- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Senin askerin nerde cnm
eywH sen napcan onun naziyla normalde bizim nazli olmamiz lazim benimki acliktan sunse giki cikmaz allahtanbnmki cok Nazlı bide bi basliyo yakınmaya cok sicakta boylede soylede:)
Her yerde isler ayni yurumuyo demek ki yaaaHatay iskenderunda denizci canim
bnde moral vermeye çalışıyorum napim sonra toparliyoruz inşallah alisireywH sen napcan onun naziyla normalde bizim nazli olmamiz lazim benimki acliktan sunse giki cikmaz allahtan
Olcak tatlim hic merak etmeinşallah bizimde uzun konuştuğumuz zamnlar gelir sesini duyimde 1 dk bile olsa yeter
Valla kiyamiyoz ama essek gibi alisacakalr yoksa bitmez valla bu askerlikbnde moral vermeye çalışıyorum napim sonra toparliyoruz inşallah alisir
Yaa askerlik subesine sulus almaya gittinizmi beraber bilmiyorum ama bazi tipler var civik lakait dedim hakkaten bunlarin tozunu almak lazim acemi adi ustunde bu yuzden biraz daha siki yoksa adamlar ustada toparlayamazsin benimkide komutanlar iyi civitanlar olursa hemen sertlesiyolar dediÖyle demekki tatlim orda sikiyolarmis anladigim kadariyla. Neyse hayirlisi artik ustalikta rahat eder diyolar ama kismet
usta birligini bekliyoruz orda rahat olunuyomus inşallah öyle olur sabır sabır sabırValla kiyamiyoz ama essek gibi alisacakalr yoksa bitmez valla bu askerlik
Ayy benimkinin eli agir 2 satte yapiyo bi isiYatak yapma konusunu anlatti bana da zormus epey ama ben biliyordum zaten diyip havasinida atti bi de kurban olduğum :)
cnm bn biraz durgun olsam hemn anliyo bnmki bak dayanamıyorum ztn yapma böyle dio kiyamam o moral veriyo bna o yuzden iyi konus akli sende kalmasın bideKizlar benim aklimda bi soru isareti var ya. Bizi aradiklarinda gülün moral verin o durgun konussa da siz sakalasin falan diyosunuz ya hani, biraz sacma olucak belki ama onlar iste ben burda ne zorluklar cekiyorum o hala gülüyo nesesi yerinde falan diye düsünmez mi acaba. Ne biliyim bizim onlar icin üzülüyo onlari düsünüyo olmamiz tam tersi hoslarina gitmez mi ki
Benimki mintika temizligi yaptimi acaba kendisi titiz zaten bide detayciHerkes de ayni olmaz sanirim canim ama benzerdir.mesela haftasonu isparta da ki birlikte nöbetçi komutanlar oluyomus sadece içtima oluyomus öyle mintika eğitim falan olmuyomus.birde haftaici 9 bucuktan sonra kogustan cikmak yaskmis ama cuma cumartesi 12 Ye kadar izin varmis.birde ankeserluler kogua içinde veya yaninda yokmuş çoğu birlikte boyle oluyomus kozlar
Tatlim ben internetten burdan okuduklarimla biliyorum bakma hepimiz ayni haldeyizBizim yemin töreni de 5 eylüldeymis. Benimki 2 3 kere ariyo ama 2 dk 1,5 dk falan konusabiliyoruz bi yatmadan once ariyo onda 4 dk oluyo. Herkes her ayrintiyi biliyo sasirsim ben de ben hicbisey bilmiyorumsu sikintisi varmis yemekten yemege icebiliyolarmis kantinde de cok sira oluyomus. Ustaliga gecseler de rahat etsek
bKizlar benim aklimda bi soru isareti var ya. Bizi aradiklarinda gülün moral verin o durgun konussa da siz sakalasin falan diyosunuz ya hani, biraz sacma olucak belki ama onlar iste ben burda ne zorluklar cekiyorum o hala gülüyo nesesi yerinde falan diye düsünmez mi acaba. Ne biliyim bizim onlar icin üzülüyo onlari düsünüyo olmamiz tam tersi hoslarina gitmez mi ki
Ay bende bi atansam da senin gibi olsammmBwn de senin gibi dusunduum çokiyi geliyor.anlatamadigim o az bi zamana sigdiramadigim bbirçok şeyi deftere yaziyorum.iyi geliyor.boa bos oturmakla zaman hic geçmiyor maalesef.ben biran once eylulde okullar acilsada öğrencileriyle zaman gecirsem su gibi akip geçse zaman günler aylar diye dua ediyorum
b
bende gülemiyorum telde malesef hatta yakındıkça ç0k üzülüyorum teselli vermeye çalışıyorum rahatlatmaya çalışıyorum elimden bişey gelmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?