Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Daha minikler aslında bize büyüdüler gibi geliyor sadece bence yani hissedemeyebiliriz her hareketlerini içini ferah tut sen. İnşallah hiç bir terslik yoktur cnm iyi haberlerini bekliyoruz

ayy korkmayalim yaa..Insallah kotu birsey yok bak..Gorecegiz hep birlikte .. Aklimiza kotu seyler getirmeyelim..Mutlaka haber ver olur mu dr. cikisinda..

Ama ben inaniyorum ki gorecegiz sapasaglam duruyordur pasa .. Dua edelim yeter..

ay cnm yaa dikkat et..bugun tv de gordum.Adam adacayi ile gargara yapin diyordu..Bogaz agrisi icin hamilelere oneriliyormus..Sende dene istersen..Gribe yapacak birsey yok valla Bir taze c vitamini bi tavuk suyun corba ..

İnşallah bi şey yoktur gökçe. ben hiç takip etmiyorum. bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor.Dün arkadaşımla konuştum onun da hareket etmiyormiş iki gün. doktora gitmiş. 4 boyutluda bakmışlar. gayet sağlıklı gözüküyormuş. hadi hayırlı haberlerle gel canım.

Canım benim dualarımız seninle ayy nasıl tuhaf oldum simdi (( belki yer degistirmistir kerata belki buyuyor ya rahat hareket edememistir .hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem

Rabbim yanınızda olsun canım hiç bişey yoktur. boşa telaşlandın demicem sonuçta annelik duygusu:) miskinlik yapıyordur annesi:)

Dur canım hemen panik olma. bende bazen birini hiç hissetmiyorum. bir de artık bebekler eski yerlerinde durmuyorlar sanırım. yer değiştiriyorlar. emin ol doktorundan moralin çok iyi olarak geri döneceksin.

nasılsın?nerdesin?
iyi haberlerini bekliyoruz...
inşallah sen de hepimiz de yolun geri kalan kısmını en iyi şekilde atlatırız.
birbirimiz için dua edelim...
Allah hepimize yardım etsin.

bütün gün sadede senden haber almak için girdim foruma. bende endişheliyim benimde bugün hiç hareket etmedi. dün çamaşır suyuyla banyoyu yıkamıştım ağzımı falan kapatmıştım ama etkilendimi acaba. genelde akşamları hareketleniyo, bide ben oynayınca. bana tepki vermedi şimdiye kadar bekliyorum bakalım.

Canım çok dikkat et.. Grip diye geçiştirme sakın. baktın ateşin çıkıyor goktora hemen. geçen haberlerde vardı kadının biri gripten ölmüş dolayısıyla bebeği de ölmüş. Zaten bu olaydan sonra benim doktorumla röportaj yapmışlar. Grip olursan hemen geleceksin dedi bana. Ateşine çok dikkat et.

Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)

Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.

bence onlarda alışverişe gitmek istemiş korktuk vala cidden bayağı etkilendim. benimkide bugün kalpazanlık edince çok iyi anladım seni. okadar rahatsız ettimki onu sonunda dayanamadı sağlam bi tekme yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…