Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben nts odasinin yaninda oluyorum genelde dr. muayenesi icin, surekli pıt pıt sesleri duyuyorummm :) Cok sisin geliyorlar ama nasil bisey onu bilmiyorum Rahatsiz edici degildir gibi geliyo bana ama bilemiyorum iste

insallah cnm benim... Gelsinler bi pasalar / prenseslerde :) Nefes sıkısmasi daha da artacak hele bu yaz daha sicak olacakmis Allah yardimcimiz olsun.. Bide biz neyse de bebesler geldiginde cok sicak olacak , klima acsakolmaz , acmasak olmaz..Minikler sicaktan yanacak yaa (

Ayy bayildim hepsineeee ... Insallah annen yapabilirde giydirebilrisin..Lilaliya ozellikle hayran kaldimm...:) Senin kiz ne tatli olur bunlarin icinde..ayy insallah ogunleride goruruz..Zaman cabucak gecer yani insalhh :)

Bernim burda kimsem yok cnm yaa Evimde daha kucuk ve tam agirlasmadigim icin ben yapiyorum.Esim evdeyse birlikte hallediyoruz ama onada kiyamiyorum cok yogun calisiyo bide vede bana yardim derken Bakalim son aylar nasil olacak Bi temizlikci sart galiba

Ay ne guzel cnm senin 2 annede burda ... Sende 3 kisi olduguna gore onlar yapacak artik.. Ben ilerde temizlikci tutacam galiba ama bakalim artik ..

Bende kotu seyler okumuyorumm..Bebegim uzuluyo sonra Ben inaniyorum ki hepimizin yavrulari gayet saglikli ve zamaninda gelecekler insallahh..

Cnm cok sirinmis.Gule gule kullan..Hersyide icinde oohh :)

evet arkadaşlar tayinimiz belli oldu diyarbakır artık nerde dogururum belli olmaz ......................

Hayirlisi olsun ben cnm..Vardri bunda da bi hayir..Hem bebegin kucukken doguya gitmeniz daha iyi olur..Ben lisedeyken BATMAN a tayini cikti babamin..Oyle daha zor oluyo..Hazir yavrun kucukken cikar aradan..Diger turlu oralarin kulturu daha farkli oldugu icin daha zor geliyo...

mrb.kızlar.nasılsınız.biz.kızımla.bugün.24.haftamıza.girdik.amaaa.kendime.sıkıntı.yaptığım.bir.konu.var...kızıma.isim.bulamıyorummm.fikirlerinize.ihtiyacım.var

Bende oyle surekli bi tahöin icindeyim.Bide her hissettigmde elini kouyorum esimin hem anlamiyo , hemde tekmelerde tam elini cekiyo cocugum bir daha salliyo tekmeyi..Sonra kiziyo esek sipasi diye..Bende ona kiziyorum cocuguma deme oyle seyler bekleseydin ozaman diyee.. Boyle atisiyoruz surekli :) Daha toplasan 2-3 kere hissertmistir yani :)

Cnm gecelik pijama falan bence ayip sanki..Rahat edenbilecegin bisyeler giyiverirsin , sicak olursa rahat elise yada pantalon bluz ..Sen bilirsin tabi de..Logusa taci ne ben hic bilmiyorumm..

Cnm gecelik pijama falan bence ayip sanki..Rahat edenbilecegin bisyeler giyiverirsin , sicak olursa rahat elise yada pantalon bluz ..Sen bilirsin tabi de..Logusa taci ne ben hic bilmiyorumm..

Banada ayıp geliyor yatak kıyafeti ile misafirlere gözükmek lohusa tacıda nette bak kafaya takıyorsun ya tüylü çiçekli boncuklu bişeyler böyle hoşuma gidiyor benim hastanede doğumdan sonrada takılır

Kızlar rusensdiary.............. da lohusa tacı yapıyor bi bayan 10 tl ye.benlm cok hosuma gitti bi bakın isterseniz

Zamanla daha sık hareket ettiğinde hisseder :).. Benim eşim bu zamana kadar baya hissetmiştir.. Bu sefer sağlam tekmeleri fln göstermeye calışıuyorum denk gelmio yada eşim dokununca duruyo.. Bilerek yapıyolar bence her seferinde olunca böyle düşünmeye başladım :))..

canıımmm üzülme belki hayırlısı böyle.. ben bebeğinin şansına ummadığınız şeylerle karşılaşacağınızı düşünüyorum. Ne kadar görev süreniz peki.

evet arkadaşım hayırlısı olur inş.benim sıkıntım nerede dogum yapacagım yoksa oraya gitmekten yana üzüntüm yok demekki nasip böleymiş şimdilik 4 yıl görev süresi fazlasıda olabilir tabi ...

Anneyi kıskanıyor bizim akıllı bıdıklar :) anne icin kıpırdıyorlar baskası olunca tık yok :)

evet arkadaşım bu socaklarda hem bebişlerimiz hem biz sıcaklarda bunalcaz biz neysede kuzucuklarımız rabbim korusun şansımız böleymiş valla ben sabah 10 da kahvaltıya gittim eşimle serin olur diye yok bana göre degil bu sıcaklar kırıp dizimizi evde oturmak lazımmış onu anladım çalışan annelerimize rabbim kolaylık versin valla

sagol arkdaşım hayırlısı diyorum tabiki bende kücüükken orda olmasına bende seviniyorum okula başlamadan döneriz butaraflara artık inş.ahhh ahh anacım yaşasaydı sıgınırdım ona kalırdım yanında dogururdum neyse konuştukca içim deşiliyo hamile kaldıgım günden beri aglamadıgım gün yok bebegim anası gibi olursa hiç susmuycak hep aglıycak heralde yavrucugum .....

üzme yavruşunu.. Analarımızda kutsal yavrularımızda. Allah hayırlısını versin hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…