Yazik yaaa ne hallerdeler adamlar biz gozlerinin icine bakiyozyarim saat önce yine aradı hava sıcakmis ve baya yanmis kollari ensesi, çeşme suyundan için bisey olmaz zaten aşılısınız askerler hep öyle içiyo kimseye bisey olmadi demişler , eğitimleri daha başlamamis pazartesi başlicakmis cok yoğunmus orasi öyle söyledi ve yemekleride cok kötüymüs genelde yemiyomus kola ve su içiyomus
Babaya soyleme isini halletsin bosver ayrica 180 gun sayma moralin bozulur ben 1 den basladim sYmaya bak bugun 4 bitti yarin 5 ayrica yarin bi hafta bitiyo 2 hafta kalicak ben boyle dusunuyorum tawsiye ederimEn son dün akşam konuştum ben de.Her gün arayamayabilirim ben, merak etme dedi kolay bir şeymiş gibi. Ne rahat uyuyabiliyorum, ne de rahat yemek yiyebiliyorum.Aklıma geldikçe burnum sızlıyo, gözlerim doluyo.Bizim annelerimiz tanıştırmıştı bizi taa 4 sene evvel.Bi ara ayrılma durumumuz dahi olmuştu.1 yıldır herşey çok normal şükür.Ama tek sorun sevgisini belli etmeyi sevmemesi beyefendinin.İnşallah orda öğrenir diyodum ama şimdi de tez gelsin belli etmese de olur der oldum. Nasıl geççek 180 küsür gün.Yemin törenini de göremiycem çünkü bi resmiyet yok aramızda söz gibi, nişan gibi.Sadece bizden annelerimizin haberi var.Ayrıyeten benim babama da açılma vaktim geldi.Ama nasıl yapçam bilmiyorum...Çok zormuş cidden bu şekilde beklemek...Dedem 4 sene askerlik yaparken babannem nasıl beklemiş acaba...
Bizler hic kiyamiyoruz demi onlara icimBenim asker kavak agaci bulmuslar orda altina yatiyolarmis kogusta kimse dogru duzgun uyumuyomus birinin sesine hepsi kalkiyomus esas egitimler haftaya baslicakmis yeminden sonra 1 hafta silah egitimi alcaklarmis numarasini almis bugun yarinda silahini anam benim adam pc muhendisi anca klavye mouse tutuyo ne bilsin tufegi yahu
İcimiz burkuluyo hemenBizler hic kiyamiyoruz demi onlara icim
Babaya soyleme isini halletsin bosver ayrica 180 gun sayma moralin bozulur ben 1 den basladim sYmaya bak bugun 4 bitti yarin 5 ayrica yarin bi hafta bitiyo 2 hafta kalicak ben boyle dusunuyorum tawsiye ederim
Aynen gozunden anluyorum hemen herseyiBizler hic kiyamiyoruz demi onlara icim
Kardes ole kafayi yer insan 180 gun mu sayilirmis ben daha gitmeden demistim ben 1den saymaya baslicam diyeBen de öyle yapıyım bari.Geçmiyo gibi geliyo di mi sana da?
Seninki nerde uzun donem mi canim?Askerim aradi yineeee.Bi 6.5 da aradi yemekten sonra bide 9 da ictimaya gitti sonra
Kisa donem kastamonu jandarma cnm seninki nasil uzin donem cikti yaaaSeninki nerde uzun donem mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?