Dün aşı oldun ilk sızladı öyle sürer dedim ama olmadı gece sol tarafıma yatamadım şuanda ağrıyor.
canım hayırlı olsun bende izmirdeyim
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
Bünyeden bünyeye farkediyor bende 8 Nisan'da olmuştum ilk sızladı eyvah dedim çünkü buradaki Olan arkadaşlar duymuştum . Şükür sonra ağrımadı. Senin bünyeye ağır geldi demekki..
evet canım bünyeden fark ediyo demekki bende oldum 2 hafta önce ama sadece o gün aşama kadar biraz bi ağrı oldu sonra geçti.. bide 1 gün süre ile duşa girme dedi benim hemşire. aklınızda bulunsun tetanozun etkisi azalıyormuş..
gökçe buarada fena korkuttun sbhın köründe girdim meraktan ha:) çok şükür iyiymiş bebiş.
kızlar nasılsınız gökçe şükür bişiicik yokmuş korktum inan gelelim bana bugün şeker yüklemem vardı 50 lik açlık şekerim 93 tokluk şekerim 289 çıktık yüksek dedi dr bu hafta rejim yap önümüzdeki hafta 1oolük yükleme yapalım dedi yenen yüksekse insilün başlarız dedi çok korktum bide bebeğini suyu olması gerekenden çok az azmış panik yapma bol su iç dedi moralim alt üst oldu
kızlar yarın detaylımız ve şeker yüklememiz var dua edin uykularıma girmeye başladı ya
kızlar yarın detaylımız ve şeker yüklememiz var dua edin uykularıma girmeye başladı ya
Gökçeeee bak canım gördün mü korkulacak bişey yolmuş ama işte insan telaşlanıyor ve bu telaş endişe korku kucağıma aldıktan sonrada geçmicek bebeklik çocukluk ergenlik derken inşallah kocaman adam olduklarında da hep olucak babam evladın olsunda gör bak derdi. Onlar artık bizim dünyamız Rabbim sağlıkla hayırlı kucaklarımıza almak nasip etsin.
Ay tatlım bu yatak kocaman ilk etapta 2 bebişte yatar burda ben daha karar veremedim ne alsam diye. Park yatağı öneriyorlar heryere taşınabilir olduğundan.
Dün kontrolümüz vardı hemde şeker yüklememiz bugün sonuçları belli olucak. Bebişler büyümüş biri 590 gr diğeri 559 gr boylarımızda 28 cm. Baya baya hareketliler doktor da öyle dedi maşallah yawrularıma:) gündem güne büyüyorlar be güzel yarabbim..
evet canım bünyeden fark ediyo demekki bende oldum 2 hafta önce ama sadece o gün aşama kadar biraz bi ağrı oldu sonra geçti.. bide 1 gün süre ile duşa girme dedi benim hemşire. aklınızda bulunsun tetanozun etkisi azalıyormuş..
gökçe buarada fena korkuttun sbhın köründe girdim meraktan ha:) çok şükür iyiymiş bebiş.
Canım ne güzel işte bebeğini detaylı göreceksin daha yakından tanıyacaksın. Stres olma. Şeker yüklemesi de korkulacak birşey değil. Sadece aç yapıldığı için zor oluyor. Sabah 8 den 12 ye kadar aç kalmıştım o zorladı beni :)
offf okadar sürüyormu yahuu...
yok cnm o kadar sürmüyor aslında. benim randevum 9,30 d. Evden 8 de çıktım trafik sebebiyle muayene oldum. Saat 09:50 de o iğrenç şeyi içmeye başladım. Ama tahmin ettiğim kadar iğrenç değilmiş. Soğuk suya yapsalarmış limonata gibi içersin. 5 dk içinde bitirmek zorundasın. Yürümek yok yorulmak yok. Zaten yürüyemiyorsun benim çok başım döndü açlıktan. İlk kanımı 11:10 da verdim. Bir lokma su içeyim ne olur diye yalvardım. İki yuduma izin verdiler çünkü midenizi bulandırır aç karna çok su içmek. 12:10 geçe ikinci kan alındı hemen kahvaltıya koştum :) Aşağı yukarı 2,5 saat sürüyor.
Ayyy canımm zaten son gidişimde biliyorsun bir sürü ikaz almıştım. Bana bebeklerin hareketlerinde azalma hissedersen hemen geliyorsun dedi. Hafta sonu bebeklerin eşyalarını yerleştirdik yatak odamı düzenledik kışlık yazlık değiştik dolaplar camlar derken ki bütün işi başkaları yapmasına rağmen çok yoruldum. Önce yorgunluktandır dedim hareketsizliği. Ama kuzum bir bebek bütün gün hiç mi hissedilmez. Yapmadığım hareket yemediğim şey kalmadı tık yok. Hastaneye giderken otobüse bindim yine tık yok. Dedim kesin birşey oldu. hani temizliği ben yapmadığım için vicdan da yapamıyorum. Neyseki sıpacanım akşam eve gelince coştu da coştu da. Küçük pislik seni dedim annenin aklını al sonra kudur anneyle.
Canım ben o yataktan 2 tane aldım hatta kurdum da odamda duruyorlar şimdi. Kurmak 5 dk sürmüyor. Çok pratikmiş. İkisini aynı yere yatırmam birbirlerini uyandırırlar. Yataklarda gelince ölçülerini aldık dolapları yapılıyor şimdi. yatak odam yatak odalıktan çıktı sanki onların odasıymış da biz sığınmışız gibi duruyor. :) tam bitsin gönderirim fotoları.
Bu arada seninkilere de maaşallah. Ama benim doktorum hiç boy ölçmüyor ya çünkü iki büklüm duruyorlar bazen. Dün bir tanesi düşünen bebek gibiydi mesela. Öteki de yatmış sırt üstü keyifteydi. Seninkiler acaba altlı üstlü oldukları için mi ölçülebiliyor. Neredeyse 3-3,5 aydır boy ölçüsü almıyoruz biz.
Canım ne güzel işte bebeğini detaylı göreceksin daha yakından tanıyacaksın. Stres olma. Şeker yüklemesi de korkulacak birşey değil. Sadece aç yapıldığı için zor oluyor. Sabah 8 den 12 ye kadar aç kalmıştım o zorladı beni :)
Kızlaaarr hayatımda hiç bir duygumu dışa vurarak yaşamadım ben. Ne heyecanımı, ne sevindimi, ne üzüntümü ne de kalp kırıklığını.. Hele endişelerimi hiç belli etmedim. Taaaa ki bu topik kurulana sizlerle tanışana kadar. Başıma birşey geldiğinde iyi ya da kötü birşey yaşadığımda elim hemen pc ye gidiyor kızlarla da paylaşayım diye. Hastaneye gideceğim çıkmadan size yazıyor oldum. Desteğiniz, paylaşımınız, hiç tanımadığınız birilerini merakınız öyle güzel ki. farketmeden sevgi ve dostluk dağıtıyorsunuz ertrafınıza. İnanın sizinle paylaştığım şeyleri kendi ailemle bile paylaşmıyorum. Dedim ya hiç yapmazdım zaten. Duyguları belli etmek zayıflıktı benim için ne yapayım öyle yetiştirildim. Sizin ilginiz sayesinde insan olduğumu yaşadığım duyguların doğal ve insani şeyler olduğunu hatırladım.
Her birinize tek tek sonsuz teşekkür ediyorum. Benim için endişelendiniz, benimle sevindiniz, benimle üzüldünüz belki benimle ağladınız hatta iyi haberleri alınca benimle rahatladınız. Allahıma her gün sizlerle bir arada olduğum için sizleri tanıma fırsatı yarattığı için teşekkür ediyorum. Hepiniz 3 kişilik seviliyorsunuz unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?