını koysaydın keşke merak etimgeldi cnm kurdular odasını bebeğimizin ama eşyalarını daha yerleştirmedim duvar kağıdı falan da yaptık odaya koku var malum ben de bekliyorum havalansın biraz diye.hamile kaldığın kilo da önemli sonuçta ben çok zayıf değildim ilk başta da o yüzden aldığım kilolar biraz fazla maalesef. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi cnm
Kizlar ben yaklasik sizden 1 ay arkadan geliyorum yaa cuma gunu tetanoz asisi vuruldum.İlk gece pek sizlamadi sadece ates yapti ama dun sabahtan beri kolum tutmuyo ozellikle gece cok fenaydi..Aklima ne geldi biliyo musunuz ? Miniklerimiz insallah dogduktan sonra asi vurulacaklar yaa .Biz bu yasta zor kaldiriyoruz miniklerimiz nasil kaldiracaklar yaaAyy benim aklima geldikce uzuluyorum ben
kızlar saolun okudum yazdıklarınızı içim bi nebze olsun rahatladı. eşimin de başının etini yedim amniyosentez bile istememiş sen neyi büyütüyosun bukadar diyor ama erkekler korkularımızı anlamıyorlar işteumarım normal gider herşeyi. ya varya eskiden bu testler yoktu belkide daha iyiydi herşey nebiliyim... Rabbim benim bebeğime de hepimizin bebiğine de sağlık versin herşeyden önce inşallah..
ayyyy ne güzel canım güle güle kullansın bebişin bende duvar kağıdı istiyorum nereden aldınız canım? bide kahve çekirdeği koy tatlım çekmecelere dolaba kokusunu o alıyomuş öyle demişlerdi odasının fotasını koysaydın keşke merak etimcanım bende kilolu hamile kaldımn sadece tedavide 5 kilo aldım 1 ayda düşün gebeliktede 12 kilo gören tanıyamıyo napalım sağlıkla gelsin bebişim raıyım
canım onların aşıları kadar ağır değildir, tetanos ağır bi aşı. benim hemşirem ağrısı olmaması için buz koy arada, kolonyalı pamukla sil falan dedi. dene bi iyi gelebilir. bende cuma vurdurdum gelince eve buz koydum çok aşırı bi ağrım olmadı çok şükür, bugünde hiçbişey yok.
Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.
Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.
pampam canım kendime olmuş gibi üzüldüm inan 2 gündür aklımdasın benimkide çarşamba günü ondan mı bu kadar etkilendim bilmiyorum sıkma canını rabbim sağ sağlim kucağımıza verecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?