- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Ama devlette 4 doktor 4 oda vardi. Sadece benimki cok eski dedi. Baska zaman Devlette baska iyi bir ultrasonla baktı daha sonra dogru haftası cıktı. İlla özele git demem ama devlette iyi doktor bulabilirsin. Yani özel diye doktor felan iyi degilse cok para kaptırmanın manası yok. Hangi ildesinOoo baya baya fark etmis nerdeyse bir hafta yani kesinlikle ozele gidecegim biraz maliyetli oluyor ama cani sagolsun bebislerimizin bide benim ilk gebelik baya bi stres ve korku yasiyorum
Konyadayim canim ben simdi soyle bi skinti var konyali hanimlar biraz bayan doktora duskunler devlette bayan doktora sira alman cok zor benlik skinti yokda esimde bayan doktora git diyor boylelikle devlet bize her turlu skinti oluyorAma devlette 4 doktor 4 oda vardi. Sadece benimki cok eski dedi. Baska zaman Devlette baska iyi bir ultrasonla baktı daha sonra dogru haftası cıktı. İlla özele git demem ama devlette iyi doktor bulabilirsin. Yani özel diye doktor felan iyi degilse cok para kaptırmanın manası yok. Hangi ildesin
bilirim konyayı. O zaman en iyisi özel. Allah yardımcımız, olsun hepimizin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsünler. Ama sabret bende ilk duyamadim gördüm dedi doktor sonra 1 hafta sonra gittik küt küt küt diye duyduk. Sükür. Sizde duyarsınız inşalahKonyadayim canim ben simdi soyle bi skinti var konyali hanimlar biraz bayan doktora duskunler devlette bayan doktora sira alman cok zor benlik skinti yokda esimde bayan doktora git diyor boylelikle devlet bize her turlu skinti oluyor
Cok sevindim canim benim seninkide saglikli sihhatli gelsin ins dunyaya insallah darisi biran once benimde basima. :)bilirim konyayı. O zaman en iyisi özel. Allah yardımcımız, olsun hepimizin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsünler. Ama sabret bende ilk duyamadim gördüm dedi doktor sonra 1 hafta sonra gittik küt küt küt diye duyduk. Sükür. Sizde duyarsınız inşalah
Kontrole gidince soylicem canım ama dediğin gibi galiba birazda usuttum sanirimBiraz üşüttüğün için ve hamilelikten olabilir. Doktoruna söyle. Mide için kullanılabilir surup var ondan verebilir. Bende de oluyor arada.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım beklemek gerçekten zor sabirsizlaniyor insanMerhabalar bende bugün keseyi gorenlerdenim daha çok küçük tu 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 2 hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum
Allah razı olsun canım. Haber et duyunca. Ama sabredeceğiz. Hep güzel dua edelim kötülüklerle karşılaşmayalım hiçbirimizCok sevindim canim benim seninkide saglikli sihhatli gelsin ins dunyaya insallah darisi biran once benimde basima. :)
Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah. Hayırlısıyla duyarsınız. Kalbini görüp yada Duyunca beklediğimizdeki heyecandan, daha cok heyecanlanıyoruz.sabret beslenmene dikkat et. :)Merhabalar bende bugün keseyi gorenlerdenim daha çok küçük tu 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 2 hafta nasıl geçer hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun şimdiden. Ben de bazen dikkat etmiyorum üşütüyorum:)Kontrole gidince soylicem canım ama dediğin gibi galiba birazda usuttum sanirim
Ins canim ya Rabbim o mutluluğu isteyen herkese yasatsinSağlıklı sıhhatli doğsun inşallah. Hayırlısıyla duyarsınız. Kalbini görüp yada Duyunca beklediğimizdeki heyecandan, daha cok heyecanlanıyoruz.sabret beslenmene dikkat et. :)
Amin canim amin ins haber edecegim:)Allah razı olsun canım. Haber et duyunca. Ama sabredeceğiz. Hep güzel dua edelim kötülüklerle karşılaşmayalım hiçbirimiz
Belki de içine doğmuştur canım. Benim bu arkadaşımda gebe olduğunu öğrendi ve oğlum olacak dedi bir sürü zihin falan aldı ve gerçekten oğlu olduYa bu zaman niye hiç ilerlemiyooo daha kontrolüme 2 hafta var geçmiyo bu gece rüyamda oğlum olduğunu onu emzirdiğimi gördüm içime doğmuş olabilir miii ki baştan beri oğlum olcak gibi geliyoo
Belki de içine doğmuştur canım. Benim bu arkadaşımda gebe olduğunu öğrendi ve oğlum olacak dedi bir sürü zihin falan aldı ve gerçekten oğlu oldu[/QUOTE
Ya cinsiyet tabi ki önemli değil ki benim 3 yaşında bir oğluşum var ama öyle hissediyorum
Bende oldu 1 hafta kadar önce bana da progestan verdi bebek iyi yerleşme kanamasıdır dedi sıkıntı yapma ilacını iç canmMeraba kızlar ben de 6 haftaligim. Kahverengi lekelenmelerim var acile gittiğimde kalp atislarini duydum çok şükür doktor progestan verdi böyle akıntı yaşayan var mı
Sağol canım inşallah öyledirBende oldu 1 hafta kadar önce bana da progestan verdi bebek iyi yerleşme kanamasıdır dedi sıkıntı yapma ilacını iç canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?