Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Dün aşı oldun ilk sızladı öyle sürer dedim ama olmadı gece sol tarafıma yatamadım şuanda ağrıyor.

Bünyeden bünyeye farkediyor bende 8 Nisan'da olmuştum ilk sızladı eyvah dedim çünkü buradaki Olan arkadaşlar duymuştum . Şükür sonra ağrımadı. Senin bünyeye ağır geldi demekki..

evet canım bünyeden fark ediyo demekki bende oldum 2 hafta önce ama sadece o gün aşama kadar biraz bi ağrı oldu sonra geçti.. bide 1 gün süre ile duşa girme dedi benim hemşire. aklınızda bulunsun tetanozun etkisi azalıyormuş..

gökçe buarada fena korkuttun sbhın köründe girdim meraktan ha:) çok şükür iyiymiş bebiş.

Geçmiş olsun arkadaşım insan hareket hissetmeyince korkuyor benim bebeğimde bazen çok hareketli bazen tık yok çok dengesiz yani bazen hareketlensin die göbeğimi salladığım bile oluyor valla yarın şeker yüklemem var bende gidip görücem bebeğimi .. hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize...

Çok sevindim iyi olmanıza Gökçecim:)

Bünyeden bünyeye farkediyor bende 8 Nisan'da olmuştum ilk sızladı eyvah dedim çünkü buradaki Olan arkadaşlar duymuştum . Şükür sonra ağrımadı. Senin bünyeye ağır geldi demekki..

Evet kızlar benim bünye ye ağır geldi sanırım dayanılmıycak bi ağrı degil ama ağırıyo işte..

canım benimde açlık şekerim 95 çıkmıştı korktum şimdi 289 diyince benimde mi öyle çıkacak acaba

Ayyy canımm zaten son gidişimde biliyorsun bir sürü ikaz almıştım. Bana bebeklerin hareketlerinde azalma hissedersen hemen geliyorsun dedi. Hafta sonu bebeklerin eşyalarını yerleştirdik yatak odamı düzenledik kışlık yazlık değiştik dolaplar camlar derken ki bütün işi başkaları yapmasına rağmen çok yoruldum. Önce yorgunluktandır dedim hareketsizliği. Ama kuzum bir bebek bütün gün hiç mi hissedilmez. Yapmadığım hareket yemediğim şey kalmadı tık yok. Hastaneye giderken otobüse bindim yine tık yok. Dedim kesin birşey oldu. hani temizliği ben yapmadığım için vicdan da yapamıyorum. Neyseki sıpacanım akşam eve gelince coştu da coştu da. Küçük pislik seni dedim annenin aklını al sonra kudur anneyle.

Canım ben o yataktan 2 tane aldım hatta kurdum da odamda duruyorlar şimdi. Kurmak 5 dk sürmüyor. Çok pratikmiş. İkisini aynı yere yatırmam birbirlerini uyandırırlar. Yataklarda gelince ölçülerini aldık dolapları yapılıyor şimdi. yatak odam yatak odalıktan çıktı sanki onların odasıymış da biz sığınmışız gibi duruyor. :) tam bitsin gönderirim fotoları.

Bu arada seninkilere de maaşallah. Ama benim doktorum hiç boy ölçmüyor ya çünkü iki büklüm duruyorlar bazen. Dün bir tanesi düşünen bebek gibiydi mesela. Öteki de yatmış sırt üstü keyifteydi. Seninkiler acaba altlı üstlü oldukları için mi ölçülebiliyor. Neredeyse 3-3,5 aydır boy ölçüsü almıyoruz biz.

Sorma eşek sıpası beni de nasıl korkuttu. Valla gidişimi görsen doktor bile korktu. :)

kızlar yarın detaylımız ve şeker yüklememiz var dua edin uykularıma girmeye başladı ya

Canım ne güzel işte bebeğini detaylı göreceksin daha yakından tanıyacaksın. Stres olma. Şeker yüklemesi de korkulacak birşey değil. Sadece aç yapıldığı için zor oluyor. Sabah 8 den 12 ye kadar aç kalmıştım o zorladı beni :)

Kızlaaarr hayatımda hiç bir duygumu dışa vurarak yaşamadım ben. Ne heyecanımı, ne sevindimi, ne üzüntümü ne de kalp kırıklığını.. Hele endişelerimi hiç belli etmedim. Taaaa ki bu topik kurulana sizlerle tanışana kadar. Başıma birşey geldiğinde iyi ya da kötü birşey yaşadığımda elim hemen pc ye gidiyor kızlarla da paylaşayım diye. Hastaneye gideceğim çıkmadan size yazıyor oldum. Desteğiniz, paylaşımınız, hiç tanımadığınız birilerini merakınız öyle güzel ki. farketmeden sevgi ve dostluk dağıtıyorsunuz ertrafınıza. İnanın sizinle paylaştığım şeyleri kendi ailemle bile paylaşmıyorum. Dedim ya hiç yapmazdım zaten. Duyguları belli etmek zayıflıktı benim için ne yapayım öyle yetiştirildim. Sizin ilginiz sayesinde insan olduğumu yaşadığım duyguların doğal ve insani şeyler olduğunu hatırladım.

Her birinize tek tek sonsuz teşekkür ediyorum. Benim için endişelendiniz, benimle sevindiniz, benimle üzüldünüz belki benimle ağladınız hatta iyi haberleri alınca benimle rahatladınız. Allahıma her gün sizlerle bir arada olduğum için sizleri tanıma fırsatı yarattığı için teşekkür ediyorum. Hepiniz 3 kişilik seviliyorsunuz unutmayın

offf okadar sürüyormu yahuu...

offf okadar sürüyormu yahuu...

yok cnm o kadar sürmüyor aslında. benim randevum 9,30 d. Evden 8 de çıktım trafik sebebiyle muayene oldum. Saat 09:50 de o iğrenç şeyi içmeye başladım. Ama tahmin ettiğim kadar iğrenç değilmiş. Soğuk suya yapsalarmış limonata gibi içersin. 5 dk içinde bitirmek zorundasın. Yürümek yok yorulmak yok. Zaten yürüyemiyorsun benim çok başım döndü açlıktan. İlk kanımı 11:10 da verdim. Bir lokma su içeyim ne olur diye yalvardım. İki yuduma izin verdiler çünkü midenizi bulandırır aç karna çok su içmek. 12:10 geçe ikinci kan alındı hemen kahvaltıya koştum :) Aşağı yukarı 2,5 saat sürüyor.

Hastanede oturmaktan sıkılıcaz yani :) napalım gidicez artık ... kahvaltı yaptıktan sonra nasıl oldun peki baş dönmen oldumu eğer kötü oluyorsa insan tam gün izin alim.. cevabın için teşekkür...

Ya ya benimkiler Ranzada yatıyorlarmış doktorum hep öyle diyor :) senin bebiş kendisini gör istemiş kuzucuk:) valla tatlım sen herbişeyleri bitirdin bizede gelsene:) ben sadece kıyafete yatırım yapıyorum onda da eksiklerim dolu, yaw çalıştığımdan hafta sonu müsait oluyorum sadece internetten araştırıyorum yataktı dolaptı. Benim evim de 2+1 fakat çocuk odası olacak oda çok biçimsiz uzunlamasına karşılıklı bişey konmaz. Evi değiştireyim dedim fakat anneme yakın bu ev bu vaziyette ondan uzaklaşmam. Bi şekilde ayarlıcaz artık. İlk etapta yanına alırım zaten. Ebatları iyiymis belkide ekrandan büyük gözüktü bana.
Bende herşeyimi bitirmek istiyorum fakat sanırım izne ayrılınca

inşallah canım ya ben o şeyi içmekten değil zehir olsa içerim bebeğim için yüksek çıkmasından ve detaylıda kötü birşey söylemesinden korkuyorum ama hep 2 li tarama ense kalınlığı ve girdiğim ultrasonlarda bişey çıkmaması rahatlatıyor sonra yine bir tedirginlik basıyor offff yarınıda bir atlatsaydım sonra başka test kalıyormu acaba bilen var mı

canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok belli etmem etrafıma burda gayet paniğim gayet neşeli ağlıyorum gülüyorum içimi döküyorum sizlere oh ne rahat keşke aynı şehirlerde olsaydık görüşme imkanımızda olurdu evede net alayım mı acaba diyorum bazen akşamlarıda yazışırız kızlarla diyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…