Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.
Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.
kızlar grip oldum bende ya2 tane limon yedim kusucam şimdi:) dün gece ve bugündür çok fenayım ama salya sümük geziyorum evde.. yatasımda yok hiç. hava değişimi çarptı beni sanırsam gebeliğimden beri hiç hastalanmamıştım ne güzel aman dikkat edin kendinize.
İnşallah bi şey yoktur gökçe. ben hiç takip etmiyorum. bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor.Dün arkadaşımla konuştum onun da hareket etmiyormiş iki gün. doktora gitmiş. 4 boyutluda bakmışlar. gayet sağlıklı gözüküyormuş. hadi hayırlı haberlerle gel canım.Ayyy kızlaarr çok kötüyüm.. Sağdaki bebeğimi 2 gündür farkettim ki hissetmiyorum. Dün gece özellikle sağıma yattım. Her zaman itekleyip uyutmayan bebeğimden ses yok. Çok minik hareketler hissediyorum ama soldakinin hareketleri de olabilir. Karnımın içinde kıpır kıpır olan bebeğim sessiz sedasız artık. Doktorumuz acil çağırdı gidiyorum şimdi. Yavrularım için duanızı esirgemeyin ne olur.
aşı olan arkadaşlar ne aşısı bu ??
benım 19 ağustos görünüyor arkadaşlar bu arada izmirde olan var mı
kızlar grip oldum bende ya2 tane limon yedim kusucam şimdi:) dün gece ve bugündür çok fenayım ama salya sümük geziyorum evde.. yatasımda yok hiç. hava değişimi çarptı beni sanırsam gebeliğimden beri hiç hastalanmamıştım ne güzel aman dikkat edin kendinize.
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?