Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Geçenlerde bir yazi okudum askerdeyken bırakmayan kizi hic birakmaz diye.biz onlari bu kadar çok düşünürken onsuz zaman gecirwmezken hangi insan evladi bifakir ki sevdiğinihem de askerdeyken.aklim almiyo .bence askerlik cçok kutsal hem yapan kişi içinhem bbekleyen kişi için hem de ilişki icin .onun için çok büyük katkisi oluyor askerliğin ilişkiye.

Yok tatlim ben en kisa 3 dk en uzun bugun konustum 22 dk zaman gecain sizin konusmanizda artar kendini toplasin birazcik askerinde ustaya gittimi duzene girer daha uzun konusursunuz
aramızda en rahat sensin nazar değmesin çok özendim ben gittiğinden beri sadece 1 defa konuşabildim

O olayi bende cozemedim tek aklima gelen sewmemis olabilecegi

Meslekci nasi oluyoki
bnmki uzun donm jandarma komando birliginde canm meslek sahibi olanlar form doldurup yemin toreninden sonra ihtiyaca gore yerlere meslek gruplarına ayrılıyorlar asci yazici vs gibi bnmkide basvurmustu olmamis simdi en az 45 gun acemi birliginde kalacak malesef

Hmm anladim AllH yardimciniz olsun yaaa vardir bi hayir insallah bunda da

bugün yine bekledim akşam 7buçuk gibiydi dayanamadım ben aradım ama hep meşguldü tabi millet arıyor konuşuyor

Valla benimki kastamonuda 40 tane tel varmis bos olunca nerde denk gelirse ariyo isi olunca saga sola yetisip kuyruk beklemekten firsat olmuyomus
bnmki cok Nazlı bide bi basliyo yakınmaya cok sicakta boylede soylede:)

bugün yine bekledim akşam 7buçuk gibiydi dayanamadım ben aradım ama hep meşguldü tabi millet arıyor konuşuyor
Arama tatlim onu bende yaptim bi kere mesguldu sonra biri acti tuslara basti surekli kapatmak zorunda kaldim o cok kotu bi durum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…