Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım bende iğne kullanmıyorum. İlk aylarda onun jelini kullandım sonra bıraktırdı doktorum, sen doktora sor canım daha kullanman gerekiyormu ki?

Benim iki bebegim karnimda öldu biri 6 aylik digeri 7.5 aylik bu sefer igne vuruluyorum gobusten riske atmayalim diyor dr

Riske atmasın tabi...Bende benim doktoruma 9. a girince alın ameliyata diye ama benim dr. ağzını bile açmıyor bekleyeceğiz diyor ama bence zamanı gelince benimkide erken alalım diyecek..Sanki beni ürkütmemek için söylemiyor şimdiden...
Canım bende iğne oluyorum karından (innohep) kan sulandırıcı etkisi var iğnenin...Pıhtılaşmadan dolayı oluyorum..Ve yazını okuyunca tırstım bende....Allah korusun miniklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...Özel değilse açıklarmısın seninki ne iğnesi...

canım ya çok güzel güle güle kullanın inşallah herkes bitirdi maşallah alışverişi ben daha başlamadım banyo aksesuarları hariç henüz hiçbirşey almadık daha:)

Bir başlarsan sonu gelmeyecek zaten canım...Acayippppp keyifli...Hemen başla ama tek tek al her gün başka bir şey kiiiii keyfine vara varaa tadını çıkara çıkaraa :) Ben öyle yapıyorum..

Aynen canım ayda bir çok uzun bir süre benimde 3 aydır ayda bir kontrollerim...Bundan sonra süreyi kısaltırlar herhalde...Senin gelmiş zamanın bak benim daha 7 günüm var
Herşey yolundadır annesi merak etmeee
:)

Canım bende claxen oluyorum oda kan sulandırıcı hergün göbişten doğuma kadar kullanıcaz her halde

Evet canım büyüyebilen yatakmış 10-12 yaşına kadar kullanır...Yatak boyu 1.80 hatta askere bile göndeririz biz onu bu yataktan ama sıkılır çocukdeğiştiririz ergenlikte...Beni de etkileyen dolabın 4 kapılı oluşu oldu...Şimdiden yarısı dolar herhalde

bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız

Güle güle kullanın canım iyi günlerde inşallahhh...Benimde favorilerim arasında...
Neo
'da gözüme hoş geliyor aslında...

Ben yastık ve yorganını almıştım geçen ay...Bugün uyku setini aldık içinden yorgan çıktı cehalet işteeee
Oldu mu şimdi 2 yorgan :) Sanırım ilk zamanlar yanıma ve sonrasında salona koymak için oyun parkı alacağız...Yorganın birini orada kullanırım ama benim gibi cahil kalanlara yada aklına gelmeyenlere diyelim :) uyku seti alacaksanız yorgan almayınnn...

Canım bende claxen oluyorum oda kan sulandırıcı hergün göbişten doğuma kadar kullanıcaz her halde

Benimkinin diğer versiyonu Claxende...Sen neden kullanıyorsun canım seninde mi kanaman falan oldu başlarda hiç anlatmamıştın...Karından zor olmaya başlarsa kol yada bacağa geçilebiliyormuş ben aile hekimenden öğrenmiştim tam nasıl vurulacağını ama henüz canım yanmıyor o kadar çok yada alıştım diyelim...Sağlıklı olsunlardaaa bebişlerimiz her saat vuruluruzzz
Bende doğuma kadar olacağım canım...Bazı dr.lar bir hafta önce bazıları bir ay önce kestiriyormuş...Bakalım bize ne zaman bırak diyecekler....

Son düzenleme:

Canım bu iğnelerin tüp bebekle alakası yok...
Bence iğneye başlatan doktorunla temasa geç bilgi ver gelemiyorum uzaktayım dersen anlayışla karşılar bence...
Ben kanamam olunca başladım sanırım 12. haftamdaydım ve doğuma kadar devam edecek...
Ya bir hafta yada bir ay önce dr.lar varmış araştırdığıma göre...Karından olmaya devam edebilirsin canım canın çok yanıyorsa kol yada bacaktan da olabiliyormuşsun...Aile hekimine sor tam yerini ben anlatırsam yanlış anlatmış olurum şimdi..Ama ben hala karından oluyorum..Bu arada bebeğe hiç bir zararı olmaz korkma :) Bu iğneler sadece 1cm giriyor karına....Bebişe ulaşamaz yani rahat ol canım....Ama dr.una mutlaka ulaş derim ben...

Canım benim sorunlu gebeliklerim olmuştu daha önce tüp bebeğe başlamadan önce kullanmaya başladım ve tabi başlarda çok kanamam oldu maalesef o yüzden devam gün aşırı vuruluyordum şimdi hergüne çıkardı doktorum göbişten oluyorum canım bende ama artık acımaya başladı ya da iğneye toleransım bitti o kadar çok iğne oldum ki şimdide günde 4kez şeker ölçmeye başladım parmaklarım şimdiden delik deşik oldu napalım kuzum sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bizde onların popolarını çimdiririz

evet canım bende çok bakınmıştım ama bunu hiç görmedim nedense iyiki yazmışım buraya kullanan varmı diye göremeyecektim

Bir başlarsan sonu gelmeyecek zaten canım...Acayippppp keyifli...Hemen başla ama tek tek al her gün başka bir şey kiiiii keyfine vara varaa tadını çıkara çıkaraa :) Ben öyle yapıyorum..

banada öyle geliyor canım bir başlarsam vay kocamın haline:)

bende aldım canım a101 den ama çokkkkkkkkkkk ucuzdu napayım ya hem bende senin gibi yapacağım odası hazır olacak ama ben yatak odama park yatak koyacağım orda çok işime yarar hem çok dolaşıyoruz annenannesi babanesi derken 1 tanesini sürekli yanımızda taşırız olmazsa ne yapalım

Kızlar yatak konusunda bizim bebisin birsuru yatagı olacak oyle gorunuyor :) benim ailem bebek odasını alacak hediye olarak.ben de hep heveslerdim hani sepet gibi kucuk cibinlikli besikler varya onlardan alıcam yatak odama koymak icin.6 ay kullanılıyormus.hem kucuk odada yer tutmaz hemde ben cok begeniyorum :) fiyatı da uygun 200 tl.daha almadım ama piyasayı soruyorum.birde ben dogumdan sonra calısacagım icin bebise kayınvalidem bakacak.onlarda park yatak alacaklar kendi evlerinde duracak.bebisim gunduz rahat rahat kendi ytagında yatmıs olacak.yani nerde olursa olsun bizim pasanın ozel mekanı olucak insallah :))

ohhh maşallah şanslı paşa :)

hayat boyu da hep böyle şanslı ve kısmetli olur inş.. Maaşallah oğulcuğa :)

Cnm ben tüp bebekle hamile kaldığım için doktor 26. haftaya kadar kan sulandırıcı clexane 0.4 kulllanılacak demişti.
bu arada sen hangi hastanede doğum yapacaksın.doktorun kim?memenuın musun?
doğum ücreti ne kadar?

çok sağol cnm bu da kapanınca baya iyi oluyor aslında tekerlerden birini çıkarıveriyosun Fiyat olarak biraz fazla ama biz neredeyse tüm eşyalarımızı bir yerden aldık ve baya uyguna geldi bize

Güle güle kullanın canım iyi günlerde inşallahhh...Benimde favorilerim arasında...
Neo
'da gözüme hoş geliyor aslında...

Benim de bu resmen hayalimdi maxi cosi diye geziyordum ortalarda kocaman da tekerleri var bol bol gezdiririm bebişimi bunla artık

olsun cnm iki yorgan olması daha iyi bence zaten yazın battaniye yeter de kışın mesela yıkadın birini kurudu mu derdin olmaz serersin hemen yedeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…