kızımın ciicileri henüz gelmedi ama sioarişini verdim 1 hafta içinde gelecek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/image...s/attach/jpg.gifubu.com/images/attach/jpg.gif
Canım inşallah sorunsuz geçer nst de sorun çıkmaz iğnelerinde olucak artık kafana bişii takmana gerek yok o iğneler çok kıymetli biliyosun bebişlerin ciğerleri için yaşama tutunmaları için biraz sıkıntı yapıyo ama değerKizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.
Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:nobiliscim odan harika süper olucak:)
buarada DELFIN ismi kulağa çok sempatik geliyor bence.. Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah..
gökçecim seninde nst iyi çıkar inşallah canım ya.. bende de var o bulantı illeti bu sbh hele fena bulandım gidince bende sorucam ama daha 3 hafta var nerdeyse gitmeme yeni gittim dahagöğüs acısına gelince ablamın duruyu ağlaya ağlaya emzirdiğini biliyorum bebek emzirirken yatağının kenarlarını parçalıyordu benimde göğüslerimden süt geliyo 2güne 1. bu sbh kahvaltıda bir ıslaklık hissettim baktım bir iki damla leke oldu yine. umarım kötü birşey değildir dr.a sorsana unutmazsan önemli bir durummuymuş...
Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:
Canım sana bişi soracağımm. Kalbine gönlüne hoş gelen bir isim vardır mutlaka. ne???
Canım benim insalkah hersey yolunda gider az kaldı az daha sabreder bebisler.nst sonucunu bekliyoruzKizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.
Kizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
Aman canım ne bakıyon millete banada anlamı ne diyolar eliz in yok diyorum el izi neden anlamı olmayan isim seçimimde bi sürü laf ama ben eliz istiyorum millet ne isimler koyuyo geçen gün duydum eflil marjinal olmak için ama sarp güzel isim yarın öbür gün içinde kalır boşvet
benim yeğenimin adı sarp hiçte öyle şeyler denmiyor çocuğa ... gayet modern ve kulağa hoş gelen bir isim..
Evettt kızlar kesinlikle haklısınız ama şöyle dee bir sorunumuz var eşimle ben de aynı fikirde değilizzzcanım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)
yeni kurdum park yatağı :)
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
gunaydın/tunaydın kızlarr mutlu sabahlarr
Kayınvalidemle pazara cıktık sabah.cıkmısken bebise de bikac zıbın alalım dedik.hesaplı guzel seyler aldık.sunu soylicem kayınvalidem dediki bebege ilk dogdugunda giymesi icin cok cicili cok kaliteli zıbın takımını koyma.dogdugunda biraz silip oyle giydiriyorlarmıs vucut anne karnından cıktıgındaki o sıvıyı emsin diye yıkamıolarmıs bebisi.ilk giydigi zıbın takımı da haliyle biraz kirleniomus.biz orts halli bi takım aldık hastane cantasına koymak icin.once onu giydirir hemsireler sonra biz cicili zıbın takımımızı giydiririz ustunu degistirince dedi.bence cok mantıklı.size de fikir olsun dedim.bi de bi ince pazen battaniye bide kalın battaniye goturcem.once inceye sonra kalına sarıolarmıs bebisi ilk saatler cok usuomus.sonra ortama ve bebisin ısınmasına gore tek ince battaneye yada kalın battaneye sararsınız.ilk bikac gun cok usurmus bebisler.
Bideee siz hastaneye lohusa serbeti goturcek misiniz gelenlere ikram etmek icin?
Evettt kızlar kesinlikle haklısınız ama şöyle dee bir sorunumuz var eşimle ben de aynı fikirde değilizzz
32. haftaya girdiğimiz şu günlerdee kendimize 4 hafta daha veriyorum...Çünkü Temmuzcularda bile doğumlar başladı kızlarrr hazırlıkları bitirip çantaları kapıya koyunnn...2-3 gün önce 35. haftaya girdiğinde bir kız bebek doğdu Temmuz annelerinde...
Şerbet evde ikram edilir canım hastanede gerek yok...Hatta evlerde bile verilmiyor artık ama ben istiyorum evde dağıtmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?