Ayrica kızlar nst öyle hoş bişey degil.özellikle bizim yazin kavurucu aylarında. Tabi klimali rahat bi odada bakarlarsa guzel.. çünkü nstye baglanmak Cok rahatsız edici bisey gibi gördüm ben. Yani yengem o izlenimi veriyordu bana.. onu götürdügumde patliyordu sıkınti geliyor diyordu.. :) sanirim harekette etme diyorlar cok.. şahsen ben bu bel agrimla 20dk nasil durucam bilmiyorum...
evet canım afacanla ugraşırken gider inş kilolar inş sütümüz olur bebişlerimizi emziririzde daha cabuk veririz kiloları.valla 38 bedenden 44 cıkınca bi fena oluyo insan olmuyo degil nefesim kesiliyo valla birde sıcaklar allahım hayırlısı ile kucagımız almayı nasip etsin
ya kızlar şunlara bir bakın bittimmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 701763 Eki Görüntüle 701762 Eki Görüntüle 701765 Eki Görüntüle 701761 Eki Görüntüle 701764 Eki Görüntüle 701766
annanemize göstereceğiz bunları örsün kuzuma keşke örgü öğrenseymişim zamanında çok pişmanım gönül isterdiki kendi ellerimle öreyim
Kızlar Siz Temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.. Artık zorlaştı gibi bende.. Gecen ön ve arka balkonun camlarını sildim bizim balkonlar kapalı boylu boyuna cam.. Cok zorlandım silerken bi cok kez düşme tehlikesi gecirdim.. 2 gün arayla sildim bi seferde silmedim ama şimdi pencerelerim duruyor cesaret edemiyorum balkonlar beni çok korkuttu.. Bu arada herşeyimi kendim yapıyorum ben yardım edenim yok.. 1-2 ay önce kendi annem gelip mutfak dolaplarımı ve banyo duvarlarını silmişti.. Onun dışında başından beri ben yapıyorum herşeyiyle ama artık zor geliyo korkuyorum ağırlaştım.. sürekli temizlikci tutamam napıcam ben pencerelerimi sildirsem birine evi süpürürken bile kıpkırmızı oluyorum..
Valla kızlar geçen haftalarda annemi de kayınvalidemi de soktum işe. Yazlık kışlıklar değişti bir sürü ütü yapıldı mutfak dolaplarım temizlendi. tv ünitem silindi içindekiler yıkandı. Ben yap derim valla. Benim dr um kayınvalidemin yanında aynen şunu dedi. Artık riskli dönemdesin iş yapma kendini yorma kendini zorlayacak şeyler yapma. Bende o hafta sonu annemide kayınvalidemi de çağırdım cam kapı giriştiler :)
nes17 ve gokce82 ben de sizinle aynı şekildeyim. elim ayağım şişmeye başladı. tuzu azalttım. karnım bazen taş gibi oluyor. başı, poposu elimin altında taş gibi oluyor. internetten okuyorum. erken doğum belirtisi olduğunu söylüyor. üzülüyorum sonra panik oluyorum. kendi kendime karar aldım. okumayacağım artık internetten böyle şeyler. iki haftada bir kontrole gidiyorum. ters birşey olsaydı doktorum anlardı değil mi? olumlu düşünelim kızlar.
Bu arada doktor hedefimiz 10 temmuzdan sonra doğum olması dedi. inşallah hepimizin bebekleri zamanında doğacak.
Eki Görüntüle 701980
kızlar bu da benim aldığım çantam ölçüsünü tam hatırlayamadım. doğum izmirde olcağı için izmirde bıraktım. yoksa sizin için ölçerdim hemencik :) ama tahminen 70x60 ölçülerinde olması lazım. çantayı koluma takınca kalçamın aşağısına kadar geliyordu. ortadaki fermuarıyla çantayı büyütüp küçültebiliyorsun. çok da araştırmadım açıkçası. içinde alt açma bezi, biberon saklama kabı, kirli poşeti vs hepsi var. beğendim aldım çıktım gibi bişey oldu. inşallah sonradan pişman olmam
evet arkadaşlar tayinimiz belli oldu diyarbakır artık nerde dogururum belli olmaz ......................
canım ya benimde elime sert bişeyler geliyo bazen elimidir ayağımıdır, dirseğimidir... sırtını yasladığını anlıyorum zaten dayandığı bölge sıcacık oluyo . inanılmaz bişey, çok güzel duygular. bazen oturup karnınmı yokluyorum nerdedir diye tahmin etmeye çalışıyorum eşimde gülüyo bana dalga geçiyo...
Arkadaşlar aklıma gelmişken bi şey sorim daha önce konuşuldu kaçırmışta olabilirim... bebek mevlüdünde ne giyeceksiniz gecelik elbise ? bide lohusa tacına çok meraklıyım gören bilen varsa şöyle şık bir şeyler paylaşsın... daha zaman var ama son ana bırakmayayım diom
Cnm gecelik pijama falan bence ayip sanki..Rahat edenbilecegin bisyeler giyiverirsin , sicak olursa rahat elise yada pantalon bluz ..Sen bilirsin tabi de..Logusa taci ne ben hic bilmiyorumm..
Bende oyle surekli bi tahöin icindeyim.Bide her hissettigmde elini kouyorum esimin hem anlamiyo , hemde tekmelerde tam elini cekiyo cocugum bir daha salliyo tekmeyi..Sonra kiziyo esek sipasi diye..Bende ona kiziyorum cocuguma deme oyle seyler bekleseydin ozaman diyee.. Boyle atisiyoruz surekli :) Daha toplasan 2-3 kere hissertmistir yani :)
canıımmm üzülme belki hayırlısı böyle.. ben bebeğinin şansına ummadığınız şeylerle karşılaşacağınızı düşünüyorum. Ne kadar görev süreniz peki.
Zamanla daha sık hareket ettiğinde hisseder :).. Benim eşim bu zamana kadar baya hissetmiştir.. Bu sefer sağlam tekmeleri fln göstermeye calışıuyorum denk gelmio yada eşim dokununca duruyo.. Bilerek yapıyolar bence her seferinde olunca böyle düşünmeye başladım :))..
insallah cnm benim... Gelsinler bi pasalar / prenseslerde :) Nefes sıkısmasi daha da artacak hele bu yaz daha sicak olacakmisAllah yardimcimiz olsun.. Bide biz neyse de bebesler geldiginde cok sicak olacak , klima acsakolmaz , acmasak olmaz..Minikler sicaktan yanacak yaa (
Hayirlisi olsun ben cnm..Vardri bunda da bi hayir..Hem bebegin kucukken doguya gitmeniz daha iyi olur..Ben lisedeyken BATMAN a tayini cikti babamin..Oyle daha zor oluyo..Hazir yavrun kucukken cikar aradan..Diger turlu oralarin kulturu daha farkli oldugu icin daha zor geliyo...
kızlar rusensdiary.............. Da lohusa tacı yapıyor bi bayan 10 tl ye.benlm cok hosuma gitti bi bakın isterseniz
sagol arkdaşım hayırlısı diyorum tabiki bende kücüükken orda olmasına bende seviniyorum okula başlamadan döneriz butaraflara artık inş.ahhh ahh anacım yaşasaydı sıgınırdım ona kalırdım yanında dogururdum neyse konuştukca içim deşiliyo hamile kaldıgım günden beri aglamadıgım gün yok bebegim anası gibi olursa hiç susmuycak hep aglıycak heralde yavrucugum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?