Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Öyle demekki tatlim orda sikiyolarmis anladigim kadariyla. Neyse hayirlisi artik ustalikta rahat eder diyolar ama kismet

Öyle demekki tatlim orda sikiyolarmis anladigim kadariyla. Neyse hayirlisi artik ustalikta rahat eder diyolar ama kismet
Yaa askerlik subesine sulus almaya gittinizmi beraber bilmiyorum ama bazi tipler var civik lakait dedim hakkaten bunlarin tozunu almak lazim acemi adi ustunde bu yuzden biraz daha siki yoksa adamlar ustada toparlayamazsin benimkide komutanlar iyi civitanlar olursa hemen sertlesiyolar dedi

Kizlar benim aklimda bi soru isareti var ya. Bizi aradiklarinda gülün moral verin o durgun konussa da siz sakalasin falan diyosunuz ya hani, biraz sacma olucak belki ama onlar iste ben burda ne zorluklar cekiyorum o hala gülüyo nesesi yerinde falan diye düsünmez mi acaba. Ne biliyim bizim onlar icin üzülüyo onlari düsünüyo olmamiz tam tersi hoslarina gitmez mi ki

cnm bn biraz durgun olsam hemn anliyo bnmki bak dayanamıyorum ztn yapma böyle dio kiyamam o moral veriyo bna o yuzden iyi konus akli sende kalmasın bide

Benimki mintika temizligi yaptimi acaba kendisi titiz zaten bide detayci

Tatlim ben internetten burdan okuduklarimla biliyorum bakma hepimiz ayni haldeyiz

b
bende gülemiyorum telde malesef hatta yakındıkça ç0k üzülüyorum teselli vermeye çalışıyorum rahatlatmaya çalışıyorum elimden bişey gelmiyoki

Ay bende bi atansam da senin gibi olsammm

b
bende gülemiyorum telde malesef hatta yakındıkça ç0k üzülüyorum teselli vermeye çalışıyorum rahatlatmaya çalışıyorum elimden bişey gelmiyoki

Ben de gülmeye calistim bu zamana kadar hic belli etmemeye calistim üzüldügümü ama sesi hep durgun geliyo bi yandan da bu kiz hic üzülmedi benim gitmeme der diye düsündüm valla

Zaten onlar uzuluyo kizlar onlara moral vermemiz lazim ama ben mesela üzgün üzgün konusmuyorum ama beni anliyo ben ona AC kalma orda zatiflama dediğimde benim üzüldüğü anliyo yani ona değer verdigimuzi hissettirelim yeter bence kizlar.

Ben mabza gore serbet veriyom dun kotuydu o anlatti ben dinledim bugun cok iyi geldi sesi. Size onu mu yapiyar bunu mu yapiyar diye laf aldim agzindan mesela asi olmuslar hemsireler guzelmiydi dedim yemek sordum eti goremedik valla diye gildu falan kadisik yani hep merak ediyo goruntusude olmaz hep gulecte olmaz orta karar herseyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…