yarim saat önce yine aradı hava sıcakmis ve baya yanmis kollari ensesi, çeşme suyundan için bisey olmaz zaten aşılısınız askerler hep öyle içiyo kimseye bisey olmadi demişler , eğitimleri daha başlamamis pazartesi başlicakmis cok yoğunmus orasi öyle söyledi ve yemekleride cok kötüymüs genelde yemiyomus kola ve su içiyomusaynı yerdeler ama senin 2 3 kez ararken benim 1kez zor arıyor bazen aramıyor bileama benimki yorgunluğa dayanamaz kesin işleri bitince hemen uyuyordur, en iyisi sen arada anlatıver neler yaptıklarını bari burdan öğreneyim durumunu
hayır izinleri yok malesefbirde acemilerin hiç çarşı izni olmayacak mı????
Hayirlisi canim biz uzaktik zaten 2 ayda bir goruyoduk birbirimizi ama yelefona yapisik yasardik ondan boyle oldu canim.ustaliga gitmeden izinleri oluyomus 15 gun.o sira gelcek kalcal burda doya doya gorcem insallah.sen de o zaman bol bil hasret gider canimOff hem de nasil cok zormus valla boylesi ya. Ama herkes alisirsin diyo. Görücez bakalimhayirlisi
Yemin torenlerinden sonra oluyor diye biliyorum ben acaba yanlis bilgimi ?hayır izinleri yok malesef
yarim saat önce yine aradı hava sıcakmis ve baya yanmis kollari ensesi, çeşme suyundan için bisey olmaz zaten aşılısınız askerler hep öyle içiyo kimseye bisey olmadi demişler , eğitimleri daha başlamamis pazartesi başlicakmis cok yoğunmus orasi öyle söyledi ve yemekleride cok kötüymüs genelde yemiyomus kola ve su içiyomus
durum zor anlaşılan...
Ben de isterlerse izin alabiliyorlar ama senelik izinlerinden kesiliyor diye biliyorum. Peki dagitim yemin töreninden sonra eve gelince mi oluyo yoksa yine birlikten mi gitmesi gerekiyo usta birligine?Yemin torenlerinden sonra oluyor diye biliyorum ben acaba yanlis bilgimi ?
acemide izin alamiyorlar , eğitimi bittikten sora törenleri oluyo tören aileden soyadı tutanlar sadece törene katilabiliyo tören sonrasinda yol izinleri var isteyen direk gidiyo isteyense evci izni kullanabiliyo teslim olma tarihindede teslim oluyolar ben böyle biliyorumBen de isterlerse izin alabiliyorlar ama senelik izinlerinden kesiliyor diye biliyorum. Peki dagitim yemin töreninden sonra eve gelince mi oluyo yoksa yine birlikten mi gitmesi gerekiyo usta birligine?
Yani ben sozlumun yemin torenine katilamayacak miyim ? Sadece siyasi tutanlar mi giriyor ?acemide izin alamiyorlar , eğitimi bittikten sora törenleri oluyo tören aileden soyadı tutanlar sadece törene katilabiliyo tören sonrasinda yol izinleri var isteyen direk gidiyo isteyense evci izni kullanabiliyo teslim olma tarihindede teslim oluyolar ben böyle biliyorum
eşim söyledi bugün askerde nişanli bi arkdasi varmis o kız tek gelemiyormus soyad uyumsuzlugundan cocugun ailesiyle birlikte gelicekmiş öyle söyledi valla yine bi sorsun sözlünYani ben sozlumun yemin torenine katilamayacak miyim ? Sadece siyasi tutanlar mi giriyor ?
Annesi de olacak sozlumun ama ben yine de sordurayim bi.cok tesekkur ediyorum..eşim söyledi bugün askerde nişanli bi arkdasi varmis o kız tek gelemiyormus soyad uyumsuzlugundan cocugun ailesiyle birlikte gelicekmiş öyle söyledi valla yine bi sorsun sözlün
tamam annesi varsa sorun olmaz sanirim sözlüm annesiyle gelck diye bi sordurusa problem etmezler heralde neticede seninde sözlün, rica ederimAnnesi de olacak sozlumun ama ben yine de sordurayim bi.cok tesekkur ediyorum..
yemin toreni icin soyadi tutmak zorunda diye bir sey yok ki.. en azindan amasya'da yoktu..
valla bana öyle söyledi pekde mantıksız gelmedi açıkcasi ama bilemem tabiHer halukarda gidemiycem canım.Bizimkiler elalem ne der kafasındalar halen.Söz yok, nişan yok aramızda malum...
Olmicak tatlim usta birligine. Gidince carsi iznibirde acemilerin hiç çarşı izni olmayacak mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?