Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Evet canım burda da sıcak yaw seni hamiş hamiş niye çalıştırıyorlar bakim? Sende akşam dolaşırsın hem havada tam yürüyelim oluyor şimdi bayaca sıcak

ay canım son 1 ay kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum sonra zaten herhalde çalışamayacağım bebike bakacak kimse yok anneler uzakta oturuyor artık şöyle 2 3 sene iş yüzü göremeyeceğim sanırsam akşamda geç çıkıyorum bu arada yemek faslı falan bitinceye kadar saat 9 bazen 9 u da geçtiği oluyor ertesi günede yemek yapıyorum çünkü sonrada direk yatağa

canım yaa bu sıcakta dışarıda olmak pek mantıklı değil zaten. Dün öyle bir hata yapıp dışarı çıktım zor attım kendimi eve..

ay aman canım ya sen sakın yormayasın kendini akşam üzeri çık dışarı

Kızlaaarr artık göbişim kaşınıyooo. gece bir kaşınıyoo bir kaşınıyoo anlatamam.. Kaşıyınca da acııyooo. Çatlatıcam diye korkudan kaşıyamıyorumda parmak uçlarımla okşar gibi kaşıyorum. Yine de acıyooooo :) Koca göbiş oldumm ..

Kızlar bebek şekerlerim geldiiii... İçinde ayrıca kesesi ve çikolataları vardı ama erimesinler diye çıkardımmm. Nasıl olmuşlarrr..

Son düzenleme:

canım benimde bugün iç karnım sanki böyle sızlıyor gibi bende mi çatlıyorum ya geçen aynanın karşısında oh ne güzel hiç çatlamadım maşallah dedim ama nazarım mı değdi ki kendi kendime

gökçecim ne kadara mal oldu bu arada ve kaç tane yaptırdın

Canım 60 tane yaptırdım. Çikolatası, kesesi, kese üzerindeki fiyonk ve taş süslemesini ben özel istedim ve bebeklere 350 TL verdimm. Çünküüü görüdüğünüz herşey el emeği makineye girmiş hiç birşey yok. Keseler hazır bir tek.. Normalde başkasına bunun maliyeti 500 TL olurdu.. Ama size demiştim model beğenirseniz fiyat alırsınız numarasını da vermiştim.. Belki daha uyguna bile yaptırabilirsiniz..

canım benimde bugün iç karnım sanki böyle sızlıyor gibi bende mi çatlıyorum ya geçen aynanın karşısında oh ne güzel hiç çatlamadım maşallah dedim ama nazarım mı değdi ki kendi kendime

nazar değdirme kısss kendineee.. ben ilaca devam ama karnım büyüyor galiba ondan da kaşınıyoo olabiliriss..

Bende kullaniyorum ama göbekten degil bel kisminda yan bosluklar olurya iste orada vuruyorum. Dr öyle demisti vücudun yagli kismindan vurman lazim ya dedigim taraf ya da basen kismini göstermisti. Hatta 2 gün önce dr randevum vardi ne zamana kadar kullanmaliyim sorusunu bende sordum dr kontrolunde bebek dogana kadar kullanicaksin dedi. Eger normal dogum ise igneyi ile dogum arasinda en az 12 saat olmaliymis, sezeryan yapilacaksa igne ile sezeryan arasinda en az 24 saat olmali dedi

Cnm sakin kasima..Kasidikca kasiniyo ve catliyo.. Aman .. Belki kolonya falan iyi gelebilir.. Yada ılık dus diyecem ama herseferinde dus alamazsinda Insallah catlamazsin..Gobisin buyusunki pasalarda buyusun annesiii..:)

Cnm sakin kasima..Kasidikca kasiniyo ve catliyo.. Aman .. Belki kolonya falan iyi gelebilir.. Yada ılık dus diyecem ama herseferinde dus alamazsinda Insallah catlamazsin..Gobisin buyusunki pasalarda buyusun annesiii..:)

uykumda kaşıyorum canım sonra acısına uyanıyorum. gündüz el sürmüyorum valla. Oğluşlarım için çatlarımda patlarımda.. yerleri genişlesin yeterki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…