Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

günaydın kızlar ben de okul yolcusyum.
evdekilere iyi istirahatler.
kendinize iyi bakın.
nobilis odan çok güzel,güle güle kullan

Kizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.

Canım inşallah sorunsuz geçer nst de sorun çıkmaz iğnelerinde olucak artık kafana bişii takmana gerek yok o iğneler çok kıymetli biliyosun bebişlerin ciğerleri için yaşama tutunmaları için biraz sıkıntı yapıyo ama değer
bende geçen hafta gittiğim doktora gidicem yine her hafta gel dedi yaiçimde kalmasın diyorum
hayırlısı olsun canım hakkımızda bebişlerimiz biraz daha beklesinler

nobiliscim odan harika süper olucak:)
buarada DELFIN ismi kulağa çok sempatik geliyor bence.. Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah..
gökçecim seninde nst iyi çıkar inşallah canım ya.. bende de var o bulantı illeti bu sbh hele fena bulandım gidince bende sorucam ama daha 3 hafta var nerdeyse gitmeme yeni gittim daha göğüs acısına gelince ablamın duruyu ağlaya ağlaya emzirdiğini biliyorum bebek emzirirken yatağının kenarlarını parçalıyordu benimde göğüslerimden süt geliyo 2güne 1. bu sbh kahvaltıda bir ıslaklık hissettim baktım bir iki damla leke oldu yine. umarım kötü birşey değildir dr.a sorsana unutmazsan önemli bir durummuymuş...

çiçekdemeti bebe yağı ben kullanıcam canım. ben şuan kendime kullanıyorum zaten hızlı bir büyüme gösteridği için vucudum çatlamasın diye.. bebeğe de aynı amaçla kullanıcam hemde onu rahatlatıcağını düşünüorum masaj eşliğinde.. buarada siparişlerim geldi remini çekip paylaşıcam şimdi sizlerle..

Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:

Canım sana bişi soracağımm. Kalbine gönlüne hoş gelen bir isim vardır mutlaka. ne???

Kalbime gönlümee uyan bir isim olsaydı keşke canım...Dediğim gibi 2.aydan beri % 70 Sarp,%60 Bora diyoruz...
Hepte hayalimdi baştan belli olsun ismi de heppppp ismiyle sesleniyimmm bebişimee..Kısmet değilmiş...Doğuma kadar belli olur inşallah

Canım benim insalkah hersey yolunda gider az kaldı az daha sabreder bebisler.nst sonucunu bekliyoruz

buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...

geçmiş olsun cnm çoğu gitti azı kaldı gebelik dönemimizin azcık daha sıksınlar meleklerin dişlerini... sağlıkla haberlerini bekliyoruz...

benim yeğenimin adı sarp hiçte öyle şeyler denmiyor çocuğa ... gayet modern ve kulağa hoş gelen bir isim..

Evettt kızlar kesinlikle haklısınız ama şöyle dee bir sorunumuz var eşimle ben de aynı fikirde değilizzz
32. haftaya girdiğimiz şu günlerdee kendimize 4 hafta daha veriyorum...Çünkü Temmuzcularda bile doğumlar başladı kızlarrr hazırlıkları bitirip çantaları kapıya koyunnn...2-3 gün önce 35. haftaya girdiğinde bir kız bebek doğdu Temmuz annelerinde...

buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466

belisin mi cnm bu ? bende doğa markasını aldım belis beyaz benimkide odayı ve perdeleri pembe yaptığımdan çok güzel durdu güle güle kullanın şimdiden

Şerbet evde ikram edilir canım hastanede gerek yok...Hatta evlerde bile verilmiyor artık ama ben istiyorum evde dağıtmak...

canım bu sbh kahvalıtda aynı muhabbet geçti eşimle biz ecrin ismini vericektik.. sbh tutturmuş belinaymı olsa acaba, yada dilay diyor.. ismi netleştirmiştik dedim bende. arrkadaşları demişki okulda herkes ecrin ismini veriyormuş artık sınıfında 4-5 adet ecrin olmasın diyor. bende iyi söyle arkadaşlarına benim doğuracağım bebeğin ismine toplaşıp karar versinler dedim. sonrada tabiki bizim bulduğumuz isim olucak bitanem alınma hemen dedi dedi ama bazen kendimi anlamıyorum çok fevri davranıyorum(

Şerbet evde ikram edilir canım hastanede gerek yok...Hatta evlerde bile verilmiyor artık ama ben istiyorum evde dağıtmak...

bende şerbet evde vericem hatta şu şerbet setlerine bayılıyorum alsammı diyorum? hastanede ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz? ben çikolata yada bebe kurabiyesi ve lavanta kesesi veriyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…