Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım güle güle kullanın. ölçülerini de yazar mısın merak ettim?
bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim canım. insan panik oluyor en küçük bir şeyde. böyle böyle bitireceğiz 9 ayı.

Canım 60x120 park yatağın ölçüleri. Ben bebekleri yatak odama koyacağım için bu ölçüde aldım. Ama küçük değil inan yani. İki bebek yatar rahat rahat..

Canım 60x120 park yatağın ölçüleri. Ben bebekleri yatak odama koyacağım için bu ölçüde aldım. Ama küçük değil inan yani. İki bebek yatar rahat rahat..

çok iyi canım. ben doğumu annemin yanında ankara da yapacağım. dolayısıyla evimde olamayacağım uzun süre doğumdan sonra. bebeklerin oralarda rahat yatmaları için bir park yatak almayı düşünüyorum ilk etapta. ikisi yatsınlar beraber diye düşünüyorum. sonra evime gelince park yataktan memnun kalırsam ikinciyi alayım dedim.

bu arada limangoda anne bebek bakım çantaları indirimde. bakmak isteyen olursa. ben bir tane aldım. piyasaya göre baya ucuz.

Canım madem öyle böyle ucuz birşey alabilirsin. 90 TL üstelik 2 yıl garantisi var. Birşey olurda Joker mağazası garanti ediyor. Merak ettim çantaları bakayım ben..

Gökçecim bebeklerin kaçar gram olmuşlar? bebiklerimin yakışıklı kardeşleri onlar

Canım ikiside ortalama 650 gr. lar. Biri 639 biri 660 olmuş. 1 aya 1 kilo olurlar o zaman erken doğsalar bile yaşama şansı olur dedi. Sabırla 7. ayımızın dolmasını bekliyoruz. Düşünsene doğacaklar burada resimlerini paylaşacağız. Nasıl heyecanla bekliyorum :)

vaayy maşallah kocaman olmuşlar. inşallah canım yaa. zaman çabucak geçsin. bebişlerimiz zamanında doğsunlar inş. ama dediğin gibi 4-5 hafta sonra tehlikeyi atlatmış oluyoruz.

Kızlar nasılsınız Gökçe şükür bişiicik yokmuş korktum İnan gelelim bana bugün şeker yüklemem vardı 50 lik açlık şekerim 93 tokluk şekerim 289 çıktık yüksek dedi Dr bu hafta rejim yap önümüzdeki hafta 1oolük yükleme yapalım dedi yenen yüksekse insilün başlarız dedi çok korktum bide bebeğini suyu olması gerekenden çok az azmış panik yapma bol su iç dedi moralim alt üst oldu

Canım nasıl merak ettim seni anlatamam uyumadım haber bekledim insallah lyidir bebisler diye.cok sukur annesi seni ozlemisler demek ki :)) Allahım hayırlısıyla vaktini doldurup dogmalarını nasip etsin hepimizin bebisinin

Canım bir arkadaşımda yüksek şeker sorunu yaşadı. Yasakları söylüyorum meyve ve tüm şeker içeren şeyler. Şekeri yüksek çıktı diye onunda bebeğinin suyu azaldı ama zamanında ve sağlıklı doğdu merak etme. Sadece rejime uymak zorundasın. yani önleminiş almazsan sıkıntı olur şu an sıkıntı olacak bir durum yok. Allahım acil şifa versin. Umarım 100 lük testin iyi çıkar.

aman iyi canım ya sevindim suyu az birini ilk kez okudum korktum çok halbuki o kadar da su içiyorum:26::26::26: razıyım tatlım rejime ya yeterki insilüne gerek kalmasın insilün olan annelerin bebekleri iri doğumları zor oluyomuş bebek olayı bizim sınavımızmış bunu bugün bi kez daha anladım nazlı olucak bizim bebeler

Canım nasıl merak ettim seni anlatamam uyumadım haber bekledim insallah lyidir bebisler diye.cok sukur annesi seni ozlemisler demek ki :)) Allahım hayırlısıyla vaktini doldurup dogmalarını nasip etsin hepimizin bebisinin

Amin canım. İnan her gün hepimiz için dua ediyorum. Bugün hastaneye giderken çok düşündüm. Bu nasıl bir sabır işiymiş diye. Ama şu bir gerçek ki gerçekten ben,m dayanacak gücüm pek kalmadı. Başından beri öyle şeyler yaşadım ki yeni bir soruna gücüm yok. Allahım yaşatmasın hiç birimize...

Amin canım su zaman biran once gecse de saglıkla kavussak yavrucuklarımıza.bende topikteki herkese dua ediyorum hepimizi birbirimize bagladı bu bebeler :))

Gunaydın kızlarr :)) dun bisi kesfettim.benim canım devamlı tatlı seyler istiyor vicdan azabı duysam bile kendime engel olamıyordum.babam siyah kuru uzum almıs bide kavrulmamıs fıstık.aksam aburcubur yerine onlardan yedim hem vicdanım rahat hemde masallah benim sıpa bi hareketlendi ama nasıl :))) icerde zıpzıp zıplayan bebis istiyorsanız kuru uzum yiyin :)) hemde saglıklı

Aldığım park yatağı da göstereyim isteyen arkadaşlar olursa diye..

Eki Görüntüle 686472

Gökçeeee bak canım gördün mü korkulacak bişey yolmuş ama işte insan telaşlanıyor ve bu telaş endişe korku kucağıma aldıktan sonrada geçmicek bebeklik çocukluk ergenlik derken inşallah kocaman adam olduklarında da hep olucak babam evladın olsunda gör bak derdi. Onlar artık bizim dünyamız Rabbim sağlıkla hayırlı kucaklarımıza almak nasip etsin.

Ay tatlım bu yatak kocaman ilk etapta 2 bebişte yatar burda ben daha karar veremedim ne alsam diye. Park yatağı öneriyorlar heryere taşınabilir olduğundan.

Dün kontrolümüz vardı hemde şeker yüklememiz bugün sonuçları belli olucak. Bebişler büyümüş biri 590 gr diğeri 559 gr boylarımızda 28 cm. Baya baya hareketliler doktor da öyle dedi maşallah yawrularıma:) gündem güne büyüyorlar be güzel yarabbim..

Gökçecim çok sevindim inan bende de oluyor bazen 1gün doğru düzgün hissedemiyorum ogün keyif yapıyolar herhalde veletler :)

Dün aşı oldun ilk sızladı öyle sürer dedim ama olmadı gece sol tarafıma yatamadım şuanda ağrıyor.

Günaydın kızlar Rabbim hepimizin bebişlerini korusun..
Kış geri gelmiş dışarı çıkacaklar dikkat edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…