- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 34
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Kan testi yaptirdinmi canim?Kızlar benim son regl 18 Kasım. Hesaplara göre 6 haftalik gebeyim ve beklenen doğum 25 ağustos gözüküyor. Bu başlık altında birbirimize hem yardimci olmaya çalışır hemde sohbet ederiz diye düşündüm
Yaptırdım canım keseyi de gördük çok şükür şimdi gün sayıyorum kalp atışı için. Bizim 15 ay olmadı o yüzden çok heyecanlıyım simdiKan testi yaptirdinmi canim?
Hayirlisi olsun canim benim. Ne zaman gidiceksin peki kalp atisini dinlemeyeYaptırdım canım keseyi de gördük çok şükür şimdi gün sayıyorum kalp atışı için. Bizim 15 ay olmadı o yüzden çok heyecanlıyım simdi
10 ocak gibi gidicem canımHayirlisi olsun canim benim. Ne zaman gidiceksin peki kalp atisini dinlemeye
Benimde 10 ocak ama ben 9 unda gidicem canim. Annemin isleri varda anca iste. Hangi sehir senin10 ocak gibi gidicem canım
Erzurum canım senin hangi şehir. Son regl ne zamandı aynı haftada miyiz acaba?Benimde 10 ocak ama ben 9 unda gidicem canim. Annemin isleri varda anca iste. Hangi sehir senin
Istanbul tatlim. 29 kasim benim tup bebek canimErzurum canım senin hangi şehir. Son regl ne zamandı aynı haftada miyiz acaba?
Sen kaç yıllık evlisin canım. Çok şükür tutmuş Rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder.Istanbul tatlim. 29 kasim benim tup bebek canim
Amin canim 5 yillik evliyim . 5 dusugum var normal yolla. Doktorlarin tavsiyesiyle tup bebek denedik cok sukur simdilik bir sikinti Yok kalp atisiyla keseyi de gorsek rahatlicaz. 11 gun falan kaldi kontrole az kaldiSen kaç yıllık evlisin canım. Çok şükür tutmuş Rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder.
Çok şükür canım inşallah bi problem olmadan bitiririz gebeliği. Bende çok sabırsızım inşallah hayirlisiyla kalp atışını da duyarız.Amin canim 5 yillik evliyim . 5 dusugum var normal yolla. Doktorlarin tavsiyesiyle tup bebek denedik cok sukur simdilik bir sikinti Yok kalp atisiyla keseyi de gorsek rahatlicaz. 11 gun falan kaldi kontrole az kaldi
Insallah canim sabretmeyi ogreniceksin daha yolun basindayiz :) zaman su gibi akip geciyorÇok şükür canım inşallah bi problem olmadan bitiririz gebeliği. Bende çok sabırsızım inşallah hayirlisiyla kalp atışını da duyarız.
Evet canım ama ben inanamıyorum gebe olduğuma o yüzden kalp atışını duymak için sabirsizlaniyorumInsallah canim sabretmeyi ogreniceksin daha yolun basindayiz :) zaman su gibi akip geciyor
:) snin ne zamandi son adet tarihinEvet canım ama ben inanamıyorum gebe olduğuma o yüzden kalp atışını duymak için sabirsizlaniyorum
18 Kasım canım:) snin ne zamandi son adet tarihin
Bugun tam 6 haftaliksin yarin insallah 6+1 oluyorsun :) kazasiz belasiz gecir insallah hamileliginj18 Kasım canım
İnşallah canım inşallah ikimizde sağlıkla dünyaya getirelim inşallah bebeklerimiziBugun tam 6 haftaliksin yarin insallah 6+1 oluyorsun :) kazasiz belasiz gecir insallah hamileliginj
Amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına. Ama son adet e göre 7 hafta 3 günlük gebesin sen canımKızlar benim de son adet tarihi 8 Kasımdı. Benim de 5-6 haftalıkmış. 9 aocakta kalp atışı için gidicez. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?