Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy sorma, ayrıntılıda ben sedyeden kalkamadım. belimden parmak uçlarıma kadar kıramp girdi. zor toparlandım çok canım yandı.

canım ya benimde elime sert bişeyler geliyo bazen elimidir ayağımıdır, dirseğimidir... sırtını yasladığını anlıyorum zaten dayandığı bölge sıcacık oluyo . inanılmaz bişey, çok güzel duygular. bazen oturup karnınmı yokluyorum nerdedir diye tahmin etmeye çalışıyorum eşimde gülüyo bana dalga geçiyo...

Ne enteresan ben hep gelsin dinlesin konuşsun onunla istiyorum ama erkekler o kadar önemsemiyor. Ben konuşuyorum oynuyorum oğluşlarımla babası ps oynuyor. dalga geçeceğine oynasın bebişiyle :) u zamanlar gekmiyoo bi dahaaa

annecim geçen hafta geldi evimi temizledi canımbenim ben o gelmeden odaları temizlemiştim oda camperde halletti. ama yarın gidiyo

sorma bebek biyere iki üçkere vurunca elini koyuyorum oda hissetsin diye bebek duruyo. o çekiyo elini bebekyine vuruyo ikikere yakalayabildi şimdiye kadar.

Dun kumanda koydum karnıma.bebis tepikledikce kumanda sallanıo kocacıkım da dio dalga gecme benim oglusumlaa dio.ama baya bi gulduk biz guldukcede vurdu sıpa :))

günaydın geçen pazar bende de temizlik vardı 2 kadın yardımcı geldi bi güzel temizlediler bende vitrine giriştim her yer mis oldu ama ne yazıktır ki kısa sürdü ev şimdi gene dağıldı ne çabuk dağılıyor anlamıyorum çocuk oldumuda düşenemiyorum yani... bide doğuma yakın alıcam bayan.. pazarları eşimle beraber yapıyoruz normalde evin temizliğini dediğin gibi çok yoruluyor ve yapamıyorsun zaten eğil kalk falan olmuyor...

sorma bebek biyere iki üçkere vurunca elini koyuyorum oda hissetsin diye bebek duruyo. o çekiyo elini bebekyine vuruyo ikikere yakalayabildi şimdiye kadar.

o zaman elini çekmeyip sabırla bekleyecek. Bu işler böyle. Benimkide öyleydi çekerdi elini fırça yiyene kadar. Şimdi vurana kadar kaldırmıyor :)

Bende hissediyorum sert bişeyi artık sırtımı kafasımı ben sırttı diyorum da çok hoşuma gidiyo öyle olunca bide geçen karnıma krem sürerken 2 parmagım kalınlıgında bişey hissettim ayagımıydı bilmiyorum.

neresi olduğunu bilmem ama hissetmesi bile çok güzeeeellllll :)

Arkadaşlar aklıma gelmişken bi şey sorim daha önce konuşuldu kaçırmışta olabilirim... bebek mevlüdünde ne giyeceksiniz gecelik elbise ? bide lohusa tacına çok meraklıyım gören bilen varsa şöyle şık bir şeyler paylaşsın... daha zaman var ama son ana bırakmayayım diom

Canım mevlüt zaten 40 ında yapıldığı için o zamana gecelik giymek pek uygun olmaz diye düşünüyorum. o gün hem mutfakta çalışıp hem bebeklerle ilgileneceğimiz için çok şıkır şıkır şeylere de gerek yok. Dolabınıdaki bir elbiseyi ya da bir pantolon bluzu değerlendirebilirsiniz bence..

Gecelik olmazda bir elbise olabilir yada pantolon gömlek gökçeninde dediği gibi mutfakla misafirlerle ve bebekle ilgilenilicegi için rahat olmak lazım.Lohusa tacı bende düşünüyorum ama henüz karar vermedim.

canım butikbebe yanlış yazmışım çok saol bende çok beğendim 11 mayıstan sonra gelecekmiş bakalım nasıl

çok beğendim hayatım güle güle kullan

canım benim seninkide bir dahaki sefer görünmeyecek eminim ben

ama bizde gelin pek bişey yapmaz doğurduğu için yan gelir yatar bi hoş geldiniz falan yatak odasında otururuz yani gecelik banada pek hoş gelmiyor milletin içine yatak kıyafetinle falan komik gibi ...

artıık bende beşiğimi istiyorum. eşimin arkadaşı almayın sakın ben alıcam dedi. ne zaman alıcak yaaa... anneler gününü bahane edip aldırsak mı ayıp mı olur acaba

o zaman elini çekmeyip sabırla bekleyecek. Bu işler böyle. Benimkide öyleydi çekerdi elini fırça yiyene kadar. Şimdi vurana kadar kaldırmıyor :)

bence onlar şu an pek bağlantı kuramıyolar, fazla anlayamıyolar. inşallah kucaklarına alınca yoğunlaşıcak duyguları.

artıık bende beşiğimi istiyorum. eşimin arkadaşı almayın sakın ben alıcam dedi. ne zaman alıcak yaaa... anneler gününü bahane edip aldırsak mı ayıp mı olur acaba

o alcaz vercez diyenleri beklemekten banada gına geldi ya vercekseniz verin yoksa alcaz kardeşim dimi ama banada oto koltuğu olan ana kucağından verecek kuzen ama ne ses ne seda

oooh masallahh..Bitmis sayilir :) Gule gule kullanin insallah cnm.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…