- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 33
Amasya ne güzel ya ben de hataya nasıl gidicemi düşünüyorum kara karaamasyaya gidiyorum
Amasya ne güzel ya ben de hataya nasıl gidicemi düşünüyorum kara kara
niyeki uçak otobüs yokmu , git git sevinir
simdi cok zor günler geçiriyolar eminim o alışma evresi bide yanında kimseiy göremezlerse törende dahada üzülürler
Gidebiliyorsan git mutlaka ben o tarihlerde nasil bahane uretsem de gitsem diyorum çünkü benimkiler göndermezlerUcakla gidebilirim de ne biliyim bilmedigim etmedigim cok uzak yerler. Gidicem ama mutlaka
bende gidiyorum törene ayirttim bileti 11 saat gidis ertesi gün 11 saat dönüss beraber istanbula gelicez bi gece kalcaz birlkteebeni günde iki veya üc kez ariyor cok rahat içim oyüzden
allah sabır versin hepmizee
Gidebiliyorsan git mutlaka ben o tarihlerde nasil bahane uretsem de gitsem diyorum çünkü benimkiler göndermezlerama bi yolunu bulucam mutlaka
Biz de sozluyuz canim ama sorun benim bikac gundur kotu olmam boyle gidersem gondermezler ama ben ogrwtmenim seminer var dicem gidicem canim ne olursa olsun :)Öyle mi diyosun canim gerci o zamanlar özlem daha da artar dayanamam giderimbiz nisanliyiz o yüzden izin sorun olmaz zaten gidersem nisanlimin kardesiyle gidicem. Sen de gidebilirsin insallah ya
Ne güzel canim biz de sozluyuz ama ben çok kötüyüm birkaç gündür benimkler gondermem boyle olcaksan yine dediler.ama ben öğretmenim seminer var dicem gidicem bi sekilde :)
Kiyamam yaaa bu sicakta benimkide kahvalti yapamiyomus cayida cok sewero konuda şanşliyimda bugün konuştuk ve içim cızzz etti su icemiyorum dedi tek kantinde su varmis ordada inanilmaz bi sira oluomus çeşmeden içiyorum dedi cok üzüldüm
Hayirli olsun canim.bizimki uzun donem malesef.sozlum de ogretmen asker ogretmenlik beklerken uzun donem cikti.isparta da simdi usta birlik dogu ve guneydogu diyolar ama oralar bile buradan daha rahatmis.en azindan telefonu olabilcek.sadece onlarin aramasi kotu bi caresizlik bizim acimizdansemizocanim36528600 .!.:Yok canim ögretmen degilim yeni mezun oldum vergi denetcisi olucam insallah. Istanbuldayım ben de. Bizimki uzun dönem maleseftek tesellim yakin bi yere cikma umudu. Sizinki kisa mi uzun mu?
Ucakla gidebilirim de ne biliyim bilmedigim etmedigim cok uzak yerler. Gidicem ama mutlaka
Off hem de nasil cok zormus valla boylesi ya. Ama herkes alisirsin diyo. Görücez bakalimHayirli olsun canim.bizimki uzun donem malesef.sozlum de ogretmen asker ogretmenlik beklerken uzun donem cikti.isparta da simdi usta birlik dogu ve guneydogu diyolar ama oralar bile buradan daha rahatmis.en azindan telefonu olabilcek.sadece onlarin aramasi kotu bi caresizlik bizim acimizdan
Insallah canim...benimde yolum uzak bende hic bilmiyorum oralari ve tek gidicem hayrlisiyla gidip gelinir inş bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?