Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

maşallah gökçecim paşalarını hissediyor olman çok güzel....benim prenses yumusak yumuşak hareket ediyor daha şöyle sağlam bir tepik yemedim...kiloma bağlıyorum 85i buldum alttaki yağ tabakası kalın olunca üstte ancak hissediliyor sanırım :)
canım iyi düşün iyi olsun stres yapma paşaların olması gereken zamanda gelir sağlıkla kucağina alırsın insallah..

çok güzeller tam prenseslerimize göre , özellikle lila beyaz elbiseye bayıldım..allahtan annelerimiz var..bende örgüden anlamıyorum tığ işi bir battani,ye başladım hadi hayırlısı diyerek ilk kez tığı elime aldım umarım doğuma kadar biter:)

canım bende bir sefer atkı öreyim dedim eşime baktım yukarısı geniş aşağıya doğru daraldı töbe dedim bende

canım ben bu markanın başka modelinden aldım. limangoda satılıyordu. ben çok beğendim. kumaşı, kalitesi çok iyi. ben ikiz bebek beklediğim halde bu çantayı uygun gördüm. ölçüleri hemen hemen seninkiyle aynı. ben limangodan 57 tlye almıştım. (kargo dahil.) unnadoya baktım göremedim. ne kadarmış orada?

teşekkür ederim.görmemiştim.zor bi gündü benim için.çocuk bi doğsa da hayırlıca biz de normal hayatımıza dönsek:)

Belli canın sıkılmış bu duruma ama .. İnşallah hayırlısıyla Rabbim izin verirse doğacaklar.. Tadını cıkar hamileliğinin(diyene bak )

Olması gereken o belki. kendi anneme derim gel yapalım diye ama kaynvalideme demem hattaa o bana demesin oda yeter cünkü balkonun camlarını silerken bana benimkilerde silincek çok pislendi sana yap derdim ama belki yorulursun hamilesin sil diyemem dedi .. Aslında hastalanıyım corba falan yapar sağolsun ama böle konularda pek bişey beklemicen ondan yemeğe bize gelir cay icer gider.. arada ben temizlik yaparken yollukları silkeler o kadar Hani istese yapmak bırakırım ama yapmak istemiyo zorlamam yani..

O çanta butikbebe dede var 70 lerde bişeydi fiyatı.. Kullanışlıysa bizde alalaım bende çok begendim cünkü :)

nes17 ve gokce82 ben de sizinle aynı şekildeyim. elim ayağım şişmeye başladı. tuzu azalttım. karnım bazen taş gibi oluyor. başı, poposu elimin altında taş gibi oluyor. internetten okuyorum. erken doğum belirtisi olduğunu söylüyor. üzülüyorum sonra panik oluyorum. kendi kendime karar aldım. okumayacağım artık internetten böyle şeyler. iki haftada bir kontrole gidiyorum. ters birşey olsaydı doktorum anlardı değil mi? olumlu düşünelim kızlar.

Bu arada doktor hedefimiz 10 temmuzdan sonra doğum olması dedi. inşallah hepimizin bebekleri zamanında doğacak.

OOhh masallah size..Hadi insallah yavrun sag salim vaktinde gelirde salicakla kullanirsiniz :)

teşekkür ederim canım. inşallah, dualarımız hep aynı. sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah :)

hayırlı uğurlu olsun gökçecim. kendine ve bebişlerine sıkıntı yaptığınla kaldın. bebişlerinin şansına her şey yolunda gidicek merak etme inşallah :)
temas kurmak ne kadar güzel bi duygu olsa gerek :) benim de sırt, bel ağrıları tavan yapmış durumda. ama bakıyorum da hiç birimiz şikayetçi değiliz. onların bikaç tekmesi bizi mutlu etmeye yetiyor da artıyor bile :)
tatildeyken babasıyla dedesi maç izlerken görmeniz lazımdı kızlar.. sesler yükseldikçe resmen defalarca kafa attı. futbolcu mu olacak bilemiyorum ki :)

canım beni 15-20 gün önce ağrılarım var diye şikayet edince nst ye soktu burdaki doktorum. ultrason aletinin iki tane daire şeklinde olanını düşünün. bebeğin kalp atışını bulduktan sonra kemerle ikisini karnına bağlıyor. öyle sıkmadı bile sadece aletin kaymayacağı sıkılıktaydı. ellerimi kafamın arkasına koydum, öyle rahat rahat yattım. hiç bi sıkıntı yaratmadı yani :) gözünde büyütme bence. ama tabi sıcak eklenince sıkıntı basar mı, basma ihtimali çok yüksek :)

cok heyecanlıyım eşimin tayini acıklancakmış inş yakın bir yer olur dua edin hamile adaşlarım .................

dualarımız seninle nuran. eşin ve yavrunla sağ salim gidip dönebileceğiniz yerleri nasip etsin Allah.

walla uzun zamandır hafta sonları eşimle yapıyorduk, sonraları sadece eşim yapar oldu. eğilince iç organlarıma baskı mı yapıyor bilmem ama eğilemiyorum. e ona da zor geliyor bana bişey demiyor gerçi, yaparım diyor ama geceleri geç geliyor, nöbetleri falan derken ona da yüklenmek istemedim. şimdi yardımcı aldım. dedim uygun fiyata yaparsan her hafta çağırırım. gerçi o kadar emeğe uygun fiyat gene ama her hafta için çok gelince iki haftada bir çağırıyorum.
yine sen bilirsin ama bence cam kapı falan hiç başlama sen. çünkü hem ağırlaştık hem de Allah korusun fazla hareket doğumu erkene alabilir. yardımcıyı bi kereye mahsus alsan yeter. zaten bundan sonra kolay kolay kirlenmez, yağmur çamur is pek olmaz. cam, balkon, kapı halleder.

kızlar bu da benim aldığım çantam ölçüsünü tam hatırlayamadım. doğum izmirde olcağı için izmirde bıraktım. yoksa sizin için ölçerdim hemencik :) ama tahminen 70x60 ölçülerinde olması lazım. çantayı koluma takınca kalçamın aşağısına kadar geliyordu. ortadaki fermuarıyla çantayı büyütüp küçültebiliyorsun. çok da araştırmadım açıkçası. içinde alt açma bezi, biberon saklama kabı, kirli poşeti vs hepsi var. beğendim aldım çıktım gibi bişey oldu. inşallah sonradan pişman olmam

Yok daha neler. Bir de sen mi yapacaksın onun işini. Valla benim kayınvalide ameliyat oldu Pazar ondaydım elimi işe sürdürmedi. Benimkide yaptırmaz asla..

Yok cnm yaa benim hedefimde o aslında temmuz ortasından sonra. ayrıca ben bu sertleşmenin erken doğum belirtisi olduğunu düşünmüyorum çünkü oğluşlarım hareket ediyor annesine yaslanıyorlar ondan. şimdi yumuşak mesela sabah yine yaslanmıştı. Onlar keyiflerince yerleşiyorlar içeride.

Kızlaaarrr iki göğsümde de minik çatlaklar tespit etmiş bulunmaktayım Bu arada özellikel ikiz anneleri göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın.. Ben Lansinoh kullanmaya başladım.

kızlar dün dr.a gittim.. ödem oluşmuş tuzu kes dedi ben sbh salatalığa yumurtama bile tuz ekiyordum :) şeker yüklemem salı yapılacak bebişimi görmeye de perşembe gidicem.. buarada kilom 55 olmuş :S 42den 55e.. şimdiden 13 kilo ile topiğin en topik annesiyim sanırım:) tuhaf olan ben hala kilo almamış gibi duruyorum suyu mu çok acaba bebeğimin ya onuda sorayım perşembe..

gökçecim teyze olayında sabır diliyorum zor etrafımızda böyle akrabalrımızın olması.. sigortana da çok sevindim. ben çalışmıyorum eşimde sözleşmeli öğretmen bizimde yazın sıkıntımız var sgk açısından.. ek iş bulup çalışması lazım yada dışardan yatırması lazım bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum canım sıkılıyor walla...

çiçekdemeti tatlım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim baya düşmüş ölçüleri maşallah.. çantanda çok güzel güle güle kullan inşallah ben 1 ay sonra alıcam ablam illa alma ben gelicem ben alıcam sana dedi onu bekliyoruz bakalım:) burada senin annanesine ördürmeyi düşündüğün cicilere bakarken fena tekmeler yedim bizde istiyoruz galiba:)

kalbinde parlaklık çıkan arkadaşım benim miniğimde de görüldü 5.5 aylıkken ama bakallım aynen bana da tek başına birşey ifade etmiyor dedi takip edicez dedi. Rabbim sağlık versin inşallah yavrularımıza da bizede..

smlttle canım bende temizliği başından beri kendim yapıyorum.. ailem ankarada ben istanbuldayım.. eşimin tüm akrabaları dibimizde olmasına rağmen kaynanam görümcem.. bilmiyorum yazıp yazıp sinirlenmek istemiyorum boşver yapabildiğin kadar kendin yap. madem öyle çabuk batıyor camın çerçeven 8.ayında ilk haftasından sonra falan kadın tutarsın zaten 2 hafta sonrada doğumun olur inşallah.. benim annem buarada olacak 8. ayda ama kendisi evinde temizlikçi tuttugu için burada da yapamıycak.. bende walla bilmioyurm kimseyi de tanımıyorum etmiyorum eşime tutalım brini diycem oda annesini falan çağırırsa gelir yaparlar çağırmazsa benim annem gider bulur bir kadın getitir eve oda olmadı kirli klaır boşversene ya takma bukadar önemli olan bebeğin sağlığı senin sağlığın doğumdan sonra parça parça yaparsın heryeri.. sakın kendini riske atma çok pişman olursun sonra..

Kızlaaarrr iki göğsümde de minik çatlaklar tespit etmiş bulunmaktayım Bu arada özellikel ikiz anneleri göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın.. Ben Lansinoh kullanmaya başladım.

bende de minik çatlaklar var birkaç gün önce yakaladım yapıcak bişey yok:) minişlerimizin hatırası:)

Bende almayı düşünüyorum ikiz annesi değilim ama göğüslerde hassaslık olunca erkenden kullanmaya başlamak gerek kremlendiğimde göğüzleride ihmal etmeyeyim :)..

Çok az kiloyla hamile kaldığından kilon belli olmuyordur tabi :).. Maşallahh..

Canım insanın kendi yaptığı gibi olmuyo başkasının yaptığı.. kendi annem yine özenir belki ama başka kimse öle inceden yapmaz kabataslak yapar.. İstemeyince insanları zorlayamayız sonucta para verip kadın tutarım daha iyi dedim kendi kendime..

Eşimle konuştum ben artık zorlanıyorum gecen düşme tehlikesi gecirdim diye oda niye yaptım diye kızdı bi kadın tutalım doğum olana kadar 2-3 kere silse camları yeter dedi.. Bende madem balkonları sildim geri kalan camları da birlikte haftasonu silelim sonra çağırırız dedim kabul etti :).. Diyorum en azından kendim bi elden geciriyim sonraları kadın gelir napalım :)..

Öyle yapmaya karar verdim cnmm.. Hafta sonu biz yapıp sonrasında kadın tutucaz başkada caresi yok ztn :)

Canım yaaa kilo konusunda bende muzdaribim. 3,5 ayda 14 kilo aldım. Gerçi geçtiğimiz ay 1 kilo alınca gidişatı düzene sokuyorum gibi geldi. Ama yasakları birebir uyguladım dersem yalan olur. Kızartma ve beyaz ekmek yemedim sadece. hamur işi ve tatlıyı esirgeyemedim. Ne tuhaf insanın normalde ağzına bile sürmediği şeyden vazgeçememesi.

evet arkadaşlar tayinimiz belli oldu diyarbakır artık nerde dogururum belli olmaz ......................

evet arkadaşlar tayinimiz belli oldu diyarbakır artık nerde dogururum belli olmaz ......................

canıımmm üzülme belki hayırlısı böyle.. ben bebeğinin şansına ummadığınız şeylerle karşılaşacağınızı düşünüyorum. Ne kadar görev süreniz peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…