Canım kesinlikle mustela diyorlar pişik kremi şampuanı ve diğerleri için biraz pahalı ama çok çok az sürüyomuşsun ama daha fazla gidiyormuş e bebekte falan bulabilirsin
Abajurun altında 3 tane çekmecesi var canım. Arkasında da kurma yeri var kuruyorsun müzik çalıyor. Çok beğenerek aldım. Ama teyzesiii daha yerleştirmediiimm.. Bulutu çekmek için fotoda da çıktı onlar. Bir yerleştireyim öyle çekeceğim fotosunu..
Bu arada gördüğünüz üzere yatak odam gasp olmuş durumdaaa.. Bitirince nasıl benden çok yer kapladıklarını göreceksiniz. Hayatımda olduğu gibi...
Ben ilk kızımda da sadece Mustela kullanmıştım,hala da aynı markanın nemlendiricisini ve güneş kremini kullanıyoruz.
Bebişim içn de aldım stokladım,bebe şampuanı saç ve vücut için olanından,nemlendiricisini,stelatria kremini özellikle tavsiye ediyorum kızlar.Kızımda aşırı sıcaklardan isilik olmuştu boyun kısımlarında,Mustela Stelatria irritasyon olan bölgeleri anında iyileştiriyor.
Son derece saf,doğal,en önemlisi parabensiz bir ürün.Veee misssss gibi bebek kokuyor :)
Son halini merakla bekliyoruz:) Özellikle de bebişler yataklarında uyurken
Abajurları nereden aldığını öğrenebilir miyim Gökçecim ?Bir de fiyatını tabii ?
Aynenn cnm yaa hergun ne yapiim derdi beni cok geriyo..Benim en yakinimda ki kisi ankara ile 7 saat Artik yazda geldi sicakta hicbirsey yiyesi gelmiyo zaten insanin Ben karpuzlari bekliyorum.Tam cikinca ozaman yemek yapmam artik :) ( Bir adanali olarak yoremin karpuzunu bekliyorum :))
Simdi kesin duzelmsitir annesii...oyle dusun gor bak , insallah birdaha gittginda duzelmis olacak :) Hatta sana goz kirpar belki
Selam kızlar :)
Günlerdir koşturmacam bitmiyor,kıçımın üstüne oturmadım derler ya aynen o durumdayım.Arada bakıp çıkıyorum merak ediyorum sizleri ama yazamadım bir türlü.
Yorgunluktan nete girer girmez gözlerim kapanmaya başlıyor,uyku bastırıyor hemen.
Öncelikle çok güzel ciciler almışsınız yavrularınıza,park yataklar,pusetler,bebek odaları,bebek şekerleri ...Allah hepsini güle güle keyifle kullanmayı nasip etsin hepinize inşallah.
Kızımın okulu 2 gün tatildi geçen hafta 23 Nisan'dan dolayı.2 gün bilfiil savaş halindeydik zaten.Okulda belli bir tempoya alıştığı için evde olduğu süre içinde beni de o tempoya dahil etmeye çalıştı.Parklara bahçelere de çıktık tabii ama artık pek koşturamıyorum peşinden,nefesim kesiliyor hemen,o da sağolsun nerde tehlike üstüne üstüne gidiyor.En zor zamanlarmış meğer bu dönem,yaşadıkta anlıyorum.Keşke 1.5-2 sene önce cesaretimi toplayıp 2. Bebiş için o zaman başlasaymışız çalışmalara.
Gerçi o zaman da wc eğitimiydi,okula alışma sürecinde benim sürekli peşinde koşturmamdı derken başka nedenler vardı ertelemek için.Hayırlısı böyleymis ama zor olacak gerçekten.
Dün de bir yakınımızın bebeği için hayırlı olsuna gittik,Bebişi kucağıma aldım,kızım bacağıma yapıştı bırakmıyor beni.Sonrasında da asla yapmadığı taşkınlıkları yapıp canımızdan bezdirdi misafirlikte.Doğru düzgün iki laf edemeden apar topar kalkmak zorunda kaldık.
Allah yardımcımız olsun Valla şimdiden :)
Cumartesi günü de okulunda gecikmeli 23 Nisan töreni vardı,bahçede güneşin altında sıcaktan bayılıyordum neredeyse..
Evin işleriydi,yemekti,kız okuldan alıncak,koca işten gelecek telaşıydı,akşam 9'da pilim bitiyor..
Bu arada yeni dolaplarım geldi,yatak odama kuruldu.Giyinme odası iptal edilip bebek odası olacağı için oradaki kazulet gibi dolabı tahliye ediyoruz.Zor kısmı bitti gibi,yeni dolap düzenlenecek,boşalan oda boyanacak,bordür yapılacak,büyük kızımın kullandığı büyüyebilen yataklı oda takımı bebek odasına taşınacak,ablamıza yeni oda takımı alınacak.Bakalım tüm bunlar nasıl olacak ? :)
Bebek alışverişimizde detayları saymazsak pek birşey kalmadı alınacak.Zaten puset,anakucağı,park yatak,mama sandalyesi vs.tüm önemli parçalar ablamızdan var.Kıyafetten yana da çok şanslıyız zira büyük kızım da Ağustos doğumlu yani tüm kıyafetler mevsim olarak da gayet uyumlu olacak.Sadece yıkanıp ütülenecek.Aslında saklarken de yıkayıp ütüleyip çekmecelere ve saklama kutularına üzerine de örtü koyarak kaldırmıştım,hatta geçen gün açtım bir koklayayım dedim,missss gibi Dalin bebe deterjanı kokuyor.Sanki bebek kokusu sinmiş gibi.:)Arkadaşım açık havada,balkonda filan havalandır yeterli olur bence dedi ama yine de tekrar yıkamadan içime sinmeyecek.Dile kolay 4 sene olacak Ağustos da
Perşembe günü şeker yüklemem yapılacak,bakalım neler bekliyor beni.Çok heyecanlıyım zira ilk hamileliğimde bu haftadan doğuma kadar çok sıkı bir diyet yapmak ve günde 3 kez şekerimi ölçmek zorunda kalmıştım.Umarım tekrarlamaz ama ilk gebelikte diyabet olunca sonraki gebelikte olma ihtimali çok artıyor.Hayırlısı artık.Yaşayıp göreceğiz herşeyde olduğu gibi.
Kızım şu anda size bunları yazarken öyle bir tepiniyor ki içerde karnım şekilden şekile giriyor,bir taraftan Kahkahalarla gülüyorum,ben güldükçe o coşuyor içerde :))
Canım abajurları burada Bahçeşehir pazarı var Pazartürk. Cumartesi günü bir avizecimiz var ve çok modern şeyler satıyor. Ondan aldım ama görünce kucakladım bırakmadım o kadar sevdim yani. Yani fiyatını söylesem inanmazsın. 35 TL Mağazaları yokmuş. İstoç ta da toptan satış yaptıkları mağaza varmış. Perakende alamazsın oradan dedi. İstanbul da mısın bilmiyorum ama Beylikdüzü ne giden yol üzerinde Eskidji Bit Pazarı var. Orada da çok güzel bebek abajurları var. Ama yok illa bundan istiyorum diyorsan pazartürk tenalırım cnm sana da kargo yaparımm.
Canım benim sağolasın ama sana zahmet vermek istemem.İki bebekle alışverişe çıkıyorsun eminim elin kolun zaten yeterince dolu oluyordur,onu da alayım,bu da çok güzelmiş derken :) Al,taşı,kargoyu ara,teslim et,hayatta gönlüm razı gelmez.Düşünmen bile yeter Allah razı olsun.
Ben üşenmem atlar gelirim Valla,böyle güzel ciciler varsa :)Eşimin yeğeni de Avrupa Konutlarında oturuyor o tarafta,mutlaka gidiyordur o pazara.Olmazsa ona sipariş veririm ya da onu ziyarete geldiğimde beraber gideriz
Kızlar için de renk ve desenler de var mıydı hiç dikkatini çekti mi canım?
Hosgeldin canım hayırlı olsun bebisin.saglıcakla al kucagına insallah.bende tesetturluyum yazlık pardesum artık olmuo ustume.gecen hafta izmir den ferace aldım bende.biraz bol aldım doguma kadar giyebileyim diye.kuması ince oldugu icin cok rahat ediyorsun tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım evet nereye gitsem ferace öneriyorlar başka birşey yok zaten, fakat ben öğretmenim ve ferace biraz ağır bir kıyafet kullanamam günlük yaşantımda sanırım :/ renkli olsa keşke,
fatihe de baktım evet çokfazla pardesü modeli var fakat bir tek hamile ürünü yok :44:
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
her hastane alıyor mu doğuma fotoğrafçı ben şifa hastanesinde yapıcam doğumu nasipse
Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
her hastane alıyor mu doğuma fotoğrafçı ben şifa hastanesinde yapıcam doğumu nasipse
Sifa nın bornova subesinde ogrencim stajer hemsire.o doguma fotografcı alınıyor demisti.hatta bi yakınınkine kendi girdi tel.den cekti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?