Canım nasıl yaptın panoyu?
Tamda bulunduğum yer :) çok rahat geçeceğine eminim canım için rahat olsunSağ ol canım benim. Tekirdağ - Çorlu
ay canim kotu olmus ya dert etme yrn konusursunuz ayni numarayi arayarak ulaşamazsin buyuk ihtimalle ankesorlu telefondan ariyordurButun gun tel elimde bekledim adar diye tam yemege gittim aramis aklimada geldi hay allahim yaaaa
Evet canım yaptım kurcalayarak. Tesekkur ettimKurcaladım azcık oldu tatlım ya.Sen de kurcalaya kurcalaya yapmışsın sanırımBilmeyenlere anlatalım da uğraşmasınlar. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/ bu linke tıklarsanız sizin kendi kişisel bilgilerinizi ayarladığınız sayfaya gider.En sondaki üç bilgiyi girine otomatik olarak çıkar şafak panonuz.
Ay inşallah tatlım. Allah razı olsunTamda bulunduğum yerçok rahat geçeceğine eminim canım için rahat olsun
Senin askerin nerde acaba bizimkinin toreni ne zamanKızlar biz bugun bi kez konusabildik. Rahatım merak etme dedi. Dun gece uyuyamamıs ama ilk gecesi oldugundanbi de yemin töreni 5 eylul'deymis onu haber verdi
Benimki kisa donem tarihler degisir mi acabayemin torenleri ayni galiba bnmki uzun dönem yapıyo bugun konustuk onunkide 5 eylüldeymis
merhaba benim de askerim acemi amasya usta kıbrıs kaderdaş olmuşuzSelam kızlar.Hepimizi Allah kavuştursun inşallah.Ben de katıldım aranıza.Ben de yarın sabah erkek arkadaşımı gönderiyorum Amasya'ya.Acemi birliği sonrası da Kıbrıs'a Allahın izniyle.Kısa dönem gidicek ama zor yine de.Allah herkese hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
merhaba benim de askerim acemi amasya usta kıbrıs kaderdaş olmuşuzkıbrısı duyunca yıkılmıştık ama alıştım bu fikre inşallah rahat geçer..
Ben araştırdım öğrenir öğrenmez iyice.Amasya sayılı tugaylardanmış.Rahatmış araştırdığıma göre.1.gün bitti bakalım.Kıbrıs Magosa'yı da araştırdım.Tek sorun su sıkıntısı.Kolonyayla traş olan, kolayla susuzluğunu gidermeye çalışan insanların yorumlarını okudum.O konuda sıkıldı canım azcık.Tek tesellim sıkıntılı bölgelerden birine düşmeyiş oluşu.O zaman da yürek küpürtüsüyle beklerdik.Hayırlısıyla geçicek canım.Bizim de askerlerimizden geri kalır yanımız olmayacak beklerken ama geçicek Allah'ın izniyle inşallah....
Canım gittikten 3 hafta sonra Cuma günü olur yemin töreni. Ama yenin töreninden sonra acemilikleri bitmiyor maalesef Jandarmaların. +2 hafta daha yapcak orda. 5 hafta Kastamonu'da geçecek. Çok fazla Ankesör olduğu için arasan da bulmazlar askerini, telefonunu ayırma yanındanAcaba benimki uyudumu yatagini yadirgar o uyuyamaz hele benle konusamadi bugun somurtmustur hemen 3 kere aramis yaaaa acamadim kahretsin
Ahh sorma yni dertten bende de var aile faktoru allah kavustursun cnmkızlaarbende aranıza katılıyorum asker yareniyim dün buraya baktım aramışlar sizi moralim çok bozulmuştu beni niye aramıyor diye sonra 23.30da aradı yoğun olduklarını anlattı çok az konuşabildik hatta ben kapatmak zorunda kaldım annem geldiği için o daha konuşurdu en çok buna üzüldüm
Ayy mutella allah gonlune gore versin sen boyle yazinca ben rahatliyom ilk gunler neler yapiyolar orda kacta yatar kalkar yemek yerCanım gittikten 3 hafta sonra Cuma günü olur yemin töreni. Ama yenin töreninden sonra acemilikleri bitmiyor maalesef Jandarmaların. +2 hafta daha yapcak orda. 5 hafta Kastamonu'da geçecek. Çok fazla Ankesör olduğu için arasan da bulmazlar askerini, telefonunu ayırma yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?