KıZlar şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz özel hasteneye gidenler
Canımuygunmuş ama hangisi bi kaç tanevar şeker bebekKızlar facede bi sayfa buldum seker bebek adı.cok guzel seyler var.50 tane bebek patigi seklinde bebek sekeri,sekerler icin buyuk bebek arabası seklinde puset,lohusa tacı,kapı susu,bebisin adının yazılı oldugu isimlik sus,bebegim uyuyor yazılı kapı kolu susu hepsine set olarak alırsak 280 tl dedi.bana cok uygun geldi.isterseniz bi bakın.siparisi en gec bir haftada hazırlıyoruz dedi bayan.tabi baska modeller de var benim begendigim set bu
Kızlar bebek şekerlerim geldiiii... İçinde ayrıca kesesi ve çikolataları vardı ama erimesinler diye çıkardımmm. Nasıl olmuşlarrr..
Eki Görüntüle 697123 Eki Görüntüle 697132 Eki Görüntüle 697133
Riske atmasın tabi...Bende benim doktoruma 9. a girince alın ameliyata diye ama benim dr. ağzını bile açmıyor bekleyeceğiz diyor ama bence zamanı gelince benimkide erken alalım diyecek..Sanki beni ürkütmemek için söylemiyor şimdiden...
Canım bende iğne oluyorum karından (innohep) kan sulandırıcı etkisi var iğnenin...Pıhtılaşmadan dolayı oluyorum..Ve yazını okuyunca tırstım bende....Allah korusun miniklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...Özel değilse açıklarmısın seninki ne iğnesi...
Tamam canım gördim çok güzel şeyler var fiyatta uygun gerçektenCanım profil fotosunda hamile gobegi var :) elinde pembe ve mavi bebek seklinde sus var
Canım ben hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum hatta eşim garanti olsun diye arabamı sattı panik olurum yolda yanlız diyeSelam kizlar. Araba kullanabiliyor musunuz? ben kullanmak istiyorum ama Esim bana kullanma artik taksiye bin diye tutturuyor.
Canım benim sorunlu gebeliklerim olmuştu daha önce tüp bebeğe başlamadan önce kullanmaya başladım ve tabi başlarda çok kanamam oldu maalesef o yüzden devam gün aşırı vuruluyordum şimdi hergüne çıkardı doktorum göbişten oluyorum canım bende ama artık acımaya başladı ya da iğneye toleransım bitti o kadar çok iğne oldum ki şimdide günde 4kez şeker ölçmeye başladım parmaklarım şimdiden delik deşik oldu napalım kuzum sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bizde onların popolarını çimdiririz
Cnm ben tüp bebekle hamile kaldığım için doktor 26. haftaya kadar kan sulandırıcı clexane 0.4 kulllanılacak demişti.
bu arada sen hangi hastanede doğum yapacaksın.doktorun kim?memenuın musun?
doğum ücreti ne kadar?
Selam kizlar. Araba kullanabiliyor musunuz? ben kullanmak istiyorum ama Esim bana kullanma artik taksiye bin diye tutturuyor.
Kızlar bebek şekerlerim geldiiii... İçinde ayrıca kesesi ve çikolataları vardı ama erimesinler diye çıkardımmm. Nasıl olmuşlarrr..
Selam kizlar. Araba kullanabiliyor musunuz? ben kullanmak istiyorum ama Esim bana kullanma artik taksiye bin diye tutturuyor.
Ben de pihtilasmadan dolayi oluyorum canim cleaxane 0.4 . Iki ölü dogumdan sonra verdi dr. Ayrica coraspin de aliyorum. Benim kavrayamadigim benim iki oglum var sonra olustu bu pihtilasma heralde. Bayagi da masrafli bir igne benim sigortam yok nerdeyse bir dogum parasi oldu hatta gecti bile ama onemli degil Allah saglikla kucagimiza aldirsin hepimizin
Oldukça memnunum doktorumdan ama ne zaman izne çıkacağını şimdiden söylemiyor..Malum bizde yazın ortasında tamda izin zamanı yapacağız doğumları...Ben bu kadar güvenirken dr.uma tek korkum beni bırakıp gitmesi....
Özel konakta Kazım beye gidiyorum...Sen ne zaman döneceksin bu tarafa...Gelmeden 1 ay önce randevünü alman lazım bulamazsın yoksa...Konakta en iyi dr.lar Kazım ve Erkan...İkiisinden birini seç bence...Sezeryan ssk varsa 1000 lira...Hastane ücreti ve ameliyat...Refakatçi ücreti...fotoğraf çekimi...kapı süsü vb hepsi içinde...
Bırakma zamanın geldiyse genede ara o iğneye başlatan dr.u vee bir kez daha sor bırakayımmı diye bence...
Ne zaman geliyorsun Değirmendereye...
ay canım son 1 ay kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum sonra zaten herhalde çalışamayacağım bebike bakacak kimse yok anneler uzakta oturuyor artık şöyle 2 3 sene iş yüzü göremeyeceğim sanırsam akşamda geç çıkıyorum bu arada yemek faslı falan bitinceye kadar saat 9 bazen 9 u da geçtiği oluyor ertesi günede yemek yapıyorum çünkü sonrada direk yatağa
ay aman canım ya sen sakın yormayasın kendini akşam üzeri çık dışarı
Kızlaaarr artık göbişim kaşınıyooo. gece bir kaşınıyoo bir kaşınıyoo anlatamam.. Kaşıyınca da acııyooo. Çatlatıcam diye korkudan kaşıyamıyorumda parmak uçlarımla okşar gibi kaşıyorum. Yine de acıyooooo :)Koca göbiş oldumm ..
canım benimde bugün iç karnım sanki böyle sızlıyor gibi bende mi çatlıyorum yageçen aynanın karşısında oh ne güzel hiç çatlamadım maşallah dedim ama nazarım mı değdi ki kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?