inşallah bekliyorum bakalim genlde 9 da arardi off meslekci seçilememis die sabh kötüydü sesi aklim kaldi yaBana aksam ariycam dediginde hep 12 civari ariyo canim belki seninki de o zaman arar üzülme
Yok gec uatiyolarmis valla ben de anlamadim daha düzen tam oturmamis ondan heralde12 de nasi ariyoo yatirmiyolarmiki onlari o saatte cnm
Senin askerin nerde cnmYok gec uatiyolarmis valla ben de anlamadim daha düzen tam oturmamis ondan heralde
Meslekci nasi oluyokiinşallah bekliyorum bakalim genlde 9 da arardi off meslekci seçilememis die sabh kötüydü sesi aklim kaldi ya
aramızda en rahat sensinYok tatlim ben en kisa 3 dk en uzun bugun konustum 22 dk zaman gecain sizin konusmanizda artar kendini toplasin birazcik askerinde ustaya gittimi duzene girer daha uzun konusursunuz
O olayi bende cozemedim tek aklima gelen sewmemis olabilecegiGeçenlerde bir yazi okudum askerdeyken bırakmayan kizi hic birakmaz diye.biz onlari bu kadar çok düşünürken onsuz zaman gecirwmezken hangi insan evladi bifakir ki sevdiğinihem de askerdeyken.aklim almiyo .bence askerlik cçok kutsal hem yapan kişi içinhem bbekleyen kişi için hem de ilişki icin .onun için çok büyük katkisi oluyor askerliğin ilişkiye.
Off biz en fazla 4 dk falan konusabiliyoruz ya o da en uzun hali. Haliyle ne yaptigi konusunda pek bi ayrinti ögrenemiyorumherkes mi böylee??
bnmki uzun donm jandarma komando birliginde canm meslek sahibi olanlar form doldurup yemin toreninden sonra ihtiyaca gore yerlere meslek gruplarına ayrılıyorlar asci yazici vs gibi bnmkide basvurmustu olmamis simdi en az 45 gun acemi birliginde kalacak malesefMeslekci nasi oluyoki
Ayy sizlerin daha cok olsun bendenuzun donemlerde var aramizda 1 ay sonra nobette konustugumuzu anlatcaz 2 saat hayirlisiylaaramızda en rahat sensinnazar değmesin çok özendim ben gittiğinden beri sadece 1 defa konuşabildim
valla 6 dan sonra boş boş dolaniyoruz dedi kulube bos buluncada ariyorum dedi :/nasıl bu kdr uzun konuşuyosunuz biz en fazla 2 dk
Hmm anladim AllH yardimciniz olsun yaaa vardir bi hayir insallah bunda dabnmki uzun donm jandarma komando birliginde canm meslek sahibi olanlar form doldurup yemin toreninden sonra ihtiyaca gore yerlere meslek gruplarına ayrılıyorlar asci yazici vs gibi bnmkide basvurmustu olmamis simdi en az 45 gun acemi birliginde kalacak malesef
amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsunHmm anladim AllH yardimciniz olsun yaaa vardir bi hayir insallah bunda da
Valla benimki kastamonuda 40 tane tel varmis bos olunca nerde denk gelirse ariyo isi olunca saga sola yetisip kuyruk beklemekten firsat olmuyomusnasıl bu kdr uzun konuşuyosunuz biz en fazla 2 dk
inşallah bizimde uzun konuştuğumuz zamnlar gelir sesini duyimde 1 dk bile olsa yetervalla 6 dan sonra boş boş dolaniyoruz dedi kulube bos buluncada ariyorum dedi :/
bnmki cok Nazlı bide bi basliyo yakınmaya cok sicakta boylede soylede:)Valla benimki kastamonuda 40 tane tel varmis bos olunca nerde denk gelirse ariyo isi olunca saga sola yetisip kuyruk beklemekten firsat olmuyomus
Arama tatlim onu bende yaptim bi kere mesguldu sonra biri acti tuslara basti surekli kapatmak zorunda kaldim o cok kotu bi durum yaaabugün yine bekledim akşam 7buçuk gibiydi dayanamadım ben aradım ama hep meşguldü tabi millet arıyor konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?