- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Yok canım.Görünürde yumurtlamadan başka bir problem yok onu da iğne ilaçla oluşturuyoruz. 1,5 senedir olmadı yine de.
İnşallah hayırlı olur canım.
Aşılamada tutma başarısı %20 ve ilk aşılaması tutanı da pek fazla duymadım haliyle pek umut bağlayamıyorum
Güya stresli olmamamız lazım. Zaten evlat sahibi olamamak, endişelenmek yeterince stres yapmıyormuş gibi bir de izin istemek problem oluyor. Eşimin neredeyse iznini reddediyorlardı. Allah'ım yardımcımız olsun. Bizi bizden başka kimse anlamıyor..
Sagol hayatım. İnşallah pazartesi beni mutlu edecek birşeyler duyarım. Cok zormus.
selam kızlar.benimde geçen ay yapılacak aşılamam progesteronum yüksek olduğu için dğm kntrol hapıyla 1 ay ertelenmişti.ilacım bitti yarın adet olcam inş bir aksilik olmazsa bende bu ay aşılama olcam.çok heyecanlıyım.neler olcak okuyorum ama yaşamak nasıl bilememtabi doktor ertelemezse inşallahh
canım nerelerdesin adet oldunmu başladınmı tedaviye
oldum canım yarın 3.günüm doktora gideceğim sabah.doktor inşallah sallamazsa bu ay olacaz aşılamayı.dün bir arkadaşımın annesini gördm 1.5 aylık evli kız hamileymiş.üzülsem mi sevinsem miiçim içimi yiyo ya
ne yapalım canım bizimde kaderimiz bu işte, çekeceğimiz varmış benim yeni evli arkadaşlarımda sürekli hamile veya çocuk sahibi, benimde içim eriyo duydukça 4 yıldır evliyiz dile kolay her ay bekliyoruz gözümüz yolda ama allah büyük diyorum artık
senin ne sorunun var neden 4 yıl olduneden aşılama yapmadınız hemen anlatırmısın
evlenmeden önce 20 yaşında kistten ameliyat olmuştum evlendikten sonra da kist yüzünden hep ara ara ilaç kullanmak zorunda kaldım, ilk bir buçuk yıl böyle deneyerek geçti zaten biliyosun doktorlar korunmadan bir yıl deneyin diyolar, tam tedaviye başlıcaktık ki eşimin şehir dışına tayini çıktı yükselerek başka ilde 2,5 yıl kaldı malesef izin alıp gelmesi sorun olucaktı bi de babasız çocuk olsun istemedim şimdi döndü şükür ve tedaviye başlıcaz , tabi bu dört yılda haplar bitkisel otlar hep denedim ama nerdeeee
canım çok geçmiş olsun öncelikle.ne kistin vardı senin ? bende bu sene mart ayında çikolata kistinden laparoskopi oldum.evlendiğimden beri uğraşıyoruz olmuyor.aşılamaya karar verildi sonunda.ama unutma Allah bizim için hayırlı olan bir zamanda vercek.bazen bende deliriyorum ama inanki bu iş sabır işi
öyle canım allah sabır versin hepimize sınavımız bu heralde napalım sabredicez, benimki over kistiydi, laparaskopi sonrası rahim filmi çektirdin mi canım ameliyat sonrası tüpde yapışıklık olabiliyomuş ben çektirdim yapışıkmış ama ilaç geçerken tıkanıklığı açmış şükür yoksa bi de onun için operasyon olacaktım allah korusun
valla doktor ameliyatta bakmş tüplerde sorun yok dedi.ikiside açık dedi.ama olmadı işte.rahim filmide istemediler benden
doktor baktıysa sorun yoktur canım, senin bu ilk denemen demi, bende şimdi kist var lutenyl diye bi hap kullanıyorum o bitince adet olucakmışım ama ne zaman bilmiyorum çabucak olsamda başlasam artık gittikçe gözümde büyüyo
evet canım bir aksilik çıkmazsa ilk denemem olacak doğum kontrol hapı verdi geçen ay kullan dedi progesteronu ayarlasın dedi.önümüzdeki ay yapalım dedi.bakalım heyecanla sabahı bekliyorum ne dicek diye.gözünde büyütme hepsi gelip geçiyo.ben çalıştığm için çok kafama takmıyorum bebek mevzusunu.ama evde olsaydm kafayı yerdm herhalde :)
bende çalışıyorum ama yinede takıyorum :))) takıntılıyım ben sanırım
canım benim emin ol aynı durumdayız hatta benim durumum senden çok daha kötü, izin problemi malesef heryerde oluyor, üstelik benim tek yumurtalığım var aşılama şansı sizde 20 ise bende 10 yani , benimde umudum yok ama denemeye mecburum öyle ki eğer olmazsa daha çok yıkılmaktan korkuyorum ama gelen allahtan geliyo napalım dayanıcaz dua edicez mecbur
Tek yumurtalıktan da bir sorun çıkmaz canım inşallah. Çünkü zaten ilaçla bile kullansan bir tane yumoş bile oluşsa kaliteli olduktan sonra Allah da nasip ettiyse olur. Bir arkadaşımın klomenle 5 tane 10-18 mm arasında değişen yumurtaları oluştu. Benim de iğneyle sadece sağ tarafta 2 tane oluşmuş şimdi.Hayırlısı deyip dua edip bekleyeceğiz yapacak bişey yok..
Yıkılma bak benim doktorum bir hastasını anlattı.10 yıldır çocukları olmuyormuş gitmediği doktor kalmamış. Benim gittiğim merkeze gelmiş tüp bebek başarılı olmuş bir evlat sahibi olmuşlar. Ardından bu 10 yıldır bebeği olmayıp tüp bebek yoluyla bebeğine kavuşan anne daha bebeğini emziriyorken olması en düşük ihtimalli zamanda yeniden hamile kalmış. Biraz bizde de var anlayacağın. Takıntı yapıyoruz. Olmadıkça stres, endişe ve korkuya kapılınca bizim minikler de gelmemekte direniyor :)
Keşke sakinleşmenin bir yolunu bulsak :)
Güya stresli olmamamız lazım. Zaten evlat sahibi olamamak, endişelenmek yeterince stres yapmıyormuş gibi bir de izin problem oluyor. Eşimin neredeyse iznini reddediyorlardı. Allah'ım yardımcımız olsun. Bizi bizden başka kimse anlamıyor..
oldum canım yarın 3.günüm doktora gideceğim sabah.doktor inşallah sallamazsa bu ay olacaz aşılamayı.dün bir arkadaşımın annesini gördm 1.5 aylık evli kız hamileymiş.üzülsem mi sevinsem miiçim içimi yiyo ya
ama düşünüyorum da ben evliliğin hemen ilk aylarında veya ilk senesinde hamile kalmak istemedim hiç
ve kalmadığıma da mutluyum açıkcası...
ne de olsa hamile kalınca çoğu şey kısıtlanıyor senin için...
halen de yolda bağıran çağıran kendini yere atan çocuklar görünce
bir yere gittiklerinde velisine gününü zehir eden çocuklar görünce
oh beee hayat bana güzel diye düşünüp yanlarından geçiyorum
bir yerde kendimi böyle teselli etsem de yine de
eşime çevreme iyice alıştım gezdim tozdum eğlendim herşeyin tadını çıkardım doya doya
ve hiç pişman değilim, iyiki yapabilmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?