Mantik adamim duygusal oldu sormaaa normalde ben duygusalim omantikli simdi tam tersi oldu o duygusal bende duygusalimda ona mantikli konusuyorum kafasinda oturtursa cabuk yirtar giderken is seyahatine gidiyom diye disunyom dediydide oraya gidince 3 gunde samcak dustu :) valla 5 eylulmus toren 1 hafta kalcaz 1 hafta dagitim iznim var dediOyyy çok duygusal bi askerle karşı karşıyayız
Valla erkeğin duygusalı nasıl idare edilir hiç anlamam ama acemilik 5 hafta değil miymiş ya biz 5 yaptık orda?
Ben gidecegim canim insallah. Manisa'da benim sevgilim. Buraya uzakligi 4-4.5 saat...5 eylüüül yemin töreninee gitcek olann varmii kzlar amasyaya otobüsle cok uzun yaaa
Valla aklimiza geldi ama dalga gecerler diye almadik bide abartmayalim dedik karadeniz olunca tahminde edemedik hep ayak odakli olduk pudra mantar kremleri falan
Mantik adamim duygusal oldu sormaaa normalde ben duygusalim omantikli simdi tam tersi oldu o duygusal bende duygusalimda ona mantikli konusuyorum kafasinda oturtursa cabuk yirtar giderken is seyahatine gidiyom diye disunyom dediydide oraya gidince 3 gunde samcak dustu :) valla 5 eylulmus toren 1 hafta kalcaz 1 hafta dagitim iznim var dedi
Ben varımUzun dönem bekleyecek birileri yok mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende dün sabah konuşmuştum akşam bidaha ararım dedi ama dün gece yarısına kadar bende bekledim telefon ama aramadı daha doğrusu arayamamış az önce aradı söyledi arayamadığını erken yatırmışlar dün o yüzden canım eğitim falan çok üzün sürmüş öyle dedi fırsat bulamamıştır üzülme arar fırsatı oldukça merak etme onlar için durum o kadar zorki nasıl psikolojideler kimbilirKızlar gece kaça kadar arayabiliyorlar ankesorle yani sınırı var mi acaba biliyor musunuz...gece 3te 4te arayabilir mi? Dün hiç aramadı bekledim gece yarısına kadar
üzülme bizlerde aynı durumdayız destek olmalıyız birbirimize burdan unutma ona güç vercek olan bizleriz orda sıkıntı çekenler özlem çekenler onlarAsker psikolojisiylede tanistik sonunda dun tel. Konusurken nerdeyse her cumlenin sonunda seni sewiyorum dedim ama karsiligi gelmedi normalde bi suru sewgi sozcugu derdi ... tel konusurken simdi...bakalim izine gelince ne gorucem
Kiyamam sana yaaane guzel hepiniz askerlerinizin sesini duymussunuz gozunuz aydin kizlar.. 3 gun oldu gideli ama ben sesini duyamadim hala. allah kavustursun kizlar..
Ayy sen cok sansliymisin cnmmm :)bende gidiyorum törene ayirttim bileti 11 saat gidis ertesi gün 11 saat dönüss beraber istanbula gelicez bi gece kalcaz birlkteebeni günde iki veya üc kez ariyor cok rahat içim oyüzden
allah sabır versin hepmizee
Tatlim tel yanindn ayirma sen benimki mesela sabah 6 kahvalti ictima egiim 12 ogle yemegi icima egitim aksam 6 yemek ogun araKızlar gece kaça kadar arayabiliyorlar ankesorle yani sınırı var mi acaba biliyor musunuz...gece 3te 4te arayabilir mi? Dün hiç aramadı bekledim gece yarısına kadar
Ay kime ne ya dalga geçerler diye sağlığından mı olsun? Bence kesin bulunmalı yanında, gittiğinde götür mutlaka ya da ailesi falan göndersin. Kusura bakma bu konuda biraz hassasım güneşten oldukça zarar gören biri olarak.
Benim askerim de tatile gidiyorum Ilgaz'ın eteklerine diye gitmişti
Her sabah uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu diyordu sabahki eğitimlereİyi tarafından görmek bu olsa gerek
bende gidiyorum törene ayirttim bileti 11 saat gidis ertesi gün 11 saat dönüss beraber istanbula gelicez bi gece kalcaz birlkteebeni günde iki veya üc kez ariyor cok rahat içim oyüzden
allah sabır versin hepmizee
Haklisin valla aksam konustugumuzda soriyimde kargolayiveriyimAy kime ne ya dalga geçerler diye sağlığından mı olsun? Bence kesin bulunmalı yanında, gittiğinde götür mutlaka ya da ailesi falan göndersin. Kusura bakma bu konuda biraz hassasım güneşten oldukça zarar gören biri olarak.
Benim askerim de tatile gidiyorum Ilgaz'ın eteklerine diye gitmişti
Her sabah uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu diyordu sabahki eğitimlereİyi tarafından görmek bu olsa gerek
Tatlim sabah 6 kahvalti 12 ogle 6 aksam yemegi ogun aralari ictima egitim var gibi dusun yemekten sonra serbest oluyolarmis 9.5ta uyku ictimasi var benimki ozamana ladar ariyo mesela sen tel, yanindan ayirmaKızlar gece kaça kadar arayabiliyorlar ankesorle yani sınırı var mi acaba biliyor musunuz...gece 3te 4te arayabilir mi? Dün hiç aramadı bekledim gece yarısına kadar
Canim nerde askerin nereye gidiyosun?
Ayy sen cok sansliymisin cnmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?