Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Çok teşekkür ederim ama çok utandımmm.. Siz olmasanız bu topiğinde kurulmasının pek anlamı olmazdı...

Ne zaman isterseniz ben hazırım görüşmeye :)

Bana da diyorlar dogum yakın mı diye..canım cok sıkılıyor cok mu kilo aldım acaba diye.ama doktorum normal oldugumu soyluyor.gıcık insanlar iste nolcakk

Valla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.

Buyrun milleti hüzne boğan resmimiz....

canım benimde açlık şekerim 95 çıkmıştı korktum şimdi 289 diyince benimde mi öyle çıkacak acaba
çıkmaz inşallah canım ya açık 11o un altı normal diyolar tokluk benim çok yüksek çıktı korkma tatlım ben biliyodum ben aşırı tatlı yiyiodum öyle böyle değil kazandibi favorimdi 1 tane kesmez hep 2 tane yedim her gece başka tatlılar hariç korktuğum başıma geldi
evet tatlım tatlı tuzlu hamur işi herşey yasak bakalım olmadı haftaya diyetisyene gidicem benimde az dedi o da erken doğuma sebep maalesef öle 2 kilo olsa kızım hadi onada razıyım ama daha çok minik dün 702 gr dı

Bu arada fotonuz cok muhtesem cıkmıs :)) mutlulugunuzu samimiyetinizi yansıtıyor.hem kilolu gibi degil hamile gibi duruyorsun canım iste insanlar kıskandıklarından mıdır nedir abuk subuk yorumlar yapıyorlar

canım senin arakdaşa benim resmimi gösterelim
maşşallah çok güzel kilo almışsın sadece göbişin büyümüş hemde ikiz annesisin
millete bakmamak lazım boşver banada ay ne olmuşsun dev anası gibi olmuşsun diyen gerizekalılar var
bilseler biz bu bebişi nasıl bulduk diye

selam canim bebeklerin iyi olduguna sevindim ,resimlerin coook guzel hicte kilolu durmuyorsun hemde ikizler hamilelik sana cok sakismis cok tatlisin ,heralde kiskandilar ondan oyle soylemisler ,yoksa insan bu fotonun altina super yazar ,hic kimseyi kafana takma cunku cok guzelsininz................

doğumdan sonra iki yakışıklının peşinden koşarken tığ gibi kalirsın zaten halt yemiş onlar. şimdi kilo almıcazda ne zaman alcaz.

kızlar benim göbeğimin altında özellikle sağ kasığımda kıramp gibi anlık ağrılargiriyo iki gündür. bebekte genelde oraya vuruyo ayağını orda gördük geçen gün. o mu geriyo yoksa kasılma gibi bişeymi anlamadım, iki büklüm oluyorum o ağrı girince, doğrulamıyorum. Bilgisi olan var mı?

Canım aynı sey bende sol tarafta oluyor.doktoruma sordum ic karın genisliyor bebek de o tarafa gecince yada icerden yırtılan yerlere vurunca acıması normal dedi.duzenli kasılma seklinde bi durum olmadıkca endilenme dedi

Dev anası mıııı? Yok artık.. Ayrıca tüm deformasyonlarımız çocuklar için olsun canım. Gerisi kolay :) Düzenli spora bakar herşey :) Bu arad bu şuursuzlarıo nereden buluyoruz merak ettim.

Yok be tatlım takmam ben öyle şeyleri. Gebeliğin ilk başında takıyordum malum hormonlar sebebiyle şimdi herkes bana hamilelik çok yakışmış diyor acayip güzelleşmişim. Arada böyle maytlar çıkıyor işte. :)

doğumdan sonra iki yakışıklının peşinden koşarken tığ gibi kalirsın zaten halt yemiş onlar. şimdi kilo almıcazda ne zaman alcaz.

Ahahhaha ya kızlar valla ben olaya şöyle bakıyorum. Hayatımda hep 47 kiloydum en fazla 53 kilo oldum. Tüm kiloları hamilelikte aldım. Kilolu halim nasılmış onu da gördüm yani :) Ne de olsa geçici durum :) Geleceği görür gibi oldum işte...

Çok geçmiş olsun canım yaaa,neler yaşamışsın öyle?Allah yaşatmasın bir daha böyle korkular.Zaten artık iyice ele avuca gelmeye başladı bıdıklar,hıçkırsalar bile hissetmeye başlayacağız yakında :) Hele senin 2 tane bir de,yeter artık bir rahat durun bile diyeceksin :))
Aklına olumsuz hiçbirşey getirme canım,Allah'ın izniyle Bebişlerimize sağlıcakla kavuşacağız hepimiz.
Asıl endişeler kucağımıza alınca başlayacak,göreceksiniz..
En azından o zaman karnımdaydı,herşeyden herkesten korumak çok daha kolaydı,hep içimde kalsaydı diye düşündüğümü bilirim lohusayken :)))) Saçma gelebilir kulağa ama böyle hissettim işte.Hem aylar sonra o çok merak ettiğimiz yavrumuza sonunda kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı,hem de sanki artık daha savunmasız kalmış gibi derin bir endişe duygusu.Ayrılma sendromu ve başroldeki hormonların rolünü de göz ardı etmemek lazım :)

Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi yavrucuklarımıza ve bizi onların onları da bizim başımızdan eksik etmesin.
Rahmetli annaneciğimin hep dediği gibi:Allah hiçbir evladı dört gözden ayırmasın..

Buyrun milleti hüzne boğan resmimiz....

Eki Görüntüle 687099

höh yani !! böyle güzel bir anne adayına denecek laf mı bu yani !!
hem kilo alsan, kilodan yüzün görünmese bile denmez böyle bir şey ya, can taşıyorsun. insanlar artık nerde ne diyeceğini, nasıl söyleyeceğini de bilmez olmuşlar. yazık !!
ama sen takma canım, gerçekten çok güzel bir anne adayısın. kilo almış halin buysa bi de öncesini düşünemiyorum

bu arada hafta sonu burda olmadığımız için sonradan okudum yazıklarınızı. doktora gitmişsin. miniklere bir şey olmadığına çok sevindim. zaman yaklaştıkça kendimizi daha çok dinlemeye başladık heralde. bir de tecrübe olmayınca hemen panikliyoruz. yine de geçmiş olsun. Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Ay çok güzeeeell,Maaşallah 41 kere sana da göbüşüne de :)) Gerçekten hiç de aşırı bir kilo yok Gökçe.
Bu yorumu yazan katıksız salak ya hiç hamile görmemiş hayatında(özellikle de ikizlere hamile olan bir anne adayı) ya da seni öylesine kıskanmış ki fırsatını bulunca canını acıtmak istemiş aklınca !!! Çok da tınnn yani böyle gerzeklere ,gereken cevabı vermişsin zaten.
Allah böyle kem gözlü,kötü yürekli insanların şerrinden korusun hepimizi ..
Valla ben korkudan Facebook'a falan koyamadım daha resmimi.Haberi bile olmayanlar var hamileliğimden .Aman varsın olmasın,doğurunca görürler artık Allah'ın izniyle.Ne demişler,devir kötü .... )

Sen millete bakma canım ya sadece karnın var ikiz olmasına ragmen çok çok iyi bence benimde karnım büyük beni görende ayy karnın nekadar büyük yürüyen bomba diyolar hiç takmıyorum desinler BOŞVER CANIM BENİM YA :)

Bazen çok özel hissediyorum kendimi. İkiz gebelik herkesin yaşadığı birşey değil. Herkes birini düşünürken ben ikisinin hareketleriyle mutlu oluyorum diye. Bazen diyorum ki bencillik mi bu acaba? Bebeklerim çok geniş bir alanda değil ve büyüdükçe sıkışıyorlar. Doğumları riskli. Erken doğumu var, yok tansiyonu yok şekeri.. Bunları onlara yaşatmak hakkım mıydı diyorum. Üstüne bir de ikaz edilince korkuyorum. Belki de bu stresten ötürü yaşıyoruz bunları. Belki düşünmesem akıp gidecek hamileliğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…