Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım kesinlikle mustela diyorlar pişik kremi şampuanı ve diğerleri için biraz pahalı ama çok çok az sürüyomuşsun ama daha fazla gidiyormuş e bebekte falan bulabilirsin

Ben ilk kızımda da sadece Mustela kullanmıştım,hala da aynı markanın nemlendiricisini ve güneş kremini kullanıyoruz.
Bebişim içn de aldım stokladım,bebe şampuanı saç ve vücut için olanından,nemlendiricisini,stelatria kremini özellikle tavsiye ediyorum kızlar.Kızımda aşırı sıcaklardan isilik olmuştu boyun kısımlarında,Mustela Stelatria irritasyon olan bölgeleri anında iyileştiriyor.
Son derece saf,doğal,en önemlisi parabensiz bir ürün.Veee misssss gibi bebek kokuyor :)

Son halini merakla bekliyoruz:) Özellikle de bebişler yataklarında uyurken

Abajurları nereden aldığını öğrenebilir miyim Gökçecim ?Bir de fiyatını tabii ?

Ayyy valla çok merak ettim. e bebek e gidip bakacağımmç

Son halini merakla bekliyoruz:) Özellikle de bebişler yataklarında uyurken

Abajurları nereden aldığını öğrenebilir miyim Gökçecim ?Bir de fiyatını tabii ?

Canım abajurları burada Bahçeşehir pazarı var Pazartürk. Cumartesi günü bir avizecimiz var ve çok modern şeyler satıyor. Ondan aldım ama görünce kucakladım bırakmadım o kadar sevdim yani. Yani fiyatını söylesem inanmazsın. 35 TL Mağazaları yokmuş. İstoç ta da toptan satış yaptıkları mağaza varmış. Perakende alamazsın oradan dedi. İstanbul da mısın bilmiyorum ama Beylikdüzü ne giden yol üzerinde Eskidji Bit Pazarı var. Orada da çok güzel bebek abajurları var. Ama yok illa bundan istiyorum diyorsan pazartürk tenalırım cnm sana da kargo yaparımm.

ah ah ben karpuza hasret kalacağım galiba bu şeker yüzünden ama diyetle bayağı düzene girdi gibi ne yapalım doğduktan sonra artık

Simdi kesin duzelmsitir annesii...oyle dusun gor bak , insallah birdaha gittginda duzelmis olacak :) Hatta sana goz kirpar belki

inşallah canım ya tek isteğimiz bu

irishhhh özletiyorsun kendini ara verme ya

Canım benim sağolasın ama sana zahmet vermek istemem.İki bebekle alışverişe çıkıyorsun eminim elin kolun zaten yeterince dolu oluyordur,onu da alayım,bu da çok güzelmiş derken :) Al,taşı,kargoyu ara,teslim et,hayatta gönlüm razı gelmez.Düşünmen bile yeter Allah razı olsun.
Ben üşenmem atlar gelirim Valla,böyle güzel ciciler varsa :)Eşimin yeğeni de Avrupa Konutlarında oturuyor o tarafta,mutlaka gidiyordur o pazara.Olmazsa ona sipariş veririm ya da onu ziyarete geldiğimde beraber gideriz
Kızlar için de renk ve desenler de var mıydı hiç dikkatini çekti mi canım?

Canim kiyamam valla gelemezsem haber ver mutlka aarabayla gidiyorum cnm elimde tasidigim birsey yok zaten orada da market arabasiyla geziyorsun. Hello kityyli gormustum diye hatirliyor kiz cocuklari iin

teşekkür ederim canım evet nereye gitsem ferace öneriyorlar başka birşey yok zaten, fakat ben öğretmenim ve ferace biraz ağır bir kıyafet kullanamam günlük yaşantımda sanırım :/ renkli olsa keşke,
fatihe de baktım evet çokfazla pardesü modeli var fakat bir tek hamile ürünü yok :44:

Bende ogretmenim canım :) ya siyah olması beni de cok rahatsız ediyor ama rengarenk sallar takıyorum ustune.bide kollarına ve bel kısmına dantel yada isleme gibi bisi yaptırcam biraz renk gelsin modern dursun diye :))

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

yarın doktor randevusu olanlar inşallah herşey yolundadır.
ben de bu hafta şeker için gitcem.
haftaya tetanoz...

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Çiçekdemeti bu senin için iyi bir fırsat canım hemen değerlendir. :)

her hastane alıyor mu doğuma fotoğrafçı ben şifa hastanesinde yapıcam doğumu nasipse

her hastane alıyor mu doğuma fotoğrafçı ben şifa hastanesinde yapıcam doğumu nasipse

merhaba,

Hastaneye göre değişiyor. Şifa hastanesinin kendi fotoğrafçısı var diye biliyorum ama. Yine de sormanızda fayda var. Nasipse ne zaman doğum?

canım bana 3 ay kullanıcaksın demişti dr. ama iki aylıktı bebek bir sebepsiz kanama geçirdim ve dr. iğneyi bırak dedi. sen bence bir dr.a git görüş.. fazlası herhangi bir damarda kanamaya sebep olabilir. ben kolumdan oluyordum iğneyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…