Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Yazik yaaa ne hallerdeler adamlar biz gozlerinin icine bakiyoz

Babaya soyleme isini halletsin bosver ayrica 180 gun sayma moralin bozulur ben 1 den basladim sYmaya bak bugun 4 bitti yarin 5 ayrica yarin bi hafta bitiyo 2 hafta kalicak ben boyle dusunuyorum tawsiye ederim

Benim asker kavak agaci bulmuslar orda altina yatiyolarmis kogusta kimse dogru duzgun uyumuyomus birinin sesine hepsi kalkiyomus esas egitimler haftaya baslicakmis yeminden sonra 1 hafta silah egitimi alcaklarmis numarasini almis bugun yarinda silahini anam benim adam pc muhendisi anca klavye mouse tutuyo ne bilsin tufegi yahu

Bizler hic kiyamiyoruz demi onlara icim

Babaya soyleme isini halletsin bosver ayrica 180 gun sayma moralin bozulur ben 1 den basladim sYmaya bak bugun 4 bitti yarin 5 ayrica yarin bi hafta bitiyo 2 hafta kalicak ben boyle dusunuyorum tawsiye ederim

Ben de öyle yapıyım bari. Geçmiyo gibi geliyo di mi sana da?

Askerim aradi yineeee. Bi 6.5 da aradi yemekten sonra bide 9 da ictimaya gitti sonra

Kizlar benden tawsiye romantik cumleler kurmayin duygusala baglamislar hemen aglayiveriyolar ewim sensin dedim adam koyveriverdi yaaa

Anam bizim hamilelikte 9 ay onlarin askerlik bugun dolanip durmuslar bos bos ogle uykusu bile uyumus benimki bos olunca yemek sirasina erken girmis yemekte etli fasulye.varmis ama biz eti goremedik diyo su sikintisi yokmus valizleri dolaplarin ustune koyduruyolarmis dolabin icinde 3 tane sey olcakmis fazlasi yasakmis 5 tane yatak yapmis benimki dedim milletin yatagini sen niye yapiyon cok zor yatak yapmak diyo o oraya gececek yok battniye bole olacak anaaaa dedim hersey kuyrukmus valla gunes kremi istemedi karardim a kararcagim kadar diyo

Yawas yawas alisiyolarmis alistikca uyuyolar alistikca arkadas oluyolar bolukte 300 adamiz diyo ictima uzun suruyomus

Ben buraya yaziyorum bizim askerlerimiz geldikten sonra arkadan gelenlere yol gostersin diye kusura bakmiyosunuz dimi kizlar4

Valla bizde anlamadik canim talihsizlik mi yoksa kader mi bilemedik.ama memnun allahtan ugurum .bugün onlarda da fasulye varmis pilav çorba fasulye bir de şekerpare varmis.ben de Ye hepsini diyince sen kendine dikka et dedi bana .ben de onu düşünmekten bisey yiyemez oldum.o arayana kadar dünyanın en mutsuz insani oluyorum arayinca da havalarda göklerde oluyorum.4 gün oldu bile yarin bir hafta bitecek dedim boaver sayma sayinca geçmez dedi ben de günlük tutuyorum hergun askerliği bitince roman gibiokusun ddiye tavsiye ediyorum kozlar:)

Off biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorum herkes mi böylee??

Yatak yapma konusunu anlatti bana da zormus epey ama ben biliyordum zaten diyip havasinida atti bi de kurban olduğum :)

Herkes de ayni olmaz sanirim canim ama benzerdir.mesela haftasonu isparta da ki birlikte nöbetçi komutanlar oluyomus sadece içtima oluyomus öyle mintika eğitim falan olmuyomus.birde haftaici 9 bucuktan sonra kogustan cikmak yaskmis ama cuma cumartesi 12 Ye kadar izin varmis.birde ankeserluler kogua içinde veya yaninda yokmuş çoğu birlikte boyle oluyomus kozlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…