Ağustos 2018 anne adaylari

Kızlar merhaba. Benimde 27 Ekim son adet tarihim. Rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Ben kalp atışlarını duydum. Ve ağladık cok heyecanlandık. Sizde inşallah cabucak duyarsanız. Mutluluğumuz artar.

Kizlar benimde sat 20 kasim suan 6+1 oldum yarin doktora gidicem kalp atisini duyarim ins en son cumartesi gunu kese 20 mm bebis 2 mm yolk keseside vardi ama cok minik dedi yarin duyarmiyim ki kalp atisini
İnşallah duyarsin canım bize de haber ver doktordan gelince

Amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Çok şükür sen duymuşsun inşallah kısa sürede bizde duyarız

Kızlar bende iki gündür mide ağrısı var midem yanıyor resmen. Bulantı kusma falan yok sizde de var mı mide ağrısı şikayeti

Bende canım ya aslında 10 ocakta falan gitmem lazım kalp atışı için ben günleri geciremiyorum 8 inde gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Hemen hemen yakin sanirim gunlerimiz valla ben sabirsizligimdan gittim gerci kan falanda verdim ama nolacak bakalim saglikli olsunda 2 hafta sonra olsun keske

Ama cihazlarda onemli galiba cunku gittigim doktorun cihazi milattan once gibiydi yeminle ultrason kagidi bile vermedi haftaya gidersem ozele gidecem bide salak gibialttan baktirdim pisman oldum zarari olmaz insallah

Ama cihazlarda onemli galiba cunku gittigim doktorun cihazi milattan once gibiydi yeminle ultrason kagidi bile vermedi haftaya gidersem ozele gidecem bide salak gibialttan baktirdim pisman oldum zarari olmaz insallah
İnşallah zararı olmaz canım ben doktorumdan memnunum çok şükür devlet hastanesi ama çok ilgili sen hangi ildesin

2 gün var aramızda inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Benim iki gündür midem çok ağrıyor canım sende var mı mide problemi
Canim ben normalde çölyak hastasiyim biliyo musun. Bilmiyorum mide bagirsak hastaligi Zaten skintiliydim hamilelik hormanlariyla beraber iyice kotuledim kabizlik ve gaz olduruyor beni son 3 4 gundurde bulantilarim basladi

Alttan baktırmanın zararı yok sakin ol. Ama iyi bir ultrason cihazı önemli. Karından görünmeyen bebek alttan muayene ile görünüyor. Ama iyi bir doktor bul :)

Canim ben normalde çölyak hastasiyim biliyo musun. Bilmiyorum mide bagirsak hastaligi Zaten skintiliydim hamilelik hormanlariyla beraber iyice kotuledim kabizlik ve gaz olduruyor beni son 3 4 gundurde bulantilarim basladi
Çok geçmiş olsun canım bende bulantı yok ama midem de sürekli bi ağrı yanma oluyor

Bende hem özele hem devlete gittim :) özel 7+2 dediği günden 2 gün sonra devletten muayene oldum 6+3 dedi :) ama ultrason cok eski dedi. O zaman Dogrusu tabiki 7+2 ydi.

Bende hem özele hem devlete gittim :) özel 7+2 dediği günden 2 gün sonra devletten muayene oldum 6+3 dedi :) ama ultrason cok eski dedi. O zaman Dogrusu tabiki 7+2 ydi.
Ooo baya baya fark etmis nerdeyse bir hafta yani kesinlikle ozele gidecegim biraz maliyetli oluyor ama cani sagolsun bebislerimizin bide benim ilk gebelik baya bi stres ve korku yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…