canım güle güle kullanın. ölçülerini de yazar mısın merak ettim?
bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim canım. insan panik oluyor en küçük bir şeyde. böyle böyle bitireceğiz 9 ayı.
Canım 60x120 park yatağın ölçüleri. Ben bebekleri yatak odama koyacağım için bu ölçüde aldım. Ama küçük değil inan yani. İki bebek yatar rahat rahat..
çok iyi canım. ben doğumu annemin yanında ankara da yapacağım. dolayısıyla evimde olamayacağım uzun süre doğumdan sonra. bebeklerin oralarda rahat yatmaları için bir park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta. ikisi yatsınlar beraber diye düşünüyorum. sonra evime gelince park yataktan memnun kalırsam ikinciyi alayım dedim.
bu arada limangoda anne bebek bakım çantaları indirimde. bakmak isteyen olursa. ben bir tane aldım. piyasaya göre baya ucuz.
Gökçecim bebeklerin kaçar gram olmuşlar? bebiklerimin yakışıklı kardeşleri onlar
Canım ikiside ortalama 650 gr. lar. Biri 639 biri 660 olmuş.1 aya 1 kilo olurlar o zaman erken doğsalar bile yaşama şansı olur dedi. Sabırla 7. ayımızın dolmasını bekliyoruz. Düşünsene doğacaklar burada resimlerini paylaşacağız. Nasıl heyecanla bekliyorum :)
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
Kızlar nasılsınız Gökçe şükür bişiicik yokmuş korktum İnan gelelim bana bugün şeker yüklemem vardı 50 lik açlık şekerim 93 tokluk şekerim 289 çıktık yüksek dedi Dr bu hafta rejim yap önümüzdeki hafta 1oolük yükleme yapalım dedi yenen yüksekse insilün başlarız dedi çok korktum bide bebeğini suyu olması gerekenden çok az azmış panik yapma bol su iç dedi moralim alt üst oldu
aman iyi canım ya sevindim suyu az birini ilk kez okudum korktum çok halbuki o kadar da su içiyorum:26::26::26: razıyım tatlım rejime ya yeterki insilüne gerek kalmasın insilün olan annelerin bebekleri iri doğumları zor oluyomuş bebek olayı bizim sınavımızmış bunu bugün bi kez daha anladım nazlı olucak bizim bebelerCanım bir arkadaşımda yüksek şeker sorunu yaşadı. Yasakları söylüyorum meyve ve tüm şeker içeren şeyler. Şekeri yüksek çıktı diye onunda bebeğinin suyu azaldı ama zamanında ve sağlıklı doğdu merak etme. Sadece rejime uymak zorundasın. yani önleminiş almazsan sıkıntı olur şu an sıkıntı olacak bir durum yok. Allahım acil şifa versin. Umarım 100 lük testin iyi çıkar.
Canım nasıl merak ettim seni anlatamam uyumadım haber bekledim insallah lyidir bebisler diye.cok sukur annesi seni ozlemisler demek ki :)) Allahım hayırlısıyla vaktini doldurup dogmalarını nasip etsin hepimizin bebisinin
Amin canım. İnan her gün hepimiz için dua ediyorum. Bugün hastaneye giderken çok düşündüm. Bu nasıl bir sabır işiymiş diye. Ama şu bir gerçek ki gerçekten ben,m dayanacak gücüm pek kalmadı. Başından beri öyle şeyler yaşadım ki yeni bir soruna gücüm yok. Allahım yaşatmasın hiç birimize...
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?