Ne güzel gerçekten çok güzel şeyler var iyi alışverişler canımyarın bizde forum istanbuldayız
Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
Benim iki bebegim karnimda öldu biri 6 aylik digeri 7.5 aylik bu sefer igne vuruluyorum gobusten riske atmayalim diyor dr
canım ya çok güzel güle güle kullanın inşallah herkes bitirdi maşallah alışverişi ben daha başlamadım banyo aksesuarları hariç henüz hiçbirşey almadık daha:)
Ben duzneli almiyorum isin kotusu ..Duzenli alsam anlayacagimda , haftalik 400 gr , ertesi hafta 600 gr , bir sonraki hafta 800 ..Ortalama ayyda 2 kilo sayilabilir yani Bakalim aksam meyveyi kestim dunden beri..Belki faydasi olur.Hem benim daha seker yuklemem yapilmadi diye korkuyorum acikcasii .Insallah birsey yoktur.. Hemde ben boyle aliyorum ama minigim aliyor mu acaba ? Artik 4 haftada bir gidiyorum yaa , sali gunu dolacak 4 hafta zaman gecmiyoo...Catlicam meraktan..Insallah hersey yolundadir..
Rabbim hepimizi ve evlatlarimiz korusun insallahh..
Canım bende claxen oluyorum oda kan sulandırıcı hergün göbişten doğuma kadar kullanıcaz her haldeRiske atmasın tabi...Bende benim doktoruma 9. a girince alın ameliyata diye ama benim dr. ağzını bile açmıyor bekleyeceğiz diyor ama bence zamanı gelince benimkide erken alalım diyecek..Sanki beni ürkütmemek için söylemiyor şimdiden...
Canım bende iğne oluyorum karından (innohep) kan sulandırıcı etkisi var iğnenin...Pıhtılaşmadan dolayı oluyorum..Ve yazını okuyunca tırstım bende....Allah korusun miniklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...Özel değilse açıklarmısın seninki ne iğnesi...
Ayyy bayildim cnm yaaa..Ve ne kadar kullanisli gorunuyorr..Allah saglikla kullanmanizi nasip etsin insallahh..Bu yataklarin yanlarindaki gozleri cikartiliyo ve cocuk 5-6 yasina kadar kullanabiliyo di mi .. Onlara benzettim sankii..
Ve icim gitti kesek benimde odam olsaydi diyeama renkleri dolaplarin buyuklugu , emzirme sandalyen falan bayildim gercekten :) Gule fule kullanin insallah cnm.. :)
bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız
canım banyo küveti şampuanı filesi havlusu kova maşrapa tırnak makası fırçası hastane çıkışı 1 tane daha almanı tavsiye ederim ilk 3 aynını çok alma giyisi ne kadar büyüyecekler bilemiyoruz ve hediyece çok geliyormuş ağız silmelik mesela bebek bakım çantası kendine 1 gecelik önden düğmeli 1 pijama önden düğmeli ay düşünüyorum çok aslında ama aklımada gelenler bunlar 1 2 tane penye yelek al battaniye yorgan yastık nevresim tk pike kundak
Benimde bu anakucagı hoşuma gidiyo ilk etapta bundan kullansam mı acaba sizde kızlar
Eki Görüntüle 696275
Canım bende claxen oluyorum oda kan sulandırıcı hergün göbişten doğuma kadar kullanıcaz her halde
Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
Canım benim sorunlu gebeliklerim olmuştu daha önce tüp bebeğe başlamadan önce kullanmaya başladım ve tabi başlarda çok kanamam oldu maalesef o yüzden devam gün aşırı vuruluyordum şimdi hergüne çıkardı doktorum göbişten oluyorum canım bende ama artık acımaya başladı ya da iğneye toleransım bitti o kadar çok iğne oldum ki şimdide günde 4kez şeker ölçmeye başladım parmaklarım şimdiden delik deşik oldu napalım kuzum sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bizde onların popolarını çimdiririzBenimkinin diğer versiyonu Claxende...Sen neden kullanıyorsun canım seninde mi kanaman falan oldu başlarda hiç anlatmamıştın...Karından zor olmaya başlarsa kol yada bacağa geçilebiliyormuş ben aile hekimenden öğrenmiştim tam nasıl vurulacağını ama henüz canım yanmıyor o kadar çok yada alıştım diyelim...Sağlıklı olsunlardaaa bebişlerimiz her saat vuruluruzzz
Bende doğuma kadar olacağım canım...Bazı dr.lar bir hafta önce bazıları bir ay önce kestiriyormuş...Bakalım bize ne zaman bırak diyecekler....
cicekdemeti canm cikiyor rüzgarligida kirmizisini aldim ben ek olarak birde sineklik aldim cok iyi çıktı... Pembesi cok tatli bu ürünün.. yani ben cok memnun kalacağımı düşünüyorum. Ürünü hepsiburadan aldm. Orda yorumlarda var bak istersen.. ben bicok beşik bakarken sordum bikac yere bunun gibi iyi olmamasina rağmen 120 tl yada 80tl dediler...
Bir başlarsan sonu gelmeyecek zaten canım...Acayippppp keyifli...Hemen başla ama tek tek al her gün başka bir şey kiiiii keyfine vara varaa tadını çıkara çıkaraa :) Ben öyle yapıyorum..
Ben yastık ve yorganını almıştım geçen ay...Bugün uyku setini aldık içinden yorgan çıktı cehalet işteeee
Oldu mu şimdi 2 yorgan :) Sanırım ilk zamanlar yanıma ve sonrasında salona koymak için oyun parkı alacağız...Yorganın birini orada kullanırım ama benim gibi cahil kalanlara yada aklına gelmeyenlere diyelim :) uyku seti alacaksanız yorgan almayınnn...
Kızlar yatak konusunda bizim bebisin birsuru yatagı olacak oyle gorunuyor :) benim ailem bebek odasını alacak hediye olarak.ben de hep heveslerdim hani sepet gibi kucuk cibinlikli besikler varya onlardan alıcam yatak odama koymak icin.6 ay kullanılıyormus.hem kucuk odada yer tutmaz hemde ben cok begeniyorum :) fiyatı da uygun 200 tl.daha almadım ama piyasayı soruyorum.birde ben dogumdan sonra calısacagım icin bebise kayınvalidem bakacak.onlarda park yatak alacaklar kendi evlerinde duracak.bebisim gunduz rahat rahat kendi ytagında yatmıs olacak.yani nerde olursa olsun bizim pasanın ozel mekanı olucak insallah :))
Eki Görüntüle 696598 Eki Görüntüle 696599
bak cnm kastettiğim bunlar. ben h&m den aldım oğluşlarıma. daha bir sürü rengi varr.. bir gidin zaten bayılacaksınızz..
Kızlar yatak konusunda bizim bebisin birsuru yatagı olacak oyle gorunuyor :) benim ailem bebek odasını alacak hediye olarak.ben de hep heveslerdim hani sepet gibi kucuk cibinlikli besikler varya onlardan alıcam yatak odama koymak icin.6 ay kullanılıyormus.hem kucuk odada yer tutmaz hemde ben cok begeniyorum :) fiyatı da uygun 200 tl.daha almadım ama piyasayı soruyorum.birde ben dogumdan sonra calısacagım icin bebise kayınvalidem bakacak.onlarda park yatak alacaklar kendi evlerinde duracak.bebisim gunduz rahat rahat kendi ytagında yatmıs olacak.yani nerde olursa olsun bizim pasanın ozel mekanı olucak insallah :))
Riske atmasın tabi...Bende benim doktoruma 9. a girince alın ameliyata diye ama benim dr. ağzını bile açmıyor bekleyeceğiz diyor ama bence zamanı gelince benimkide erken alalım diyecek..Sanki beni ürkütmemek için söylemiyor şimdiden...
Canım bende iğne oluyorum karından (innohep) kan sulandırıcı etkisi var iğnenin...Pıhtılaşmadan dolayı oluyorum..Ve yazını okuyunca tırstım bende....Allah korusun miniklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...Özel değilse açıklarmısın seninki ne iğnesi...
Cok güzel güle güle kullan ...bende cok baktım henüz almadım ama peg prego düşünüyorum....cok hafif ve bagajda cok az yer kaplıyor:....senin aldığın modelede bayıldım ama fiyatı fazla annem alacak arabamızı daha ekonomik olsun istedim:)
bebişin saglıkla biner insallah..
Güle güle kullanın canım iyi günlerde inşallahhh...Benimde favorilerim arasında...
Neo'da gözüme hoş geliyor aslında...
Ben yastık ve yorganını almıştım geçen ay...Bugün uyku setini aldık içinden yorgan çıktı cehalet işteeee
Oldu mu şimdi 2 yorgan :) Sanırım ilk zamanlar yanıma ve sonrasında salona koymak için oyun parkı alacağız...Yorganın birini orada kullanırım ama benim gibi cahil kalanlara yada aklına gelmeyenlere diyelim :) uyku seti alacaksanız yorgan almayınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?