Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar ben yaklasik sizden 1 ay arkadan geliyorum yaa cuma gunu tetanoz asisi vuruldum.İlk gece pek sizlamadi sadece ates yapti ama dun sabahtan beri kolum tutmuyo ozellikle gece cok fenaydi..Aklima ne geldi biliyo musunuz ? Miniklerimiz insallah dogduktan sonra asi vurulacaklar yaa .Biz bu yasta zor kaldiriyoruz miniklerimiz nasil kaldiracaklar yaa Ayy benim aklima geldikce uzuluyorum ben

geldi cnm kurdular odasını bebeğimizin ama eşyalarını daha yerleştirmedim duvar kağıdı falan da yaptık odaya koku var malum ben de bekliyorum havalansın biraz diye.hamile kaldığın kilo da önemli sonuçta ben çok zayıf değildim ilk başta da o yüzden aldığım kilolar biraz fazla maalesef. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi cnm

ayyyy ne güzel canım güle güle kullansın bebişin bende duvar kağıdı istiyorum nereden aldınız canım? bide kahve çekirdeği koy tatlım çekmecelere dolaba kokusunu o alıyomuş öyle demişlerdi odasının fotasını koysaydın keşke merak etim canım bende kilolu hamile kaldımn sadece tedavide 5 kilo aldım 1 ayda düşün gebeliktede 12 kilo gören tanıyamıyo napalım sağlıkla gelsin bebişim raıyım

canım onların aşıları kadar ağır değildir, tetanos ağır bi aşı. benim hemşirem ağrısı olmaması için buz koy arada, kolonyalı pamukla sil falan dedi. dene bi iyi gelebilir. bende cuma vurdurdum gelince eve buz koydum çok aşırı bi ağrım olmadı çok şükür, bugünde hiçbişey yok.

Kızlar bugun izmir de kemeraltına gittim bebisime bisiler bakıyım diye.kalabalık bi yandan sıcak biyandan yorgunluktan mahvoldum.cok belim agrıdı.bence alısverisi bu aylardan bitirmeliyiz cunku ilerde daha da agırlacacak vucut cok zor olacak.bide ben hep karnımı korudum oyle kalabalık ki millet carpa carpa yuruyor cok korktum aman dikkat edin kendinize kızlar carsılarda insanlar hic hamile falan dinlemiyor ustune ustune yuruyorlar

kızlar saolun okudum yazdıklarınızı içim bi nebze olsun rahatladı. eşimin de başının etini yedim amniyosentez bile istememiş sen neyi büyütüyosun bukadar diyor ama erkekler korkularımızı anlamıyorlar işte umarım normal gider herşeyi. ya varya eskiden bu testler yoktu belkide daha iyiydi herşey nebiliyim... Rabbim benim bebeğime de hepimizin bebiğine de sağlık versin herşeyden önce inşallah..

pampam canım kendime olmuş gibi üzüldüm inan 2 gündür aklımdasın benimkide çarşamba günü ondan mı bu kadar etkilendim bilmiyorum sıkma canını rabbim sağ sağlim kucağımıza verecek inşallah

sağol cnm güle güle kullansınlar bebişlerimiz tüm eşyalarını ben odayı aldığım yerden tam takım aldım cnm duvar kağıdı perdesi abajuru tavan lambası halısı hepsi takım ankarada yux bebe diye biryerden aldık. odamızda daha aksesuar falan hiç bişey yok biraz güzelleştiriyim de koyarım fotoyu
beni de gören ne kadar kaldı diyor hep hiç kaç haftalık diyen yok okadar doğuma yakın duruyorum yani düşün

ay cnm ben 2. dozda artikkoyarim..Bugun geciyo hafif hafif..Benim hemsire hic oyle demedi bana uyuz kiz cok kizdim bak..Bende ilik dusa girdim surekli oyuzden belkide daha kotu oldum

bu arada aklınızda bulunsun akıntılara dikkat edin. benim hamileliğin başından beri vardı hamilelikten zannediyordum, geçen hafta doktora söyledim mantar gibi bi akıntın var dedi fitil verdi. şimdi akıntı yok. normal sandığım şey tedavi istiyormuş meğer...

Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.

ay canım hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım özlemişlerdir annelerini ne yapsınlar kendini göstermek için fırsat arıyodur sıpacan:) bişey yoktur korkma

Allah korusun yavrucakları, hayırlı haberlerini bekliyoruz, bişey yoktur inşallah.

Merak etme cnm 2 gündür havalar kötü ya oda miskinlik yapıyodur içeride :)

gökçecim 7. aya kadar arada bir hissetmediimiz olursa endişenmeyin yazıyor nette ne kadar doğru bilmiyorum ama belki senin hissetmeyeceğin kadar küçük vuruyordur 2 gündür.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

kızlar grip oldum bende ya 2 tane limon yedim kusucam şimdi:) dün gece ve bugündür çok fenayım ama salya sümük geziyorum evde.. yatasımda yok hiç. hava değişimi çarptı beni sanırsam gebeliğimden beri hiç hastalanmamıştım ne güzel aman dikkat edin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…