kızlar izmirde hava çok güzel bugün tam gezmelik ama çalışıyorum malesef
kızlar izmirde hava çok güzel bugün tam gezmelik ama çalışıyorum malesef
Ben bayildim bunaaa..ayyy benimde hemen alasim geldiii :)
Evet canım burda da sıcak yaw seni hamiş hamiş niye çalıştırıyorlar bakim? Sende akşam dolaşırsın hem havada tam yürüyelim oluyor şimdi bayaca sıcak
canım yaa bu sıcakta dışarıda olmak pek mantıklı değil zaten. Dün öyle bir hata yapıp dışarı çıktım zor attım kendimi eve..
Kızlar bebek şekerlerim geldiiii... İçinde ayrıca kesesi ve çikolataları vardı ama erimesinler diye çıkardımmm. Nasıl olmuşlarrr..
Eki Görüntüle 697123 Eki Görüntüle 697132 Eki Görüntüle 697133
Kızlaaarr artık göbişim kaşınıyooo. gece bir kaşınıyoo bir kaşınıyoo anlatamam.. Kaşıyınca da acııyooo. Çatlatıcam diye korkudan kaşıyamıyorumda parmak uçlarımla okşar gibi kaşıyorum. Yine de acıyooooo :)Koca göbiş oldumm ..
gökçecim ne kadara mal oldu bu arada ve kaç tane yaptırdın
canım benimde bugün iç karnım sanki böyle sızlıyor gibi bende mi çatlıyorum yageçen aynanın karşısında oh ne güzel hiç çatlamadım maşallah dedim ama nazarım mı değdi ki kendi kendime
Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
Kızlaaarr artık göbişim kaşınıyooo. gece bir kaşınıyoo bir kaşınıyoo anlatamam.. Kaşıyınca da acııyooo. Çatlatıcam diye korkudan kaşıyamıyorumda parmak uçlarımla okşar gibi kaşıyorum. Yine de acıyooooo :)Koca göbiş oldumm ..
Kızlar bebek şekerlerim geldiiii... İçinde ayrıca kesesi ve çikolataları vardı ama erimesinler diye çıkardımmm. Nasıl olmuşlarrr..
Eki Görüntüle 697123 Eki Görüntüle 697132 Eki Görüntüle 697133
Cnm sakin kasima..Kasidikca kasiniyo ve catliyo.. Aman .. Belki kolonya falan iyi gelebilir.. Yada ılık dus diyecem ama herseferinde dus alamazsindaInsallah catlamazsin..Gobisin buyusunki pasalarda buyusun annesiii..:)
KıZlar şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason için ne kadar ödediniz özel hasteneye gidenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?