Off biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorumherkes mi böylee??
İnsallah insallah canimbir an önce gelse şu ustaumarım o zaman da dedikleri gibi rahat oluruz..
ben de yeni mezun oldum atansam da en azından günler hızlı geçse diye düşünüyorum bekliyorum bakalımBwn de senin gibi dusunduum çokiyi geliyor.anlatamadigim o az bi zamana sigdiramadigim bbirçok şeyi deftere yaziyorum.iyi geliyor.boa bos oturmakla zaman hic geçmiyor maalesef.ben biran once eylulde okullar acilsada öğrencileriyle zaman gecirsem su gibi akip geçse zaman günler aylar diye dua ediyorum
Hayirlisi olsun cnmm senin askerin nerde ayni seyleri bizde konustuk bana asker beklemek nasilmis dedi sonuncu hafta ogrenceksin herseyi dedim terhisine bir hafta kala tuttugum gunlugu kargolicam 14 subattta ewinde allahin izniyle uzun bi sure tras olmicam uyku tatili yapcam diyo bedelli muhabbeti donuyomus 2 gun 40 ,milyar olsa verir bedelli yapardim diyo bugun okadar parayi ne vercem bize harcarim diyoValla bizde anlamadik canim talihsizlik mi yoksa kader mi bilemedik.ama memnun allahtan ugurum .bugün onlarda da fasulye varmis pilav çorba fasulye bir de şekerpare varmis.ben de Ye hepsini diyince sen kendine dikka et dedi bana .ben de onu düşünmekten bisey yiyemez oldum.o arayana kadar dünyanın en mutsuz insani oluyorum arayinca da havalarda göklerde oluyorum.4 gün oldu bile yarin bir hafta bitecek dedim boaver sayma sayinca geçmez dedi ben de günlük tutuyorum hergun askerliği bitince roman gibiokusun ddiye tavsiye ediyorum kozlar:)
Yok tatlim ben en kisa 3 dk en uzun bugun konustum 22 dk zaman gecain sizin konusmanizda artar kendini toplasin birazcik askerinde ustaya gittimi duzene girer daha uzun konusursunuzOff biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorumherkes mi böylee??
Ooo 4 dk saniye gibi geliyo kardesss onceden 4 dk anca sdwgilim demekle gecerdiAynı durumdayız malesef canım.Evvelki gün gitti, daha dün almışlar kıyafetleri sadece onu söyledi.Bi de 5 Eylül deymiş onu söyledi en son.Burası çok rahat dedi.Hergün arayamayabilirim seni dedi.Dediğin gibi hepi topu 4 dk
Ben de yeni mezunum atama olmaz diye sozlesme imzaladim kolejle her halükarda caliscam iyi veya kotu zaman gecicek yani :)ben de yeni mezun oldum atansam da en azından günler hızlı geçse diye düşünüyorum bekliyorum bakalım
Bana aksam ariycam dediginde hep 12 civari ariyo canim belki seninki de o zaman arar üzülmeSabh konustuk aksam aricam dedi aramadi
Benimki ispartada canim uzun donem.inşallah o günleri goruruzde mutlu gunlwrimiz olur canim herşeyin basi sabirHayirlisi olsun cnmm senin askerin nerde ayni seyleri bizde konustuk bana asker beklemek nasilmis dedi sonuncu hafta ogrenceksin herseyi dedim terhisine bir hafta kala tuttugum gunlugu kargolicam 14 subattta ewinde allahin izniyle uzun bi sure tras olmicam uyku tatili yapcam diyo bedelli muhabbeti donuyomus 2 gun 40 ,milyar olsa verir bedelli yapardim diyo bugun okadar parayi ne vercem bize harcarim diyo
Insallah öyle olur canim ya. 22 dk iyiymis :)Yok tatlim ben en kisa 3 dk en uzun bugun konustum 22 dk zaman gecain sizin konusmanizda artar kendini toplasin birazcik askerinde ustaya gittimi duzene girer daha uzun konusursunuz
12 de nasi ariyoo yatirmiyolarmiki onlari o saatte cnmBana aksam ariycam dediginde hep 12 civari ariyo canim belki seninki de o zaman arar üzülme
Ne kadarlik asker ki seninki?Ooo 4 dk saniye gibi geliyo kardesss onceden 4 dk anca sdwgilim demekle gecerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?