Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

KıZlar şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz özel hasteneye gidenler

Ben ozel hastaneye gidiyorum ayrıntılı icin ek ucret odemedim.normal muayene ucretimi verdim 40 tl.seker yukleme testi icin de doktorum saglık ocagına yaptırabilirsin aynı sey dedi.ekstra burdan ucret verip yaptırmana gerek yok ama sen bilirsin dedi.bende saglık ocagına yaptırdım.

Kızlar facede bi sayfa buldum seker bebek adı.cok guzel seyler var.50 tane bebek patigi seklinde bebek sekeri,sekerler icin buyuk bebek arabası seklinde puset,lohusa tacı,kapı susu,bebisin adının yazılı oldugu isimlik sus,bebegim uyuyor yazılı kapı kolu susu hepsine set olarak alırsak 280 tl dedi.bana cok uygun geldi.isterseniz bi bakın.siparisi en gec bir haftada hazırlıyoruz dedi bayan.tabi baska modeller de var benim begendigim set bu

Canımuygunmuş ama hangisi bi kaç tanevar şeker bebek

Canım profil fotosunda hamile gobegi var :) elinde pembe ve mavi bebek seklinde sus var

Gökçecim cok şirinler tam paşalarına göre ..ne güzel sen erkenden bir çok işini hallettin enerjine hayranım ...bizde bugün oda takımlarına baktık okadar çeşit varki insanın kafası karışıyor...ama tercihim sade beyazdan yana kullanacağım alınca sizlerlede paylaşırım :)

Ben de pihtilasmadan dolayi oluyorum canim cleaxane 0.4 . Iki ölü dogumdan sonra verdi dr. Ayrica coraspin de aliyorum. Benim kavrayamadigim benim iki oglum var sonra olustu bu pihtilasma heralde. Bayagi da masrafli bir igne benim sigortam yok nerdeyse bir dogum parasi oldu hatta gecti bile ama onemli degil Allah saglikla kucagimiza aldirsin hepimizin

Selam kizlar. Araba kullanabiliyor musunuz? ben kullanmak istiyorum ama Esim bana kullanma artik taksiye bin diye tutturuyor.

Canım profil fotosunda hamile gobegi var :) elinde pembe ve mavi bebek seklinde sus var
Tamam canım gördim çok güzel şeyler var fiyatta uygun gerçekten
Selam kizlar. Araba kullanabiliyor musunuz? ben kullanmak istiyorum ama Esim bana kullanma artik taksiye bin diye tutturuyor.
Canım ben hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum hatta eşim garanti olsun diye arabamı sattı panik olurum yolda yanlız diye

Aynen canımmm sağlıklı sıhhatli doğsunlarda ısırırız popolarındannn
Herşeye değeceklerine eminim

Oldukça memnunum doktorumdan ama ne zaman izne çıkacağını şimdiden söylemiyor..Malum bizde yazın ortasında tamda izin zamanı yapacağız doğumları...Ben bu kadar güvenirken dr.uma tek korkum beni bırakıp gitmesi....
Özel konakta Kazım beye gidiyorum...Sen ne zaman döneceksin bu tarafa...Gelmeden 1 ay önce randevünü alman lazım bulamazsın yoksa...Konakta en iyi dr.lar Kazım ve Erkan...İkiisinden birini seç bence...Sezeryan ssk varsa 1000 lira...Hastane ücreti ve ameliyat...Refakatçi ücreti...fotoğraf çekimi...kapı süsü vb hepsi içinde...
Bırakma zamanın geldiyse genede ara o iğneye başlatan dr.u vee bir kez daha sor bırakayımmı diye bence...
Ne zaman geliyorsun Değirmendereye...

Yok canım ne taksisi doktorum bile kullan dedi bana...
Sende eşin yanındayken dr.una sor..Eşin dr.dan duyarsa içi rahat olur...
Doğuma kadar kullanacağım ben yada kımıldayamayana kadar

Aynen bende iğnenin yanında coraspin alıyorum hatta progestanı bile kesmedi daha...
Sizinkide ilginçmiş gerçekten...Bu pıhtılaşmada yeni çıktı herhalde baksanıza çoğu kişi kullanıyormuş...
Evet size masraflı olmuştur..Ben yazdırdığım halde 4 kutuya 30 tl veriyorum sigortalı haliyle...Sanırım bu topikte 4-5 kişi var bu iğnelerden kullanan ama sadece ben ''innohep'' kullanıyorum...Bana neden sizinkinden vermediki merak ettim şimdi :)
Sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah hepimizinkiii...

O zaman ben de surmeye devam edeyim ya. Bebekleri biraz zor bulduk esim iyice pinpirikleniyor. Doktora da kafamda o kadar cok seyle gidiyorum ki. Hic bir sey sormadan da geri geliyorum.
Kizlar bu arada n 11 com 'u tavsiye ederim. mayis 1 e kadar her 100 liralik alisverise 111 tl kupon veriyorlar. Ben buradan emzirme yastigi, onlugu,johnosns baby bebek bakim seti ve lansinoh manuel gogus pompasi aldim. kazandigim 129 tllik kupnbla da park yatak alicam

Son düzenleme:

konak telefondan bilgi vermiyoruz demişti ücret için.kardeşim dün sormuş sezeryan 1000tl epidüral sezeryan 1.200tl demişler..iyi bari herşey içindeymiş..Çok teşekkür ederim cnm..soran erkek olunca bu kadar detaylı bilgi almamıştı.
haziranın ilk haftası inşallah orada olucam.10 hazirana ya kazım beye ya da erkan beye randevu alayım bari.

Oy oy kıyamam işinin bari h.sonu olmayaydı iyiydi. Uff bu yemek olayından bende bıktım herşeyi biz yapıoz zaten:) bu erkekler çok rahat:) annelerin uzakta olması kötü ama ilk başta gelirler dimi ? Önceden bende çalışırım diyordum ama galiba doğumdan çalışamıcam. Sağlıcakla gelsinlerde prensesler prensler..

Hoşgeldim aranıza benimde dün kaşınmaya başladı çok kaşınmak istemedim kremide sürüyorum ama sanırım yinede çatlıcak yapalım bunada katlanırız:)

canım benimde bugün iç karnım sanki böyle sızlıyor gibi bende mi çatlıyorum ya geçen aynanın karşısında oh ne güzel hiç çatlamadım maşallah dedim ama nazarım mı değdi ki kendi kendime

Aynı şeyi bende geçen söyledim tatlım değdirdik kendimize galiba:) ben zaten nazara inanıyorum çok doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…