Hastanede oturmaktan sıkılıcaz yani :) napalım gidicez artık ... kahvaltı yaptıktan sonra nasıl oldun peki baş dönmen oldumu eğer kötü oluyorsa insan tam gün izin alim.. cevabın için teşekkür...
Gökçe aklımı aldın inan ki...Geçenlerde ben de tam 3 gün hissetmedim.Delirecektim neredeyse.Çok şükür sonunda paşamın gönlü oldu da hissettirdi kendini...
Ben bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım.Hayatımda bu kadar kötü zaman geçirdiğimi bilmiyorum.Resmen yerlerde süründüm.Sonuç perşembe çıkacak,umarım herhangi bir sorun olmaz da tekrar içmek zorunda kalmam.
Cuma tetenozumun 2.dozu yapılacak.Aşı da çok sorun yaşamadım umarım bu seferde yaşamam.Bu arada yavrum büyümüş,herhangi bir sorun yok dedi doktor.
Kızlar bir de ben kapıda beklerken kadınlar soruyor:Ne kadarlık,Ben bu haftalarda senin üç katındım,Aaa senin bebek bayağı bir aşağıda falan duruyor gibi...bir sürü cümleler.
İçeri girdiğimde doktora söyledim bütün bunları.Sen onların hiç birine aldırma dedi...Ama haliyle üzüldüm.Halbuki şimdiye kadar tam 10 kilo aldım.
Ya ya benimkiler Ranzada yatıyorlarmış doktorum hep öyle diyor :) senin bebiş kendisini gör istemiş kuzucuk:) valla tatlım sen herbişeyleri bitirdin bizede gelsene:) ben sadece kıyafete yatırım yapıyorum onda da eksiklerim dolu, yaw çalıştığımdan hafta sonu müsait oluyorum sadece internetten araştırıyorum yataktı dolaptı. Benim evim de 2+1 fakat çocuk odası olacak oda çok biçimsiz uzunlamasına karşılıklı bişey konmaz. Evi değiştireyim dedim fakat anneme yakın bu ev bu vaziyette ondan uzaklaşmam. Bi şekilde ayarlıcaz artık. İlk etapta yanına alırım zaten. Ebatları iyiymis belkide ekrandan büyük gözüktü bana.
Bende herşeyimi bitirmek istiyorum fakat sanırım izne ayrılınca
Kahvaltı yaptıktan sonra daha kötü oldum. Baş dönmelerim devam etti. Akşama kadar mal gibiydim. Şahsi fikrim tam gün izin alınması yönünde. Nasıl uykum geldi nasıl uykum geldi anlatamam. Ben bir de o halimle Eminönü ne gittim. Kesinlikle eve gelip yat başka türlü kendine gelemiyorsun.
Gökçe aklımı aldın inan ki...Geçenlerde ben de tam 3 gün hissetmedim.Delirecektim neredeyse.Çok şükür sonunda paşamın gönlü oldu da hissettirdi kendini...
Ben bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım.Hayatımda bu kadar kötü zaman geçirdiğimi bilmiyorum.Resmen yerlerde süründüm.Sonuç perşembe çıkacak,umarım herhangi bir sorun olmaz da tekrar içmek zorunda kalmam.
Cuma tetenozumun 2.dozu yapılacak.Aşı da çok sorun yaşamadım umarım bu seferde yaşamam.Bu arada yavrum büyümüş,herhangi bir sorun yok dedi doktor.
Kızlar bir de ben kapıda beklerken kadınlar soruyor:Ne kadarlık,Ben bu haftalarda senin üç katındım,Aaa senin bebek bayağı bir aşağıda falan duruyor gibi...bir sürü cümleler.
İçeri girdiğimde doktora söyledim bütün bunları.Sen onların hiç birine aldırma dedi...Ama haliyle üzüldüm.Halbuki şimdiye kadar tam 10 kilo aldım.
Kızlar merakta bıraktığım için özür dilerim ama larjım bitti hastane çıkışı yazamadım size. Doktor hemen gel diyince atladım otobüse gittim. Neden otobüsle gittiğime gelince ne zaman otobüse binsem içimde fırtınalar kopardı belki hareket eder diye. Gidene kadar kımıldamadı otobüsten inene kadar ağladım valla. Hemen hastaneye geçtim eşim kapıda bekliyordu zaten. O kadar çok ağlamışımki yüzüm gözüm şişti. Gittik sıpacan keyifle yatıyor hareketleri de çok iyi dedi doktorum. Bazen hareket yansıması olurmuş özellikle ikizlerde. Yani soldaki hareket etse bile ben sağdaki sanabilirmişim ya da tersi olurmuş. hareketlerini izledik aslında kığırdıyor ama hiç hissetmiyorum. NST ye sokayım istersen dedi. Siz iyi olduğunu söylüyorsunuz istemiyorum dedim. Kilo almış paşalarım yine. Hastaneden çıkınca eşim moralim düzelsin diye alışverişe götürdü beni. OğluşlarımA H&M den kıyafet aldım. Bu arada Joker de Tripper marka park yataklarda kampanya yapmışlar. 90 TL ye satılıyordu. Ben zaten Kraft beğenmiştim. İkisini karşılaştırmama rağmen Tripper daha çok hoşuma gitti aldım iki tane beşik. Rengarenk çok güzel yapmışlar. Yataklarını da aldım. O kadar keyiflendimki anlatamam. Ama eğer uzun süre yine hareket hissetmezsen gel dedi doktorum. Şimdi girdime ve oturdum. Size cevap yazarken sağlam sağlam vuruyor sıpacan. Şunu 3 gündür yapsdaydı ya :)
Kızlar ben ikiz oldukalrı için iki bebeğinde hareketlerini çok net hissediyorum. Hatta elin izi koyun içerideki dalgalanmaları bile hissedebilirsiniz. Yani evham değildi bu. Çok korktum gerçekten. içimden çıkacak gibi tepinen çocuk 3 gündür vurmuyor. Aklım gitti.
Zaten 1 ay sonrta falan çok fazla yürüyemeyeceğiz de.. ben azalttım gibi ama asıl şeyler kaldı. Süsleme.. İnan o daha zor alışverişten. Dün internetten mesela bebek odası çekmece kulpu araştırdım. Sadece İzmir de var.. Onlara ulaşmak daha zor..
Kızlar nasılsınız Gökçe şükür bişiicik yokmuş korktum İnan gelelim bana bugün şeker yüklemem vardı 50 lik açlık şekerim 93 tokluk şekerim 289 çıktık yüksek dedi Dr bu hafta rejim yap önümüzdeki hafta 1oolük yükleme yapalım dedi yenen yüksekse insilün başlarız dedi çok korktum bide bebeğini suyu olması gerekenden çok az azmış panik yapma bol su iç dedi moralim alt üst oldu
canım acelen yoksa ben alışverişe çıktığım zaman bakarım buradan nasıl birşeymiş bana resmini yollarsın ben sana bulursam yollarım kargoyla
Ayy benim aklimcikti burda..Dun sarjim bitti disardaydim.Eve geldim internette sikinti var.Burda 3G ye de bisey olmus hava sartlarindan herhalde..Senin haberini alana kadar uyuyamadim valla..Cok sukur gece 1 gibi girebildim nete de gordum iyi oldugunu..Ayy rabbim kimseye yasatmasin bu tur korkulari..Cok sukur insallah bu ay sonuna kadar artik cok telaslanmayacagizz..Insallah vaktinde gelirler tabiki ama sorunsuz atlatilsinda bu ay :) ayy bide kocaman olmuslar masallahh masallahhh..Allah nazarlardankorusun hepimizin yavrularini insallahhh .. ( Ben nazar boncugu yapamiyorum sen yerime yapiver :))
Amin canım. İnan her gün hepimiz için dua ediyorum. Bugün hastaneye giderken çok düşündüm. Bu nasıl bir sabır işiymiş diye. Ama şu bir gerçek ki gerçekten ben,m dayanacak gücüm pek kalmadı. Başından beri öyle şeyler yaşadım ki yeni bir soruna gücüm yok. Allahım yaşatmasın hiç birimize...
Dün aşı oldun ilk sızladı öyle sürer dedim ama olmadı gece sol tarafıma yatamadım şuanda ağrıyor.
nesssssssss şeker sonucun çıkmadımı tatlım daha ya
kızlar yarın detaylımız ve şeker yüklememiz var dua edin uykularıma girmeye başladı ya
Kızlaaarr hayatımda hiç bir duygumu dışa vurarak yaşamadım ben. Ne heyecanımı, ne sevindimi, ne üzüntümü ne de kalp kırıklığını.. Hele endişelerimi hiç belli etmedim. Taaaa ki bu topik kurulana sizlerle tanışana kadar. Başıma birşey geldiğinde iyi ya da kötü birşey yaşadığımda elim hemen pc ye gidiyor kızlarla da paylaşayım diye. Hastaneye gideceğim çıkmadan size yazıyor oldum. Desteğiniz, paylaşımınız, hiç tanımadığınız birilerini merakınız öyle güzel ki. farketmeden sevgi ve dostluk dağıtıyorsunuz ertrafınıza. İnanın sizinle paylaştığım şeyleri kendi ailemle bile paylaşmıyorum. Dedim ya hiç yapmazdım zaten. Duyguları belli etmek zayıflıktı benim için ne yapayım öyle yetiştirildim. Sizin ilginiz sayesinde insan olduğumu yaşadığım duyguların doğal ve insani şeyler olduğunu hatırladım.
Her birinize tek tek sonsuz teşekkür ediyorum. Benim için endişelendiniz, benimle sevindiniz, benimle üzüldünüz belki benimle ağladınız hatta iyi haberleri alınca benimle rahatladınız. Allahıma her gün sizlerle bir arada olduğum için sizleri tanıma fırsatı yarattığı için teşekkür ediyorum. Hepiniz 3 kişilik seviliyorsunuz unutmayın
canım hadi hayırlısı inşallah şekerinde iyi çıkar ben artık milletin söylediklerine kulak asmıyorum mesela kuzenim hamile benden tam 4 hafta büyük ama benim göbiş onunkinden büyük duruyor herkeste aynı şeyi söylüyor:44: ama galiba benim iç karnım dar diyorlar ki bana ay çok mu iri olcak kız bebek bende ilk taktım acaba şekerden mi acaba suyu mu fazla şumu bumu derken 2 3 gün benide mahfettiler dinleme kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?