- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Tamam canım o zaman bekle pazartesiye kadar. İnşallah o güne kadar ve ondan bir 9 ay sonrasına kadar kırmızılar senden uzak olur :)
Ben dün sabah idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı. Yine dünden beri adet sancısı gibi sancılarım oluyordu bugün de geldi. Şimdi de sancım var. O yüzden çok umutlu değilim tatlım.
Aylık adet sancılarımı çekiyorum ama normal mi değil mi bilemedim.. Ama umut fakirin ekmeği demi :)
Allah'ım sen yüzümüze bak. Bir güzel haber alalım artık birimizden ya..
Tamam canım o zaman bekle pazartesiye kadar. İnşallah o güne kadar ve ondan bir 9 ay sonrasına kadar kırmızılar senden uzak olur :)
Ben dün sabah idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı. Yine dünden beri adet sancısı gibi sancılarım oluyordu bugün de geldi. Şimdi de sancım var. O yüzden çok umutlu değilim tatlım.
Aylık adet sancılarımı çekiyorum ama normal mi değil mi bilemedim.. Ama umut fakirin ekmeği demi :)
Allah'ım sen yüzümüze bak. Bir güzel haber alalım artık birimizden ya..
canım hiç korkma olsada Allahtan olmasa Allahtan.sen sadece tevekkül et.beklemek istiyorsan elbette bekle.ama sonucu öğrenirsen düşük tehlikesi için doktorun erken önlem alabilirdi..bunuda unutma olurmu.umarım gebesindir ve sağlıklıdır ve sonuna kadarda gidersin bu sefer amin...
tevekkül ettim zaten canım,allah verecekse verecek vermeyecekse kendimizi parçalasakta yine bişey olmayacak.ben zaten ilaç kullanıyorum(progestan+coraspirin+folik asit) daha önce hamilesin dediğinde ve durumu bildiğinde de aynı ilaçları vermişti.o zaman kasık ağrım vardı hiç geçmeyen.bu sefer kasık ağrısı değil ama adet olacakmışım gibi ağrılar var.hayırlısı bakalım yaaa düşünmeyeceğim artık,kafayı yicem yoksa
ya bilmiyorum nedense içimde bu ay birimizden birimiz olcak diye geçiyo.tabi keşke hepimiz olsako ayrı mevzu ama bakalım haftaya yavaş yavaş sonuçlanırız sırayla açıklarız inşallah güzel haberleri amin
canım,benim de adet olacakmışım gibi sancılarım var,emin olamıyorum ben de.allah hepimizin hakkında hayrı nasip etsin,beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok :
Kizlar bende simdi yazma firsati buldum size ama Siz benden daha once davranmissiniz. Benimde iliskiden sonra bir hafta oldu bugun ve bugun kasik agrim mi var yoksa Adet mi olacagim bilemiyorum. Size soracaktim bu nedir diye Sizde de Ayni olay var. :) Ben daha Test yapmadim erken diye ama belki onuncu gune Dogru yapabilirim :-\
Senin adetin hangi gün canım? Çatlatma iğnesi kullanmış mıydın?
İnşallah olmazsın. Son 2 gün hadi bakalım.:)
Benim de çok kanamam oldu bu sefer. Ama şimdi de bitecek gibi azalma var. Daha tam 2 gün bile olmadı. Hem 3 gün önce gelip hem de erken bitmesi canımı sıktı. İyiyce değişti metabolizmam bu iğneler haplar sebebiyle..
Güzel haberlerini bekliyoruzz :)
düşünme dicem ama mümkün değil.benmde kasık ağrılarım var mide bulantılarım var bel ağrılarım var göğüs acıması şişmesi var ama hep psikolojik oldu bende bunlar.bir kaç gün kalmış ha gayret.bende folik ve progestan kullanıyorum.inşallah hayırlara vesile olur..
Hayatım ben 29 ağustosta (persembe) catlatma iğnesi oldum. Cuma ve cumartesi normal ilişki oldu. Ben hipolu olduğum icin hap kullanmadan regl olmuyorum. Duphaston kullanıyorum 28 tane olandan. Sanırım bu ilac bitince regl olurum diye düşünüyorum. Ama bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani 7 ya da 8. Gün oluyor bugün. Büyük ihtimalle hamile değilim.
haklısın canım,bu iğneler ilaçlar bizi mahvetti,ben de metabolizmamın değiştiğine inanıyorum,ben adet oluyor muyum olmuyor muyum onu bile tam anlayamıyordum epey zamandır.doktoruma da sormuştum hatta,biz yine de adet görmüşsün kabul ediyoruz demişti.sen napcaksın bu ay,gittin mi tekrar doktora?ben yarını bekliyorum,şu ağrılar olmasa çok mutlu olucam,kafamda binbir tilki dolaşıyor,düşünmeden ve senaryo yazmadan edemiyorum
Kullandığın ilacı bilmiyorum. Olası bir gebelikte tehlikeli olmaz mı?
Belli mi olur. İdrar testine güvenme. Kanama gelmeden ya da oluyorsa adet ağrılarını hissetmeden olumsuz düşünme
Ben bu ay ara veriyorum canım. Kafam beynim allak bullak. İşin stresi bir yandan her ay acaba tuttu mu, adet olacakmıyım, hamile kalırmıyım diye düşünmekten çok yoruldum. Bu ay hiçbirşey düşünmeden geçireyim diye düşünüyorum. Biraz rahatlamam lazım. Sonraki ay 2.yi yaptırırım inşallah.
inşallah güzel haberler veririz birbirimize,senin belirtiler erken başlamış galiba biraz:)kasık ağrın normal herhalde,çünkü hepimizde aşılamadan sonra iyi kötü ağrı oldu.göğüsler de ilaçların etkisi,mide bulantına bişey diyemiyorum,belki o da ilaçtandır :)herşey ilaçların suçu :)
Kizlar bende simdi yazma firsati buldum size ama Siz benden daha once davranmissiniz. Benimde iliskiden sonra bir hafta oldu bugun ve bugun kasik agrim mi var yoksa Adet mi olacagim bilemiyorum. Size soracaktim bu nedir diye Sizde de Ayni olay var. :) Ben daha Test yapmadim erken diye ama belki onuncu gune Dogru yapabilirim :-\
Hayatım ben 29 ağustosta (persembe) catlatma iğnesi oldum. Cuma ve cumartesi normal ilişki oldu. Ben hipolu olduğum icin hap kullanmadan regl olmuyorum. Duphaston kullanıyorum 28 tane olandan. Sanırım bu ilac bitince regl olurum diye düşünüyorum. Ama bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Yani 7 ya da 8. Gün oluyor bugün. Büyük ihtimalle hamile değilim.
Keşke değil mi hepimiz güzel haberler versek. İnşallah bir gün o da olur canım. Hakkımızda hayırlısı..
Ben bu ay ara veriyorum canım. Kafam beynim allak bullak. İşin stresi bir yandan her ay acaba tuttu mu, adet olacakmıyım, hamile kalırmıyım diye düşünmekten çok yoruldum. Bu ay hiçbirşey düşünmeden geçireyim diye düşünüyorum. Biraz rahatlamam lazım. Sonraki ay 2.yi yaptırırım inşallah.
zaten belirtilerin hepsi gitti.kasık ağrılarım mide bulantılarım bitti sadece göğüs ağrısı kaldı oda zaten adete az kaldı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?