Ayy mutella allah gonlune gore versin sen boyle yazinca ben rahatliyom ilk gunler neler yapiyolar orda kacta yatar kalkar yemek yerCanım gittikten 3 hafta sonra Cuma günü olur yemin töreni. Ama yenin töreninden sonra acemilikleri bitmiyor maalesef Jandarmaların. +2 hafta daha yapcak orda. 5 hafta Kastamonu'da geçecek. Çok fazla Ankesör olduğu için arasan da bulmazlar askerini, telefonunu ayırma yanından
En çok bilinmezlikler yoruyor insanı değil mi canım?Ayy mutella allah gonlune gore versin sen boyle yazinca ben rahatliyom ilk gunler neler yapiyolar orda kacta yatar kalkar yemek yer
Sorma konusunca rahatliom biraz aramayi kacirinca insanin yureginin yanmasi tam olarak nasi bsi yasayarak anliyosun yani bizimki sosyete bolugune dusmus zaten 9. Boluk :) icim biraz rahatEn çok bilinmezlikler yoruyor insanı değil mi canım?
İlk 1 hafta falan pek iş yapmazlar sonra eğitimler başlar eğitim dediğim de silah kaldır indir, merak etme süründürmüyolar
İşte atış yaptırırlar, yemin töreninden önce yoğun olur, yürüyüşleri falan olur, birazcık kararır askerin, bizim bahar olmasına rağmen kararmıştı, ama yemyeşil bi yer Kastamonu çok güzel
Valla ben kalkış saatlerini hatırlamıyorum ama 9 buçuk gibi yatarlar yanlış hatırlamıyorsam, dediğim gibi sen telefonunu yanından ayırma, arama kaçırıp ağladığım çok olmuştu
Ben tüm '0366'ları kaydetmiştim yaaSorma konusunca rahatliom biraz aramayi kacirinca insanin yureginin yanmasi tam olarak nasi bsi yasayarak anliyosun yani bizimki sosyete bolugune dusmus zaten 9. Boluk :) icim biraz rahat
Hosgeldin cnm kibrit copunun alevi kadar olsun askerliginizherkese merhaba bende asker yareniyim erkek arkadaşım samsuna gitti acemi birliğinde şuan 3. gün oldu
hoşbuldum canım amin hepimizin öyle olsun inşallahHosgeldin cnm kibrit copunun alevi kadar olsun askerliginiz
inşallah rahatlardır rahat yapsınlar tek dileğim buBen kastamonu-van
Askerim aradi konustuk sukurler olsun bi gun konusamadik doye sen beni attin gitti dedikurban olurum bi duygusal olmus basladi aglamaya ozledim diye sakin dedim aglama 3 gun bitti yarin dort dedim hafta bitiricez sonrada yemin torenini beklicez 5 eylulmus oda bir hafta sonra dagitima gelicekmis 1 hafta izni varmis sabah 6da kahvalti yapiyolarmis pek iyi cikmiyomus ama sonra ictima egitim 12 ogle yemegi ictima egitim 5 kadar ictima yemek 6 sonrasinda vakti oluyomus gun icinde vakitleri yokmus kostur kostur hep bi yerlere yetisiyoz diyo 2 gecedir don don uyumamis kurban olurum
Canım benim de erkek arkadaşım jandarma olarak yapıyor. Ankara da şu an usta birliği de ankara da :) biz de ankesörlüden konuşuyorduk ama telefon olayı çok rahatmış ankarada komutanlar askerleri cep telefonundan arayıp çağırıyormuş. Haftasonu telefon sokacak içeriye çok mutluyum o yüzden.Yemin töreni saat kaçta olur bilgin var mı bizimki de 5 eylülmüş.
Aaa oyle mi benim okul arkadasim ankara mizikada yapti tel sokaadi ne acemi ne ustadaCanım benim de erkek arkadaşım jandarma olarak yapıyor. Ankara da şu an usta birliği de ankara da :) biz de ankesörlüden konuşuyorduk ama telefon olayı çok rahatmış ankarada komutanlar askerleri cep telefonundan arayıp çağırıyormuş. Haftasonu telefon sokacak içeriye çok mutluyum o yüzden.Yemin töreni saat kaçta olur bilgin var mı bizimki de 5 eylülmüş.
Keşke güneş koruyucu alsaydı, güneş çok sıkıntı ya açık tenliler için özellikle.Egitimde guneste yandim diyo benim ki:) zaten beyaz tenli iyiki gitmeden bol bol kahvalti yapmisiz simdi yapamiyo cayi cok sewer kerata :) simdi orda yedigi kahvaltimi sanki icimize dogmus sanki
Oyyy çok duygusal bi askerle karşı karşıyayızAskerim aradi konustuk sukurler olsun bi gun konusamadik doye sen beni attin gitti dedikurban olurum bi duygusal olmus basladi aglamaya ozledim diye sakin dedim aglama 3 gun bitti yarin dort dedim hafta bitiricez sonrada yemin torenini beklicez 5 eylulmus oda bir hafta sonra dagitima gelicekmis 1 hafta izni varmis sabah 6da kahvalti yapiyolarmis pek iyi cikmiyomus ama sonra ictima egitim 12 ogle yemegi ictima egitim 5 kadar ictima yemek 6 sonrasinda vakti oluyomus gun icinde vakitleri yokmus kostur kostur hep bi yerlere yetisiyoz diyo 2 gecedir don don uyumamis kurban olurum
Valla aklimiza geldi ama dalga gecerler diye almadik bide abartmayalim dedik karadeniz olunca tahminde edemedik hep ayak odakli olduk pudra mantar kremleri falanKeşke güneş koruyucu alsaydı, güneş çok sıkıntı ya açık tenliler için özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?