ben normalde sevincimi yansitirim ,uzuntumu yada zayif yonlerimi degil ama burda bende herseyimi yansitiyorumm..Ve cok mutlu oluyorummm :) Ve en cok sana dua ediyorum hembu topigikurdugun icin hemde iyi kalpli biri oldugun icin..hani is yerlerinde de oyledir yaa..Bir mudur , patron kurucu nasilsa , etrafinada oyle insanlari toplar..Sen iyikalplisin ve oyle insanlarida etradina cagiriyorsunn bence :) Cunku topigimizdeki tum annecikler oyle..Ve hepimizin minikleride oylee :) Insallah dogumdan sonrada bol bol gorusuruz hatta belki bir ara toplanip yuzyuze grs.uz miniklerimizle birlikte
Cnm benim bosverrr kulaklarini kapat sen kotu seyler soyleyenlere..Ben de dinlemem derim amabir yerlerde icimede isler..Benimde karnim kocaman olduu ve herkes oo ne kadarkilo almissin diyorlaryanaklarin bile doldu falan guya kafama takmiyorum ama bir yede de takiyorum bencede iyi niyetle soylenen seyler degil bunlar.. bide hormonlarimiz zaten coskun ki niye boyle yaparlar kii..
Bana da diyorlar dogum yakın mı diye..canım cok sıkılıyor cok mu kilo aldım acaba diye.ama doktorum normal oldugumu soyluyor.gıcık insanlar iste nolcakk
çıkmaz inşallah canım ya açık 11o un altı normal diyolar tokluk benim çok yüksek çıktı korkma tatlım ben biliyodum ben aşırı tatlı yiyiodum öyle böyle değil kazandibi favorimdi 1 tane kesmez hep 2 tane yedim her gece başka tatlılar hariç korktuğum başıma geldicanım benimde açlık şekerim 95 çıkmıştı korktum şimdi 289 diyince benimde mi öyle çıkacak acaba
evet tatlım tatlı tuzlu hamur işi herşey yasak bakalım olmadı haftaya diyetisyene gidicem benimde az dedi o da erken doğuma sebep maalesef öle 2 kilo olsa kızım hadi onada razıyım ama daha çok minik dün 702 gr dıayy cnm benimm aman dikkat et bu hafta sekerli hicbirsey yememeye calis..amann..Benimde suyum biraz fazlaymis.Buda ilerde erken doguma neden olurmusBanada karbonhidrat yeme demisti.Pilav , borek,tatli yasak gibi.Cok az yemeliyimm..Istersen sen biraz bunlardan ye ..Suyu da bol icersen artar insallah.. :)
canım senin arakdaşa benim resmimi gösterelimValla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.
Buyrun milleti hüzne boğan resmimiz....
Eki Görüntüle 687099
Valla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.
Eki Görüntüle 687099
Valla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.
Eki Görüntüle 687099
canım senin arakdaşa benim resmimi gösterelim
maşşallah çok güzel kilo almışsın sadece göbişin büyümüş hemde ikiz annesisin
millete bakmamak lazım boşver banada ay ne olmuşsun dev anası gibi olmuşsun diyen gerizekalılar var
bilseler biz bu bebişi nasıl bulduk diye
selam canim bebeklerin iyi olduguna sevindim ,resimlerin coook guzel hicte kilolu durmuyorsun hemde ikizler hamilelik sana cok sakismis cok tatlisin ,heralde kiskandilar ondan oyle soylemisler ,yoksa insan bu fotonun altina super yazar ,hic kimseyi kafana takma cunku cok guzelsininz................
doğumdan sonra iki yakışıklının peşinden koşarken tığ gibi kalirsın zatenhalt yemiş onlar. şimdi kilo almıcazda ne zaman alcaz.
Eki Görüntüle 687099
Eki Görüntüle 687099
höh yani !! böyle güzel bir anne adayına denecek laf mı bu yani !!
hem kilo alsan, kilodan yüzün görünmese bile denmez böyle bir şey ya, can taşıyorsun. insanlar artık nerde ne diyeceğini, nasıl söyleyeceğini de bilmez olmuşlar. yazık !!
ama sen takma canım, gerçekten çok güzel bir anne adayısın. kilo almış halin buysa bi de öncesini düşünemiyorum
bu arada hafta sonu burda olmadığımız için sonradan okudum yazıklarınızı. doktora gitmişsin. miniklere bir şey olmadığına çok sevindim. zaman yaklaştıkça kendimizi daha çok dinlemeye başladık heralde. bir de tecrübe olmayınca hemen panikliyoruz. yine de geçmiş olsun. Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?