Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçe aklımı aldın inan ki...Geçenlerde ben de tam 3 gün hissetmedim.Delirecektim neredeyse.Çok şükür sonunda paşamın gönlü oldu da hissettirdi kendini...
Ben bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım.Hayatımda bu kadar kötü zaman geçirdiğimi bilmiyorum.Resmen yerlerde süründüm.Sonuç perşembe çıkacak,umarım herhangi bir sorun olmaz da tekrar içmek zorunda kalmam.
Cuma tetenozumun 2.dozu yapılacak.Aşı da çok sorun yaşamadım umarım bu seferde yaşamam.Bu arada yavrum büyümüş,herhangi bir sorun yok dedi doktor.
Kızlar bir de ben kapıda beklerken kadınlar soruyor:Ne kadarlık,Ben bu haftalarda senin üç katındım,Aaa senin bebek bayağı bir aşağıda falan duruyor gibi...bir sürü cümleler.
İçeri girdiğimde doktora söyledim bütün bunları.Sen onların hiç birine aldırma dedi...Ama haliyle üzüldüm.Halbuki şimdiye kadar tam 10 kilo aldım.

Hastanede oturmaktan sıkılıcaz yani :) napalım gidicez artık ... kahvaltı yaptıktan sonra nasıl oldun peki baş dönmen oldumu eğer kötü oluyorsa insan tam gün izin alim.. cevabın için teşekkür...

Kahvaltı yaptıktan sonra daha kötü oldum. Baş dönmelerim devam etti. Akşama kadar mal gibiydim. Şahsi fikrim tam gün izin alınması yönünde. Nasıl uykum geldi nasıl uykum geldi anlatamam. Ben bir de o halimle Eminönü ne gittim. Kesinlikle eve gelip yat başka türlü kendine gelemiyorsun.

canım hadi hayırlısı inşallah şekerinde iyi çıkar ben artık milletin söylediklerine kulak asmıyorum mesela kuzenim hamile benden tam 4 hafta büyük ama benim göbiş onunkinden büyük duruyor herkeste aynı şeyi söylüyor:44: ama galiba benim iç karnım dar diyorlar ki bana ay çok mu iri olcak kız bebek bende ilk taktım acaba şekerden mi acaba suyu mu fazla şumu bumu derken 2 3 gün benide mahfettiler dinleme kimseyi

Zaten 1 ay sonrta falan çok fazla yürüyemeyeceğiz de.. ben azalttım gibi ama asıl şeyler kaldı. Süsleme.. İnan o daha zor alışverişten. Dün internetten mesela bebek odası çekmece kulpu araştırdım. Sadece İzmir de var.. Onlara ulaşmak daha zor..

şu durumda söylediğin gibi tam gün daha uygun gibi kafa dinlerim eve gidip...

Tatlım takılma sakın bunlara. Benimde karnım aşağıda duruyor. Çünkü bebeklerin başı aşağıda şu an. Sanki doğuracak gibiyim her an. ağırlık aşağı bindiği için bebekler aşağıda görünüyor. Halbuki gayet iyiler sen sakın takılma bu laflara. Demek ki ödem yapmışkiş o bu haftalarda senin 3 katın olmuş. Sen olmadığına dua et. Bende ödem başladı mesela sabahları elleimi zor kapatıp açıyorum. Canım yanıyor. Bunşar olmasın sende. Heee de gitsin. herkes çok biliyor zaten.

Ayy benim aklimcikti burda..Dun sarjim bitti disardaydim.Eve geldim internette sikinti var.Burda 3G ye de bisey olmus hava sartlarindan herhalde..Senin haberini alana kadar uyuyamadim valla..Cok sukur gece 1 gibi girebildim nete de gordum iyi oldugunu..Ayy rabbim kimseye yasatmasin bu tur korkulari..Cok sukur insallah bu ay sonuna kadar artik cok telaslanmayacagizz..Insallah vaktinde gelirler tabiki ama sorunsuz atlatilsinda bu ay :) ayy bide kocaman olmuslar masallahh masallahhh..Allah nazarlardankorusun hepimizin yavrularini insallahhh .. ( Ben nazar boncugu yapamiyorum sen yerime yapiver :))

canım acelen yoksa ben alışverişe çıktığım zaman bakarım buradan nasıl birşeymiş bana resmini yollarsın ben sana bulursam yollarım kargoyla

ayy cnm benimm aman dikkat et bu hafta sekerli hicbirsey yememeye calis..amann..Benimde suyum biraz fazlaymis.Buda ilerde erken doguma neden olurmus Banada karbonhidrat yeme demisti.Pilav , borek,tatli yasak gibi.Cok az yemeliyimm..Istersen sen biraz bunlardan ye ..Suyu da bol icersen artar insallah.. :)

canım acelen yoksa ben alışverişe çıktığım zaman bakarım buradan nasıl birşeymiş bana resmini yollarsın ben sana bulursam yollarım kargoyla

Canım mesela gemi şeklinde dolap kulpları çekmece kulpları oluyor. ya da dümen şeklinde. Resmini bulayım atarım buradan. Bugün eşim İstanbul da araştıracaktı biraz ama bulabilir mi bilmem.

Ayyy kıyamam yaa. Valla hastanede şarjım bitmese o kadar geç haber vermezdim. Biliyortum herkes merakla bekliyor çünkü. Ben hepimizin yavruları için yapayım o boncuğuuu..

Anneler o kadar guclu ki.. Rabbim dagina gore kar veriyoo..Sakin pek gucum kalmadi diye dusunme..Allah herseyi bildigi gibi senin ne kadar guclu oldugunu biliyor ve senin kaldirabilecegin kadarini veriyo sana..Rabbim hicbirimizi uzmesin insallah ama bu tarz seyler ciktikcada daha bi degerli oluyo her guzel animiz.. Miniklerimizi kucagimiza alinca herseyi unutacagiz zaten ..Insalah ozamanlari cabuk goruruz.Yani zamaninda gelirler ama zaman bizim icin cabuk gecer insallahh :)

ben böyle konuşanların kötü niyetli olduklarına inanıyorum. her kadının göbeği çok çıkmıyo, bünyeden bünyeye bebekten bebeğe farkediyo hamilelik. onlar kötü niyetli olmasa hamile bi kadını niye durduk yerde korkutmak endişhelendirmek istesinler?

Dün aşı oldun ilk sızladı öyle sürer dedim ama olmadı gece sol tarafıma yatamadım şuanda ağrıyor.

Canim benimde sizlamisti..Topicte bir arkadas ( kzmrl ) dedi bana kolonyali pamuk koyabilirsin yada buz koy biraz..Rahatlatiyormus..Bendesurekli ilik dusa girdim.. Ilık su pek yaramadi bana ve benim 3 gun agrim oldu..

merhaba güzel anneler ..bende birkac gündür keyifsizdim pazar ve p.tesi bebişimi hiç hissetmedim...ben zaten sizler gibi şanslı değilim oyle tepikler dönmeler hissetmiyorum ama kendimce hissettiğim küçük baloncuklar vardı onlarıda hissetmeyince çok panik oldum....gökçecim seni çok iyi anlıyorum su 2 gün bitmek bilmedi sürekli ağladım..bu sabah gittim doktoruma bizim prenses kıpır kıpır masallah...plasentam önde olduğu için sırtını yaslıyo öne, tekmeleri içe doğru savuruyo...sırtı hep dönük yüzünü profilden ancak görebildimm...su an benden mutlusu yok allah kimseye yasatmasın bu stresi annelik ne demek su iki günde çok iyi anladım.. kızlar umarım hepimiz sağlıklı bi sekilde bebişlerimizi kucağımıza aldığımız, kokularını doya doya içimize çektiğimiz o ilk an bu yasadığımız sıkıntılı günleri güzel bir anı olarak hatırlarız...

kızlar yarın detaylımız ve şeker yüklememiz var dua edin uykularıma girmeye başladı ya

ayy ne guzel minigini goreceksinn.. Hani biz konusmustuk yaa benimde ozamanlar olacakdiye..Dr. erken diye biraz daha salladibeni benim daha 2 haftam var..Ve gecmiyo zaman yaa Senin icin cok sevinip cok heyecanlandim valla..Hadi insallah guzel haberlerle gell.. Biz heyecanla bekliyoruz siziiii :)

ben normalde sevincimi yansitirim ,uzuntumu yada zayif yonlerimi degil ama burda bende herseyimi yansitiyorumm..Ve cok mutlu oluyorummm :) Ve en cok sana dua ediyorum hembu topigikurdugun icin hemde iyi kalpli biri oldugun icin..hani is yerlerinde de oyledir yaa..Bir mudur , patron kurucu nasilsa , etrafinada oyle insanlari toplar..Sen iyikalplisin ve oyle insanlarida etradina cagiriyorsunn bence :) Cunku topigimizdeki tum annecikler oyle..Ve hepimizin minikleride oylee :) Insallah dogumdan sonrada bol bol gorusuruz hatta belki bir ara toplanip yuzyuze grs.uz miniklerimizle birlikte

Cnm benim bosverrr kulaklarini kapat sen kotu seyler soyleyenlere..Ben de dinlemem derim amabir yerlerde icimede isler..Benimde karnim kocaman olduu ve herkes oo ne kadarkilo almissin diyorlar yanaklarin bile doldu falan guya kafama takmiyorum ama bir yede de takiyorum bencede iyi niyetle soylenen seyler degil bunlar.. bide hormonlarimiz zaten coskun ki niye boyle yaparlar kii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…