Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Sevdicegi isparta eğirdir dağ komando okulunda olan var mi kizlar ?

Bir de yemin töreninde izne ayriliyorlar ben ugurumla uzun uzun konusamiyorum ses gidip geliyor sorun oluyor soramiyorum bi çok şeyi malesef

niyeki uçak otobüs yokmu , git git sevinir
simdi cok zor günler geçiriyolar eminim o alışma evresi bide yanında kimseiy göremezlerse törende dahada üzülürler

Ucakla gidebilirim de ne biliyim bilmedigim etmedigim cok uzak yerler. Gidicem ama mutlaka

Ucakla gidebilirim de ne biliyim bilmedigim etmedigim cok uzak yerler. Gidicem ama mutlaka
Gidebiliyorsan git mutlaka ben o tarihlerde nasil bahane uretsem de gitsem diyorum çünkü benimkiler göndermezler ama bi yolunu bulucam mutlaka

bende gidiyorum törene ayirttim bileti 11 saat gidis ertesi gün 11 saat dönüss beraber istanbula gelicez bi gece kalcaz birlktee beni günde iki veya üc kez ariyor cok rahat içim oyüzden

allah sabır versin hepmizee

aynı yerdeler ama senin 2 3 kez ararken benim 1kez zor arıyor bazen aramıyor bile ama benimki yorgunluğa dayanamaz kesin işleri bitince hemen uyuyordur, en iyisi sen arada anlatıver neler yaptıklarını bari burdan öğreneyim durumunu

Gidebiliyorsan git mutlaka ben o tarihlerde nasil bahane uretsem de gitsem diyorum çünkü benimkiler göndermezler ama bi yolunu bulucam mutlaka

Öyle mi diyosun canim gerci o zamanlar özlem daha da artar dayanamam giderim biz nisanliyiz o yüzden izin sorun olmaz zaten gidersem nisanlimin kardesiyle gidicem. Sen de gidebilirsin insallah ya

Ne güzel canim biz de sozluyuz ama ben çok kötüyüm birkaç gündür benimkler gondermem boyle olcaksan yine dediler.ama ben öğretmenim seminer var dicem gidicem bi sekilde :)

Öyle mi diyosun canim gerci o zamanlar özlem daha da artar dayanamam giderim biz nisanliyiz o yüzden izin sorun olmaz zaten gidersem nisanlimin kardesiyle gidicem. Sen de gidebilirsin insallah ya
Biz de sozluyuz canim ama sorun benim bikac gundur kotu olmam boyle gidersem gondermezler ama ben ogrwtmenim seminer var dicem gidicem canim ne olursa olsun :)

Ne güzel canim biz de sozluyuz ama ben çok kötüyüm birkaç gündür benimkler gondermem boyle olcaksan yine dediler.ama ben öğretmenim seminer var dicem gidicem bi sekilde :)

Bahane bol ben de gündüzleri iyiyim de aksamlari kötü oluyorum ya ne ögretmenisin canim hangi sehirdesin?

o konuda şanşliyimda bugün konuştuk ve içim cızzz etti su icemiyorum dedi tek kantinde su varmis ordada inanilmaz bi sira oluomus çeşmeden içiyorum dedi cok üzüldüm
Kiyamam yaaa bu sicakta benimkide kahvalti yapamiyomus cayida cok sewer

Sinif ogretmeniyim canim aydin kusadasindayim.sen de mi ogretmensin canim ? Senin nisanlin uzun donem mi canim ?

Yok canim ögretmen degilim yeni mezun oldum vergi denetcisi olucam insallah. Istanbuldayım ben de. Bizimki uzun dönem malesef tek tesellim yakin bi yere cikma umudu. Sizinki kisa mi uzun mu?

semizocanim36528600 .!.:
Yok canim ögretmen degilim yeni mezun oldum vergi denetcisi olucam insallah. Istanbuldayım ben de. Bizimki uzun dönem malesef tek tesellim yakin bi yere cikma umudu. Sizinki kisa mi uzun mu?
Hayirli olsun canim.bizimki uzun donem malesef.sozlum de ogretmen asker ogretmenlik beklerken uzun donem cikti.isparta da simdi usta birlik dogu ve guneydogu diyolar ama oralar bile buradan daha rahatmis.en azindan telefonu olabilcek.sadece onlarin aramasi kotu bi caresizlik bizim acimizdan

Off hem de nasil cok zormus valla boylesi ya. Ama herkes alisirsin diyo. Görücez bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…