Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Off biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorum herkes mi böylee??

Aynı durumdayız malesef canım.Evvelki gün gitti, daha dün almışlar kıyafetleri sadece onu söyledi.Bi de 5 Eylül deymiş onu söyledi en son.Burası çok rahat dedi.Hergün arayamayabilirim seni dedi.Dediğin gibi hepi topu 4 dk

Bizim yemin töreni de 5 eylüldeymis. Benimki 2 3 kere ariyo ama 2 dk 1,5 dk falan konusabiliyoruz bi yatmadan once ariyo onda 4 dk oluyo. Herkes her ayrintiyi biliyo sasirsim ben de ben hicbisey bilmiyorum su sikintisi varmis yemekten yemege icebiliyolarmis kantinde de cok sira oluyomus. Ustaliga gecseler de rahat etsek

Üstada çok daha rahat ederler herkes öyle diyo.simdi hep getir götür işlerine bakiyolarmis en azindan üstadabelli bi ggörevi olacak hepsinin ve usta birlikte çok büyükihtimal telefon oolacak inşallah hepsinde

gün içinde bekleye bekleye şişiyorum bende bir yol buldum defter tutmaya başladım onsuz geçen günleri anlatıyorum hem içimi döküyorum hemde şafak saymış oluyorum gelince de okusun konuşamadıklarımızın hepsi orada yazıyor olacak

Bwn de senin gibi dusunduum çokiyi geliyor.anlatamadigim o az bi zamana sigdiramadigim bbirçok şeyi deftere yaziyorum.iyi geliyor.boa bos oturmakla zaman hic geçmiyor maalesef.ben biran once eylulde okullar acilsada öğrencileriyle zaman gecirsem su gibi akip geçse zaman günler aylar diye dua ediyorum

ben de yeni mezun oldum atansam da en azından günler hızlı geçse diye düşünüyorum bekliyorum bakalım

Hayirlisi olsun cnmm senin askerin nerde ayni seyleri bizde konustuk bana asker beklemek nasilmis dedi sonuncu hafta ogrenceksin herseyi dedim terhisine bir hafta kala tuttugum gunlugu kargolicam 14 subattta ewinde allahin izniyle uzun bi sure tras olmicam uyku tatili yapcam diyo bedelli muhabbeti donuyomus 2 gun 40 ,milyar olsa verir bedelli yapardim diyo bugun okadar parayi ne vercem bize harcarim diyo

Off biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorum herkes mi böylee??
Yok tatlim ben en kisa 3 dk en uzun bugun konustum 22 dk zaman gecain sizin konusmanizda artar kendini toplasin birazcik askerinde ustaya gittimi duzene girer daha uzun konusursunuz

Ooo 4 dk saniye gibi geliyo kardesss onceden 4 dk anca sdwgilim demekle gecerdi

Evett herkes ustaliga telefon sokar diyolar bi de ayda bir gider gelirim diye düşünüyorum tabi bunun icin is basvurularindan bi sonuc cikmasi lazim bu arada ben de defter tutuyorum, subatta dogum günüydü o günden beri bikac gunde bir yazmaya calisiyordum simdi askere gidince her gün yazmaya basladim. Önümüzdeki subatta dogum gününde vermeyi düsüyorum hem beraberken gecirdigimiz zamanlari hem de o askerdeyken neler hissettigimi okur oralarda teselli olur o defter ona :)

Benimki ispartada canim uzun donem.inşallah o günleri goruruzde mutlu gunlwrimiz olur canim herşeyin basi sabir

ya bedelli bende baktım nette 20 milyarmış..şu sıkıntılı anlarda bakınca gözüme ufacık rakam gibi geldi bekleseydi verir gitmezdi dedim kendi kendime ama her şeyde bi hayır vardır..askerlik belki de iyi olur ilişkiye katkıları oluyormuş bekliyorum bakalım nasıl bir değişme gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…